-
Λοιπον παιδια πουλαω το jeep μου για να παρω το maverick
Ακουω προσφορες -
Ο χρήστης ment0r έγραψε:
Ακουω προσφορες3.7?η 2.4?
ποσα χλμ?
μοντελο? -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Ακουω προσφορες3.7?η 2.4?
ποσα χλμ?
μοντελο?Δεν νομιζω να το πιστεψατε ?Πλακα κανω
σιγα μη πουλησω το τερας να παρω αρνακι
το jeep μου ειναι 3,7 renegade και το εχω 6 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Χρηστος -
Μεντορ καλοταξιδο!!
Και εγω πλακα κανω!!
Εχω δυο! αλλα οχι αρνακια μα 2 κατσικακια!! -
Κάθε πότε είναι τα service για τα Cherokee και πόσο κοστίζουν περίπου;
-
ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ.ΤΣΙΠ ΠΗΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΝΤΗΡΙΣΕΙΣ
-
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο το cherokee έχει πολύ καλό σύστημα τετρακίνησης και σημαντική απόσταση από το έδαφος. Αν το καλοσκεφτείς είναι και φτηνό. Αν είναι και αξιόπιστο και εξαιρέσουμε την υψηλή κατανάλωση, είναι μία πολύ καλή επιλογή.
-
επειδη εχω το 3,7 στα χιλιομετρα ποu αναφερεις το κοστος ειναι 200-300 ευρο. το κοστος που αναφερεις δεν ειναι τοσο ουτε για το grand cherokee
Εκτος από ολα αυτά που νομιζω οτι ειναι πολύ σωστά, έχε υπόψη σου οτι το κοστος συντήρησης στα Jeep Cherokee ειναι ιδιαίτερα υψηλό έως εξωφρενικό (Εχουν ακουστεί τιμές 1000 - 1500 Ευρώ για Service 15000-20000χλμ)
Για την χρήση που θέλεις η γνώμη μου ειναι το Ford. [/quote]
-
sta 5000 xiliometra allagh ladiovn kostos peripou 50 eyro
meta kathe 10000 service kostos peripou 200-250 euromhn trefete mithous to service tou cherokee einai tis taxis enos golf 1600cc
sta perni ligo sthn agora h antiprosopia alla meta den kopanai toso poli
to poli sinithos einai sta acessoriesthanks aris
cherokee 2,4 love it
(next year will try for the 3,7 if no tekmhria)
-
Μολις σημερα αλλαξα τα λαδια και το φιλτρο για τα 10000 χιλιομετρα και πληρωσα με την εργασια 78 €
τι λετε ακριβα ειναι ??
α... και βαζει και 8 λιτρα λαδι -
[quote='ment0r']Μολις σημερα αλλαξα τα λαδια και το φιλτρο για τα 10000 χιλιομετρα και πληρωσα με την εργασια 78
-
Ο χρήστης ment0r έγραψε:
Μολις σημερα αλλαξα τα λαδια και το φιλτρο για τα 10000 χιλιομετρα και πληρωσα με την εργασια 78 €
τι λετε ακριβα ειναι ??
α... και βαζει και 8 λιτρα λαδιΓια το maverick η τιμή αν θυμάμαι καλά είναι περίπου στα 45 €
-
Με διαφορα καλυτερο στον δρομο το MAVERICK 2005 απο το CHEROKEE
Καλυτερο στο εκτος δρομου κοματι το CHEROKEE απο το 2α στην κατηγορια κατηγορια των, SUV το MAVERICK και FREELANDER -
Ο χρήστης juan έγραψε:
θα σας παραπέμψω στο συγκριτικό των τερακίνητων στο περιοδικό Drive 4x4 όπου δίνουν την ίδια βαθμολόγια στα 2 suv :Off road 8
On road 7Άρα στοιχεία που μετρούν στην τελική επιλογή είναι η τιμή αγοράς και το after sales κόστος συντήρησης .
Με διαφορά Maverick
ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΑΤΕ !!!!!!
1.Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ CHEROKEE 3.7 ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 16 ΛΙΤΡΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 14 ΕΚΤΟΣ
2. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ 3.7 ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ
3.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟ 9 SEC ΣΤΑ 100 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΤΟΝΩΝ ??
4.TO SERVISE ΣΤΑ 5000/10000/15000/ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 65 ΕΥΡΟ
ΜΕ ΛΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ??
5.ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!
6.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ -ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ- ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑ-ΚΑΙ PRESTIGE
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ
ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ..
ΥΓ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ JEEPER ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΕ OFF ROAD ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ... -
bravo nickpar pesta re paidi mou
oli nomizoun oti jeep=akrivo den einai etsi -
Ο χρήστης nickpar έγραψε:
θα σας παραπέμψω στο συγκριτικό των τερακίνητων στο περιοδικό Drive 4x4 όπου δίνουν την ίδια βαθμολόγια στα 2 suv :
Off road 8
On road 7Άρα στοιχεία που μετρούν στην τελική επιλογή είναι η τιμή αγοράς και το after sales κόστος συντήρησης .
Με διαφορά Maverick
ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΑΤΕ !!!!!!
1.Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ CHEROKEE 3.7 ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 16 ΛΙΤΡΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 14 ΕΚΤΟΣ
2. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ 3.7 ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ
3.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟ 9 SEC ΣΤΑ 100 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΤΟΝΩΝ ??
4.TO SERVISE ΣΤΑ 5000/10000/15000/ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 65 ΕΥΡΟ
ΜΕ ΛΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ??
5.ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!
6.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ -ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ- ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑ-ΚΑΙ PRESTIGE
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ
ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ..
ΥΓ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ JEEPER ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΕ OFF ROAD ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ...nikpar μου ειναι λιγο δυσκολο να δεχτω οτι εχεις ΤΖΙΠ ΤΣΕΡΟΚΙ 3.7
γιατι ....τα στιχεια που δινεις ειναι απο περιοδικα η απο το προσπεκτους της αντιπρωσοπιας ........ξεχνα τα 9sec τα 100.....(πανω απο 10sec μαλλον 10. και ξεχνα τα 16λιτρα .....(πανω απο 22λιτρα μεσα ατην πολη ) εκτος αν λες πολη τα 5χιλιομετρα για να βγεις εκτος πολης ,..που και εκει με 130-150 καις 17-20λιτρα..................και μενα το προσπεκτους λεει 12.8 μεση αλλα ειναι 18.....λεει 17λιτρα μεγιστη και ειναι 23-24ακου 9sec τα 100!!!!αυτα λενε για πουλανε ....ειπαμε παρα πολυ καλο το Τσεροκι 3.7 αλλα μεχρι ενα σημειο......
το πιο βενζινοβορο στην κατηγορια, αυτο και το Μαβερικ 3.0 -
Μεταφέρω εδώ το post μου.
Το Μaverick είναι καλύτερο από το Cherokee στα εξής
- Καίει λιγότερη βενζίνη
- Πληρώνει λιγότερα τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα.
- Έχει φθηνότερα service
- Πρέπει, δεν ειμαι σίγουρος όμως για αυτό, να είναι πιο αξιόπιστο.
Αυτά όμως δεν κάνουν το Maverick καλύτερο αυτοκίνητο από το Cherokee.
Και συμπληρώνω ακόμα ότι το cherokee έχει 10,4 0-100. Μπορεί να μην έχει 9 λοιπόν αλλά είναι αρκετά γρήγορο. Θα ήταν ακόμα γρηγορότερο και θα είχε μικρότερη καταναλωση αν είχε ένα κιβώτιο της προκοπής.
Μοναδικός ναταγωνιστής του αυτή τη στιγμή που μπορεί να το κοιτάξει στα μάτια είναι το Kia Sorento 3,5.
Θεωρητικά έχει τις ίδιες δυνατότητες στο χώμα μιας και έχει ακριβώς το ίδιο σύστημα τετρακίνησης (κεντρικό διαφορικό, μπλοκέ πίσω, κοντές σχέσεις) καταναλώνει λιγότερο αλλά υστερεί σε επιδόσεις. Αυτή θα ήταν μιά πολύ ενδιαφέρουσα σύγκριση, δεδομενου ότι το ΚΙΑ είναι φθηνότερο, αλλά με τις 50άτοκες δόσεις της Chrysler αυτή η διαφορά εξανεμίζεται.Τέλος τι είναι αυτό το κουφό που διάβασα σε ένα Drive του 2003??
Ότι η αντιπροσωπια της Jeep δεν δέχεται να γίνονται συγκρικά test στα αυτοίνητά της με άλλα του ανταγωνισμού??? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μεταφέρω εδώ το post μου.Το Μaverick είναι καλύτερο από το Cherokee στα εξής
- Καίει λιγότερη βενζίνη
- Πληρώνει λιγότερα τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα.
- Έχει φθηνότερα service
- Πρέπει, δεν ειμαι σίγουρος όμως για αυτό, να είναι πιο αξιόπιστο.
Αυτά όμως δεν κάνουν το Maverick καλύτερο αυτοκίνητο από το Cherokee.
Και συμπληρώνω ακόμα ότι το cherokee έχει 10,4 0-100. Μπορεί να μην έχει 9 λοιπόν αλλά είναι αρκετά γρήγορο. Θα ήταν ακόμα γρηγορότερο και θα είχε μικρότερη καταναλωση αν είχε ένα κιβώτιο της προκοπής.
Μοναδικός ναταγωνιστής του αυτή τη στιγμή που μπορεί να το κοιτάξει στα μάτια είναι το Kia Sorento 3,5.
Θεωρητικά έχει τις ίδιες δυνατότητες στο χώμα μιας και έχει ακριβώς το ίδιο σύστημα τετρακίνησης (κεντρικό διαφορικό, μπλοκέ πίσω, κοντές σχέσεις) καταναλώνει λιγότερο αλλά υστερεί σε επιδόσεις. Αυτή θα ήταν μιά πολύ ενδιαφέρουσα σύγκριση, δεδομενου ότι το ΚΙΑ είναι φθηνότερο, αλλά με τις 50άτοκες δόσεις της Chrysler αυτή η διαφορά εξανεμίζεται.Τέλος τι είναι αυτό το κουφό που διάβασα σε ένα Drive του 2003??
Ότι η αντιπροσωπια της Jeep δεν δέχεται να γίνονται συγκρικά test στα αυτοίνητά της με άλλα του ανταγωνισμού???Meko εγω εχω παρα πολυ καλη γνωμη για το Sorento........apla to Kia me xalaei......κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο αλλα το βαζω μετα το Μαβερικ (το νεο 3.0)
-
Επειδή τα έχω πρόσφατα...
Οδηγώντας το Maverick 2.3 με manual ταχύτητες, έχεις μια σχετικά σπορ αίσθηση με καλά κρατήματα - εντυπωσιακά θα έλεγα - στο δρόμο.
Εχεις ένα πρόβλημα στην ροπή χαμηλα, καλό ύψος απο τον δρόμο (20cm) αλλά αυτά τα πίσω ψαλίδια είναι μείον. Σύμφωνα με όσα διάβασα καίει αρκετά. Μέση κατανάλωση μέχρι και 14-15 lt
Δεν έχει αργά, ούτε κλείδωμα σε τερακίνηση, ούτε μπλοκέ. Οταν το οδήγησα είχε και κάποιους τριγμούς...Το Cherokee 3.7 δεν είναι ούτε σπορ, ούτε γρήγορο. Εχει απόσταση κοντά στα 25cm, φυσικά έχει κοντά, 4χ4 part/full time και μεγάλη ροπή παντού. Λίγο αδύναμο το κιβώτιο αλλά εαν το συνηθίσεις είναι οκ.
Υποθέτω ότι το Maverick 3.0 lt θα καίει αρκετά επίσης. Το δικό μου Cherokee 3.7 καίει κατα μέσο όρο απο 16.7 μέχρι 18.8 σύμφωνα με τον υπολογιστή ταξιδίου. Μέσα στην εβδομάδα έκανα και ταξίδι, και κόλλησα στην κίνηση της πόλης, και πήγα εκτος με τσιμπημένη κατανάλωση.
Δεν νομίζω ότι το Cherokee συγκρίνεται με τα υπόλοιπα SUV λόγω του ότι απλά είναι σε άλλη κατηγορία. Τα SUV έχουν πολλά προτερήματα. Εγώ προσωπικά ξεχώρισα τα Forester,Maverick και Sportage το καθένα για άλλους λόγους. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Πιθανότατα το Maverick λόγω της απόστασης απο το έδαφος να πάει πιό μακριά αλλά όταν τα πράγματα θα δυσκολέψουν τι γίνεται?
Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που η Daimler-Chrysler-Jeep δεν θέλει να γίνονται συγκριτικά με άλλα αυτοκίνητα μη αντίστοιχων δυνατοτήτων - εαν αυτό αληθεύει -. Είναι απλό, θα υποβάθμιζε αυτόματα το προιόν της.
ΥΓ
Δεν έχω τη διάθεση για αντιπαραθέσεις και δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, απλά αναφέρω τιην εμπειρία μου απο τα test drive Που έκανα πρόσφατα.... -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Meko εγω εχω παρα πολυ καλη γνωμη για το Sorento........apla to Kia me xalaei......κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο αλλα το βαζω μετα το Μαβερικ (το νεο 3.0)Να με συγχωρείς αλλά πρέπει να αστειεύεσαι.
Το Maverick σε σχέση με το Kia είναι ΠΟΛΥ πίσω. Να το σύγκρινες με το Sportage το 2.7 να πω εντάξει αλλά με το Sorento??
Κάπου πρέπει να έχεις μπερδευτεί εκτός και αν είσαι πάρα πολύ ΥΠΟκειμενικός.
Το Κια έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, πραγματική τετρακίνηση με τρία διαφορικά (το πίσω μπλοκέ) και κοντές σχέσεις. Το Μαverick το μόνο που αντιπαραθέτει είναι μία τετρακίνηση υπό συνθήκες. Δεν μπλοκάρει καν το κεντρικό διαφορικο, που δεν έχει φυσικά. (Μάλλον πως εκτός δρόμου θα υστερεί και σε σχέση με το Sportage.)
Αυτό σημαίνει ότι εκεί που θα φτάσει το Sorento το Μaverick δεν θα φτάσει ούτε στο πιο αισιόδοξο όνειρό του.
Τέλος το Sorento έχει ανώτερους χώρους και καλύτερες επιδόσεις.
Ελπίζω να φτάνουν αυτά.
jeep cherokee vs new Ford Maverick