-
Με χαρά ανακοινώνω στους συνοδοιπόρους Κρητικούς και όσους τέλος πάντων είναι στο νησί την Κυριακή 18 του μήνα ότι θα έχουμε στην παρέα μας στο Ηράκλειο, την Ρένα (kamil) και τον Κώστα (cmarin). Για όσους θα ήθελαν να βρεθούν μαζί μας για μπανάκι, κοψιδοκατάνυξη, καφέ ή ότι άλλο αποφασίσει η παρέα ας επικοινωνήσει μαζί μου για συνεννόηση στο 6936773796. Για τρέξτε να προλάβετε. Μεταφέρετε το μήνυμα σε όλους ώστε να μαθευτεί σύντομα και να μην μείνει κανείς απληροφόρητος.
Περιμένω νέα σας. -
Με χαρά ανακοινώνω στους συνοδοιπόρους Κρητικούς και όσους τέλος πάντων είναι στο νησί την Κυριακή 18 του μήνα ότι θα έχουμε στην παρέα μας στο Ηράκλειο, την Ρένα (kamil) και τον Κώστα (cmarin). Για όσους θα ήθελαν να βρεθούν μαζί μας για μπανάκι, κοψιδοκατάνυξη, καφέ ή ότι άλλο αποφασίσει η παρέα ας επικοινωνήσει μαζί μου για συνεννόηση στο 6936773796. Για τρέξτε να προλάβετε. Μεταφέρετε το μήνυμα σε όλους ώστε να μαθευτεί σύντομα και να μην μείνει κανείς απληροφόρητος.
Περιμένω νέα σας. -
Περιμένω νέα σας. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Περιμένω νέα σας.Πρόλαβα;
Τα λέμε τη Κυριακή! -
Ειδικό μενού στον πρώτο που απάντησε!!!
Θα ακούει ο Νίκος και θα ζηλεύει τώρα. Δεν περπατάει και η αντιπαράθεση με την Χαλκιδική. Μας έχουν πάρει φαλάγγι και δεν βλέπω βελτίωση. -
Καλά να περάσετε ρεεεε!!!
Φάτε και 1/2 κιλό παϊδάκια για μένα!!!
-
Μανώλη μάζεψε όσους μπορείς! Τα λέμε την Κυριακή...
-
Και εγώ είμαι μέσα, αλλά το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην Αγ. Φωτιά (δίπλα στην Ιεράπετρα).
Αν συναντηθούμε βράδυ θα είμαι σίγουρα παρών.
Καλώς να μας έρθετε. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και εγώ είμαι μέσα, αλλά το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην Αγ. Φωτιά (δίπλα στην Ιεράπετρα).
Αν συναντηθούμε βράδυ θα είμαι σίγουρα παρών.
Καλώς να μας έρθετε.Κανόνισε να μην αργήσεις γιατί θα σου κρεμάσουμε το κουτάλι.
Ειδοποίησε όσους έχεις επαφή μήπως και δεν δουν το θέμα και μας χάσουν. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ειδοποίησε όσους έχεις επαφή μήπως και δεν δουν το θέμα και μας χάσουν.
Ωραία, είναι ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε Μάνο, γιατί χαθήκαμε τελείως!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ειδοποίησε όσους έχεις επαφή μήπως και δεν δουν το θέμα και μας χάσουν.
Ωραία, είναι ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε Μάνο, γιατί χαθήκαμε τελείως!
Από τότε που είπαμε να βρεθούμε καμιά μέρα για καφέ έχω πιει πάνω από 5 κιλά καφές!!!
Μην καθυστερήσεις στην εκδρομή σου για να μας προλάβεις.
-
Που ρε παιδια θα γινει αυτο το πραμα να δω αν μπορεσω να ερθω κι εγω?
Εχω αστατο ωραριο στη δουλεια αλλα σιγουρα θελω πολυ να βρεθουμε να πουμε καμια .......... (πιπερι)
-
Έγινε και αυτό και μαζέψαμε καλή παρέα αν και είχαμε και απώλειες. Ακούς Μανόλη!!!
Εκτός από τη Ρένα και τον Κώστα που ήταν ουσιαστικά οι επισκέπτες, ήρθαν ο Παύλος ο Γιάννης ο Μιχάλης και η αφεντομουτσουνάρα μου.
Χάρηκα πάρα πολύ που τους ξανά είδα όλους και φυσικά που γνώρισα τον Γιάννη.
Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση σε συναντήσεις που κάνουμε είναι το φιλικό κλήμα που δημιουργείται αμέσως άσχετα πόσες φορές έχουμε ξανά βρεθεί ή πότε ήταν η τελευταία φορά που τα είπαμε. Κουβεντιάζουμε σαν να είμαστε φίλοι χρόνια και είχαμε βρεθεί μόλις εχθές ξανά μαζί.Να είστε όλοι καλά και θα χαρώ πολύ να τα πούμε ξανά σύντομα.
Εξάλλου στοιχεία και τηλέφωνα είναι γνωστά. -
Βρεθήκαμε τελικά!
Χάρηκα που γνώρισα και άλλα μέλη του φορουμ (meco, pavlos23, kamarian, megane που ήσουν?) από την Κρήτη. Άλλη μία φορά αναδείχτηκε ότι το επίπεδο των μελών του φόρουμ είναι πολύ υψηλό! Είδα και την kamilitsa εκτός Αθήνας (καλό ταξίδι ) και βέβαια τον Μανώλη πάντοτε αγαπητό και οργανωτικό. Μακάρι να τους ξαναδω πριν τελειώσουν οι διακοπές! -
Τρέξαμε,προλάβαμε και περάσαμε πολύ καλά! Ήταν ένας μαραθώνιος καφές 3.5 ωρών κατά την διάρκειά των οποίων δε σταματήσαμε,ούτε για διάλειμα, να μιλάμε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι ΧΑΡΗΚΑ που σας γνώρισα Κώστα και Ρένα, που επιτέλους τα είπαμε έπειτα από καιρό Μάνο και που ξανασυναντηθήκαμε Μιχάλη και Γιάννη μετά από τόσες ώρες . Εύχομαι να το επαναλάβουμε σύντομα και στη παρέα μας να προστεθούν ακόμη περισσότερα παιδιά.
Ρένα ελπίζω να είχες καλό ταξίδι, Κώστα καλή συνέχεια στις διακοπές σου και με εσας τους υπόλοιπους Κρητικούς τα λέμε very very soon . -
Μετά από τα τόσα θετικά π[ου είπαμε θα πω και το παράπονο μου, δεν αντέχω!!!!
Όταν μπει κάποιος πρώτη φορά στο Forum μας θα νομίσει και όχι άδικα ότι μπήκε στη λέσχη βαρελοφρόνων ή κοψιδοφρόνων!!!
Παρόλα αυτά δεν έχουμε καταφέρει καμία συνάντηση μας να την αναβαθμίσουμε πέρα από το κλασικό φραπόγαλο.Άντε παιδιά καλά να είστε και καλή αντάμωση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά να περάσετε ρεεεε!!!Φάτε και 1/2 κιλό παϊδάκια για μένα!!!
Ήμισυ κιλό είναι ημίμετρα!
Το άλλο μισό;; -
Το άλλο μισό...για τους υπόλοιπους βρε Γιώργο!! Τσ--τσ--τσ!!Απλό είναι!!
Μανώλη μην παραπονιέσα!!Ρωτά και τον HUNTER που δεν βρίσκει τέταρτο για πρέφα!!! Επτά νοματαίοι καλά είναι!!Αντε και εις ανώτερα!!
Πάντως 3 ώρες κουβέντα....τα μπάζα θα ηταν μπόλικα απο το θάψιμο ετσι?!!!
-
Να'μαι κι εγώ....
Άσχετο έχω τόσο καιρό να μπώ στο forum που παρολίγο να μην θυμηθώ το password...
Ωραίος τελικά ο καφές **ΚΑΙ **στην κρήτη
Χάρηκα που είδα και γνώρισα και άλλους forum-αδες...
Τι να λέμε και τι να ομολογήσουμε...αναφερθήκαμε στους πάντες και στα πάντα...κάποιες ψυχές μάλλον θα είχαν κρίση λόξυγγα χτες!!!
Άντε να κανονίσουμε εκδρομή στην ΚΡΗΤΗ να πιούμε και τις ρατσές μας!!!
Διαφορετικά τον Σεπτέμβρη θα είμαι πάλι για καμια 10αρια μερες στο νησί οπότε οργανωθήτε!!! Θέλω γαμοπίλαφα και καπνιστά χοιριναΥΓ. Παιδιά την πρόλαβα την πτήση, μόνο που δεν έβαλα βενζίνη στο 307 και βλέπω να με 'σκίζουν' στην χρέωση που θα μού'ρθει...
-
Ευτυχώς που η διάρκεια της καφεδοποσίας ξεπέρασε τα αναμενόμενα και έτσι σας πρόλαβα και εγώ έστω και για δύο μόνο ώρες!!!!
Χάρηκα πάρα πολύ για τη γνωριμία Κώστα και Ρένα και φυσικά χάρηκα πάρα πολύ που ξανείδα το Μάνο έστω και μετά από 5 κιλά καφέ!
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. με όλους σας.
Με του Κρητικούς φυσικά είναι βέβαιο, μετά και από τις απειλές του Μάνου!!:D
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο