-
Απόψε, 21:30 έχουμε ραντεβού Αστόρια. Το ξέρω ότι ενημερώνουμε τελευταία στιγμή, αλλά όσοι προλάβουν, ευπρόσδεκτοι!!!
-
Ελπίζω να έρθετε όλοι στο ραντεβού. Περιμένω να ακούσω τις εντυπώσεις των Ακροπολικών μας Παύλου και Μιχάλη. Δεν ξέρω πήγε και άλλος;
Μην περιμένετε μόνο από το Forum μας κάντε και κανένα τηλέφωνο για σιγουριά. -
Θα έρθουμε, θα έρθουμε...
-
Πολύ την χάρηκα την παρέα μας χθες και ας μην ήρθε ο Μανώλης τελικά. Περιμένω να υλοποιηθούν όσα είπαμε για τις ποδηλατικές εξορμήσεις της παρέας. Παύλο εκτός από τις ευχές μου για χρόνια πολλά και καλά φρόντισε σύντομα να εφοδιαστείς με δίτροχο. Μιχάλη μόνταρε το δικό σου και μείνε σε αναμονή. Αφού ψήσαμε και το Νάσο όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω να προλάβουμε να κάνουμε την πρώτη πριν φύγω για τις διακοπές. Αν όχι ας κάνουμε υπομονή μια εβδομάδα ακόμα, δεν χάλασε ο κόσμος.
-
Μάνο σε ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου. Ποδήλατο σκοπεύω να πάρω σύντομα βεβαίως βεβαίως
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μάνο σε ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου. Ποδήλατο σκοπεύω να πάρω σύντομα βεβαίως βεβαίωςΠαυλο Χρονια πολλα κι απο εμενα, εστω και καθυστερημενα βεβαιως βεβαιως.
-
Αύριο Παρασκευή θα κάνω την καθιερωμένη μου βόλτα με το ποδήλατο από τον Κατσαμπά έως τη ΔΕΗ όσοι θέλετε ελεύθερα. Αναχώρηση από το σπίτι κατά τις έξι το απόγευμα. Απλά κάντε μου ένα τηλέφωνο για ορισμό ραντεβού.
Παύλο πέντε η ώρα νομίζω ανοίγουν τα μαγαζιά οπότε προλαβαίνεις!!!! -
Για όσους χάθηκαν γιατί πίστεψαν ότι θα τους βάλω με το ζόρι να κάνουν ποδήλατο δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδέποτε είχα τέτοια πρόθεση!!!!
Χωρίς πλάκα τώρα έχουμε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Ξέρω είναι καλοκαίρι με διακοπές , θάλασσα, και λίγο ή πολύ ραχάτι αλλά δεν θέλω να ξεκόψουμε τελείως. Αν ενδιαφέρεστε για κους κους και καφεδάκι γράψτε πότε και που προτιμάτε.
Άντε να δω πόσοι θα μαζευτούμε αυτή την φορά. -
Εγω θα 'λειτουργησω' αναποδα.
Θα περιμενω να δω για πότε θα το αποφασησετε, για να δω αν θα μπορεσω να ερθω. Κι αυτο φυσικα θα το δω τελευταια στιγμη...
Η τουριστικη βιομηχανια σε ολο της το μεγαλείο. -
Μπα Μανώλη δεν βλέπω ανταπόκριση. Καλά όλοι διακοπές είναι ή απλά τη βγάζουν στις παραλίες για να γλιτώσουν τον καύσωνα; Αν εμφανιστούν ή γίνουν τα απαιτούμενα τηλεφωνήματα θα σε ενημερώσω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μπα Μανώλη δεν βλέπω ανταπόκριση. Καλά όλοι διακοπές είναι ή απλά τη βγάζουν στις παραλίες για να γλιτώσουν τον καύσωνα; Αν εμφανιστούν ή γίνουν τα απαιτούμενα τηλεφωνήματα θα σε ενημερώσω.14-17/8 κανονίστε κάτι, θα είμαι εκεί....
-
Άντε επιτέλους να σε δούμε από κοντά!!!
Θα έρθεις με όλη την οικογένεια ή μόνος; Αν έρθετε όλοι μαζί ευκαιρία για συνάντηση εκτός από αντροπαρέας και μια συνάντηση μετά συζύγων και τέκνων. Στα Χανιά μέχρι πότε θα είσαι; -
Κι εγώ κατεβαίνω Ηράκλειο από 23/08 και για κανένα μήνα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κι εγώ κατεβαίνω Ηράκλειο από 23/08 και για κανένα μήνα.Δες στο γραμματοκιβώτιο σου το μήνυμα μου.
Άντε με το καλό να τα πούμε από κοντά. -
21:00 ΣΗΜΕΡΑ (Τρίτη 09-08-2005) στην ΑΣΤΟΡΙΑ.
-
Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν πιθανότερο να μην έρθω τελικά τα κατάφερα και το χάρηκα ιδιαίτερα. Είχαμε χαθεί τον τελευταίο καιρό και είχαμε πολλά να πούμε. Κρίμα που είχαμε και μερικές σημαντικές απώλειες αλλά ελπίζω να τους δούμε σύντομα. Να μην ξεχάσω να ευχηθώ στον Παύλο καλοτάξιδο στο 106 που απέκτησε και καλές στροφές. Μιχάλη περιμένω τηλέφωνο για την πρώτη ποδηλατάδα. Νάσο ακούςςςςςςς. Και την επόμενη φορά να μην ταλαιπωρείτε τόσο πολύ τον πιτσιρικά του σουβλατζίδικου!!!!! Καλά παραγγελίες είναι αυτές που κάνουμε;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν πιθανότερο να μην έρθω τελικά τα κατάφερα και το χάρηκα ιδιαίτερα. Είχαμε χαθεί τον τελευταίο καιρό και είχαμε πολλά να πούμε. Κρίμα που είχαμε και μερικές σημαντικές απώλειες αλλά ελπίζω να τους δούμε σύντομα. Να μην ξεχάσω να ευχηθώ στον Παύλο καλοτάξιδο στο 106 που απέκτησε και καλές στροφές. Μιχάλη περιμένω τηλέφωνο για την πρώτη ποδηλατάδα. Νάσο ακούςςςςςςς. Και την επόμενη φορά να μην ταλαιπωρείτε τόσο πολύ τον πιτσιρικά του σουβλατζίδικου!!!!! Καλά παραγγελίες είναι αυτές που κάνουμε;106;;;;; Παυλο μου μυριζουν 'κοντρες' Ετσι ειναι;
Καλοριζικο και καλοταξιδο το εργαλειο!!!
Κριμα που δεν τα καταφερα να ερθω. Ειδικα οταν βλεπω οτι πηγατε σε σουβλατζιδικο... -
Καλά θα κάνεις Μανώλη να μην φορτώσεις με νέες απουσίες το τεφτέρι σου!!! Ξέρω πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα σου αλλά κάνε καμιά προσπάθεια. Ελπίζω το ΣΚ που θα κανονίσουμε συνάντηση με αφορμή τον ερχομό του Κώστα να είσαι μαζί μας.
Όσο για τον Παύλο ελπίζω να μην αναλωθεί το νέο αυτοκίνητο σε στροφές πριν την Ελιά. Για τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το Forum θέλω να ελπίζω σε συμπεριφορές ποιο ώριμες και αρκούντως γρήγορες φυσικά.
-
20-23 Σεπτέμβρη θα είμαι μάλλον στα μέρη σας. Για δουλειά βέβαια, αλλά πιστεύω οτι θα βρώ μια-δύο ωρίτσες να σας δώ...παλιούς και νέους φίλους
Μανώλη θα μιλήσουμε για λεπτομέρειες... -
Ρένα με το καλό να έρθεις να σε δούμε
Παίδες ευχαριστώ πολύ,να είστε καλά!!!
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο