-
Αφού εγώ με τον Μάνο το κανονίσαμε και πήρα και τον Νάσο. Τέσπα...
-
Ρε σεις ποτε και σε ποιον θα δωσω το ρευστο για το καπελακι; Μανο αν ερθω στη πυλη της αεροποριας θα μπορεσεις να βγεις εξω να σου τα δωσω; Θα κραταω και 'πλακατ' και ντουντουκα ετσι σε στυλ διαδηλωσης για να το κανω πιο δραματικο!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε σεις ποτε και σε ποιον θα δωσω το ρευστο για το καπελακι; Μανο αν ερθω στη πυλη της αεροποριας θα μπορεσεις να βγεις εξω να σου τα δωσω; Θα κραταω και 'πλακατ' και ντουντουκα ετσι σε στυλ διαδηλωσης για να το κανω πιο δραματικο!!!Εγώ πάντως εισέπραξα από εσένα το ρευστόν
Βρεθήκαμε με Μάνο και παρέα αρκετή, για φαί και συνέχεια παγωτό. ¨Ολα καλά
-
Μανώλη τα χρήματα δόθηκαν και για σένα. Μην σε πιάνει αγωνία για να μου τα δώσεις. Ελπίζω να καταφέρουμε να κανονίσουμε συνάντηση σύντομα για να σε δούμε κιόλας.
Για να ξέρουμε όλοι χρήματα δόθηκαν ως εξής:
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2 καπέλα 16 ευρώ
ΠΑΥΛΟΣ 1 καπέλο 8 ευρώ.
ΜΙΧΑΛΗΣ 1 καπέλο 8 ευρώ.
ΝΑΣΟΣ 1 καπέλο 8 ευρώ.
ΜΑΝΩΛΗΣ 1 καπέλο 8 ευρώ. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε σεις ποτε και σε ποιον θα δωσω το ρευστο για το καπελακι; Μανο αν ερθω στη πυλη της αεροποριας θα μπορεσεις να βγεις εξω να σου τα δωσω; Θα κραταω και 'πλακατ' και ντουντουκα ετσι σε στυλ διαδηλωσης για να το κανω πιο δραματικο!!!
Εγώ πάντως εισέπραξα από εσένα το ρευστόν
Βρεθήκαμε με Μάνο και παρέα αρκετή, για φαί και συνέχεια παγωτό. ¨Ολα καλά
Ποτε εγινε παλι αυτο; Σα δε ντρεπεστε λιγο ξεδιαντροποι!!! Αλλα σας ξερω εγω. Ζηλευετε το Μεγκαν και μονο οταν δεν ειμαι παρον μπορειτε να το θαβετε αφοβα!!!
-
Μανώλη η συνάντηση έγινε στην Αθήνα που ανέβηκα το ΣΚ. Δεν νομίζω να είχες ανέβει και εσύ; Αν μπορείτε όλοι κανονίζουμε για Κυριακή καφεδάκι. Τι λέτε για αργά μετά τις εννιά με εννιά και μισή;
-
Κανονίστε και είμαι μέσα...
-
Τι να κανονίσουμε. Ο κύβος ερίφθει!!! Την Κυριακή στις 10 Αστόρια. Όταν μαζευτούμε κανονίζουμε τις λεπτομέρειες. Όσοι δεν θα μπορέσουν (να μπορέσετε) να το πουν.
-
Ρε παιδιά, εγώ λέω κάτι άλλο... Κυριακή είναι, ο καιρός καλός θα είναι καλούτσικος, γιατί δεν κανονίζουμε κάτι όσο έχει φως; Κανένα μεζεδάκι μεσημέρι, καμια βολτούλα λίγο προς τα έξω... Καφές, καφές, καφές, δεν είναι λίγο ξενέρωμα;
(Sorry αν σας τη χαλάω, πιθανότατα θα έρθω ότι κ αν γίνει, αλλά λέω μία άλλη πρόταση)
-
Μπορει το αλλο ΠΣΚ να ειμαι Ηρακλειο .Θα προσπαθησω να βρω ελευθερο χρονο να τα πουμε απο κοντα.
-
Γιατί δεν πάτε μια βολτίτσα Ψηλορείτη;
-
Παιδιά τα δεδομένα άλλαξαν. Την Κυριακή θα είμαι μέσα οπότε συνάντηση δεν μπορεί να γίνει. Το Σάββατο μπορώ. Αν η Άννα δουλεύει πρωί μπορούμε να κανονίσουμε κάτι νωρίτερα αλλά θα το ξέρω αύριο το απόγευμα. Αν θέλετε να περιμένετε κανονίζουμε αύριο. Αν δουλεύει απογευματινή μιλάμε για συνάντηση μετά τις 10 για μένα δυστυχώς. Τι όμως κι αν είναι βράδυ!!! Μπορούμε να κανονίσουμε κρασάκι ή ουζάκια με μεζέ.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, εγώ λέω κάτι άλλο... Κυριακή είναι, ο καιρός καλός θα είναι καλούτσικος, γιατί δεν κανονίζουμε κάτι όσο έχει φως; Κανένα μεζεδάκι μεσημέρι, καμια βολτούλα λίγο προς τα έξω... Καφές, καφές, καφές, δεν είναι λίγο ξενέρωμα;(Sorry αν σας τη χαλάω, πιθανότατα θα έρθω ότι κ αν γίνει, αλλά λέω μία άλλη πρόταση)
Eγώ θα λείπω το Σαββατοκύριακο, οπότε Κυριακή βράδυ με βολεύει.
-
Δε τη παλεύει άνθρωπος εδώ μου φαίνεται
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δε τη παλεύει άνθρωπος εδώ μου φαίνεταιO καθένας
-
Παιδιά όπως είπα μόνο Σάββατο μπορώ αφού την Κυριακή είμαι υπηρεσία. Αν σας βολεύει Κυριακή οκ θα τα πούμε άλλη φορά. Αν θέλετε Σάββατο κάντε δημοσίευση για να ξέρουμε ποιοι θα είμαστε. Παύλο επειδή αύριο έχω πολλά τρεχάματα που πρέπει να προλάβω ανέλαβε τον συντονισμό και τηλεφώνα μου όταν έχετε κατασταλάξει.
-
Οκ θα δώ τι μπορώ να κάνω μιας και για εμένα θα είναι επίσης δύσκολο να δώσω το Σάββατο το παρών.
-
Αν είναι για όλους δύσκολο μπορούμε να τα πούμε την Δευτέρα. Δεν έχω πρόβλημα. Περιμένω τηλέφωνο.
-
Δευτέρα στις 21:00. ΟΚ απάλευτοι;
-
Μιάς και είμαι μέλος στο forum και σπουδάζω στην Κρήτη, μπορώ να περάσω και γώ από 'κεί......
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο