-
Πατέρας της 'τρομοκρατίας' είναι η εξαθλίωση των λαών, όχι η έλλειψη μέσων επιτήρησης.
Τρομοκράτες πραγματικοί είναι κάτι πιθηκάνθρωποι τύπου μπους, σαρόν και σία (το καταχάρηκα που η Γαλλική κυβέρνηση τον κήρυξε ανεπιθύμητο τον γελοίο - κρίμα που εμείς εδώ δεν έχουμε τα κότσια να πούμε στο Κ.Ι.Σ.Ε. και στο 'πνευματικό κέντρο Σιμόν Βίζενταλ' το ίδιο για τις εμετικές τους επιθέσεις εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη).
-
Ο χρήστης JAVA έγραψε:
Εάν πιστεύουμε ότι κάμερες είναι η λύση ενάντια στην τρομοκρατία και την εγκληματικότητα τότε μάλλον είδη είμαστε πρόβατα σαν αυτά που μας περνάνε η εκάστοτε πολιτικοί
Πως είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι εάν παρακολουθούμε τους πάντες 24/7 θα σταματήσει η εγκληματικότητα .
Μάλλον καινούργια εγκλήματα θα έχουμε και πιο εξελιγμένα κάποιος που θέλει να κάνει κάτι εκτός η φαινομενικά εκτός νόμου θα το κάνει
Πόσους έμπορους ναρκωτικών έπιασαν η κάμερες η διεφθαρμένους πολιτικούς και άλλους
Και όλοι αυτή είναι πολλή περισσότεροι από όλους αυτούς που σκοτώνουν βιάζουν κλέβουν κτλ στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Και μαθαίνουμε μόνο αυτά που θέλουν να μάθουμεΑκριβώς. Όσο πιο εξελιγμένες είναι οι μέθοδοι παρακολούθησης, πάντοτε το οργανωμένο έγκλημα θα είναι ένα βήμα μπροστά. Δείτε τι γίνεται στον ηλεκτρονικό πόλεμο με τους νέους ιούς, τα 'κενά' ασφαλείας στα ΧΡ, 2000 και λοιπά M$ προϊόντα
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
.... κρίμα που εμείς εδώ δεν έχουμε τα κότσια να πούμε στο Κ.Ι.Σ.Ε. και στο 'πνευματικό κέντρο Σιμόν Βίζενταλ' το ίδιο για τις εμετικές τους επιθέσεις εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη).Η αλήθεια είναι ότι η Γαλλία έχει τα κότσια γιατί μπορεί να τους γράφει καταλλήλως και κανέναν δεν έχει ανάγκη... ενώ εμείς.... απλά δεν μας παίρνει είμαστε μικροί, λίγοι, αδύναμοι και πολύ μα πάρα πολύ εξαρτημένοι (που μπορείς να το μεταφράσεις και σαν πουλημένοι.... έστω έμμεσα)...
-
Ο χρήστης JAVA έγραψε:
Θα ήθελα να πω τι γνώμη μου πάνω σε αυτό το θέμα διάβασα πολλές άποψης με μερικές σύμφωνο και με αλλες πάλι όχι αλά πιο πολύ γέμισα με κάποιες απορίες που θα ήθελα απάντησης- εάν υποθέσουμε πως όντως υπάρχει κάποιος τρομοκράτης η απαγωγέας το πιο απλό δεν θα ήταν να αλλάξει τα χαρακτηρίστηκα του και όσο πιο επαγγελματίας τόσο πιο καλά
- μετά την τοποθετήσει τον καμάρων πόσο έχει πέσει η εγκληματικότητα 1%-10% 30%..... και εάν δεν έχει πέσει σε μεγάλο αριθμώ τότε γιατί τόσο μεγάλο κόστος για κάτι που με λιγότερα λεφτά ίσως απέδιδε. π.χ καλύτερα φωτισμένα πάρκα πιο πολλά καρτοτηλεφονα περισσότερες περιπολίες κτλ.
- Πόσοι έχουν παει στην αστυνομία η στην ανάλογη άρχει και έχουν ζήτηση να πάρουν την κασέτα για προσωπική χρήση τους που ίσως τους βοηθούσε π.χ τρακάρισμα , κλοπή πορτοφολιού .... παρενόχληση , απώλεια μικρού παιδιού (καινούργιο φρούτο συνηθίζετε στα super market) κτλ
- εάν προέχει πάνω από όλα ο νόμος γιατί η πολιτική έχουν ασυλία σε όλα, και εάν υποθέσουμε ότι πρέπει να έχουν κάποια γιατί στα κακουργήματα (όσοι παρακολουθούν ίσως έχουν δει βουλευτή που σκότωσε ένα κορίτσι οδηγώντας μεθυσμένος και έχει μόνο δεν κατέληξε τουλάχιστον στο δικαστήριο για το ατύχημα και την on-camera άρνηση για αλκοτέστ αλλά ξαναβγήκε)
τα ερωτήματα δεν τελείωσαν αλλά μάλλον θα παει μακριά άμα συνεχίσω έτσι, θα ήθελα τη γνώμη σας
Υ............
οι τρεις πρωτες ερωτησεις σου δεν ειναι δυνατον να απαντηθουν [τουλαχιστον σημερα] και ο λογος ειναι οτι οι καμερες που μολις προσφατα εχουν τοποθετηθει δεν εχουν προλαβει ακομα καλα καλα να λειτουργησουν και δεν εχουν λυθει ακομα και πολλα τεχνικα προβληματα που εχουν προκυψει.
εδω θα ηθελα να υπενθυμισω το γεγονος οτι ολες οι καμερες που ειναι τοποθετημενες σε τσιμεντενιους στυλους ειναι αποκλειστικα και μονον για την διαχειριση της κυκλοφοριας των οχηματων χωρις μικροφωνα ή αλλο εξοπλισμο και ειδικα γι'αυτες ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ και στερειται σοβαροτητας απο οπου και αν προερχεται ο ισχυρισμος οτι ειτε μπηκαν ειτε θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν για παρακολουθηση πολιτων.
Οσες ειναι σε μεταλλικους πρασινους πυλωνες συνδεονται απ'ευθειας με την ΓΑΔΑ και δεν μπηκαν για την διαχειριση της κυκλοφοριας ενω εποπτευουν περιοχες οπου οι υπευθυνοι θεωρησαν οτι ειναι κρισιμες σε κεντρικα σημεια και πλησιον σε πιθανους τρομοκρατικους στοχους.....ειναι δυνατον δε απο αυτες να καταγραφουν στο μελλον τυχον μαζικες συγκεντρωσεις οπου σε περιπτωση επεισοδιων ή αλλων εγκληματικων πραξεων θα εχουν καταγραψει χρησιμα γι'αυτους στοιχεια........ακομα ομως και απο αυτες ειλικρινα δεν μπορω να διαννοηθω πως μπορει να κινδυνευει η προσωπικη μου ελευθερια καθως θα κινουμαι στην περιοχη που εποπτευουν για την εργασια μου ή την βολτα μου!!!!!!!
η τεταρτη ερωτηση σου αναφερεται σε κατι διαφορετικο απο το θεμα μας και εχει σχεση με το ηθος των πολιτικων αλλα και πολλων αλλων επωνυμων προσωπων που με την ''δυναμη'' που αντλουν ειτε απο τα αξιωματα τους ειτε απο την οικονομικη τους επιφανεια αναγκαζουν την δικαιοσυνη απο τυφλη να γινεται αλλοιθωρη καλυπτωντας τους ή ριχνοντας τους στα μαλακα.....
-
Μαλών έχεις δίκιο για το δεύτερο ερώτημα αλά όχι απόλυτο, κάμερες σε σημεία κλειδιά για την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθηνάς υπάρχουν εδώ και χρόνια και είναι αρκετές περίπου στης 150 εάν θυμάμαι καλά, ποτέ βέβαια δεν κατάλαβα σε τη χρησίμευαν αφού το κέντρο πάντα κίνηση είχε.
Ακόμα για το ότι στερείται σοβαρότητας να κάνουμε υποθέσεις ότι βολεύει τον πολιτικό κόσμο να ελενχει τους πολίτες με κάμερες μάλλον με βρίσκει να διαφωνώ εκτός και εάν μπόρεση κάποιος να μου λύση κάποιες πολλές απορίες γιατί εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές συγκεντρώσεις αστυνομική έβγαζαν φωτογραφίες πολύ κόσμο και υπόθετο το ότι για πολλούς το ότι δεν το μάθαμε δεν παει να πει ότι δεν είχαν προβλήματα με την αστυνομία είτε για τα πιστεύω τους η της πράξεις του (όχι πάντα τόσο παράνομες, ) όσο για το πρώτο εάν προσέξουμε σε ληστείες τραπεζών αυτή που δεν φοράνε κουκούλα δύσκολα πιάνονται εάν δεν κάνουν μια σειρά από ληστείες
Και τέλος το 4 ερώτημα δεν είναι φυσικά στο ότι η πολιτική πέφτουν στα μαλακά που είναι ο κανόνας αλλά στο ότι δεν γίνεται να μιλάμε για το νόμο λέγοντας εάν είναι να μας προστατέψει ας κάνουν ότι θέλουν (αναφέρομε σε μερικά post που λενε «εγώ είμαι καθαρός δεν με νοιάζει») εννοείτε πως πρέπει να ήμαστε σωστή δεν τίθεται τέτοιο θέμα αλά όταν η άλλη δεν είναι εμείς τη κάνουμε που το έχουμε και on-camera. -
Ο χρήστης JAVA έγραψε:
Μαλών έχεις δίκιο για το δεύτερο ερώτημα αλά όχι απόλυτο, κάμερες σε σημεία κλειδιά για την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθηνάς υπάρχουν εδώ και χρόνια και είναι αρκετές περίπου στης 150 εάν θυμάμαι καλά, ποτέ βέβαια δεν κατάλαβα σε τη χρησίμευαν αφού το κέντρο πάντα κίνηση είχε.
Ακόμα για το ότι στερείται σοβαρότητας να κάνουμε υποθέσεις ότι βολεύει τον πολιτικό κόσμο να ελενχει τους πολίτες με κάμερες μάλλον με βρίσκει να διαφωνώ εκτός και εάν μπόρεση κάποιος να μου λύση κάποιες πολλές απορίες γιατί εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές συγκεντρώσεις αστυνομική έβγαζαν φωτογραφίες πολύ κόσμο και υπόθετο το ότι για πολλούς το ότι δεν το μάθαμε δεν παει να πει ότι δεν είχαν προβλήματα με την αστυνομία είτε για τα πιστεύω τους η της πράξεις του (όχι πάντα τόσο παράνομες, ) όσο για το πρώτο εάν προσέξουμε σε ληστείες τραπεζών αυτή που δεν φοράνε κουκούλα δύσκολα πιάνονται εάν δεν κάνουν μια σειρά από ληστείες
Και τέλος το 4 ερώτημα δεν είναι φυσικά στο ότι η πολιτική πέφτουν στα μαλακά που είναι ο κανόνας αλλά στο ότι δεν γίνεται να μιλάμε για το νόμο λέγοντας εάν είναι να μας προστατέψει ας κάνουν ότι θέλουν (αναφέρομε σε μερικά post που λενε «εγώ είμαι καθαρός δεν με νοιάζει») εννοείτε πως πρέπει να ήμαστε σωστή δεν τίθεται τέτοιο θέμα αλά όταν η άλλη δεν είναι εμείς τη κάνουμε που το έχουμε και on-camera.οπως λες υπαρχουν και απο παλαιοτερα καμερες ομως λογω απουσιας υποδομης παρατηρουσαν απλα την κινηση και η επεμβαση οταν αυτη μεγαλωνε ηταν να στελνουν τροχονομους επι τοπου ενω τωρα θα μπορει ο χειριστης να ενεργει αμμεσα με τροποποιηση του χρονου λειτουργιας των φαναριων ο οποιος θα προσαρμοζεται αναλογα με τις συνθηκες.
συνεχιζω να επιμενω οτι δεν στεκει λογικα αλλα και πρακτικα η ανησυχια οσων θεωρουν οτι οι καμερες αυτες τοποθετηθηκαν για να παρακολουθουν πολιτες στις καθημερινες τους ασχολιες.
ακομα ομως και ,οσον αφορα τις ''πρασινες'' καμερες ,τα στοιχεια που πιθανως εχουν καταγραψει απο μια μαζικη ειρηνικη συγκεντρωση οποιαδηποτε φορεα πολιτικου ή κοινωνικου πως πιστευει κανεις οτι μπορει να χρησιμοποιηθουν για να τον βλαψουν;;;;;
μονο μια περιπτωση μπορω να φανταστω και αυτη ειναι η εξης....
πχ πολιτικος φορεας διοργανωνει συγκεντρωση οπου μεταξυ των πολιτων υπαρχουν ατομα που μπορει να εργαζονται ή να υπηρετουν σε υπηρεσιες που η γνωστοποιηση αυτης τους της συμμετοχης μπορει να δημιουργησει μικροτερα ή μεγαλυτερα προβληματα στην επαγγελματικη τους ή αλλη πορεια......
συμφωνω απολυτα οτι κατι τετοιο θα ηταν απαραδεκτο και σε αυτο θα συνεβαλλαν οι ''πρασινες'' καμερες οπως στο παρελθον μπορει να συνεβαλλαν ''φωτογραφοι'' ή ''οπερατερ'' που ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια και μαλιστα πολλες φορες ''συνεληφθησαν'' απο το πληθος με δυσαρεστα για αυτους αποτελεσματα.
βεβαια μια τετοια οχι και τοσο υποθετικη περιπτωση οπου ολοι θα συμφωνησουμε οτι ειναι απαραδεκτη αντιδημοκρατικη αντισυνταγματικη κλπ κλπ δεν γνωριζω σε ποια κοινωνια δεν θα αντιμετωπιζοταν απο τις κρατικες υπηρεσιες με τον ιδιο ακριβως τροπο οσο απαραδεκτο αντιδημοκρατικο κλπ κλπ φαινεται και ειναι......ειναι ομως η πραγματικοτητα και αν θελει κανεις να ειναι ρεαλιστης ο μονος τροπος για να προστατευθει θα ειναι να μην παει οπως πιστευω οτι δεν θα πηγαινε και στο παρελθον πριν την ελευση των καμερων αυτων.
παραβιαζουν λοιπον οι καμερες αυτες [οι πρασινες επιμενω] την προσωπικη ελευθερια των πολιτων;;;;;;;;
τυπικα υπο προυποθεσεις πιστευω πως ναι ομως ουσιαστικα και ρεαλιστικα πιστευω πως οχι.
συνοψιζοντας
1.ειναι τα κλειστα κυκλωματα τηλεορασης ικανα να λειτουργησουν αποτρεπτικα για την τελεση εγκληματικων πραξεων;;;;;;
η απαντηση ειναι πως ναι....... εφ'οσον ομως η χρηση τους δεν ειναι γενικευμενη υπο αστυνομικη επιτηρηση [οι συχνες περιπολιες ειναι σαφως καλλυτερες ] αλλα λειτουργουν σε ιδιωτικες ή εμπορικες χρησεις οπως εμπορικα κεντρα καταστηματα ιδωτικες κατοικιες ή μεγαλους χωρους συγκεντρωσης πολιτων οπως σταθμους-αεροδρομια -λιμανια.
2.ειναι τα κλειστα κυκλωματα τηλεορασης ικανα να βελτιωσουν το επιπεδο της ζωης μας στις μεγαλουπολεις ή στους αυτοκινητοδρομους;;;;
η απαντηση ειναι πως ναι......... γιατι με αυτα η αντιμετωπιση γεγονοτων που εχουν να κανουν με την κινηση των οχηματων ή τροχαιων ατυχηματων μπορει να γινει πιο αμμεση και αποτελεσματικη.
3.μπορουν τα κλειστα κυκλωματα τηλεορασης να χρησιμοποιηθουν για την παρακολουθηση πολιτων παραβιαζοντας τις προσωπικες τους ελευθεριες;;;;
η απαντηση ειναι πως ναι ......και αυτο γινεται εδω και χρονια και σε ιδιωτικο επιπεδο [ντετεκτιβς κλπ] αλλα και σε επιπεδο κρατικων υπηρεσιων οχι ομως με φανερες σε ολους καμερες σαν αυτες για τις οποιες γινεται ολη αυτη η συζητηση αλλα απο κρυφες οπου αυτος που παρακολουθειται δεν το αντιλαμβανεται.
-
sorry λάθος
-
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
http://www.thesite.org/magazine/dodgy.htm[/url]Χεχεχε
24,5 χρόνια στην φυλακή, αλλά με τα λεφτά την γλύτωσα φτηνά... Μόνο 7.000 λίρες...
Τελικά θα έπρεπε να τον είχα σκοτώσει εκείνον τον Ουαλό με το τόξο μου...
-
Φίλε alexastrag
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά παίρνεις σαν βασικό παράγοντα ότι όλα λειτουργούν σωστά και για τους σωστούς λόγους. Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι απλά μας (αμπαλάρουνε) αυτό που θέλουμε να ακούσουμε,
Εάν όντως το πρόβλημα στης προηγούμενες κάμερες κυκλοφορίας ήταν η διαχείριση αγοράζοντας πιο πολλές θα λυθεί, με τόσα λεφτά πόσους τροχονόμους θα είχαμε και θα έτρωγε και ψωμί μια οικογένεια
Ακόμα στο όνομα της ασφάλειας δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές εάν δεν ενοχλείς δεν σε ενοχλούνε όπως εδώ και τόσα χρόνια (στο θέμα τον τρομοκρατών) και ακόμα εάν έχουν σκοπό να το κάνουν πίστεψε με θα το κάνουν (η θα τους το φορτώσουν έτσι και αλλιώς).
Εάν στο άμεσο μέλλων μας που ελατέ να σας βάλουμε microchip για την ασφάλεια σας (έστω και να το εννοούν ότι είναι για το καλό μας πράγμα μάλλον δύσκολο εδώ δρόμους δεν έχουμε και καλά νοσοκομεία) εμείς πρέπει να το κάνουμε, αφού δεν είναι σίγουρο ότι πάλι θα υπάρχει τρόπος να τα (παραπέμπουν) αυτή που θέλουν
Ξερό ένα δυο πράγματα από τεχνολογία και σου λεω ότι υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορούσαν να διαλέξουν ( φυσικά μην νομίζεις ότι υπάρχει το απόλυτο ασφάλειας )αλλά είτε τους νοιάζει το κόστος είτε αφού μπορούν να βγάλουν κάτι από όλοι την ιστορία γιατί όχι (δεν θα τρωνε ξύλο στης διάφορες εκδηλώσεις)
Και τέλος η πράσινες κάμερες όντως καταγράφουν ηχώ και όχι μόνο 15 μ που λενε εάν γνωρίζεις από ψηφιακή τεχνολογία & αναλογικού σήματος γίνεται, όσο για το φοβερό ότι γυρνάνε λεει κατευθείαν όταν σκάσει βόμβα αυτό που ακριβός βοηθάει πρώτον το κακό έγινε και δεύτερον δεν νομίζω να έχει κάτσει να το δει από κοντά οποίος το έκανε -
Σχετικά με το αεροπλοιο οπου δεν πετα με αερα >5 μποφορ, προτεινω να βαλουν μεσα αυτους που υπεγραψαν την συμβαση και να το αμολυσουν.....με αερα
Ακους εκεί 1,7 mm ε για να μην πετά!
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον GFON!
-
Εγώ ξέρετε τι γουστάρω; Τα πανάκριβα μέτρα ασφαλείας που μας βάλανε οι αμερικ(λ)άνοι να μη λειτουργήσουν σωστά και να μη γίνει το παραμικρό στους αγώνες. Τότε το τι καντήλι και μπινελίκι έχω να ρίξω σε όλους τους τρομοφοβούμενους και τρομολάγνους υποχόνδριους (εγχώριους και μη) δεν λέγεται. Μιλάμε για κράξιμο επί καθημερινής βάσης. Χειρότερος κι από στρίγγλα πεθερά θα τους γίνω!
-
Ο χρήστης JAVA έγραψε:
[snip]
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά παίρνεις σαν βασικό παράγοντα ότι όλα λειτουργούν σωστά και για τους σωστούς λόγους. Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι απλά μας (αμπαλάρουνε) αυτό που θέλουμε να ακούσουμε[snip]
Ακόμα στο όνομα της ασφάλειας δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές εάν δεν ενοχλείς δεν σε ενοχλούνε όπως εδώ και τόσα χρόνια (στο θέμα τον τρομοκρατών) και ακόμα εάν έχουν σκοπό να το κάνουν πίστεψε με θα το κάνουν (η θα τους το φορτώσουν έτσι και αλλιώς).[snip]
Ξερό ένα δυο πράγματα από τεχνολογία και σου λεω ότι υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορούσαν να διαλέξουν ( φυσικά μην νομίζεις ότι υπάρχει το απόλυτο ασφάλειας )αλλά είτε τους νοιάζει το κόστος είτε αφού μπορούν να βγάλουν κάτι από όλοι την ιστορία γιατί όχι (δεν θα τρωνε ξύλο στης διάφορες εκδηλώσεις)
[snip]Απόψεις που με βρίσκουν κι εμένα απόλυτα σύμφωνο!
Έχει ήδη προταθεί από άλλα παιδιά η ανάγνωση κάποιων βιβλίων. Όσοι κλίνουν περισσότερο προς την... 7η τέχνη, καλό είναι να δουν το 'Συμμορίες της Νέας Υόρκης' του Σκορτσέζε για να πάρουν μια (σκληρή) γεύση των θεμελίων πάνω στα οποία χτίστηκε και γιγαντώθηκε η νοοτροπία της μοναδικής σήμερα υπερδύναμης (οι τακτικές της οποίας αποτελούν δυστυχώς ολοένα κα ιμεγαλύτερο πρότυπο για άλλες δυτικές κοινωνίες).
Επειδή όμως (εύλογα) ενδέχεται κάποιοι να απορρίψουν τις ομοιότητες της ταινίας με την τρομολαγνία και τις πιθανές της προεκτάσεις έως το σήμερα, (λόγω της πολύ μεγάλης χρονικής απόστασης) ας δουν αμέσως μετά το ντοκιμαντέρ 'Ακήρυχτος Πόλεμος' του Μ.Μουρ. Είναι σίγουρο πως κάποια κομμάτια θα 'δέσουν' αβίαστα μεταξύ τους χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.
Φυσικά δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε με τα αίτια, τις καταστάσεις και τα επιχειρήματα που πραγματεύονται οι ταινίες αυτές (ούτε εγώ συμφωνώ σε όλα), σίγουρα όμως αποτελούν θαυμάσιες πηγές προβληματισμού για αυτά που συμβαίνουν σήμερα και για αυτά που συζητάμε σε αυτό το τόπικ. Ιδιαίτερα ο 'Ακύρηχτος Πόλεμος' είναι γροθιά στο μαχαίρι, κυρίως διότι δημιουργήθηκε από Αμερικάνο για τους Αμερικάνους (δείτε και την συνέντευξη του Μουρ, που υπάρχει στο DVD).
Γενικά τα πράγματα δυστυχώς απέχουν πολύ από τα παραμύθια με τις νεράιδες, τους αγγελικά πλασμένους κόσμους και τις καλές προθέσεις των επιβαλλόμενων. Το να είναι κάποιος πλέον επιφυλακτικός δεν είναι ούτε αβάσιμο, ούτε παράνοικό, ούτε παραπέμπει σε ευφάνταστο σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αντιθέτως είναι φυσιολογική κατάληξη των όσων έχουν δει τα (δυστυχώς όχι πια κατάπληκτα) μάτια μας να συμβαίνουν συχνά-πυκνά στο όνομα του καλού και της προστασίας μας. Έχει πάψει δηλαδή προ πολλού να ισχύει το τεκμήριο του πρωτύτερου έντιμου βίου, κάτι που φυσιολογικά και σωστά οδηγεί στην επιφυλακτικότητα αν όχι στην καχυποψία.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Σχετικά με το αεροπλοιο οπου δεν πετα με αερα >5 μποφορ, προτεινω να βαλουν μεσα αυτους που υπεγραψαν την συμβαση και να το αμολυσουν.....με αεραΑκους εκεί 1,7 mm ε για να μην πετά!
Χτες πάντως έκανε βόλτες πάνω από την παραλία (μάλλον για μπανιστήρι )
-
Mπορείτε να μου λύσετε μια απορία?
Στα διάφορα πάρκινκ που βρίσκονται κοντά σε σημεία απο/επιβίβασης ΜΜΜ,υπάρχουν κάμερες για να αποφεύγονται κλοπές αυτοκινήτων όπως έγιναν στην Εθνική Αμυνα? -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Mπορείτε να μου λύσετε μια απορία?
Στα διάφορα πάρκινκ που βρίσκονται κοντά σε σημεία απο/επιβίβασης ΜΜΜ,υπάρχουν κάμερες για να αποφεύγονται κλοπές αυτοκινήτων όπως έγιναν στην Εθνική Αμυνα?Εγώ θέλω μια κάμερα στο δρόμο μου για να μου φυλάει το αυτοκίνητο!
Ακόμα και να υπάρχουν κάμερες δε σημαίνει τίποτα... Πρέπει κάποιος να τις κοιτάει και να ενεργεί αν κάτι δει ή έστω να ενδιαφερθεί η αστυνομία να βρει το βίντεο που ίσως θα έχει καταγραφεί, να το εξετάσει και μετά να ψάξει να βρεί τον κακοποιό.... Λίγο σαν ανέκδοτο μου μοιάζει? Και επειδή το ανέκδοτο το ξέρει και ο κλέφτης που δεν θα τον πτοήσουν οι κάμερες δεν βλέπω πώς οι κάμερες θα βοηθήσουν.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα παραπάνω δεν είναι πολύ εύκολο από ανέκδοτο να γίνουν πραγματικότητα.... μια μικρή προσπάθεια εκπλήρωσης των επαγγελματικών υποχρεώσεων και καθήκοντος χρειάζεται... (αντί για τεμπελιά και αδιαφορία) -
Αν θέλετε να μη σας βλέπει το Ζέππελιν, υπάρχει λύση και λέγεται ΟΜΠΡΕΛΑ.
-
Μόλις τώρα,είδα ένα ντοκυμαντέρ τής ΕΤ1 γιά τό Λονδίνο,στό οποίο,αναφέρθηκε καί η ζωή τών Λονδρέζων μέ τίς κάμερες.
Μία εταιρία ρούχων,έβγαλε ρούχα πού κρύβουν τό πρόσωπο αυτού πού τά φοράει,γιά νά μήν αναγνωρίζονται από τίς κάμερες,μέ αποτέλεσμα μετά από τέσσερα χρόνια η αστυνομία νά ανακοινώσει ότι,ο αστυνομικός έχει τό δικαίωμα νά ζητήσει από αυτόν πού φοράει αυτά τά ρούχα νά αποκαλύψει τό πρόσωπό του. -
Το'χουν παραξηλώσει πια με τις κάμερες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μία εταιρία ρούχων,έβγαλε ρούχα πού κρύβουν τό πρόσωπο αυτού πού τά φοράει,γιά νά μήν αναγνωρίζονται από τίς κάμερεςΣτο Λονδίνο κυκλοφορούν τόσοι άραβες με γυναίκες καλυμένες εντελώς (ούτε μάτια δεν βλέπεις) που δε βλέπω την ανάγκη αγοράς ειδικών ρούχων..... φοράς την κελεμπία με το βέλο και αν είσαι και ημίγυμνος είσαι και αεράτος τώρα το καλοκαίρι! Και δεν θα είναι εύκολο να πειστεί η κελεμπιοφορούσα να αποκαλυφθεί....
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;;