Jul 20, 2004, 8:15 PM

Μαλών έχεις δίκιο για το δεύτερο ερώτημα αλά όχι απόλυτο, κάμερες σε σημεία κλειδιά για την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθηνάς υπάρχουν εδώ και χρόνια και είναι αρκετές περίπου στης 150 εάν θυμάμαι καλά, ποτέ βέβαια δεν κατάλαβα σε τη χρησίμευαν αφού το κέντρο πάντα κίνηση είχε.
Ακόμα για το ότι στερείται σοβαρότητας να κάνουμε υποθέσεις ότι βολεύει τον πολιτικό κόσμο να ελενχει τους πολίτες με κάμερες μάλλον με βρίσκει να διαφωνώ εκτός και εάν μπόρεση κάποιος να μου λύση κάποιες πολλές απορίες γιατί εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές συγκεντρώσεις αστυνομική έβγαζαν φωτογραφίες πολύ κόσμο και υπόθετο το ότι για πολλούς το ότι δεν το μάθαμε δεν παει να πει ότι δεν είχαν προβλήματα με την αστυνομία είτε για τα πιστεύω τους η της πράξεις του (όχι πάντα τόσο παράνομες, ) όσο για το πρώτο εάν προσέξουμε σε ληστείες τραπεζών αυτή που δεν φοράνε κουκούλα δύσκολα πιάνονται εάν δεν κάνουν μια σειρά από ληστείες
Και τέλος το 4 ερώτημα δεν είναι φυσικά στο ότι η πολιτική πέφτουν στα μαλακά που είναι ο κανόνας αλλά στο ότι δεν γίνεται να μιλάμε για το νόμο λέγοντας εάν είναι να μας προστατέψει ας κάνουν ότι θέλουν (αναφέρομε σε μερικά post που λενε «εγώ είμαι καθαρός δεν με νοιάζει») εννοείτε πως πρέπει να ήμαστε σωστή δεν τίθεται τέτοιο θέμα αλά όταν η άλλη δεν είναι εμείς τη κάνουμε που το έχουμε και on-camera.