-
Το καπέλο σου Μάνο το έχει ο Μάνος ο ψηλός.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το καπέλο σου Μάνο το έχει ο Μάνος ο ψηλός.Παυλο πολυ χαιρομαι που λες ο Μανος 'ο ψηλος' και οχι 'ο αδυνατος' γιατι αλλιως θα παρεξηγουσα οτι υπονοεις κατι...
(Αν και δε καταλαβα δηλαδη, εγω κοντος ειμαι;)
-
Το βάρος και το ύψος είναι μεγέθη σχετικά!!! Μερικοί απλά είναι κοντοί για το βάρος τους!!!!!
Μανώλη μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να το παραλάβεις. Αν πάνε καλά αύριο τα πράγματα και εξοικονομήσω χρόνο θα σε πάρω να βρεθούμε για να στο δώσω ή θα περάσω εγώ από τη δουλειά σου.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
**Το βάρος και το ύψος είναι μεγέθη σχετικά!!! Μερικοί απλά είναι κοντοί για το βάρος τους!!!!! **:ysterical:Μανώλη μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να το παραλάβεις. Αν πάνε καλά αύριο τα πράγματα και εξοικονομήσω χρόνο θα σε πάρω να βρεθούμε για να στο δώσω ή θα περάσω εγώ από τη δουλειά σου.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!
Μανο σε λιγο φευγω για Αγ Γαληνη. Το απογευματακι που θα γυρισω θα σου κανω ενα τηλ να βρεθουμε ή στη δουλεια ή στο σπιτι σου ή οπου σε βολευει να μου δωσεις τη καπελαδούρα!!!
-
Από μεριά Ηράκλειο κανείς? Έρχομαι συχνά, οπότε αν τύχει κάποια συνάντηση γενικά μέσα!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Από μεριά Ηράκλειο κανείς? Έρχομαι συχνά, οπότε αν τύχει κάποια συνάντηση γενικά μέσα!Κλεισθένη, όλοι από Ηράκλειο είναι και πάντα πρόθυμοι σε συγκεντρώσεις. Πάνω απ'όλα όμως είναι καλά παιδιά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από μεριά Ηράκλειο κανείς? Έρχομαι συχνά, οπότε αν τύχει κάποια συνάντηση γενικά μέσα!
Κλεισθένη, όλοι από Ηράκλειο είναι και πάντα πρόθυμοι σε συγκεντρώσεις. Πάνω απ'όλα όμως είναι καλά παιδιά.
Λείπαμε όμως... Τώρα που γυρίσαμε είμαστε έτοιμοι για καινούριες συναντήσεις.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κλεισθένη, όλοι από Ηράκλειο είναι και πάντα πρόθυμοι σε συγκεντρώσεις. Πάνω απ'όλα όμως είναι καλά παιδιά.
Λείπαμε όμως... Τώρα που γυρίσαμε είμαστε έτοιμοι για καινούριες συναντήσεις.
πιστεύω να γράψετε κάπου τις......κοσμοπολίτικες εντυπώσεις σας
-
Kαι απο αυτές θα γράψουμε και φωτογραφίες θα παραθέσουμε. Κλεισθένη με τη πρώτη ευκαιρία που θα κατέβεις ενημέρωσε εδώ και θα κανονίσουμε βολτίτσα.
-
Γράφτε ντε...που βλέπαμε την Ελληνική σημαία (στο 4ο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και ψαχνόμασταν! )
-
Thanks ok , όταν είναι να κατέβω θα ενημερώσω μήπως κανονίσουμε κάτι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γράφτε ντε...που βλέπαμε την Ελληνική σημαία (στο 4ο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και ψαχνόμασταν! )Πάνω απ' τη Loews εννοείς; Όχι, δεν ήμασταν εμείς εκεί... Κάποιος φτωχός θα ήταν αυτός! Εμείς ήμασταν με το λαουτζίκο, στην πλαγιά απέναντι! Και δεν δείξαμε ελληνική σημαία, γιατί... ποιος θα την έβλεπε εκεί;
-
-
Mη βάλετε άλλες.. Ζηλέψαμε ήδη αρκετά...
Τυχεροί.....(βαθύς αναστεναγμός)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Mη βάλετε άλλες.. Ζηλέψαμε ήδη αρκετά...Τυχεροί.....(βαθύς αναστεναγμός)
Δεν θα σε λυπηθούμε!!! Απ' το σπίτι το βράδυ θα ανεβάσω κι εγώ φωτό και εκτός των άλλων, θα σου δείξω και ένα jockey του Kimi που πήρα με 25
-
Καλαααααα Νάσο.. Καλάαααα...
Δε με λυπάστε καθόλου ε?
Τον Κιμι τον βγαλατε καμια? (το μονοθέσιο εστω... )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καλαααααα Νάσο.. Καλάαααα...Δε με λυπάστε καθόλου ε?
Τον Κιμι τον βγαλατε καμια? (το μονοθέσιο εστω... )
Ναι, αρκετές. Αν και ήταν πολύ δύσκολο να πιάσεις μονοθέσιο που επιταχύνει σε απόσταση 5 μέτρων μπροστά σου, στην ευθεία. Το καταφέραμε πάντως και θα ανέβουν κι αυτές! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ταχύτητα του κλείστρου ήταν στο 1/500 νομίζω και έχουν λίγο... trail. Αλλά ήταν η πρώτη φορά που φωτογράφιζα κάτι ΤΟΣΟ γρήγορο... Συγχωρέστε με!!!
Έχω και video στους πρώτους γύρους του, να κυνηγάει τον Alonso... Και το διπλό τους pit-stop έχω... Όλα αυτά διατείθενται, έναντι αδρής αμοιβής βέβαια, στο κοινό...
-
Θα σου λεγα πληρώνω όσο όσο αλλά κυκλοφορούν δωρεάν και σε αυθονία.. και χωρίς trail..
Aντε παιδια, να σαστε καλά να ξαναπάτε!! Αλλά κυρίως να μαι εγω καλά να έρθω μαζί σας!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θα σου λεγα πληρώνω όσο όσο αλλά κυκλοφορούν δωρεάν και σε αυθονία.. και χωρίς trail..Aντε παιδια, να σαστε καλά να ξαναπάτε!! Αλλά κυρίως να μαι εγω καλά να έρθω μαζί σας!!
Ρε σεις, την κάλεσε κανείς τούτη εδώ;;; Το μπελά μας βρήκαμε μου φαίνεται...
Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει να δεις τον Montoya να χασμουριέται παρέα με τον μηχανικό του, ε; ΟΚ... Άσε που εμείς δεν πήγαμε ΜΟΝΟ στο Monte Carlo δεσποινίς funis... Άντε, δουλέψτε και λίγο ρε παιδιά!!!
-
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο