-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?NEWS_DATA_ID=24243
Έτσι έτσι
Νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ και χρόνια στην Αγγλία. Δεν απέφερε όμως κανένα αποτέλεσμα. Αντιθέτως μάλιστα η Αγγλία έχει γίνει η χώρα με τις περισσότερες κάμερες παγκοσμίως.
Δεν πιστεύω ότι θα φέρει και σε μας κανένα αποτέλεσμα τέτοιου είδους δράση. Αν δεν γίνει μαζικό ένα κίνημα δεν φέρνει αποτελέσματα.οι απανταχου αναρχικοι σιγουρα θα θελουν να καταστρεψουν οχι μονο τις καμερες αλλα και πολυ περισσοτερα πραγματα ομως αληθεια μας βρισκει συμφωνους εμας μια τετοια λογικη;;;;;;;
και εσυ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ πιστευεις ενα τετοιο κινημα θα ηταν σωστο να γινει μαζικο;;;........εκτος αν εννοεις τις GATSO γιατι γι'αυτες γνωριζω οτι υπαρχει σε αλλες χωρες καποιου ειδους οργανωμενη κινητοποιηση ενω τις αλλες δηλ ελεγχου κυκλοφοριας ή για αποτροπη εγκληματικων πραξεων μονο οι αναρχικοι ή αλλου ειδους παραπληροφορημενοι επαναστατες ή οχι μπορει να μην τις θελουν!!!!!!
Πως μπορείς εύκολα να παρεξηγηθείς!!!
Όταν λέω μαζική δράση δεν εννοώ φυσικά να βγουν στο δρόμο 100.000 κόσμος και να σπάνε κάμερες!!!! Φυσικά εννοώ να βγουν όλοι αυτοί και με την διαμαρτυρία τους να πιέσουν τους διοικούντες να τις αφαιρέσουν.
Δεν μίλησα για επανάσταση για αντίσταση μίλησα. -
[Βρήκαμε πάλι κάτι ν'ασχολούμαστε. Πόσες κάμερες καταστρέψαμε σήμερα; Υστερία κατά των ηλεκτρονικών ρουφιάνων;; μάλιστα, υπάρχει και η υστερία για την 'ασφάλειά μας'
Τα υπόλοιπα φυσικά τα άφησες ασχολίαστα. Ήταν ότι πιο αναγκαίο οι κάμερες των εκ. ευρώ
Μ'αρέσει που έγινα αναρχικός ξαφνικά και υστερικός με τους ηλεκτρονικούς ρουφιάνους
οτιδηποτε βοηθαει στην βελτιωση της ποιοτητας της ζωης στις μεγαλουπολεις που μαστιζονται απο τα κυκλοφοριακα προβληματα και την εγκληματικοτητα ειναι αναγκαιο και επιθυμητο και οποιος το θεωρει περιττο δικαιωμα του.......οχι ομως και να επικροτει την καταστροφη του αφου ο ιδιος παλι θα την πληρωσει εμμεσα.
Θα ήταν πολύ ακριβότερο αντί για κάμερες που απαιτούν και προσωπικό να της χειρίζεται να είχαν βάλει αισθητήρες κατά μήκος του δρόμου ώστε να αντιλαμβάνονται τα «έξυπνα» φανάρια πόσα αμάξια περιμένουν σε κάθε δρόμο της διασταυρώσεις ώστε να ρυθμίζουν αυτόματα τον χρόνο που θα δωρίσουν σε κάθε κατεύθυνση.
Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα ανθρώπους με καλές προθέσεις!!!!!!!!!
-
Εγώ πάντως είμαι υπέρ του σπασίματος για τις κάμερες.
-
Ειχα σημερα μια συναντηση με προσωπικο μου φιλο και επαγγελματικο συνεργατη του οποιου η εταιρεια ηταν αναμεσα σε αυτες που συμμετειχαν στον διαγωνισμο για την προμηθεια των καμερων διαχειρισης της κυκλοφοριας.η συζητηση ηταν πολυ ενδιαφερουσα και το αποτελεσμα που βγηκε απο αυτην μαλλον θα απογοητευσει ολους αυτους που με πυρινα λογιδρια καταφερονταν εναντια στους ''ηλεκτρονικους ρουφιανους'' .................τουλαχιστον αυτης της μορφης.
ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ και ειναι εργο του ΥΠΕΧΩΔΕ συνδεονται με το κεντρο ελεγχου διαχειρησης κυκλοφοριας και ΔΕΝ εχουν δυνατοτητα μεταδοσης ή μεταφορας ηχου ενω η προστασια των προσωπικων δεδομενων των περιοικων απο τα βλεματα καποιων χειριστων που ενδεχομενως να θελουν να περασουν την ωρα τους πιο ευχαριστα απο το να βλεπουν οχηματα να περνανε απαγορευεται απο το ιδιο το λογισμικο του συστηματος διαχειρισης οπου ειναι εξοπλισμενο με συστημα privence δλ καθε φορα που στο πεδιο εμφανιζεται οψη κτηριου επεμβαινει μια ηλεκτρονικη μασκα που καλυπτει το κτηριο αυτο και στην οθονη εμφανιζεται ενα ασπρο πλανο.
το λογισμικο αυτο ειναι κλειδωμενο και μονο ειδικος κωδικος που εχει ο υπευθυνος μπορει να το ξεκλειδωσει.
με αναλογες καμερες στο μελλον θα εξοπλιστουν και οι εθνικες οδοι και επαναλαμβανω δεν θα μπορουν να καταγραφουν οχι μονο συνομιλιες αλλα κανενος ειδους ηχος και ουτε φυσικα θα μπορει κανεις να δει ειτε αριθμους κυκλοφοριας ειτε την ταχυτητα των οχηματων.Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου σε όσα λες.
Ποιος φυλάει τους φύλακες?????
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρέ Αλέξανδρε.Πώς είσαι πιά τόσο σίγουρος ότι δέν πρόκειται στό μέλλον νά σέ παρακολουθεί μία κάμερα;
Επειδή (ίσως) γιά τήν ώρα,δέν έχουν αυτή τη δυνατότητα(άν αληθεύουν όσα λές),αποκλείεις τήν πιθανότητα νά τήν αποκτήσουν στό μέλλον;
Η άμα θά αποκτηθεί αυτή η δυνατότητα(πού μέ τήν καταιγιστική πρόοδο τής τεχνολογίας,πιστεύω ότι δέν θά είναι καί τόσο δύσκολο),δέν θά τή χρησιμοποιείσουν,σεβόμενοι τά προσωπικά σου δεδομένα;HUNTER η βεβαιοτητα μου σχετικα με το τι δυνατοτητες εχουν οι συγκεκριμενες καμερες πηγαζει απο το γεγονος οτι εχω τοποθετησει εγω ο ιδιος δεκαδες σαν και αυτες και γνωριζω αρκετα καλα την τεχνολογια τους και τις δυνατοτητες τους.
επιπλεον η συζητηση που ειχα με φιλο μου ο οποιος [ανεπισημα] βοηθησε στην συνταξη των προδιαγραφων για τον σχετικο διαγωνισμο μου εσβησε καθε αμφιβολια.
οπως καταλαβαινεις μετα απο αυτα γελαω καθε φορα που διαβαζω ολους αυτους που αναφερονται στις συγκεκριμενες καμερες σαν να ειναι εχθροι της ελευθεριας τους και των προσωπικων τους δεδομενων.
ειναι σαν να εχεις ενα περιβολι και να καλλιεργεις λαχανικα με βιολογικο τροπο ομως κανεις να μην τα αγοραζει γιατι λογω της κακης πληροφορησης που εχουν παρα το οτι εσυ λες την αληθεια εκεινοι πιστευουν οτι ειναι γεματα φυτοφαρμακα.........ωραιο παραδειγμα ε;;;;
δεν θεωρω οτι δεν θα επιθυμουσαν κρατικες υπηρεσιες να γνωριζουν μυστικα των πολιτων οταν αυτα εχουν να κανουν με την κρατικη ασφαλεια ή την δημοσια ταξη γενικοτερα ομως πιστευω οτι δεν ειναι αυτος ο καταλληλοτερος τροπος να τα αποκτησουν και οποιος πιστευει το αντιθετο δικαιωμα του ομως επιμενω οτι παρασυρεται στην αποψη του αυτη και δεν μπορει να σκεφτει καθαρα μπερδευοντας τον κρατικο big brother που ειναι πεπεισμενος οτι υπαρχει και καιροφυλακτει με τις traffic cameras.
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
[............Δημήτρη αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν παντού κάποιον να τους παρακολουθεί, πιστεύω πως θα ήθελαν να μας ακουν... Θα ήταν ίσως χρήσιμο για κάποιους να ακούσουν τι λένε 2 'ύποπτοι' στο δρόμο. Αλλά πρακτικά με τις κάμερες που έχουν βάλει δεν γίνετε.
Επίσης το βλέπω λογικό να έχουν μικρόφωνα οι κάμερες, γιατί καμιά φορά ο ήχος λέει πιο πολλά από την εικόνα! Π.χ. πρώτα θα ακούσεις το ασθενοφόρο και μετά θα το δεις.
Αν λοιπόν έχουν (που έχουν!) ένα έξυπνο σύστημα διαχήρησης των καμερών θα μπορούν να κάνουν το εξής: Υποθέτουμε ότι έχουμε μια κάμερα που είναι Κηφισού και Πειραιώς και δεν την παρακολουθεί κανένας και είναι λογικό γιατί οι κάμερες είναι χιλιάδες. Πλησιάζει ένα ασθενοφόρο και φυσικά κανείς δεν το έχει αντιλιφθεί στο κέντρο ελέγχου. Το μικρόφωνο αναγνωρίζει τον ήχο της συρήνας του ασθενοφόρου (πολύ απλό είναι αυτό και ας ακούγετε σαν φαντασία), χτυπά συναγερμό στο κέντρο και κάποιος κοιτά την κάμερα, βλέπει το ασθενοφόρο και ρυθμίζει την κίνηση, ανάβει τα φανάρια, φωνάζει στους οδηγούς από τα μεγάφωνα κλπ.
Έχουν λοιπόν χρησιμότητα τα μικρόφωνα και μην βλέπουμε παντού το μεγάλο αδερφόκαι κατι αλλο που ισως δεν το ειχατε σκεφτει ομως απο τις πληροφοριες που εχω ηταν ο βασικος λογος για την τοποθετηση οχι μονο μικροφωνων αλλα και καποιου επιπλεον συστηματος ανιχνευσης ηχων ..........
η ανιχνευση και ο αμεσος εντοπισμος εκρηξης για την ταχυτερη αντιμετωπιση του γεγονοτος αυτου απο τις αρχες.
μηπως και σε αυτο δεν συμφωνουν οσοι πιστευουν οτι καταλυεται η προσωπικη τους ελευθερια;;;;;;;;
-
η ανιχνευση και ο αμεσος εντοπισμος εκρηξης για την ταχυτερη αντιμετωπιση του γεγονοτος αυτου απο τις αρχες.
μηπως και σε αυτο δεν συμφωνουν οσοι πιστευουν οτι καταλυεται η προσωπικη τους ελευθερια;;;;;;;;
Είχαμε και στο χωριό μας εκρήξεις, για να χρειάζεται να τις ανιχνεύουμε; . Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι σε λίγο θα μας κάνουν να φοβόμαστε και τη σκιά μας. Γιατί κύριε να θεωρώ ότι κινδυνεύω από έκρηξη, ώστε να χρειάζεται να προστατευτώ και να αντιμετωπίσω το γεγονός;Μήπως, λέω, μήπως έχετε σκεφτεί ποιους τελικά ευνοεί και ποιοί κινούν τα νήματα της γενικευμένης τρομολαγνείας των τελευταίων ετών; Κυρίως μετά την 11/9 ;Μήπως οι έμποροι οπλικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας και παρακαλούθησης; Γιά βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί και μην αναμασάτε ότι μας πλασάρουν για κίνδυνο από τρομοκράτες και τέτοια κόλπα. Όλα για το χρήμα γίνονται, παρ'τε το χαμπάρι. Αν θέλετε να γίνουμε σαν κάποιες κοινωνίες που θα δέχοταν οτιδήποτε στο όνομα της ασφάλειάς τους πείτε το μας να ξέρουμε.
Και ναι φίλε alextrag, θα ρισκάρω. Προτιμώ την προσωπική μου ελευθερία απο οποιασδήποτε μορφής ασφάλεια.Καλύτερα ελεύθερος παρά ασφαλής για να το πω πιο απλά. Στο όνομα της ασφάλειας και των καλών προθέσεων έχουν γίνει και θα γίνουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Keep that in mind!
-
[και κατι αλλο που ισως δεν το ειχατε σκεφτει ομως απο τις πληροφοριες που εχω ηταν ο βασικος λογος για την τοποθετηση οχι μονο μικροφωνων αλλα και καποιου επιπλεον συστηματος ανιχνευσης ηχων ..........η ανιχνευση και ο αμεσος εντοπισμος εκρηξης για την ταχυτερη αντιμετωπιση του γεγονοτος αυτου απο τις αρχες.
E ναι, όταν γίνονται εκρήξεις έξω από αστυνομικά τμήματα, (πχ Καλλιθέα) λογικό είναι μετά να θες κάμερες, αφού μπορούν να βάλουν βόμβες όπου θέλουν
Κι αν η έκρηξη καταστρέψει και την κάμερα;;;
-
[snip]
οπως καταλαβαινεις μετα απο αυτα γελαω καθε φορα που διαβαζω ολους αυτους που αναφερονται στις συγκεκριμενες καμερες σαν να ειναι εχθροι της ελευθεριας τους και των προσωπικων τους δεδομενων.
[snip]Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό κ μόνο δείχνει συνομιλητή που δεν ενδιαφέρεται να κουβεντιάσει, αλλά συνομιλητή που θέλει μηδενιστικά δύο μονάχα πράγματα: ή να επιβάλλει την άποψή του ή να απορρίψει οποιαδήποτε άλλη.
Εϊναι φυσικά αναφαίρετο δικαίωμα σου.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ειχα σημερα μια συναντηση με προσωπικο μου φιλο και επαγγελματικο συνεργατη του οποιου η εταιρεια ηταν αναμεσα σε αυτες που συμμετειχαν στον διαγωνισμο για την προμηθεια των καμερων διαχειρισης της κυκλοφοριας.
η συζητηση ηταν πολυ ενδιαφερουσα και το αποτελεσμα που βγηκε απο αυτην μαλλον θα απογοητευσει ολους αυτους που με πυρινα λογιδρια καταφερονταν εναντια στους ''ηλεκτρονικους ρουφιανους'' .................τουλαχιστον αυτης της μορφης.
ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ και ειναι εργο του ΥΠΕΧΩΔΕ συνδεονται με το κεντρο ελεγχου διαχειρησης κυκλοφοριας και ΔΕΝ εχουν δυνατοτητα μεταδοσης ή μεταφορας ηχου ενω η προστασια των προσωπικων δεδομενων των περιοικων απο τα βλεματα καποιων χειριστων που ενδεχομενως να θελουν να περασουν την ωρα τους πιο ευχαριστα απο το να βλεπουν οχηματα να περνανε απαγορευεται απο το ιδιο το λογισμικο του συστηματος διαχειρισης οπου ειναι εξοπλισμενο με συστημα privence δλ καθε φορα που στο πεδιο εμφανιζεται οψη κτηριου επεμβαινει μια ηλεκτρονικη μασκα που καλυπτει το κτηριο αυτο και στην οθονη εμφανιζεται ενα ασπρο πλανο.
το λογισμικο αυτο ειναι κλειδωμενο και μονο ειδικος κωδικος που εχει ο υπευθυνος μπορει να το ξεκλειδωσει.
με αναλογες καμερες στο μελλον θα εξοπλιστουν και οι εθνικες οδοι και επαναλαμβανω δεν θα μπορουν να καταγραφουν οχι μονο συνομιλιες αλλα κανενος ειδους ηχος και ουτε φυσικα θα μπορει κανεις να δει ειτε αριθμους κυκλοφοριας ειτε την ταχυτητα των οχηματων.Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου σε όσα λες.
Ποιος φυλάει τους φύλακες?????
κοιταξε φιλε μου το να ανακαλυπτει κανεις θεωριες συνομωσιας πισω απο καθε τι ειναι αυτο που νωριτερα ανεφερα σαν παραπληροφορηση απο απου και αν αυτη προερχεται.
λυπαμαι αλλα δεν μπορω να παρακολουθησω αυτον τον ατερμωνα παραλογισμο οπου ο καθενας ικανοποιωντας δεν ξερω και γω ποιο απωθημενο κατα του κρατους και της εξουσιας που αυτο ασκει στους πολιτες του πλαθει ιστοριες και χολυγουντιανα σεναρια.
επισης ολοι οσοι εχουν αυτην την ανησυχια διαβλεποντας πισω απο καθε τι ματια να τους παρακολουθουν ας αρχισουν να σκεφτονται περαν των αλλων πως θα προστατευσουν την προσωπικη τους ζωη [απορω πια κρατικη υπηρεσια θα ηθελε να σχοληθει με αυτην ] και τον φοβο της εμφυτευσης στο σωμα τους μικροτσιπ [παρα την θεληση τους φυσικα] απο οπου θα μπορουν να ελεγχονται ανα πασα στιγμη για του που βρισκονται τι κανουνε τι μουσικη ακουνε αν πινουν το γαλα τους αν τρωνε τα δημητριακα τους αναλυση αιματος ουρων καρδιογραφημα ακτινογραφια θωρακος αν ειναι δυσκοιλιοι και οτι τελος παντων μπορει να στοιχειοθετησει κατηγοριες για ολες αυτες τις παρανομες δραστηριοτητες που καθημερινα θετουν σε κινδυνο την κρατικη ασφαλεια.
αν και ολα αυτα θα ανηκουν στο παρελθον και θα αποσυρθουν σαν παρωχημενη τεχνολογια οταν θα τεθει σε εφαρμογη αυτο που ακομα ειναι σε πειραματικο σταδιο και πολυ πετυχημενα μας παρουσιασε ο μεγαλος[τουλαχιστον οχι στο αναστημα] αυτος ηθοποιος και αγωνιστης ονοματι Τομ Κρουζ οπου και μονο με την σκεψη καθενος για παραβατικη συμπεριφορα θα συλλαμβανεται παραυτα ως εχθρος της κοινωνιας και θα οδηγειται εκει που του αξιζει.....στην απολυτη απομονωση....... ωστε να μπορουν οι υπολοιποι αγνοι και αμολυντοι ανθρωποι να συνεχισουν......μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα......................................................................................................................................
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
[snip]Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό κ μόνο δείχνει συνομιλητή που δεν ενδιαφέρεται να κουβεντιάσει, αλλά συνομιλητή που θέλει μηδενιστικά δύο μονάχα πράγματα: ή να επιβάλλει την άποψή του ή να απορρίψει οποιαδήποτε άλλη.
Εϊναι φυσικά αναφαίρετο δικαίωμα σου.
η προσωπικη μου αποψη ειναι προιον γνωσης και επαγγελματικης μαλιστα με το αντικειμενο της συζητησης .
η δικη σου αποψη απο τι τεκμηριωνεται περαν των θεωριων συνομωσιας που απο οτι βλεπω ειναι πολυ δημοφιλεις αναμεσα μας;;;;;;;
-
Αλέξανδρε θα με συχωρέσεις που διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν νιώθω ότι είμαι ένας τρομοκρατημένος πολίτης που φοβάται ότι τον παρακολουθούν νυχθημερόν. Αυτό που απλά προσπαθώ να πω είναι ότι μετά από αιώνες για να μην πω χιλιετηρίδες αγώνων προσπαθεί η κοινωνία μας να προσεγγίσει αυτό που απλά λέμε ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία. Δεν θα έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο πριν το παραδώσουμε αμαχητί στην εκάστοτε εξουσία;
Θα περιμένω τις απαντήσεις σου και τα σχόλια σου και στις δημοσιεύσεις μου που βρίσκονται στην προηγούμενη σελίδα (8) !!
-
η προσωπικη μου αποψη ειναι προιον γνωσης και επαγγελματικης μαλιστα με το αντικειμενο της συζητησης .
η δικη σου αποψη απο τι τεκμηριωνεται περαν των θεωριων συνομωσιας που απο οτι βλεπω ειναι πολυ δημοφιλεις αναμεσα μας;;;;;;;
Η δική μου άποψη έχει ήδη τεκμηριωθεί και ταυτίζεται με την άποψη αρκετών ακόμα που έχουν ήδη τοποθετηθεί (κι έχουν επίσης τεκμηριώσει)
Δεν είναι ανάγκη να την ασπαστείς, ούτε την άποψη, ούτε τα επιχειρήματα. Αλλά please μην προσπαθείς να μας επιβάλεις ντε και καλά τη δική σου.
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
[.......
. Γιατί κύριε να θεωρώ ότι κινδυνεύω από έκρηξη, ώστε να χρειάζεται να προστατευτώ και να αντιμετωπίσω το γεγονός;.............d!αυτην την ερωτηση ας την απευθυνεις στον Αξαρλιαν και ολους οσους με τον ενα ή τον αλλο τροπο επεσαν αθωα θυματα τρομοκρατικων ή αλλων εγληματικων πραξεων.
παντως στο χωριο σου σιγουρα δεν θα κινδυνευεις ........μηπως θα ηταν μια καλη σκεψη αυτη που μας δινεις να εφαρμοσουμε την αποκεντρωση και να γυρισουμε ολοι στα χωρια μας!!!!!!!!
-
[.......
. Γιατί κύριε να θεωρώ ότι κινδυνεύω από έκρηξη, ώστε να χρειάζεται να προστατευτώ και να αντιμετωπίσω το γεγονός;.............d!αυτην την ερωτηση ας την απευθυνεις στον Αξαρλιαν και ολους οσους με τον ενα ή τον αλλο τροπο επεσαν αθωα θυματα τρομοκρατικων ή αλλων εγληματικων πραξεων.
παντως στο χωριο σου σιγουρα δεν θα κινδυνευεις ........μηπως θα ηταν μια καλη σκεψη αυτη που μας δινεις να εφαρμοσουμε την αποκεντρωση και να γυρισουμε ολοι στα χωρια μας!!!!!!!!
Μη το κάνεις αυτό. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Απευθύνεσαι στο συναίσθημα για να πετύχεις αυτό που θες, να περάσεις την άποψή σου. Ο νόμος και η δικαιοσύνη δε μπορούν να βασίζονται στο συναίσθημα, αυτό θα ήταν απλά αδιανόητο και επικίνδυνο.
Και τώρα σε 'πιασα! Πες μας το εξής: Αν ο Αξαρλιάν ήταν το αθώο θύμα, ποιοί ήταν τα ένοχα θύματα; Ε; Ο Μπακογιάννης; Ο Βαρδινογιάννης; Μήπως επικροτείς την τρομοκρατία; Επιτέλους χωνέψτε το , όλα τα θύματα έιναι απλά θύματα. Δεν υπάρχουν αθώα και ένοχα.
Πάντως μου δίνεις την εντύπωση ότι αποφέυγεις την απάντηση στα βασικά σημεία των αντιρρήσεων για τις κάμερες και την παρακολούθηση και απαντάς επιλεκτικά. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η δική μου άποψη έχει ήδη τεκμηριωθεί και ταυτίζεται με την άποψη αρκετών ακόμα που έχουν ήδη τοποθετηθεί (κι έχουν επίσης τεκμηριώσει)
Δεν είναι ανάγκη να την ασπαστείς, ούτε την άποψη, ούτε τα επιχειρήματα. Αλλά please μην προσπαθείς να μας επιβάλεις ντε και καλά τη δική σου.
η δικη σου αποψη οπως και αλλων στηριζεται σε υποθεσεις και θεωριες συνομωσιας, σε χολυγουντιανα σεναρια και σε φοβιες που ολα τα προηγουμενα γεννουν και που αν το σκεφτει κανεις λογικα δεν τον αγγιζουν ακομη και αν ηταν αληθινα.
επισης δεν προσπαθω να επιβαλλω τιποτα και σε κανεναν.......συζητηση κανουμε και οχι πειθαναγκασμο.
απλα οπως και νωριτερα ειπα ο λογος που ξεκινησα αυτο το θεμα ειναι οτι γνωριζοντας αρκετα και μαθαινοντας ακομη περισσοτερα απο αμμεσα εμπλεκομενους θεωρησα ως υπερβολικη και αδικη την ''επιθεση'' που τα συγκεκριμενα τουλαχιστον μεσα δεχονται και θελησα να ριξω λιγο φως στην υποθεση καταθετοντας τις συγκεκριμενες της διαστασεις............τωρα αν αυτο ''χαλαει'' την εικονα που ειχαν πολλοι στο μυαλο τους για εναν ακομη πιθανο κινδυνο της ελευθεριας τους και αρνουνται να δεχτουν ως πραγματικα αυτα που υποστηριζω.........ενταξει δεν τρεχει και τιποτα.....ειπαμε συζητηση κανουμε και ας συνεχισουν να πιστευουν οτι θελουν.
-
η δικη σου αποψη οπως και αλλων στηριζεται σε υποθεσεις και θεωριες συνομωσιας, σε χολυγουντιανα σεναρια και σε φοβιες που ολα τα προηγουμενα γεννουν και που αν το σκεφτει κανεις λογικα δεν τον αγγιζουν ακομη και αν ηταν αληθινα.
[snip]Αλέξανδρε, εμείς είμαστε συνομωσιολόγοι, ανασφαλείς, αναχρονιστικοί, κινηματογραφόπληκτοι με χολιγουντιανή κουλτούρα, αναρχικοί, καταγέλαστοι και φαντασιόπληκτοι. Εσύ είσαι ειδικός, με γνώσεις, πείρα κι εμπειρία και ότι λες είναι το απόλυτο σωστό.
Ικανοποιημένος?
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
[.......
Μη το κάνεις αυτό. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Απευθύνεσαι στο συναίσθημα για να πετύχεις αυτό που θες, να περάσεις την άποψή σου. Ο νόμος και η δικαιοσύνη δε μπορούν να βασίζονται στο συναίσθημα, αυτό θα ήταν απλά αδιανόητο και επικίνδυνο.
Και τώρα σε 'πιασα! Πες μας το εξής: Αν ο Αξαρλιάν ήταν το αθώο θύμα, ποιοί ήταν τα ένοχα θύματα; Ε; Ο Μπακογιάννης; Ο Βαρδινογιάννης; Μήπως επικροτείς την τρομοκρατία; Επιτέλους χωνέψτε το , όλα τα θύματα έιναι απλά θύματα. Δεν υπάρχουν αθώα και ένοχα.
Πάντως μου δίνεις την εντύπωση ότι αποφέυγεις την απάντηση στα βασικά σημεία των αντιρρήσεων για τις κάμερες και την παρακολούθηση και απαντάς επιλεκτικά.βγαζεις ευκολα συμπερασματα.
σε τι ειναι αυτο που αποφευγω να απαντησω;;;;;
στο αν πιστευω οτι οι καμερες αυτες ειναι για την παρακολουθηση των πολιτων γενικοτερα;;;;; η απαντηση ειναι ΟΧΙ.
στο αν συμφωνω με οποιαδηποτε κρατικη μεθοδο παρακολουθησης αθωων πολιτων;;;;;; η απαντηση ειναι ΟΧΙ
στο αν πιστευω οτι το κρατος θα ηθελε να παρακολουθει ολους ανεξαιρετως τους πολιτες του αθωους ή ενοχους;;;;;; η απαντηση ειναι ΟΧΙ.
στο αν πιστευω οτι υπαρχουν συστηματα παρακολουθησης;;;;; η απαντηση ειναι ΝΑΙ.
στο αν εμεις κινδυνευουμε απο αυτα [στο εμεις τοποθετω ολους οσους δεν επιδεικνυουν παραβατικη συμπεριφορα];;;; η απαντηση ειναι ΟΧΙ.
στο αν πιστευω οτι στο μελλον η τεχνολογια θα επιτρεπει πιο εξελιγμενες μεθοδους παρακολουθησης;;; η απαντηση ειναι ΝΑΙ.
στο αν κατι τετοιο με βρισκει αντιθετο;;;; η απαντηση ειναι ΟΧΙ.
αν εχεις και αλλες συγκεκριμενες ερωτησεις με χαρα μου να τις απαντησω!!!
-
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
-Σε αντίθεση με ό,τι αναφέρουν μερικοί παραπληροφορημένοι φίλοι παραπάνω η αναρχία δεν έχει καμία σχέση με το να σπας κάμερες ή οτιδήποτε άλλο. Μεγάλη κουβέντα το ξέρω γι αυτό σταματώ εδώ. Να προσθέσω μόνο οτι και απο αυτούς που λένε τα χειρότερα για τους αναρχικούς έχω διαβάσει στο παρελθόν εντελώς αναρχικές απόψεις...
Συμφωνώ απολύτως... Επειδή τα κανάλια κάθε φορά που κάποιος τα σπάει τον ονομάζουν 'αναρχικό' δεν σημαίνει ότι αυτοί έχουν σχέση με την αναρχία... Αν συζητήσετε με κάποιον από τους 'οργανωμένους αναρχικούς' ( το ξέρω είναι οξύμωρο... αλλά πως να το πω;;; ) θα δείτε ότι μεγαλύτερη σχέση έχουν αυτοί με την αστυνομία, παρά με την αναρχία...
-Τα όσα αναφέρθηκαν για Εβραίους κλπ είναι αποδεδειγμένα αστικοί μύθοι (urban legend, δείτε και το αγαπημένο μου σάιτ: http://www.snopes.com/)
Ε, και όχι μόνο αυτά... Για τους Εβραίους κι αν έχουν ακουστεί κοτσάνες...
-Για όσους έχουν αμφιβολίες για τη νομιμότητα του συστήματος πάρτε και διαβάστε και το Σύνταγμα: http://www.ydt.gr/index17.htm
Τώρα, γιατί αυτό το link δεν δουλεύει;;; Ύποπτος δάκτυλος;;;
-Τέλος για να κλείσουμε και λίγο ανάλαφρα πάρτε ένα σάιτ για να δείτε πόσο παράνομοι πραγματικά είστε: http://www.thesite.org/magazine/dodgy.htm
Ούτε αυτό δουλεύει...
Πολύ ύποπτο...Όσο για την διαφωνία με τον φίλο alexastrag, πέρα από θέμα ερμηνείας συγκεκριμένων γεγονότων, είναι και θέμα γενικότερης θεώρησης του κόσμου... Δεν λέω πως η άποψή μου είναι η καλύτερη ή η ορθότερη (αν και το πιστεύω...προφανώς ). Μπορεί να κάνω εγώ λάθος...
Πάντως, αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι με την εκ των προτέρων παρακολούθηση όλων των πολιτών, παραβιάζονται βάναυσα ισχύοντες νόμοι... Και αυτό με ανησυχεί πάρα πολύ... (πιστεύω κι εσένα...)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]Αλέξανδρε, εμείς είμαστε συνομωσιολόγοι, ανασφαλείς, αναχρονιστικοί, κινηματογραφόπληκτοι με χολιγουντιανή κουλτούρα, αναρχικοί, καταγέλαστοι και φαντασιόπληκτοι. Εσύ είσαι ειδικός, με γνώσεις, πείρα κι εμπειρία και ότι λες είναι το απόλυτο σωστό.
Ικανοποιημένος?
οχι γιατι η τοποθετηση σου μεσα απο την ειρωνια κρυβει την αγνοια και την συγχυση που επικρατει στο συγκεκριμενο θεμα σε εσενα αλλα και σε πολλους αλλους.
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;;