-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Μιάς και είμαι μέλος στο forum και σπουδάζω στην Κρήτη, μπορώ να περάσω και γώ από 'κεί......Φυσικά και να έρθεις,σε περιμένουμε.
**21:00 στην Αστόρια ** -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μιάς και είμαι μέλος στο forum και σπουδάζω στην Κρήτη, μπορώ να περάσω και γώ από 'κεί......
Φυσικά και να έρθεις,σε περιμένουμε.
**21:00 στην Αστόρια **Θα έρθω και εγώ...
-
Μερικοί είχαν δουλειά και καλά, άλλοι βαρέθηκαν, άλλοι...
CU next week παίδες! -
Πολλές 'απώλειες' έχετε ρε εσεις οι Κρητικοί!
Γιαααα δείτε το........ -
Χάσαμε την καλύτερη συνάντηση so far, μάλλον... Και όχι, δεν βαρεθήκαμε, είχαμε όντως δουλειά, ασχέτως αν ορισμένοι αγοράζουμε ξύστρες σε προσφορά, 2+1 δώρο...
-
Μάλλον η παρέα θέλει φρεσκάρισμα μου φαίνεται. Όλο και λιγότεροι τα λέμε τελευταία. Ας ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει το καλοκαιράκι που έρχεται.
Έχουμε αφήσει μια εκκρεμότητα που πρέπει να τακτοποιήσουμε. Όσοι πρέπει καταλαβαίνουν τι λέω. Πιστεύω ότι ή Κυριακή είναι ότι πρέπει. Αν συμφωνείτε απλά γράψτε το. Για το δώρο κανονίζουμε. -
Τελικά τι θα κάνουμε σήμερα; Θα πάμε ή όχι; Αν τελικά κανονιστεί τηλεφωνήστε μου. Θα είμαι στη γιορτή του αδερφού μου και δεν θα μπορώ να μπω για να δω. Καλό θα είναι ότι κανονίσουμε να γίνει νωρίς για ευνόητους λόγους. Περιμένω τηλέφωνο!!!!
-
Εμενα παιδες μη με υπολογιζετε.
-
Απόψε στις 22:00 έχουμε ραντεβού στην Αστόρια.
-
Τελικα δεν μπορεσα να σας συναντησω .Παρολο που ειχα αρκετο χρονο στην Κρητη ,απο Πεμπτη πρωι μεχρι Δευτερα βραδυ,ενα κρυωμα με κρατησε στο κρεββατι με πυρετο απο το Σαββατο το μεσημερι μεχρι την Δευτερα το πρωι.Ημουν λιγο αρρωστος αλλα η μπορα που εφαγα την Παρασκευη στο Αρκαλοχωρι με αποτελειωσε.Ετσι το μονο που καταφερα ηταν να παω μια βολτα μεχρι τον Αγιο Νικολαο αλλα και να τελειωσω(ελπιζω δλδ) ολες τις εκρεμμοτητες της συζυγου με τον ΟΓΑ στο Αρκαλοχωρι.Χιλια ευχαριστω σε ενα καταπληκτικο ανθρωπο εκει που με βοηθησε οσο δεν επαιρνε αλλο.Ευχαριστω κυριε Σηφακη!!!
Ελπιζω την αλλη φορα να ειμαι περισσοτερο τυχερος και να τα πουμε επιτελους. -
Βασίλη μην αγχώνεσαι, θα ξαναδωθεί ευκαιρία.
-
Δεν ξέρω αν καταφέρατε να βρεθείτε και ποιοι ήσασταν αλλά όπως καταλάβατε εγώ δεν τα κατάφερα!!! Αν υπάρχει διάθεση μπορούμε να τα πούμε την Κυριακή μια και αύριο και την Δευτέρα θα είμαι ένδον για όλο το εικοσιτετράωρο και όχι μόνο. Περιμένω νέα σας. Επειδή είναι δύσκολο να ξανά μπω το ΣΚ κάντε και κανένα τηλέφωνο.
Βασίλη ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε ποιο τυχεροί και να τα πούμε από κοντά. Καλή αντάμωση. -
Υπαρχει πρωτη φορα για ολα!!!!!
Ειμαι διαθεσιμος για κεφεδακι για ολη την εβδομαδα.
Ενδιαφερεται κανεις; -
Ευκαιρία μεγάλη λέμε!!!!!!! Αύριο χωρίς αναβολή θα πάμε για καφεδάκι. Κατά τις 21:30 να βρεθείτε και εγώ όπως πάντα πα έρθω κατά τις 22!00. Τι λέτε το ορίζουμε;
Για να μαζευόμαστε λιγάκι γιατί έχουμε σκορπίσει τώρα τελευταία. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ευκαιρία μεγάλη λέμε!!!!!!! Αύριο χωρίς αναβολή θα πάμε για καφεδάκι. Κατά τις 21:30 να βρεθείτε και εγώ όπως πάντα πα έρθω κατά τις 22!00. Τι λέτε το ορίζουμε;
Για να μαζευόμαστε λιγάκι γιατί έχουμε σκορπίσει τώρα τελευταία.ΜΕΣΑ!!!!!
-
Θα ανταλλάξουμε αύριο και μερικά τηλέφωνα και νομίζω ότι θα είμαστε οκ. Αύριο στις 21:30 Αστόρια. Τελείωσε έκλεισε το ραντεβού.
-
Η συναντηση για σημερα αναβαλεται για αυριο ή μεθαυριο αφου γινει συννενοηση με τον Παυλο. Η ακριβης ωρα θα γινει γνωστη στο κοινο προσεχως...
-
Άντε Παύλο περιμένουμε!!!
-
Ρε τη παλεύετε;
Τι λέτε για αύριο Παρασκευή κατά τις **21:30 **στην Αστόρια; -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ρε τη παλεύετε;
Τι λέτε για αύριο Παρασκευή κατά τις **21:30 **στην Αστόρια;Παρασκευή βράδυ, χλωμό... Για σήμερα δεν παίζει κάτι;
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο