-
Δεν κανονίζουμε τίποτα για Πέμπτη; Μπορείτε;
-
Εγώ μπορώ.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγώ μπορώ.Χρόνια σου πολλά!
Ελπίζω να μαζευτεί κανείς και να τα πούμε και από κοντά!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ μπορώ.
Χρόνια σου πολλά!
Ελπίζω να μαζευτεί κανείς και να τα πούμε και από κοντά!
Σταυρο χρόνια πολλα κι απο μενα!!!
-
Σταύρο Χρόνια Πολλά και απο εμένα. Για αύριο δε ξέρω αν θα μπορώ σίγουρα παίδες...
-
Χαθήκαμε παιδιά και το κακό είναι ότι δεν ξέρω πότε θα βγω από το κανάλι που έχω μπει. Οι ελεύθερες ώρες έχουν εκμηδενιστεί και δεν υπάρχουν ούτε τα ΠΣΚ. Δεν ξέρω αν καταφέρατε να τα πείτε αν όχι κανονίστε κάτι άμεσα και πείτε μου καλύτερα μέσω τηλεφώνου γιατί δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξανά μπω για να σας διαβάσω. Ελπίζω να τα πείτε με το Σταύρο (χρόνια πολλά φίλε επί της ευκαιρίας) πριν μας φύγει. Κρίμα επίσης για τα παιδιά του TFRC για ότι έγινε. Ελπίζω να μην τα χάσουμε γιατί κάναμε συχνά καλή παρέα. Καλό θα ήταν να κανονίσουμε κάτι μαζί τους. Έχουμε μεγάλη αγκαλιά και είναι στο χέρι τους να έρθουν κοντά μας έτσι δεν είναι;
Α και μεταξύ παρέας δεν υπάρχουν μυστικά!!! Άκου εκεί pm!!! ‘Ότι θέλετε εδώ να το λέτε.
-
Κι εγω ρε παιδια ειμαι καταδικασμενος!!!! Οχι ΠΣΚ αλλα ουτε ΔΤΤΠΠΣΚ δεν εχω ελευθερο!!!
-
Αν ειδατε ενα μαυρο πουντο με Τριπολιτσιωτικες πινακιδες ΤΡΕ**** να τριγυρνα απο τα Χανια μεχρι το Ηρακλειο και μετα στον δρομο για Τσουτσουρο εγω ημουν .Αμαν τι στροφες και γκρεμιλες ειναι αυτες κοντα στον Τσουτσουρο .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ειδατε ενα μαυρο πουντο με Τριπολιτσιωτικες πινακιδες ΤΡΕ**** να τριγυρνα απο τα Χανια μεχρι το Ηρακλειο και μετα στον δρομο για Τσουτσουρο εγω ημουν .Αμαν τι στροφες και γκρεμιλες ειναι αυτες κοντα στον Τσουτσουρο .Mια χαρά ειναι!!! Ειδικα αν εχεις αυτοκινητο με πισω κινηση...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν ειδατε ενα μαυρο πουντο με Τριπολιτσιωτικες πινακιδες ΤΡΕ**** να τριγυρνα απο τα Χανια μεχρι το Ηρακλειο και μετα στον δρομο για Τσουτσουρο εγω ημουν .Αμαν τι στροφες και γκρεμιλες ειναι αυτες κοντα στον Τσουτσουρο .
Mια χαρά ειναι!!! Ειδικα αν εχεις αυτοκινητο με πισω κινηση...
Ωπ,τωρα ειδα την απαντηση Αγριο τοπιο,με φοβερη θεα ομως.
Κατι που για να πω την αληθεια ντρεπομαι που το λεω,πολλες φορες δεν καταλαβαινα τι μου ελεγαν οι ανθρωποι ,η τοπολαλια σε ολο της το μεγαλειο.Αλλα πολυ φιλικοι και φιλοξενοι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mια χαρά ειναι!!! Ειδικα αν εχεις αυτοκινητο με πισω κινηση...
Ωπ,τωρα ειδα την απαντηση Αγριο τοπιο,με φοβερη θεα ομως.
Κατι που για να πω την αληθεια ντρεπομαι που το λεω,πολλες φορες δεν καταλαβαινα τι μου ελεγαν οι ανθρωποι ,η τοπολαλια σε ολο της το μεγαλειο.Αλλα πολυ φιλικοι και φιλοξενοιΕδω εμεις οι ιδιοι δεν καταλαβαινουμε τί μας λενε απο μερος σε μερος. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.
-
Αν πάνε όλα καλά από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή θα έχω άδεια(επιτέλουςςςς). Αν το θέλετε και μπορείτε κανονίστε καφεδάκι. Θα περιμένω εκτός από δημοσίευση και τηλέφωνο μια και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξανά μπω στο Forum μας.
Α φίλε BILL33 κάνουν και κανένα τηλέφωνο για συνάντηση.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
..............
Α φίλε BILL33 κάνουν και κανένα τηλέφωνο για συνάντηση.Συγνωμη Μανωλη αλλα το ταξιδι αποφασιστηκε τελευταια στιγμη,φυγαμε για Πειραια το απογευμα της Πεμπτης ,μπηκαμε στο καραβι και την Παρασκευη το βραδυ αναχωρησαμε παλι για πισω .Οταν ξανακατεβω ,που θα ειναι συντομα μαλλον , θα εχω κανει τα κουμαντα μου νωριτερα και σιγουρα θα τα πουμε.
Να ειστε παντα καλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..............
Α φίλε BILL33 κάνουν και κανένα τηλέφωνο για συνάντηση.Συγνωμη Μανωλη αλλα το ταξιδι αποφασιστηκε τελευταια στιγμη,φυγαμε για Πειραια το απογευμα της Πεμπτης ,μπηκαμε στο καραβι και την Παρασκευη το βραδυ αναχωρησαμε παλι για πισω .Οταν ξανακατεβω ,που θα ειναι συντομα μαλλον , θα εχω κανει τα κουμαντα μου νωριτερα και σιγουρα θα τα πουμε.
Να ειστε παντα καλα
Καλός, αυτό είναι υπόσχεση. Θα περιμένουμε νέα σου. Τον επόμενο μήνα θα έχουμε και την παραγωγή της τσικουδιάς. Την ημερομηνία που θα είμαστε στο καζάνι θα την κοινοποιήσω και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!! Περιμένω κιόλας μεγάλη παρέα από Αθήνα αλλά και από Χανιά. Αυτό δεν θα είναι καζάνι μάλλον γάμο θα κάνουμε.
-
Καλός, αυτό είναι υπόσχεση. Θα περιμένουμε νέα σου. Τον επόμενο μήνα θα έχουμε και την παραγωγή της τσικουδιάς. Την ημερομηνία που θα είμαστε στο καζάνι θα την κοινοποιήσω και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!! Περιμένω κιόλας μεγάλη παρέα από Αθήνα αλλά και από Χανιά. Αυτό δεν θα είναι καζάνι μάλλον γάμο θα κάνουμε.Ωραία πράγματα...
-
Θα πρέπει όμως να βρούμε κάποιον να μην πίνει για να μας φέρει πίσω!!!!
Θα σας ενημερώσω έγκαιρα.
Αλήθεια για καφεδάκι πότε να κανονίσουμε; -
Αλήθεια για καφεδάκι πότε να κανονίσουμε;Αυτά τα κανονίζει ο Παύλος.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αλήθεια για καφεδάκι πότε να κανονίσουμε;Αυτά τα κανονίζει ο Παύλος.
Έκαστος στο είδος του και ο Παύλος στους καφέδες!!!!!
Παύλο που είσαι παλικάρι μου;
-
Ο Παύλοε είμαι απο το pc φίλου. Σήμερα φεύγω για Αθήνα και θα έρθω την άλλη εβδομάδα. Να είστε σίγουροι οτι με το που θα κατέβω θα κανονιστεί κάτι για να μη πω οτι θα το κανονίσω απο πρίν
-
Καλό ταξίδι και θα περιμένουμε νέα σου!!
Καφετζή ένα σκέτο στο πέντε. Έφτασεεεεε.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο