-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά σας πρόλαβα εγώ, έστω κι αν είμαι εν πλω!Καλός ο καφές που ήπιαμε αλλά τελικά πάντα ο χρόνος είναι λίγος όταν μιλάς με ενδιαφέροντα άτομα. Το παραρτημα της Κρήτης κρατάει καλά και είναι οργανωμένο. Άντε και στην επόμενη.
ΥΓ Τελικά μήπως είναι πολλά τα λεφτά του GTi?
Ο χρόνος αποδείχθηκε όντως πολύ λίγος. Με το καλό και στην επόμενη συνάντησή μας (πιο σύντομα αυτή τη φορά)!
Υ.Γ.Ελπίζω ο meco να έχει αποφασίσει τι θα πάρει μέχρι την επόμενη φορά
-
Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε αποκοντα Κωστα, ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.
Απαντηση στην ερωτηση του Παυλου:
Type R φυσικα!!!
-
Ξέχασα να γράψω για τις νέες γνωριμίες από το Crete dept, Megane98hp και Alex Design!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απαντηση στην ερωτηση του Παυλου:
Type R φυσικα!!!
Μάνο για εμένα δε τίθεται τέτοιο ερώτημα. Στο Μιχάλη πέστα!
-
Άβυσσος η ψυχή του Μιχάλη εεεεεεεεεε του ανθρώπου ήθελα να πω!!!!
Λέτε να αποφασίσει σύντομα!!!! Μάλλον περιμένει να νοικοκυρευτεί πρώτα και μετά να αποφασίσει.Κώστα πάντα είναι λίγος ο χρόνος, άσχετα με το αν έρθουμε εμείς επάνω είτε έρχεστε εσείς στα μέρη μας. Καλό το διαδίκτυο αλλά η προσωπική επαφή δεν υποκαθίσταται από τίποτα. Αλλιώς ένα απλό κείμενο και άλλο να κοιτάς τον άλλο στα μάτια.
Μακάρι να τα καταφέρουμε με το Ακρόπολης και να περάσουμε ακόμα καλύτερα. -
Καιρός είναι να περάσουμε από τα λόγια στα έργα!!!
Τι θα λέγατε την Κυριακή να παίζαμε κανένα μπασκετάκι; Με τον Μανώλη που το είπαμε καθώς συναντηθήκαμε τυχαία σήμερα στο video club είναι μέσα με μόνη διευκρίνηση πότε δουλεύει. Αν δουλέψει πρωί θα το κανονίσουμε απογευματάκι στην αντίθετη περίπτωση κατά τις έντεκα με δώδεκα το μεσημεράκι.
Για γήπεδο προτείνω αυτό του Κατσαμπά καθότι πολύ εύκολα προσβάσημο από παντού και δίπλα στο σπίτι μου!!!!!
Τα καλά και συμφέροντα δηλαδή.
Περιμένω παίδες δηλώσεις συμμετοχής. Παύλο να φέρεις και την μπάλα σου για να μην ξεχνιόμαστε. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αν δουλέψει πρωί θα το κανονίσουμε απογευματάκι στην αντίθετη περίπτωση κατά τις έντεκα με δώδεκα το μεσημεράκι.
Για γήπεδο προτείνω αυτό του Κατσαμπά καθότι πολύ εύκολα προσβάσημο από παντού και δίπλα στο σπίτι μου!!!!!
Περιμένω παίδες δηλώσεις συμμετοχής. Παύλο να φέρεις και την μπάλα σου για να μην ξεχνιόμαστε.Λίγο νωρίς δεν είναι; Ειδικά αν έχει ήλιο θα αντέξουμε μισή ωρίτσα μονάχα. Όσο για τη μπάλα μείνε ήσυχος.
-
Η ΕΜΥ αναφέρει συννεφιά οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα υπερβολικής ζέστης. Εξάλλου κουράζονται μωρέ οι άντρες!!!!!
Θα κανονίσουμε νωρίς μόνο αν ο Μανώλης δουλεύει απόγευμα για να μπορέσει να είναι μαζί μας.
Για πρώτη φορά θα αρκεστούμε σε μερικά μονά για να ξανά θυμηθούμε τις παλιές δόξες. Τα διπλά προτείνω να τα αναβάλουμε για αργότερα. -
Τα διπλά προτείνω να τα αναβάλουμε για αργότερα.Τα διπλά ισχύουν πλέον μόνο όταν μιλάμε για σουβλάκια
-
Κανονίστηκε τότε!!!
Μετά το μόνο στο γήπεδο όλοι για διπλό στο «Νέον» που είναι λίγο παρακάτω!!!!Άντε να δω πόσοι θα μαζευτούμε. Όχι τίποτε άλλο αλλά στα λόγια όλοι το έχουμε αναζητήσει.
Φυσικά όταν με το καλό ανοίξει και ο καιρός, εκδρομή για καρτ στον Άγιο να δω και εγώ την πίστα που με έχετε φάει με το πόσο καλή είναι. -
Λοιπόν σαν ιδέα τη πάω με χίλια. Θα σας πω μάλλον Παρασκευή αν θα μπορώ.
-
Ελπίζω να είναι η αφορμή να σε έχουμε συχνά κοντά μας. Θα περιμένουμε νέα σου. Το τηλέφωνο μου το έχεις.
Αλήθεια τι ύψος έχεις; όχι τίποτε άλλο αλλά να δούμε πως θα χωρίσουμε τις ομάδες!!!!! -
Είμαι περίπου στο 1,70. Τώρα για τις συναντήσεις προορίζομαι για guest star...
ΥΓ. Σου είχα στείλει κ μήνυμα στο κινητό.
-
Αντρέα ελήφθη και το μήνυμα. Ελπίζω να είσαι εδώ την Κυριακή να τα πούμε και από κοντά. Μάλλον αντίπαλος με τον Μιχάλη (meco) σε βλέπω. Οπότε τους δυο play maker τους βρήκαμε.
-
Καιρός είναι να περάσουμε από τα λόγια στα έργα!!!
Τι θα λέγατε την Κυριακή να παίζαμε κανένα μπασκετάκι; Με τον Μανώλη που το είπαμε καθώς συναντηθήκαμε τυχαία σήμερα στο video club είναι μέσα με μόνη διευκρίνηση πότε δουλεύει. Αν δουλέψει πρωί θα το κανονίσουμε απογευματάκι στην αντίθετη περίπτωση κατά τις έντεκα με δώδεκα το μεσημεράκι.
Περιμένω παίδες δηλώσεις συμμετοχής. Παύλο να φέρεις και την μπάλα σου για να μην ξεχνιόμαστε.Ναι, ειδικά την μπάλα, γιατί ως γνωστόν οι μέγιστοι παιχταράδες δεν μπορούν να παίζουν με πλαστικές! Λοιπόν, για Κυριακή είναι μια καλή ιδέα, αλλά απογευματάκι ρε παιδιά. Σάββατο δουλεύουμε, όλη τη βδομάδα χτυπάμε 10-ωρα, σε λίγο θα κυκλοφορεί η γυναίκα με άλλον κι εγώ θα αναρωτιέμαι τι έγινει και που ήμουν εγώ μέχρι τότε... Ας είναι καλά η κοπέλα που δείχνει κατανόηση, γιατί αλλιώς... Θα σας έλεγα εγώ μπάσκετ! Όλους θα σας κουτουλούσα ρε σεις, όλους να μάθετε!!! Και ξέρετε με τι κέρατα, ε;;;
-
Επειδή βλέπω και μαζεύτηκαν πολλοί άσχετοι για τη Κυριακή λέω να δώσω το παρών για να φανώ παιχτάρα
Και εγώ προτιμώ απόγευμα,το πρωϊ το βλέπω χλωμό... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Επειδή βλέπω και μαζεύτηκαν πολλοί άσχετοι για τη Κυριακή λέω να δώσω το παρόν για να φανώ παιχτάρα
Και εγώ προτιμώ απόγευμα,το πρωϊ το βλέπω χλωμό...Παιδιά, υπάρχει emoticon που να υποκλίνεται; Χεχεχε!!!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Επειδή βλέπω και μαζεύτηκαν πολλοί άσχετοι για τη Κυριακή λέω να δώσω το παρόν για να φανώ παιχτάραΜπαααααα σε μία κρίση υπέρτατης μετριοφροσύνης υποθέτω ότι το έγραψες αυτό! Άμα έρθω και άμα παίξω καλά και άμα βάλω 139 τρίποντα και κάνω και 239,25 καρφώματα θα σου δείξω!
-
Εγω παντως θα παιξω 5αρι . Λιγοτερο τρεξιμο και...εχμ ογκολιθος στην αμυνα.
Μα καλα σοβαρα μιλατε τωρα θα παιξουμε 'μονο';
Φερτε μου και μια μπουκαλα οξυγονο γιατι θα την χρειαστω στα πρωτα 3 λεπτα που θα ξεκινησουμε . Εγω νομιζα οτι θα ριχναμε κανενα σουτακι να περασει η ωρα. Ακου 'μονο'. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω παντως θα παιξω 5αρι . Λιγοτερο τρεξιμο και...εχμ ογκολιθος στην αμυνα.Μάνο αν παίξουμε 3-3 πως θα παίξεις πεντάρι;
Το βράδυ έχουμε πεί **22:00 **στην Αστόρια. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο