-
Ξέχασα να σας πώ οτι ο Περικλής έμαθε οτι τον απάτησα με ένα 307 στην κρήτη και πείσμωσε και ανέβασε πυρετό, το χρυσό μου θα τον πάω στο γιατρό την τετάρτη
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ξέχασα να σας πώ οτι ο Περικλής έμαθε οτι τον απάτησα με ένα 307 στην κρήτη και πείσμωσε και ανέβασε πυρετό, το χρυσό μου θα τον πάω στο γιατρό την τετάρτηΩ τον καημένο!!! Περαστικά του. Μα και εσύ με Γάλλο??
Ήταν βέβαιο ότι θα το έπαιρνε βαριά!! -
'ήταν άνοιξη στο φραπέ του φαντάρου'
και είχε και ηλιοροφή -
Αραγε θα με συγχωρεσετε ποτε?
Ηταν η χειροτερη κυριακη που θα μπορουσε να μου τυχει στη δουλεια.
Και το χειροτερο απο ολα, ειναι να με παιρνει τηλεφωνο στη δουλεια ο Μανολης, και πριν καλα καλα μου μιλησει, να ακουω τα χαχανητα της υπολοιπης παρεας.
Ρενα παιδι μου, γιατι πηγες και πηρες 307? Αφου αν καταλαβα καλα, οπως μου ειπε ο Μανολης, η εταιρια σου πληρωνε για το αυτοκινητο, θα σου εκανα εγω μια ειδικη τιμη για την SLK και ποιος θα σε επιανε.Δεν πειραζει ομως, ειμαι σιγουρος οτι θα μου δωθει η ευκαιρια στο μελλον να γνωρισω τους υπολοιπους Κρητικους, καθως και απο την υπολοιπη Ελλαδα.
ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μετά από τα τόσα θετικά π[ου είπαμε θα πω και το παράπονο μου, δεν αντέχω!!!!Όταν μπει κάποιος πρώτη φορά στο Forum μας θα νομίσει και όχι άδικα ότι μπήκε στη λέσχη βαρελοφρόνων ή κοψιδοφρόνων!!!
Παρόλα αυτά δεν έχουμε καταφέρει καμία συνάντηση μας να την αναβαθμίσουμε πέρα από το κλασικό φραπόγαλο.Άντε παιδιά καλά να είστε και καλή αντάμωση.
Την επόμενη φορά τότε θα έχουμε κοψιδοσυνάντηση. Έπειτα απο 3.5 ώρες πάλι θα έχουμε χωνέψει αυτά που θα φάμε και αυτά που θα πιούμε. Άν ο meco έρθει πάλι μετά απο μια ώρα θα προλάβει δε θα προλάβει να κάνει καμιά παπάρα(sorry για την έκφραση ) στο λάδι της χωριάτικης.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ξέχασα να σας πώ οτι ο Περικλής έμαθε οτι τον απάτησα με ένα 307 στην κρήτη και πείσμωσε και ανέβασε πυρετό, το χρυσό μου θα τον πάω στο γιατρό την τετάρτη
Ρένα,με ένα γέμισμα 100άρας βενζίνης και ένα πλύσιμο θα ηρεμήσει.
Megane98hp θα σου δώσουμε ακόμη μια ευκαριά -
Τελικά η εταιρεία που συνεργάζομαι δεν θα με χρεώσει τίποτε για το 307, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά...μια χαρά το test drive!!! Αυτό με το SLK όμως δεν ήταν κακό...θα το έχω υπ΄όψιν μου... (τότε είναι που θα με 'αφήσει' εντελώς ο Περικλής )
Όσο για τον Περικλή θέλει αισθητήρα θερμοκρασίας και πεταλούδα γκαζιού το χρυσό μου...γι'αυτό πάει σαν μουλάρι τον τελευταίο καιρό!!! (όχι γιατι τον άφησα σε αχρηστία σχεδόν ένα μήνα )
-
Το μενού θα έχει από όλα φτάνει να δοθεί η ευκαιρία. Και γαμοπίλαφο και στάκα (με σύνεση γιατί αυξάνει τις ορμές ) και κοψίδια και καλητσούνια με το μέλη (μια από τα ίδια με τη στάκα) μόνο φαρδιά ρούχα να φοράμε!!
Ελάτε εσείς και θα βρεθούν όλα και με το παραπάνω.Ρένα το τεστ ντραϊβ με το 307 δεν το κάναμε άλλα να είναι καλά ο Μανώλης και θα έχουμε την επόμενη φορά καλύτερο αμάξι για σκίσιμο.
-
Είναι μάλλον να μην πάρουμε μπροστά φαίνεται!!!
Με αφορμή την έλευση του Κυριαζή με την παρέα του στο νησί βρεθήκαμε οι συνήθεις ύποπτοι (Μιχάλης και Παύλος) και όχι μόνο καθώς μας συντρόφεψαν ο Μανόλης (Megane98hp) και ο Γιώργος φίλος αν και όχι συνοδοιπόρος.
Κάναμε την πρώτη επαφή για γνωριμία και έπεται συνέχεια το Σάββατο για τα καλύτερα.
Παιδιά ψηφίζω Ρογδιά για κοψίδια κρασάκι και ωραία θέα.
Σαν αυτόδιοριζόμενος οργανωτής θα σας πάρω τηλέφωνο κατά το μεσημέρι για τις τελευταίες συνεννοήσεις.Το εκπληκτικό είναι τελικά το πόσο εύκολα δένουμε ετερόκλητοι άνθρωποι από άποψη ηλικίας, εργασίας και οικογενειακής κατάστασης με συνθετικό κρίκο το Forum μας που μας κάνει να νιώθουμε φίλοι από χρόνια.
Για όσους το σκέφτονται ακόμα όλα είναι μια απόφαση. Με μπουνάτσες και μποφόρια ταξιδεύουν τα βαπόρια!!!!
-
Σάββατο μεσημερι? Αν όχι γιατί δεν το κάνετε μεσημέρι?
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Είναι μάλλον να μην πάρουμε μπροστά φαίνεται!!!
Με αφορμή την έλευση του Κυριαζή με την παρέα του στο νησί βρεθήκαμε οι συνήθεις ύποπτοι (Μιχάλης και Παύλος) και όχι μόνο καθώς μας συντρόφεψαν ο Μανόλης (Megane98hp) και ο Γιώργος φίλος αν και όχι συνοδοιπόρος.
Κάναμε την πρώτη επαφή για γνωριμία και έπεται συνέχεια το Σάββατο για τα καλύτερα.
Παιδιά ψηφίζω Ρογδιά για κοψίδια κρασάκι και ωραία θέα.
Σαν αυτόδιοριζόμενος οργανωτής θα σας πάρω τηλέφωνο κατά το μεσημέρι για τις τελευταίες συνεννοήσεις.Το εκπληκτικό είναι τελικά το πόσο εύκολα δένουμε ετερόκλητοι άνθρωποι από άποψη ηλικίας, εργασίας και οικογενειακής κατάστασης με συνθετικό κρίκο το Forum μας που μας κάνει να νιώθουμε φίλοι από χρόνια.
Για όσους το σκέφτονται ακόμα όλα είναι μια απόφαση. Με μπουνάτσες και μποφόρια ταξιδεύουν τα βαπόρια!!!!
Δεν λες ομως ρε φιλε τι ωρα τελειωσατε προχθες? Εχω αγωνια να μαθω που μπορει να οδηγησει αυτη η εξαρτηση σε αυτο το ναρκωτικο που λεγεται 4TF ? Eνταξει εγω εφυγα νωρις λογω ανωτερας βιας (ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ!!!!!!!!) , αλλα τελικα τι ωρα σχολασατε?
-
Δεν αργήσαμε. Μετά από 20-30 λεπτά ανανεώσαμε το ραντεβού μας. Άν μιλάμε γα το Σάββατο το βράδυ είμαι σίγουρα μέσα. Άν είναι για μεσημέρι μάλλον δε θα μπορέσω να παρευρεθώ. Άν είναι μιλάμε και αύριο για νεότερα.
-
Η συνάντηση τελικά έγινε μεσημέρι του Σαββάτου λόγω της επικείμενης αναχώρησης των παιδιών για Αθήνα και Χανιά και την δική μου για Λασίθι. Το κακό ήταν ότι δεν μπόρεσαν να έρθουν ο Μιχάλης ο Παύλος και ο Μανόλης αλλά από την άλλη είχαμε την χαρά να έρθει ο Κώστας.
Μετά από μια μικρή περιήγηση καταλήξαμε στα Λινοπεράματα για θαλασσινά και μπυρίτσες. Βόλεψε και η ώρα του θηλασμού οπότε στην παρέα προστέθηκε Η Αννούλα μου με το μωρό μας.Πάντα τέτοια να έχουμε και να ξανά βρεθούμε σύντομα.
Ψάχνουμε παρέα για τσικουδιά μια και ο Κυριαζής δεν την βάζει στο στόμα του. -
Πραγματικά λυπάμαι που δε μπόρεσα να έρθω,ελπίζω να τα πούμε ξανά σύντομα. Όσο για τη τσικουδιά μετά χαράς να συμβάλω στην...εξάτμισή της
-
Επέστρεψα και εγώ στην καταραμένη πόλη.
Τεσπα. Υπέροχη η Κρήτη παιδιά, αλλα με αρκετή υγρασία πως αντέχετε?
Διαπίστωσα οτι η Κρήτη είναι η χάρα του κάθε καλοφαγά και ειδικά αυτου που έχει το μπλοκάκι με το στιλό, Νίκο σου φέρνουν κατάλογο μπλοκάκι και στικό και γράφεις μόνος σου τι θέλεις και όπως ξέρουμε όλοι στο μπλοκάκι όλα φένοντε λίγα και πάντα βάζεις και καναδυο τρεια τεσσερα πιάτα παραπάνω. Οσο για τα υγρά λευκά δεν τα πείνω με τίποτα λογο που γίνομε κουδούνι με το πρώτο, με κυνηγαγαν γίλοι και εχθροι να με κουδουνιάσουν, παιδες συγνώμη αλλα...
Με έκλπηξει διαπίστωσα οτι τη Τρίτη μαζέυτικαν ολοι Ηρακλιώτες φορουμάδες, τόσο καιρό τα λέμε εδω μέσα και τώρα συνδίασα ΄φατσες με γραπτά. Η φυγή του megane ήταν όλα τα λεφτά, πάλι καλα που δεν πλέιρωσε το παλικάρι τη κλήση στο 91 τη πρόλαβε.
Το Σάββατο όμως έκρυβε αλλη μία έκπλήξη, ο Μαρινάκης κατέβεικε στο Ηράκλειο, σίγα το νέο θα πείτε αφου απο εκει κατάγετε έλα όμως που είχε μυνηση οτι δεν βλέπει να κατεβένει στο Ηράκλειο. Τελικά ο Κώστας τα κατάφερε να κατέβει και να τα πούμε απο κοντά, όμως εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε κοψισιάδικο ανοικτό στις Ροδιές και κατεβείκαμε στα Λινοπεράματα για ψαρομεζέδες. Εκεί είχαμε και εκπληκτική συζήτηση για τρόπους μαγειρέματος σαλιγκαριών οπου ο Κώστας έδωσε ρέστα περίπου δεκα τρόπους μαγειρέ,ατος μας είπε. Αρε κακόμηρα σαλιγκάρια μην σας πετυχούν Κρητικοί στο δρόμο σας .
Μανώλη - Αννα, Κώστα , Κωστα ,Πάυλο, Γιωργο να σε πάντα καλά και ελπίζω να τα πούμε πάλι απο κόντα. Θα επανέλθω σύντομα με διαδρομές. -
Σαλιγκάρια !!!!!!! Τσσσσ, Τσσσσσ , πιπέρι
ΚΟΧΛΙΟΥΣ τα λένε
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Σαλιγκάρια !!!!!!! Τσσσσ, Τσσσσσ , πιπέριΚΟΧΛΙΟΥΣ τα λένε
Αποστόλης.
χοχλιούς θες να πεις!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σαλιγκάρια !!!!!!! Τσσσσ, Τσσσσσ , πιπέρι
ΚΟΧΛΙΟΥΣ τα λένε
Αποστόλης.
χοχλιούς θες να πεις!
Χαχαχαχα . Την επόμενη φορά θα κανονήσω να φέρω χοχλιούς καθαρισμένους,τηγάνι,λάδι και ξυδάκι για να μας τους μαγειρέψει ο Κώστας με διάφορους τρόπους!
-
Κυριοι μοντεραντορες πρέπει να ανοιξουμε νεο φορουμ, παει και τελειωσε δεν αντεχετε αυτη η κατασταση, σε λίγο θα αρχισουν να ερχοντε σηνταγες για λαστιχα καταλυτες μπουζί, ασε που σκέφτομε να αρχισω να αλλαζω τα κλασσικα ονοματα φαγητών με ονόματα οδηγών, αγώνων κλπ κλπ.
Μειλάμε για το απιστευτο database που έχει μαζευτη σε ολο αυτο το διαστημα στις σελίδες του forum. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Υπέροχη η Κρήτη παιδιά, αλλα με αρκετή υγρασία πως αντέχετε?Ρώτα τ'αυτοκίνητά μας που συνέχεια στους φαναρτζήδες είναι για ξεσάπισμα!
Διαπίστωσα οτι η Κρήτη είναι η χάρα του κάθε καλοφαγά και ειδικά αυτου που έχει το μπλοκάκι με το στιλό, Νίκο σου φέρνουν κατάλογο μπλοκάκι και στικό και γράφεις μόνος σου τι θέλεις και όπως ξέρουμε όλοι στο μπλοκάκι όλα φένοντε λίγα και πάντα βάζεις και καναδυο τρεια τεσσερα πιάτα παραπάνω.
Μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι οι Κρητικοί το'χουν σε κακό να καταφέρεις να τελειώσεις το πιάτο σου, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν βάλανε αρκετό φαΐ (οπότε και βάζουν βουνά ολόκληρα με φαγητό κι άντε να τα τελειώσεις μετά...).
Οσο για τα υγρά λευκά δεν τα πείνω με τίποτα λογο που γίνομε κουδούνι με το πρώτο, με κυνηγαγαν γίλοι και εχθροι να με κουδουνιάσουν, παιδες συγνώμη αλλα...
Η τσικουδιά είναι το καλύτερο φάρμακο και το πιο ωραίο ποτό! Κακώς που δεν την πίνεις. Άσε που, μετά το φαγητό, σου καθαρίζει και σου στρώνει ωραία το στομάχι...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο