-
Offtopic, Λεωνίδα χρειάζομαι τα φώτα σου για αυτόματο σασμάν σε 280SLC.
-
Αφού μου είπαν ότι δεν αλλάζονται δεν ρώτησα για το κόστος τους. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι στο συγκεκριμένο συνεργείο που το πήγα έχει αρκετά καλύτερες τιμές από άλλη επίσημη αντιπροσωπεία (πχ 75€ για αλλαγή αισθητήρα εκκεντροφόρων σε σχέση με τα 160€ που μου είχαν ζητήσει σε άλλη αντιπροσωπεία).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Offtopic, Λεωνίδα χρειάζομαι τα φώτα σου για αυτόματο σασμάν σε 280SLC.Κωνσταντίνε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε εκτός από το να αλλάξεις φίλτρο και λάδια. Αν είχε πολλά χρόνια να αλλάξει λάδια, άλλαξε μια φορά και μετά από μερικές μέρες άλλαξε ξανά μαζί με το φίλτρο.
(Ο μετατροπέας ροπής έχει μια βίδα για να αδειάζει όλα τα λάδια, εκτός από το κάρτερ)
Ελπίζω να μην έχουν πειράξει την ντίζα του γκαζιού στο σασμάν ή προσπάθησαν να ρυθμίσουν το modulator.
-
dinw akuro sta renault..einai galika tpt alo den 8a pw....axiopistia M I D E N.apopsi mou fisika
-
Ο χρήστης nikos CARINA 2.0 GTI έγραψε:
dinw akuro sta renault..einai galika tpt alo den 8a pw....axiopistia M I D E N.apopsi mou fisika(καταρχήν στο φορουμ δεν επιτρέπονται τα greeklish )
Εγώ έχω διαβάσει πως και τα ιαπωνικά πια, ακόμη και τα Τουότα, τα ίδια και χειρότερα είναι με τα γαλλικά... Δες εδώ (κλικ-κλικ), ο άνθρωπος τι τραβάει με μια Corolla... -
Επειδή έκανες δεύτερο λογαριασμό για να μας θάψεις δε σημαίνει ότι τσιμπάμε κι όλας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επειδή έκανες δεύτερο λογαριασμό για να μας θάψεις δε σημαίνει ότι τσιμπάμε κι όλαςΠοιος να ναι?? ποιος να ναι???
-
Μην μου το χαλάτε ρεεεε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μην μου το χαλάτε ρεεεε! -
εγω φιλοι μου εχω ενα cc του 2005 που το πηρα δευτερο χερι εντοσ εγγυησησ το 2007 με 22000 χλμ.
μεχρι προσφατα κανενα προβλημα μεχρι που στα 60000 μου ζητησε ρουλεμαν μεταβλητου 500 ευρω κ μετα αισθητηρα βολαν.
τωρα εχει 70000 χλμ κ ακουω το διαφορικο να γρυλιζει κ νομιζω οτι δυναμωνει κιολασ σιγα σιγα.
εννοω οτι στισ χαμηλεσ ακουω ενα κροταλισμα κ στην εθνικη ενα συνεχεσ γγγγγγγγγγ απο το διαφορικο το οποιο εαν αφηνεισ το γκαζι χαμηλωνει κ αν πατασ συμπλεκτη σταματαει.
πηγα σε συνεργειο οχι ρενω ετσι για να παρω μια γνωμη κ σβηστω το αμαξι γυριζοντασ τουσ τροχουσ ακουγετε αυτοσ ο θορυβοσ απο το σασμαν.......ο τεχνικοσ μου ειπε οτι μαλλον θελει σασμαν.
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ????? -
Ο χρήστης vatraxos1980 έγραψε:
εγω φιλοι μου εχω ενα cc του 2005 που το πηρα δευτερο χερι εντοσ εγγυησησ το 2007 με 22000 χλμ.
μεχρι προσφατα κανενα προβλημα μεχρι που στα 60000 μου ζητησε ρουλεμαν μεταβλητου 500 ευρω κ μετα αισθητηρα βολαν.
τωρα εχει 70000 χλμ κ ακουω το διαφορικο να γρυλιζει κ νομιζω οτι δυναμωνει κιολασ σιγα σιγα.
εννοω οτι στισ χαμηλεσ ακουω ενα κροταλισμα κ στην εθνικη ενα συνεχεσ γγγγγγγγγγ απο το διαφορικο το οποιο εαν αφηνεισ το γκαζι χαμηλωνει κ αν πατασ συμπλεκτη σταματαει.
πηγα σε συνεργειο οχι ρενω ετσι για να παρω μια γνωμη κ σβηστω το αμαξι γυριζοντασ τουσ τροχουσ ακουγετε αυτοσ ο θορυβοσ απο το σασμαν.......ο τεχνικοσ μου ειπε οτι μαλλον θελει σασμαν.
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?????Όταν στρίβεις το τιμόνι σε κλειστές στροφές με χαμηλή ταχύτητα και πατάς γκάζι ακούγετε ?
Αν ναι, μάλλον είναι μπιλιοφόρος.
-
Αντιμετωπίζω εδώ και έξι μήνες το εξής πρόβλημα. Έχω ένα megane 1.6 του 2004 στο οποίο άναψε η ένδειξη Service. Στο συνεργείο που πήγα μου είπαν ότι φταίει ο αισθητήρας εκκεντροφόρου ή χρονισμού των βαλβίδων (εάν θυμάμαι καλά γιατί έχει περάσει καιρός). Τον άλλαξα αλλά μετά από δύο ημέρες πάλι άναψε το service με το ίδιο πρόβλημα. Στο συνεργείο αυτή τη φορά μου είπαν ότι μπορεί να υπάρχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα στη καλωδίωση. Έχετε καμιά ιδέα. Σας ευχαριστώ.
-
καλησπερα εχω και εγω το ιδιο θεμα με τον αισθητηρα εκκεντροφορου εδω και μερικους μηνες. Τον εχω αλλαξει ηδη 2 φορες, το εχω παει σε ηλεκτρολογο αλλα παλι τα ιδια, κανενας δεν εχει βρει το προβλημα. Αν καποιος γνωριζει κατι θα ηθελα πολυ να μαθω τι συμβαινει. Επισης θελω να πω οτι και οι στροφες στο ριλαντι ειναι περιπου 650-700, δεν ειναι καπως χαμηλα, ωρες ωρες το αυτοκινητο συντονιζει στο ριλαντι.
-
καλησπερα εδω και μερικους μηνες μου αναβει το service βλαβη αισθητηρα εκκεντροφορου. Τον εχω αλλαξει απο τοτε 2 φορες, το εχω παει και σε ηλεκτρολογο αλλα παλι τα ιδια. εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει? ευχαριστω
-
Μάλλον θέλει άλλαγμα το γρανάζι του μεταβλητού, πρέπει να πας σε συνεργείο για Renault, είναι δουλειά μηχανικού και όχι ηλεκτρολόγου.
-
Τι παθαίνει αυτό το γρανάζι?
Είναι θέμα σχεδίασης? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι παθαίνει αυτό το γρανάζι?
Είναι θέμα σχεδίασης?H Renault αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει οδηγίες αντικατάστασης για το συγκεκριμένο εξάρτημα, ρώτα τα παιδιά στο http://www.Greekrenaultclub.gr που το πρόβλημα το είχαν αντιμετωπίσει αρκετοί
-
Ο χρήστης gplsamor έγραψε:
καλησπερα εδω και μερικους μηνες μου αναβει το service βλαβη αισθητηρα εκκεντροφορου. Τον εχω αλλαξει απο τοτε 2 φορες, το εχω παει και σε ηλεκτρολογο αλλα παλι τα ιδια. εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει? ευχαριστωαλλαγη το γραναζι θελει.
ειναι ελλατωματικο απο το εργοστασιο (Delphi μου φαινεται) και ειναι συνηθες στους κατοχους του μεγκαν2 συμπεριλαμβανομενου και εμου. -
το megane μου πρεπει να βουλωσε σωλινακι...το aircondition βγαζει όλα τα νερα μεσα στη μοκετα..θα μπω από κατω να το ξεβουλωσω μηπως ξερετε που ακριβως είναι η εξοδος?
-
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το διαφορικό πατώντας γκάζι ακούγεται. Τι ήταν τελικά?
-
Καλησπέρα στην παρέα ,, μπορεί κάποιος να Με βοήθησι θέλω να αγοράσω ένα Reno μεταχειρισμένο και είμαι ανάμεσα σε Clio 1.2 tce 101 2009//Kai Megan 2008 1.400..παρακαλο εάν κάποιος έχει κάποια εμπειρία από τα συγκεκριμένα .. ευχαριστώ να είστε όλοι καλά
Πρόβλημα με Renault Megane II