-
Δεν μιλαω για την οικονομικη αναπτυξη αλλο θεμα αυτο.
Τα περι εγκληματικοτητας λεω.
Απλα καλλιεργηθηκε ενα αισθημα ανασφαλειας και εγιναν σιγα σιγα ετσι.
Δηλαδη πριν τις καμερες ηταν χειροτερα κ τωρα καλυτερα?
Οπως και με τους πυργους. Απο εκει το φτασανε μεχρι και αφορμη πολεμου.
Απο εκει το φτασανε στα βιομετρικα, καταγραφη στοιχειων για εισοδο στην Αμερικη κλπ...Απλα ριχνουμε 2 πυργους ελεγχομενα και μετα λεμε> Τρομοκρατικες επιθεσεις * ειμαιστε ευαλωτοι.
Ο λαος θα πει> Κατι πρεπει να γινει. ΝΑΙ αυξηστε τους αστυνομικους, αυξηστε ποινες, καμερες, αηδιες κλπ κλπ κλπ.....Ετσι κ εφτασε και εδω αυτο. Πολεμοι και αλλα μας καλλιεργησαν αισθημα ανασφαλειας. 'Αν ετσι οπως περπαταω καποιος με ψεκασει με χημικα?'
'Αν καποιος βαλει βομβα'????
Τοτε λεω και γω ΝΑΙ βαλτε αστυνομικους, καμερες, απαγορευτικα μετρα, ελεγχο κλπ...Ειναι απλο> Οδηγουμαστε σε μια κοινωνια προβατων. Αβουλοι, φοβισμενοι, παντα υπερ του δυνατου αρχηγου που μας προστατευει απο τους τρομοκρατες, πολεμους, χημικα κλπ κλπ αηδιες...
Και για την Ελλαδα καποια οικονομικα συμφεροντα απο υπερβολικο κοστος του ολου σκηνικου 'ασφαλειας'.
Και το αν θα ξηλωσουν η οχι τις καμερες εδω παντα ισχυει>>
Οτι μπαινει δεν βγαινει οπως και στις τιμες οτι ανεβαινει δεν κατεβαινει...Σωστος?
-
Ο χρήστης spiros7 έγραψε:
Εδω ολοι ειναι της υπερβολης η του υψους η τους βαθους.
Βλεπου πολλα καομποικα εργα και παλλα με ραμπο και ειδικες υπερμυστικες αποστολες. Και εχουν την γνωμη οτι ο καθενας στις ΗΠΑ κυκλοφορει με 38 αρι στην τσεπη. Επισης οι ΗΠΑ δεν εχουν ουτε στροφιλικια παρα μονο τις ατελειωτες ευθειες με 4 λωριδες απο την καθε μερια. Αλλα εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ξαναλεω. Εχω ζησει πανω απο 20 χρονια εδω και ακομα δεν θεωρω οτι ξερω το 10% των ΗΠΑ. Οποτε παντα μου γαινεται αστειο οτι εμφανιζονται ατομα που εχουν καταλαβει τι γινεται και τι δεν γινεται απο τις εκπομπες του MEGA/ΑΝΤΕΝΑ/ΕΤ και το τι διαβαζουν στην εφημεριδα. Και δεν το εννοω οτι δεν μπρουν να εχουν αποψη. Φυσικα και μπορουν αν εχουν αποψη. Αλλα δεν πρεπει να περιμενουν οτι η αποψη τους εχει σχεση με την πραγματικοτητα. Οι ΗΠΑ εχουν διαφορετικο ρολο να παιξουν στον κοσμο απο οποιαδηποτε μικροτερη χωρα και με το ρολο αυτο ερχονται υπευθυνοτητες και καμμια φορα λανθασμενες αποφασεις. Τιποτε δεν ειναι 100% σωστο. Το γεγονος ειναι οτι οταν οι ΗΠΑ αποφασιζουν κατι επηρεαζει πολυ περισσοτερο απο οποαδηποτε αλλη χωρα. Καλο η κακο.
Νικος
Εσύ είσαι ο σωστός και εγώ ο λάθος δηλαδή. Να υποθέσω πως αγνοείς ένα μεγάλο ποσοστό αμερικανών που οπλοφορούν και διάφορα τραγικά συμβάντα που παιδάκια μπαίνουν στην τάξη και σκοτώνουν δασκάλους και συμμαθητές τους.
Λες ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για τον υπόλοιπο κόσμο-ποιος τις όρισε; Το ότι στις 10 αποφάσεις μπορεί να γίνει και μια λάθος είναι κατανοητό. Δεν δικαιολογεί όμως σε καμία περίπτωση τη λανθασμένη.
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας εσύ μπορεί να νομίζεις πως είμαι υπερβολικός και να διασκεδάζεις με αυτά που γράφω, αλλά και εγώ νομίζω πως εσύ είσαι υπερβολικά αδιάφορος με αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και εύπιστος. Αυτά για την αμερική δεν τα έγραψα για να προσβάλω κανένα αλλά για να δείξω ότι (πιστεύω) έχει περάσει μια νοοτροπία φοβίας για τους απανταχού εγκληματίες και εχθρούς του κράτους. Δεν θεωρώ σωστό να παρακολουθούμε τα πάντα με το έτσι θέλω μπας και 'τσιμπήσουμε' κανέναν παράνομο.Δεν ειπα ποτε οτι εγω εχω δικιο η εχεις εσυ αδικο. Οταν εννοεις ενα μεγαλο ποσοσστο Αμερικανων που οπλοφορουν τι εννοεις; Το να εχεις οπλο στο σπιτι δεν ειναι παρανομο στις ΗΠΑ. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εισαι ετοιμος να σκιτωσεις κοσμο. Το οτι πολλοι πιτσιρικαδες μπηκαν και σκοτωσαν κοσμο δεν οτ αμφισβιτω καθολου αλλα πρεπει να καταλαβεις ενα πραγμα το οπλο δεν πυροβολει απο μονο του παντα καποιος τραβαει την σκανδαλη.
Οσο για ποιος εβαλε τις ΗΠΑ στη θεση που ειναι, οι ΗΠΑ μπηκαν στη θεση που ειναι απο την πραγματικοτητα. Ειναι η πιο ισχρη χωρα , η πιο ισχυρη οικονομια, εχουν την μεγαλθτερη επιρροη. Ειτε κακο ειτε κακο αυτη ειναι η πργαματικοτητα.
Τωρα φιλε μου συνεχιζεις να με διασκεδαζεις μια και με αποκαλεις ευπιστο και υπερβολικα αδιαφορο. Η εκφραση μου ειναι οτι δεν πασχω απο μονομανια οτι ολοι ειναι εδω για να με φανε να με παρακολουθουν και να κοιταξουν απο το παραθυρο τι κανω και με ποιον μιλαω. Κανονιζω την ζωη μου οχι παντα ανησυχωντας τι γινεται πισω απο την πλατη μου αλλα με την πραγματικοτητα. τωρα βεβαια εσυ θεωρεις την δικη σου πραγματικοτητα πιο πραγματικη απο την δικια μου αλλα εδω διαφερουν οι γνωμες μας.
Και φυσικα το πιο αστειο απο ολα η νοοτροπια φοβιας που εσυ πρωτος και καλυτερος καλιεργεις στον εαυτο σου. Με το που δεν θελεις να σε πρακολουθουν μπας και κατι γινει. Τι να γινει σε ρυ δεν ειπαμε εσυ εισαι 'original' και δεν μασας τιποτα.
Νικος
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
...**
Απλα ριχνουμε 2 πυργους ελεγχομενα και μετα λεμε> Τρομοκρατικες επιθεσεις * ειμαιστε ευαλωτοι. **
...Moυ το εξηγείς σε παρακαλώ;
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
...**
Απλα ριχνουμε 2 πυργους ελεγχομενα και μετα λεμε> Τρομοκρατικες επιθεσεις * ειμαιστε ευαλωτοι. **
...Moυ το εξηγείς σε παρακαλώ;
Αυτο μαλλον απο τις συνωμοσιες που κυκλοφορυν κατα κορον. αμα δεις λιγακι ελληνικη τηλεοραση εχουν κατι τελειως τρελλα ατομα που πουλανε ιστοριες για καταναλωση. τον Γεναρη ημαουν ελλαδα και ειχαν ενα 50-55 χρονων που πουλαγε κατι τετοια παραμυθια για την CIA και το FBI.
Οτι δηθεν οι μυστικες υπηρεσιες και οι εβραιοι ερριξαν το World Trade Center.Ακριβως εδω η πραγματικοτητα εχει χαθει με μαζι με τις φαντασιωσεις και τα παραμυθια. Οταν ακουω ατομα να πιστευουν τετοια ποσο μπορω να πιστευω οτι εχουν υπευθυνη γνωμη που προερχεται απο λογικη και απο γεγονοτα.
Νικος
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Οι κάμερες έχουν μικρόφωνα, τα οποία μικρόφωνα είναι σε θέση να λάβουν ήχο, μάλιστα είναι σε θέση να απομονώσουν συνομιλία δύο ατόμων σε απόσταση 20 μέτρων από το μικρόφωνο, σε κεντρικό δρόμο σε ώρα αιχμής.Λόγω του ότι έχω κάποιες γνώσεις από ήχο, κάποιες σπουδές ηχοληψίας παλιά και πάντα ενημερώνομε για τις εξελίξεις στα ηλεκτρονικά, δεν έχω δει μέχρι τώρα μικρόφωνα με αυτές τις δυνατότητες και θεωριτικά είναι αδύνατο να κατασκευαστεί μικρόφωνο που θα μπορεί να απομωνόσει τους ήχους του περιβάλοντος και να 'ζουμάρει' σε κάτι συγκεκριμένο.
Το μικρόφωνο από κατασκευής του θα συλάβει όλους τους ήχους που θα υπάρξουν γύρω του.
Ακόμη και τα υπερκατευθηντικά μικρόφωνα μπορούν να συλάβουν ήχο σε γωνία 10 μοιρών, αλλά για μια απόσταση 1-2 μέτρων. Μετά η γωνία αυξάνετε και στην πράξη θα πάρει ότι ήχο βρει.
Υποθέτουμε όμως ότι έχει κατασκευαστεί το 'υπερμικρόφωνο' που λες. Ας το δούμε λίγο θεωριτικά... Αυτό για να λάβει ήχο από τα 20 μέτρα θα πρέπει να έχει ένα άνοιγμα 1 μοίρας και εξασθένηση στο υπόλοιπο φάσμα τουλάχιστον 30 dB (τα 30 dB είναι ένα νούμερο απλησίαστο, σαν μονάδα είναι το 1/1.000, αλλά υποθετικά λέμε ότι το πέτυχαν...). Μια συνομιλία 2 ατόμων πόσα dB είναι? 30? O ήχος ενός αυτοκινήτου πόσο? 80? Άρα από τα 80 dB του αυτοκινήτου αν βγάλουμε τα 30 της πλευρικής εξασθένισης έχουμε 50... Δεν θα ακουστεί η συνομιλία μας αλλά το αυτοκίνητο που είναι 20 dB πάνω και σαν μονάδα τα 20 dB είναι 100 φορές πάνω. Kαι μιλάμε να μην υπάρχουν άλλοι ήχοι, αλλά ΜΟΝΟ ένα αυτοκίνητο!
Άλλος τρόπος είναι με φίλτρα που θα αποκόπτουν κάποιες συχνότητες έτσι ώστε να ακούγετε μόνο η ανθρώπινη φωνή, αλλά και αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, αφού στο ακουστικό φάσμα υπάρχουν χιλιάδες, μάλλον εκατομύρια ήχοι σε έναν δρόμο και έτσι δεν μπορεί ένα φίλτρο να εξασφαλίσει ότι θα ακούγετε μόνο η φωνη μας.
Τέλος αυτός ο συνδιασμός μικροφώνου-φίλτρου αν έχει ανακαλυφθεί θα πρέπει να κοστίζει κάποια εκατομύρια και τότε μιλάμε για τα μικρόφωνα αυτά να έχει γίνει επένδυση δεκάδων δις, ίσως μεγαλύτερη από το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας.
Άρα τα μικρόφωνα και να υπάρχουν δεν εξυπηρετούν σκοπούς 'big brother'...
Πάντως αν αυτό το έχεις δει σε κάποια έγκυρη πηγή θα την ήθελα, γιατί αυτό το μικρόφωνο είναι μια εφεύρεση που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και θα με ενδιέφερε να το δω. -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Οι κάμερες έχουν μικρόφωνα, τα οποία μικρόφωνα είναι σε θέση να λάβουν ήχο, μάλιστα είναι σε θέση να απομονώσουν συνομιλία δύο ατόμων σε απόσταση 20 μέτρων από το μικρόφωνο, σε κεντρικό δρόμο σε ώρα αιχμής.
Λόγω του ότι έχω κάποιες γνώσεις από ήχο, κάποιες σπουδές ηχοληψίας παλιά και πάντα ενημερώνομε για τις εξελίξεις στα ηλεκτρονικά, δεν έχω δει μέχρι τώρα μικρόφωνα με αυτές τις δυνατότητες και θεωριτικά είναι αδύνατο να κατασκευαστεί μικρόφωνο που θα μπορεί να απομωνόσει τους ήχους του περιβάλοντος και να 'ζουμάρει' σε κάτι συγκεκριμένο.
Το μικρόφωνο από κατασκευής του θα συλάβει όλους τους ήχους που θα υπάρξουν γύρω του.
Ακόμη και τα υπερκατευθηντικά μικρόφωνα μπορούν να συλάβουν ήχο σε γωνία 10 μοιρών, αλλά για μια απόσταση 1-2 μέτρων. Μετά η γωνία αυξάνετε και στην πράξη θα πάρει ότι ήχο βρει.
Υποθέτουμε όμως ότι έχει κατασκευαστεί το 'υπερμικρόφωνο' που λες. Ας το δούμε λίγο θεωριτικά... Αυτό για να λάβει ήχο από τα 20 μέτρα θα πρέπει να έχει ένα άνοιγμα 1 μοίρας και εξασθένηση στο υπόλοιπο φάσμα τουλάχιστον 30 dB (τα 30 dB είναι ένα νούμερο απλησίαστο, σαν μονάδα είναι το 1/1.000, αλλά υποθετικά λέμε ότι το πέτυχαν...). Μια συνομιλία 2 ατόμων πόσα dB είναι? 30? O ήχος ενός αυτοκινήτου πόσο? 80? Άρα από τα 80 dB του αυτοκινήτου αν βγάλουμε τα 30 της πλευρικής εξασθένισης έχουμε 50... Δεν θα ακουστεί η συνομιλία μας αλλά το αυτοκίνητο που είναι 20 dB πάνω και σαν μονάδα τα 20 dB είναι 100 φορές πάνω. Kαι μιλάμε να μην υπάρχουν άλλοι ήχοι, αλλά ΜΟΝΟ ένα αυτοκίνητο!
Άλλος τρόπος είναι με φίλτρα που θα αποκόπτουν κάποιες συχνότητες έτσι ώστε να ακούγετε μόνο η ανθρώπινη φωνή, αλλά και αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, αφού στο ακουστικό φάσμα υπάρχουν χιλιάδες, μάλλον εκατομύρια ήχοι σε έναν δρόμο και έτσι δεν μπορεί ένα φίλτρο να εξασφαλίσει ότι θα ακούγετε μόνο η φωνη μας.
Τέλος αυτός ο συνδιασμός μικροφώνου-φίλτρου αν έχει ανακαλυφθεί θα πρέπει να κοστίζει κάποια εκατομύρια και τότε μιλάμε για τα μικρόφωνα αυτά να έχει γίνει επένδυση δεκάδων δις, ίσως μεγαλύτερη από το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας.
Άρα τα μικρόφωνα και να υπάρχουν δεν εξυπηρετούν σκοπούς 'big brother'...
Πάντως αν αυτό το έχεις δει σε κάποια έγκυρη πηγή θα την ήθελα, γιατί αυτό το μικρόφωνο είναι μια εφεύρεση που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και θα με ενδιέφερε να το δω.Αγαπητέ Γιώργο,
μα φυσικά και υπάρχουν τέτοια μικρόφωνα.. Τα βλέπουμε συνέχεια σε ταινείες κατασκοπείας!! Ή μήπως είσαι απο αυτούς που πιστεύουν οτι στις ταινείες αυτές υπάρχει υπερβολή και δεν μας λένε την αληθεια;;; !! (αστειεύομαι φυσικα)
Σίγουρα για τέτοιες εφαρμογές κατασκοπείας όπως στις ταινείες που μορφώνουν αρκετά άτομα για την καθημερινή ζωή ίσως να υπάρχουν τέτοιες συσκευές που θα στοιχίζουν σίγουρα πολλά χρήματα. Αλλά οχι και για χρήση για τους Ολυμπιακούς αγώνες θέλω να πιστεύω.
Πάντως οι πληροφορίες σου είναι πολύ χρήσιμες πιστεύω.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Σίγουρα για τέτοιες εφαρμογές κατασκοπείας όπως στις ταινείες που μορφώνουν αρκετά άτομα για την καθημερινή ζωή ίσως να υπάρχουν τέτοιες συσκευές που θα στοιχίζουν σίγουρα πολλά χρήματα. Αλλά οχι και για χρήση για τους Ολυμπιακούς αγώνες θέλω να πιστεύω.Δημήτρη αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν παντού κάποιον να τους παρακολουθεί, πιστεύω πως θα ήθελαν να μας ακουν... Θα ήταν ίσως χρήσιμο για κάποιους να ακούσουν τι λένε 2 'ύποπτοι' στο δρόμο. Αλλά πρακτικά με τις κάμερες που έχουν βάλει δεν γίνετε.
Επίσης το βλέπω λογικό να έχουν μικρόφωνα οι κάμερες, γιατί καμιά φορά ο ήχος λέει πιο πολλά από την εικόνα! Π.χ. πρώτα θα ακούσεις το ασθενοφόρο και μετά θα το δεις.
Αν λοιπόν έχουν (που έχουν!) ένα έξυπνο σύστημα διαχήρησης των καμερών θα μπορούν να κάνουν το εξής: Υποθέτουμε ότι έχουμε μια κάμερα που είναι Κηφισού και Πειραιώς και δεν την παρακολουθεί κανένας και είναι λογικό γιατί οι κάμερες είναι χιλιάδες. Πλησιάζει ένα ασθενοφόρο και φυσικά κανείς δεν το έχει αντιλιφθεί στο κέντρο ελέγχου. Το μικρόφωνο αναγνωρίζει τον ήχο της συρήνας του ασθενοφόρου (πολύ απλό είναι αυτό και ας ακούγετε σαν φαντασία), χτυπά συναγερμό στο κέντρο και κάποιος κοιτά την κάμερα, βλέπει το ασθενοφόρο και ρυθμίζει την κίνηση, ανάβει τα φανάρια, φωνάζει στους οδηγούς από τα μεγάφωνα κλπ.
Έχουν λοιπόν χρησιμότητα τα μικρόφωνα και μην βλέπουμε παντού το μεγάλο αδερφό -
Θα ήθελα να γυρίσω λίγο την συζήτηση σε κάποια σχόλια φίλων υπέρ της χρήσης κάμερας στον δρόμο. Να ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη για το τεράστιο post, αλλά το θέμα είναι πολύ σημαντικό...
Ένας βασικός λόγος που είμαι ΚΑΤΑ της χρήσης αυτών των μέσων είναι ότι παρακολουθούν ΟΛΟΥΣ τους πολίτες αδιακρίτως. Πέρα του ότι παραβιάζεται ο νόμος που ορίζει ότι για να μπορούν οι αρχές να παρακολουθούν κάποιον πολίτη θα πρέπει να υπάρχει δικαστική εντολή (που εκδίδεται μόνο εάν υπάρχουν βάσιμες υποψίες...), καταργείται και μία άλλη βασικότατη αρχή της σύγχρονης δικαιοσύνης: Είμαστε όλοι ύποπτοι (εφ' όσον παρακολουθούμαστε...) και πρέπει να αποδείξουμε την αθωώτητά μας...αντί για το αντίθετο, που θα έπρεπε να ισχύει σε ένα κράτος δικαίου.
Όσο για το Echelon που αναφέρθηκε... Άκουσα τον Ευρωβουλευτή κ. Αλαβάνο που συμμετείχε στην σχετική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που ασχολήθηκε με το ζήτημα (άρα μην μου πει κανείς τίποτα για την αξιοπιστία της πηγής αυτής...).
Λοιπόν, πρόκειται για ένα σύστημα που έστησαν οι Αγγλοσαξωνικές χώρες (ΗΠΑ, UK, Καναδάς, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία) από την δεκαετία του '70 (επί ψυχρού πολέμου) με σκοπό την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης. ΟΧΙ της Αν. Ευρώπης (του υποτιθέμενου τότε 'εχθρού'), αλλά της ΔΥΤΙΚΗΣ. Πλέον το σύστημα έχει εξελιχθεί σε απίστευτο βαθμό (και μιλάω με τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει το Ευρωκοινοβούλιο, που πλέον είναι τουλάχιστον 4-5 ετών...) και το σύστημα με απλά λόγια μπορεί να παρακολουθεί ΚΑΘΕ επικοινωνία που πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό μέσο (από τηλέφωνο, φαξ, μέχρι internet). Μπορεί για παράδειγμα να παρακολουθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 1δισεκατομμύριο τηλεφωνικές συνδιαλέξεις (δηλαδή ουσιαστικά όλες τις συνδιαλέξεις της Ευρώπης)... Και να προχωρήσει στην ΑΥΤΟΜΑΤΗ καταγραφή (αν δεν κάνω λάθος) 20.000 από αυτών... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ το σύστημα μπορεί να καταγράψει μία συνομιλία για παράδειγμα, αρκεί να αναφερθούν λέξεις που θεωρούνται ύποπτες (πχ Ιρακ, βόμβα, χημικά, κτλ). Υπήρχαν τότε περίπου 2.000λέξεις-κλειδιά. Τι συμβαίνει μετά; Το σύστημα επίσης αυτόματα, πραγματοποιεί μία διαλογή και ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα. Κατόπιν αναλαμβάνουν και οι άνθρωποι για την περεταίρω αξιολόγηση της συνομιλίας... Υπάρχει και κέντρο για την Ελλάδα, με έδρα την Ισπανία. Μάλιστα, τα ραντάρ που υπάρχουν στην Βρετανική βάση της Κύπρου, θεωρούνται μέρος του συστήματος και ένας βασικός λόγος που η Μ. Βρετανία δεν θέλει να αποχωρήσει από την βάση αυτή...
Όσο για την χρήση του συστήματος... Η DASA για παράδειγμα και μία γαλλική εταιρεία (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή το όνομα) έχουν κάνει μηνύσεις για βιομηχανική κατασκοπεία σε αντίστοιχες αμερικανικές, βασιζόμενες στα στοιχεία αυτά, αναφέροντας ότι το σύστημα αυτό χρησιμοποιήθηκε για την υποκλοπή τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών που είχαν τα στελέχη τους... Αυτά για όσους υποστηρίζουν ότι η χρήση τέτοιων συστημάτων είναι μόνο για 'την καταπολέμηση της εγκληματικότητας'. Οι μηνύσεις, όπως είπα, υποστηρίζονται από τα στοιχεία της έρευνας του Ευρωκοινοβουλίου...
Επίσης, στην Ολλανδία έχουν κυκλοφορήσει ταινίες πορνό με εικόνες τόσο από ζευγάρια που 'το έκαναν' σε πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους, όσο και στο σπίτι τους... Για τους φύλακες που λέγαμε... (πηγή μου: η εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου, ενός από τους τελευταίους δημοσιογράφους που ξέρουν τι θα πει ρεπορτάζ...). Και πριν μου πει κανείς ας πρόσεχαν, θα ρωτήσω αν θα θέλατε να πάρετε από το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς σας μία πορνο ταινία με τον εαυτό σας πρωταγωνιστή... (ή το ακόμα χειρότερο... την γυναίκα του/φίλη του, αλλά με άλλον παρτεναίρ... )
Επίσης, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας... Πάλι σε εκπομπή του Κούλογλου, υπήρχε συνέντευξη με κάποιον υπέυθυνο της τοπικής αστυνομίας σε μία περιοχή της Αγγλίας που ΔΕΝ εγκατέστησε κάμερες για την 'αποτροπή της εγκληματικότητας' αλλά απλά ξεκούνησε τους αστυνομικούς από τα γραφεία τους και τους έβαλε να κάνουν και καμία πεζή περιπολία. Ενώ λοιπόν, στις περιοχές που υπήρχαν κάμερες υπήρχε στασιμότητα ή μικρή αύξηση της εγκληματικότητας, στις περιοχές (είναι αρκετές) που προτιμήθηκε να αυξηθούν οι περιπολίες των αστυνομικών, παρατηρήθηκε από **μικρή έως και μεγάλη μείωση **της εγκληματικότητας... Αυτά, για τον σκοπό που εξυπηρετούν οι κάμερες και την αποτελεσματικότητά τους...
Τώρα, ολοκληρώνοντας (ξέρω... επιτέλους... ), να σημειώσω ότι:
-ΔΕΝ θέλω να με παρακολουθεί ένα μάτι συνεχώς, άσχετα με το εάν έχω κάτι να κρύψω ή όχι.
-ΔΕΝ θέλω να με επιλέγουν για να κάνουν μία επίδειξη σε κάποιο κ@λ@κανάλι...
-Δεν θέλω να δω την φάτσα μου στο βίντεο κλαμπ, αν καμία φορά με την κοπελιά μου ξεχάσουμε να κλείσουμε την κουρτίνα...
-ΔΕΝ θέλω να θεωρούμαι ύποπτος ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...Και ο λόγος;
Μα είναι πολύ απλό... Οι νόμοι μου δίνουν το δικαίωμα αυτό.
Να σημειώσω και κάτι ακόμα... Στην Ελλάδα, το έγκλημα μειώνεται. Ο ΦΟΒΟΣ για το έγκλημα αυξάνεται... (η ατάκα είναι κλεμμένη από τον Μάικλ Μουρ, που την χρησιμοποιεί για την Αμερική, αλλά ισχύει και για εδώ...) ΓΙΑΤΙ;;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;
Όσο για το ερώτημα του θέματος: Ποιος φοβάται τις κάμερες;
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τις φοβάμαι πάρα πολύ. Πολύ περισσότερο από τον όποιον Μπιν Λάντεν ή τον όποιον τσαντάκια-βιαστή-δολοφόνο...
(Δεν προσπαθώ να μαλώσω με κανέναν. Αυτά είναι αντικειμενικά στοιχεία που άκουσα από Ευρωβουλευτή που συμμετείχε στην έρευνα της Ευρωβουλής και μου έκαναν τεράστια εντύπωση, αλλά και από πηγές που θεωρώ αντικειμενικές. Όσο για την γνώμη μου, ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, αλλά υπάρχουν και νόμοι για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής... Όπως καταλάβατε, δεν με αφορούν οι δυνατότητες των καμερών στην Αθήνα... Ήταν μια γενική τοποθέτηση για την ύπαρξη καμερών παρακολούθησης... Που ελπίζω ΠΟΤΕ να μην έρθουν στην Ελλάδα γενικευμένα...)
-
Πιστευεις οτι το WTC επεσε απο τα αεροπλανα???
Πες μου ειναι δυνατο να πεσουν και οι 2 πυργοι καθετα χωρις να προκαλεσουν ζημιες στα παρακειμενα κτιρια ?Ειναι φανεροτατο οτι υπηρξε ελεγχομενη εκρηξη σε συγκεκριμενα σημεια και επεσαν οι πυργοι. Συνεπως ειχαν τοποθετηθει εκρηκτικα απο πριν.
Αν αμφιβαλεις μπορεις να δεις και τις μετρησεις σεισμογραφων κοντα στο σημειο και θα δεις οτι δευτερολεπτα πριν την πτωση κατεγραψαν μεγεθη που αντιστοιχουν σε σειρα εκρηξεων. Αν οντως οι πυργοι επευταν λογω των αεροπλανων τοτε δεν επευταν καθετως θα επευταν ατσαλα σκορποντας συντριμια γυρω τους...Αν συμμεριζομουν την TV οπως λες τοτε θα ελεγα και γω οτι το εκανε ο Μπιν Λαντεν και λοιπες αηδιες...
Το οτι κανενας Εβραιος δεν πηγε για δουλεια εκεινη την μερα το θεωρεις τυχαιο????Η δουλεια εγινε απο μεσα απο μονο του κραζει το γεγονος...
Αυριο θα βρω και τα στοιχεια των σεισμογραφων της περιοχης καθως και τις ανοχες των κτηριων και θα τα παραθεσω εδω και μετα πες μου τι κανει νιαου νιαου....
-
Πες μου ειναι δυνατο να πεσουν και οι 2 πυργοι καθετα χωρις να προκαλεσουν ζημιες στα παρακειμενα κτιρια ?Απο εδώ: http://www.pbs.org/wgbh/nova/wtc/collapse.html
NOVA: The Twin Towers collapsed essentially straight down. Was there any chance they could have tipped over?
Eagar: It's really not possible in this case. In our normal experience, we deal with small things, say, a glass of water, that might tip over, and we don't realize how far something has to tip proportional to its base. The base of the World Trade Center was 208 feet on a side, and that means it would have had to have tipped at least 100 feet to one side in order to move its center of gravity from the center of the building out beyond its base. That would have been a tremendous amount of bending. In a building that is mostly air, as the World Trade Center was, there would have been buckling columns, and it would have come straight down before it ever tipped over.
Have you ever seen the demolition of buildings? They blow them up, and they implode. Well, I once asked demolition experts, 'How do you get it to implode and not fall outward?' They said, 'Oh, it's really how you time and place the explosives.' I always accepted that answer, until the World Trade Center, when I thought about it myself. And that's not the correct answer. The correct answer is, there's no other way for them to go but down. They're too big. With anything that massive -- each of the World Trade Center towers weighed half a million tons -- there's nothing that can exert a big enough force to push it sideways.
Ολόκληρη η έρευνα σχετικά με την πτώση των Twin Towers βρίσκεται εδώ: http://www.fema.gov/library/wtcstudy.shtm
Ότι πρέπει για την αυπνία -
Πες μου ειναι δυνατο να πεσουν και οι 2 πυργοι καθετα χωρις να προκαλεσουν ζημιες στα παρακειμενα κτιρια ?Ειναι φανεροτατο οτι υπηρξε ελεγχομενη εκρηξη σε συγκεκριμενα σημεια και επεσαν οι πυργοι. Συνεπως ειχαν τοποθετηθει εκρηκτικα απο πριν.
Αν αμφιβαλεις μπορεις να δεις και τις μετρησεις σεισμογραφων κοντα στο σημειο και θα δεις οτι δευτερολεπτα πριν την πτωση κατεγραψαν μεγεθη που αντιστοιχουν σε σειρα εκρηξεων. Αν οντως οι πυργοι επευταν λογω των αεροπλανων τοτε δεν επευταν καθετως θα επευταν ατσαλα σκορποντας συντριμια γυρω τους...Αν συμμεριζομουν την TV οπως λες τοτε θα ελεγα και γω οτι το εκανε ο Μπιν Λαντεν και λοιπες αηδιες...
Το οτι κανενας Εβραιος δεν πηγε για δουλεια εκεινη την μερα το θεωρεις τυχαιο????Η δουλεια εγινε απο μεσα απο μονο του κραζει το γεγονος...
Αυριο θα βρω και τα στοιχεια των σεισμογραφων της περιοχης καθως και τις ανοχες των κτηριων και θα τα παραθεσω εδω και μετα πες μου τι κανει νιαου νιαου....
Άν και ετοιμάζω βαλίτσες για να φύγω ταξίδι για τις διακοπές μου δεν μπορώ να μην απαντήσω σε τόσο προσβλητικό και αδαές κείμενο.
Madman77 είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η στάση σου με τον τρόπο που δείχνεις για τους νεκρούς όταν λες οτι κανένας εβραίος δεν σκοτώθηκε. Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 400-500 εβραίοι εκ των οποίων οι 7 ήταν πολύ καλοί μου γνωστοί.
Ο αριθμός αυτός είναι περίπου το 15%-17% των νεκρών.
Παρα λίγο να σκοτωνόμουν και εγώ εκείνη την ημέρα αφού ήμουν στο 2ο κτίριο που χτηπήθηκε.
Άν και είναι γελείο να σου δώσω link που αποδυκνίει πόσοι σκοτώθηκαν, θα το κάνω για να σου φύγει η περιέργεια. (άν και όφειλες να το ψάξεις πριν γράψεεις κάτι τόσο συκοφαντικό)http://www.thejewishweek.com/bottom/spe ... ?artid=362
Και άν θέλεις δες και το http://www.ujc.org τι γράφτηκε για τι μέρα αυτή.
Το να σέβεσαι τη μνήμη νεκρών ανθρώπων με ψέματα είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
Όσο για τα κτίρια, ΦΥΣΙΚΑ και μπορούν να πέσουν κατακόρυφα σε χτήπημα με αεροπλάνο. Όποιος έχει σπουδάσει civil engineering και έχει μάθει για δομή σε ψηλά κτίρια σίγουρα θα του το είπαν στο μάθημα ότι είναι εφικτό. (δες το post του dog80 άν γνορίζεις Αγγλικά) Θεωρώ οτι δεν έχεις ιδέα απο δομή κτιρίων επομένως δικαιολογώ αυτό που γράφεις βάση της αμάθειάς σου. Μεγαλύτερη απόδειξη για αύτο που λέω είναι οτι έγινε κάτι τέτοιο στα μάτια μας μπροστά.
Για σεισμογράφους, go ahead και δείξε οτι θέλεις. Βαρίεμαι να το διασταυρώσω και δεν μπορώ να θεωρήσω έγκειρες τις πηγές σου. Ειδικά όταν γράφεις οι άνθρωποι που προσωπικά γνωρίζω και σκοτώθηκαν ήταν ο κανένας Εβραίος που δεν πήγε στη δουλειά του.
Παρ'όλα αυτά θέλω να δώσεις τις πηγές σου.
Μήν κάνεις τον κόπο σε post σου να απαντήσεις άμεσα σε εμένα με ερώτηση γιατι λόγο διακοπών πολύ αμφιβάλω άν βρώ το χρόνο να σου απαντήσω.
Άν έχεις την απορία τι κάνει νιάου νίάου να σου το πώ.. Προφανώς είναι ακόμα και αυτό θεωρία συνομοσίας μήπως τελικά είναι ο σκύλος ε;
Όσο για αυτό που ρωτάς σε προηγούμενο post σου
Σωστος?
Ελπίζω να μήν θέλεις απάντηση... θα απογοητευτείς
Παρ'όλα αυτά οφείλω να σου πω συγχαρητήρια για το γεγονός οτι εδώ μέσα έχεις το μοναδικό nickname που εκφράζει τόσο πολύ την προσωπικότητα του κατόχου του. (madman)
To ύφος το post μου είναι επιθετικό γιατί πολύ απλά δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με φήμες πάνω σε νεκρούς ανθρώπους.
Έχω να ετοιμαστώ για διακοπές άλλα ήταν too much να μην το απαντήσω αυτό.
Δημήτρης
ΥΓ. Ζητω συγνώμη απο τα υπόλοιπα μέλη του forum που έγραψα επιθετικό post. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου, αλλά νομίζω είναι εμφανείς οι λόγοι που το έπραξα αυτό σήμερα. Και πάλι συγνώμη άν ενόχλησε κάποια άτομα το ύφος του post μου αυτού.
-
Το ένα από τα δυο αεροπλάνα πάντως ΔΕΝ χτύπησε κάτι καίριο στη δομή του κτιρίου. Έπεσε ξώφαλτσα και το καύσιμο ανεφλέγη έξωθεν του κτιρίου, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να προκαλέσει επαρκή δομική ζημιά στο κτίριο.
Όσον αφορά δε το Πεντάγωνο, πού ήταν το ουραίο τμήμα, η άτρακτος, οι πτέρυγες του αεροπλάνου που υποτίθεται ότι έπεσε επάνω του; Η τρύπα στον τοίχο δεν είναι αυτή που θα περίμενες από 100+ τόννους λαμαρίνας και καυσίμου, αλλά αντίθετα αυτή που θα προκαλούσε ένας πύραυλος αέρος-εδάφους.
Όχι και να μας περνά για ηλίθιους η FEMA...
Επίσης, οι 'τρομοκράτες' που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έριξαν τα αεροπλάνα στο WTC ήταν, όπως δηλώνουν οι εκπαιδευτές τους, ανίκανοι. Δεν τους έδιναν ούτε ένα μικρό αεροπλάνο για σόλο πτήση. Και προτού αρχίσει κανένας τις ηλιθιότητες του στυλ 'ναι, αλλά ήξεραν να κουνήσουν το χειριστήριο δεξιά-αριστερά για να ρίξουν το αεροπλάνο εκεί που έπρεπε να το ρίξουν', θα πω ότι με 800+ χ.α.ω. είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να πετύχεις ένα συγκεκριμένο κτίριο, καθώς η παραμικρή κίνηση σε βγάζει μερικές δεκάδες μέτρα εκτός. Η πορεία των αεροσκαφών μαρτυρά εμπειρία, ικανότητα, ψυχραιμία εκ μέρους όποιου τα έριξε. Ικανότητα και εμπειρία οι - και καλά - αεροπειρατές ΔΕΝ είχαν. Και υπόψιν - ρωτήστε και τον pilot που ξέρει πολύ περισσότερα από αεροπλάνα - ότι ΑΛΛΟ ένα μικρό μονοκινητήριο εκπαιδευτικό, που είναι εύκολο στους χειρισμούς, ΑΛΛΟ ένα δικινητήριο ή τετρακινητήριο μεγάλο επιβατικό, που είναι απείρως δυσκολότερο.
Αυτός που δε μπορεί ούτε... Cessna 172 να σηκώσει και να πετάξει ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορεί να πετάξει Boeing 767, πόσο μάλλον με τόση ακρίβεια. Το να το ισχυρίζεστε αυτό είναι σα να λέτε ότι μπορείτε ΕΣΕΙΣ, με τις δικές σας οδηγικές ικανότητες, να πάρετε την F2004 του Σούμι και να κερδίσετε αγώνα. Εννοείται πως όσοι σας ακούσουν θα ξεραθούν στα γέλια μαζί σας. Ε, αυτό μας λέει η επίσημη εκδοχή για την 11η Σεπτεμβρίου και κάθεστε και τα πιστεύετε, αντί να τους γιαουρτώσετε.
Η 11η Σεπτεμβρίου είναι μια ιστορία για την οποία θ'αργήσουμε ΠΟΛΥ να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη, αν το μάθουμε ποτέ.
Πάντως, με δεδομένο το πόσο καλά παιδιά είναι εκεί στη CIA και στη FEMA, καθώς και με δεδομένο το θρησκευτικό φανατισμό των τρελλαμένων χριcτιανών της ομάδας Μπους (έχει και εβραίους βέβαια στην παρέα του, όχι λιγότερο ταλιμπάν), δε νομίζω ότι θα δίσταζαν να σκοτώσουν Αμερικανούς πολίτες εν ονόματι της οριστικής επικράτησης του απόλυτου Καλού έναντι του... απόλυτου Κακού (που, εν προκειμένω, είναι οι Μωαμεθανοί και οι Άθεοι). Υπάρχουν εγκυρότατα άρθρα σε NY Times, Washington Post κλπ., που στηλιτεύουν το θρησκευτικό φανατισμό της ομάδας Μπους (ο μοναδικός Δυτικός ηγέτης που λέει ότι του μιλάει ο... θεός!). Μήπως κι αυτά είναι συνωμοσιολογικά;
Επίσης, θα θυμίσω μια και μόνον λέξη: Ράιχσταγκ. Ναι, πιστεύω ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν το Ράιχσταγκ των ΗΠΑ.
Και γιατί είναι συνωμοσιολόγοι όσοι υποπτεύονται τον Μπους, την κλίκα του και τους εξυπνάκηδες των think tanks και όχι τα φερέφωνα του Μπους, που παντού βλέπουν 'άξονες του Κακού' και 'εχθρούς των ΗΠΑ';
Αλήθεια, είναι τυχαίο που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ μισεί πλέον τις ΗΠΑ;
Α, και κάτι άλλο: Είναι σκύλευση (βεβήλωση) νεκρών το να χρησιμοποιείς τη μνήμη τους για να καλλιεργήσεις έναν γελοίο μύθο και να πας να σκοτώσεις αμάχους σε μιαν άλλη χώρα, άσχετη με το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου, καταπατώντας τη διεθνή νομιμότητα και ενεργώντας ως τραμπούκος. Ο μοναδικός που δεν διστάζει να προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών είναι ο Μπους και η κλίκα του.
Αλλά ξέχασα, αυτός επικαλείται... το θεό!
-
Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι οι εικόνες από αυτές τις κάμερες δεν θα γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον χειριστή, εκτός αν μας διαβεβαιώσει ο ίδιος ο χειριστής της.
Η τεχνολογία έχει φτάσει σε τεράστια επίπεδα που δεν μπορείς να φανταστεί κανένας μας, διότι αν έστω τα φανταζόμασταν θα βρίσκαμε το αντίδοτο για να περνάμε καλύτερα. Αλήθεια γνωρίζετε για του κατασκοπευτικούς δορυφόρους? Έχουν την δυνατότητα να φωτογραφίζουν αντικείμενο μήκους 10 cm από το διάστημα, άρα τη να την κάνω τη κάμερα στη διασταύρωση Πουρναριού και Ελάτου γωνία?
Ακόμα δεν απάντησε κανείς σε τη χρησιμεύουν οι κάμερες?
Η ερώτηση είναι πονηρή-παγίδα προσέχετε!!!!
Οι κλήσεις όλων μας από τα κινητά μπορούν να καταγραφούν?
Σε φυλακή ζούμε? Όποιου είναι επιλογή να ζει σε μια φυλακή ευχαρίστως να πάει στη Μεγ.Βρετανία ή στα Αμέρικα να ζήσει.
Στο θέμα του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, εγώ πιστεύω ότι ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ κάθε εποχής είναι ίδιος και απαράλλαχτος με τον προκάτοχότου στην ιστορία.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, το μόνο που αλλάζει είναι το περιτύλιγμα της καραμέλας.
Τη γνώμη έχετε για τους νόμους που πέρασαν στη Μεγ.Βρετανία (δεν γνωρίζω για ΗΠΑ) όπου το κρατος πριμοδοτεί το ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΓΕΙΤΟΝΑ? αλήθεια γιατί θέλουν ολοζώντανους ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥΣ Ρουφιάνους από τη στιγμή που έχουν τις κάμερες?
Τι ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΠΟΙΑ? ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ? ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΤΙ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ? ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΛΑ ΠΛΕΟΝ? ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΧΗΜΙΚΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ? ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ?
Πόσους καταλάθος πόλεμους έχει ζήσει η γενιά μου ξέρετε?
Πόσα καταλάθος θύματα υπήρξαν?
Αυτά δεν τα ξέρετε διότι έτσι πρέπει, τ έκανε το Έλληνας-Αμερικάνος πολεμιστής στο ΙΡΑΚ? ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗ ΕΚΑΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ? η μήπως ......?
Ξέρεις τη μου θύμισε αυτό που γράφτηκε πριν
(Γράφεις dimitrios (Όλοι ξέρουμε τι εστί ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ) Πες μου και εμένα να μάθω σε παρακαλώ. Επίσης η κατοχή ήταν πριν πολλά χρόνια. Ο κόσμος εξελίσσεται και δεν μένει στάσιμος.)
Εδώ στην πατρίδα έχουμε έναν ιεράρχη οποίος δεν ήξερε για τη ΧΟΥΝΤΑ, τι έγινε αν βασανιστικε κόσμος, δεν ήξερε τίποτα γιατί διάβαζε για να γενεί κληρικός και ξέρεις πότε έγινε κληρικός? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τέτοιες αντιλήψεις για αυτό το λόγο σταματάω με αυτό το post εδώ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΤΣΙΟΥ.
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Η τεχνολογία έχει φτάσει σε τεράστια επίπεδα που δεν μπορείς να φανταστεί κανένας μας, διότι αν έστω τα φανταζόμασταν θα βρίσκαμε το αντίδοτο για να περνάμε καλύτερα. Αλήθεια γνωρίζετε για του κατασκοπευτικούς δορυφόρους? Έχουν την δυνατότητα να φωτογραφίζουν αντικείμενο μήκους 10 cm από το διάστημα, άρα τη να την κάνω τη κάμερα στη διασταύρωση Πουρναριού και Ελάτου γωνία?
Ακόμα δεν απάντησε κανείς σε τη χρησιμεύουν οι κάμερες?
Η ερώτηση είναι πονηρή-παγίδα προσέχετε!!!!
Οι κλήσεις όλων μας από τα κινητά μπορούν να καταγραφούν?Απάντησες μόνος σου Οι κάμερες και τα μικρόφωνα είναι περιτά πλέον. Και από δορυφόρο μπορούν να σε παρακολουθήσουν (αν θέλουν) και το κινητό σου μπορούν να παρακολουθήσουν (αν θέλουν), άρα προς τι οι κάμερες? Προς τι ένας 'ρουφιάνος' που φωνάζει 'εδώ είμαι και σε βλέπω'? Πιστεύω ότι οι κάμερες είναι μόνο για την παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους, για την προσωπική μας ζωή έχουν άλλους τρόπους και φυσικά αν χρειαστεί να μας παρακολουθήσουν θα το κάνουν με τρόπο που δεν θα το καταλάβουμε! Είναι σα να ζούμε σε ένα γυάλινο σπίτι με μικρόφωνα και μεγάφωνα, όλοι να μας βλέπουν και να μας ακουν και όταν βγένουμε στο δρόμο να κοιτάμε μήπως υπάρχει καμιά κάμερα που μας παρακολουθεί. Τι άλλο θα μπορούσε να δει αυτή η κάμερα από τα όσα έχουν δει (αυτοί που θέλουν να δουν) μέσα από το γυάλινο σπίτι μας? Τίποτα, δυστιχώς...
Όσο αφορά τώρα την παρακολούθηση 'υπόπτων' κλπ, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον Κουφοντίνα με τον Ξηρό να στέκοντε κάτω από μια κάμερα και να συζητάνε για το που θα βάλουν τη μπόμπα και να ανταλλάσουν δυναμίτες. Θα το έκαναν στην επόμενη γωνία που δεν έχει κάμερες, θα το έκαναν σε ένα υπόγειο. Η κάμερα στη γωνία είναι το εμπόδιο για μια τρομοκρατική ενεργεια? -
Μερικές ερωτήσεις:
-
Θέλουμε π.χ να μας παρακολουθεί κάμερα την ώρα της εργασίας μας, για να δει αν θα κλέψουμε το αφεντικό μας;
-
Θέλουμε να έχουμε την επιλογή να βγούμε βόλτα χωρίς να μάθει ποτέ κανείς που πήγαμε, με ποιον, ποια ώρα και τι είπαμε;
-
Θέλουμε να επιλέγουμε εμείς ποιος θα γνωρίζει π.χ. το τηλέφωνό μας;
-
Η προσωπική μας ζωή εξελίσσεται μονάχα μέσα σε ιδιωτικούς χώρους; Δεν εξελίσσεται και μέσα σε δημόσιους χώρους; Αν ναι, θέλουμε να μπορεί να είναι ανα πάσα στιγμή ορατή σε ισχυρούς & οργανωμένους τρίτους (είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να σε δει ο περιπτεράς κι άλλο να σε δει η Αστυνομία... έχει δηλαδή εντελώς διαφορετικές προεκτάσεις).
-
Εν ολίγοις, έχουμε το δικαίωμα ως ελεύθεροι, νοήμονες και πολιτισμένοι άνθρωποι να αντιμετωπιζόμαστε εκ των προτέρων καλοπροαίρετα;
Θέλω να πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία, τουλάχιστον στην Ελλάδα, απαντά θετικά στα 2,3,5 και αρνητικά στα 1,4.
Γίνεται κατανοητό πιστεύω ότι εντάσσομαι σε όσους εναντιώνονται στις κάμερες παρακολούθησης (σχεδόν πάσης φύσεως), με κύρια επιχειρήματα όσα έχουν ήδη θιχτεί στο τόπικ.
Κυριώς το ποιος μας προστατεύει από τους προστάτες, πώς και για πόσο χρονικό διάστημα? Επίσης το ότι έχω δικαίωμα να με αντιμετωπίζουν εκ των προτερων καλοπροαίρετα και όχι ως εν δυνάμει παραβάτη. Και τέλος, πως εξασφαλίζεται ότι τα τρέχοντα νόμιμα δεν θα είναι παράνομα αύριο, και μάλιστα τότε (άυριο) με μια τεράστια βάση δεδομένων χτεσινών νομίμων αλλά σημερινών παρανόμων?
Η τελική μου αυτή τοποθέτησή μόνο αβασάνιστη δεν είναι, αφού φυσικά αναγνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, πολλές εκ των οποίων αρκετά σημαντικές, όπου οι κάμερες δύναται να εξυπηρετήσουν το κοινό όφελος.
Πλην όμως καταστρατηγούν ήδη ή ενδυναμώνουν μη ανεκτά τη δυνατότητα να καταστρατηγήσουν μελλοντικά θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, σε ένα κράτους που θέλει να λέγεται ελεύθερο δημοκρατικό κράτος δικαίου.
Αν το καλοσκεφτείτε ίσως συμφωνήσετε ότι η παρακολούθηση (που είναι ουσιαστικά υπερσύνολο της κάμερας) αποτελεί απόδειξη/παραδοχή της αδυναμίας να ασκθηεί δημοκρατία. Και δεν είναι φυσικά καθόλου τυχαίο πως η οργανωμένη παρακολούθηση (με όποια μέσα υπήρχαν την εκάστοτε εποχή) ήταν πάντα ανάμεσα στα βασικά γνωρίσματα ΜΗ δημοκρατικών καθεστώτων.
-
-
Αφήνοντας κατά μέρος τα μέρη που εύλογα μπορεί κανείς να έχει λόγους να βάλει κάμερες (τράπεζες, πρεσβείες, στρατόπεδα, αστυνομικά τμήματα), η ύπαρξή τους αποτελεί ΠΡΟΣΒΟΛΗ για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Με τις κάμερες γινόμαστε όλοι ΥΠΟΠΤΟΙ/ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΝΟΧΟΙ και καταγράφεται η κάθε μας κίνηση και συνομιλία, για να διαπιστωθεί αν είμαστε επικίνδυνοι.
Οι κάμερες πρέπει να αντιμετωπισθούν από τους πολίτες όπως ορίζει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος, που λέει ότι η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων (δηλαδή Έλληνες, αν κάποιος πάει να παραβιάσει το Σύνταγμα, ΠΑΝΩ ΤΟΥ - κάτι που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έκανε όταν το κατέλυσαν οι προδότες 'συνταγματάρχες' με αρχηγό τον πρώην ταγματασφαλίτη Γεώργιο Παπαδόπουλο).
Για τον δε Παρασκευαΐδη, τι να πούμε βρε παιδιά; Λησμονούμε τη συγχαρητήριο επιστολή των μοναχών του Αγίου Όρους προς τον ΧΙΤΛΕΡ, όταν εκείνος κατήγαγε τις πρώτες του επιτυχίες κατά των Σοβιετικών; Αφού ΑΥΤΟΣ είναι ο χαρακτήρας τους, αυτός ήταν από το 110 μ.Χ. που άρχισαν να γράφονται τα 'ευαγγέλια', αυτή είναι η ιδεολογία που έφτιαξε ο έμπορος τεντών και όπλων και ραββίνος και κολλητάρι του Σενέκα ονόματι Σαούλ, μετονομασθείς σε απόστολο Παύλο, τέτοιοι θα παραμείνουν.
-
Πρωτα πρωτα Δημητριε μπραβο που καταλαβες γιατι εχω αυτο το nickname.
Καταπληκτικο συμπερασμα
(να δω τι αλλο θα ακουσω !!!)Αυτα που γραφεις και μονο δειχνουν το επιπεδο σου και την προκαταληψη που σε διακατεχει και εχει καποια πραγματα δεδομενα.
Γιατι να ειναι οι πηγες μου αναξιοπιστες ενω εσυ εισαι ο σωστος???
Σαβουρες της , CiA και αλλα τετοια ειναι τα τελευταια που θα πιστεψει καποιος... Σε δικαιολογω ομως καθοτι εισαι πολιτης της Αμερικης και ειναι λογικο να τα λες αυτα...Παρ ολα αυτα δεν θα κατσω να πεσω στο επιπεδο σου και θα παραθεσω απλα τα στοιχεια (να ξεκαθαρισω οτι κανεις μας δεν ξερει τι εγινε εκει πραγματικα απλα αξιολογουμε αυτα που ακουμε και διαβαζουμε και γνωριζουμε και βγαζουμε ενα συμπερασμα)
Εφημεριδες>>
Ο Gard Michell στις 11/09/02 γραφει στην Herald Tribune για συγκαλυψη γεγονοτων και πληροφοριων απο την CIA.Λιγους μηνες αργοτερα απολυεται απο την εφημεριδα και δεν ξαναβρισκει δουλεια ποτε.
Και σωστα αναφερει οτι οι τοσο ΚΑΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ υπηρεσιες ηταν ανικανες να ξερουν οτι κατι θα γινει????Πολιτικος μηχανικος Nick Arnatt αναφερει οτι οι πυργοι κατερευσαν γρηγορα, τακτοποιημενα και συμμετρικα χωρις να επηρεασουν τα περιβαλλοντα κτιρια.Δεν εμειναν ουτε καν τα υπολειματα των καθετων ογκοδων στηλων χαλυβα.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΔΩ >>> O ανακριτης της FEMA σημειωνει>>
Το μεγαλυτερο μερος καυσιμων των αεροπλανων καταναλωθηκε αμεσως στις εκρηξεις που σημειωθηκαν οταν χτυπησαν τα αεροπλανα τους πυργους .... Οι πυργοι εξεπεμπαν πολυ χημικο καπνο αλλα υπηρξε περιορισμενη πυρκαγια. .... η καυση καυσιμων αεροθιουμενων σε χωρο που υπαρχει πολυς καπνος και λιγο οξυγονο δεν μπορει να παραγει θερμοκρασια ικανη να λιωσει τις ενωσεις χαλυβα.......... αν και ακομα αυτο ειχε γινει τοτε η καταρευση θα επηρεαζε την ευρυτερη περιοχη.Ο Ian McMichael ειδικος σε θεματα πολεοδομιας γραφει>>
Αν θεωργησει κανεις οτι η φωτια προκαλεσε ολα αυτα τοτε ο χρονος που απαιτειτα για το λιωσιμο του χαλυβα ειναι τεραστιος και σε θερμοκρασια ανω των 1500C kai oxi 850C οπως αναφερθηκε.
Ευρευνες επιστημονοων απο Λονδινο και Ιαπωνια αναφεραν οτι οι θερμοκρασιες στις μη προστατευομενες ενωσεις χαλυβα ηταν απο 360 εως 550 βαθμος. Συνεπως δεν υπηρξε κατι επαρκες που αποδυναμωσει την δομη του WTC.O Christopher Bollyn γεωφυσικος αναφερει οτι σε σεισμογραφο 34 χλμ απο το WTC ιδιοκτησιας του παρατητηριου Lamon Doherty tou Columbia Univesity κατεγραψε ολες τις εκρηξεις στους πυργους.
ΞΕΡΕΙΣ οτι η ιδιοκτησια των πυργων 2,5 μηνες πριν το χτυπημε αλλαξε ιδιοκτησια??? Ο Larry SilverStein υποστηρικτης κατα της τρομοκρατιας ηταν ο νεος ιδιοκτητης...
Μπορω να καθομαι να σου γραφω στοιχεια εδω μεχρι το βραδυ αλλα θα φαω πολλες σελιδες ηδη το ποστ ειναι μακροσκελεστατο...
Βλεπεις οτι ακομα και της FEMA της ξεφυγανε καποια πραγματα (και ακομα περισσοτερα)
Αυτα (και αλλα, αλλα ειμαι ηδη off topic)
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ
-
Μερικές σκόρπιες σκέψεις μετά από οκτώ σελίδων ανάγνωση:
-Προς όσους συμφωνούν με τις κάμερες: Δείτε γρήγορα το 'Γκάτακα' και το 'Μπραζίλ', διαβάστε το '1984' και αν νομίζετε οτι κατατάσσονται στην κατηγορία 'Επιστημονική Φαντασία' ρωτήστε τον εαυτό σας τι θα έλεγε για την ιστορία με τι κάμερες πριν 15 χρόνια (δηλ. το 1990).
-Ένας πιτσιρικάς στις ΗΠΑ έφτιαξε πριν μερικά χρόνια ένα πολύ μικρό και έξυπνο πρόγραμμα για την κρυπτογραφημένη ανταλλαγή πληροφοριών. Η σύλληψη ήταν άμεση και κρατήθηκε προφυλακισμένος για πολλά χρόνια χωρίς επίσημη δικαιολογία. (Η ιστορία είναι πασίγνωστη και εντελώς αληθινή)
-Θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν μερικές δεκαετίες στην Ελλάδα προκειμένου να σταματήσει το φακέλωμα. Σκεφθείτε πόσων νεκρών τα κόκκαλα θα τρίζουν που θυσιάστηκαν για την ελεύθερη... τοποθέτηση της κάμερας...
-Μια τυχάια ιστορία: Σε λίγα χρόνια η 'Τροχαία' δέχεται να συνεργαστεί με εταιρίες-χορηγούς προκειμένου να 'ανταπεξέλθει στο βάρος της χρήσης/συντήρησης/αντικατάστασης' του Συστήματος Παρακολούθησης. Οι χορηγοί αποκτούν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το Σ.Π. για λίγη ώρα. (σχόλιο του κοινού: εντάξει δεν πειράζει, για το κοινό καλό, για να σώσουμε το παιδάκι από το βιαστή, εγώ δεν είμαι παράνομος κλπ).
Παρκολουθούν πχ τις κινήσεις στα μαγαζιά ή τις συνήθειες των καταναλωτών και άλλα αθώα. Μετά σου κάνουν το λεγόμενο 'επικεντρωμένο μάρκετινγκ' διαφημίζουν και πουλάνε σε αυτόν ακριβώς που το χρειάζεται! Μετά βλέπεις οτι και οι αντικαπνιστικές διαφημίσεις (παράδειγμα λέμε) γίνονται 'επικεντρωμένες' και οι καπνιστές αντιμετωπίζουν καθημερινά μια ρατσιστική αντιμετώπιση -μόνο που δε χρειάζεται να φορούν το σήμα στο μπράτσο (σχόλιο του κοινού: και γιατί να καπνίζει; δεν του προσφέρει τίποτα κλπ). Μετά.......
Μετά δεν μπορεί να βρεί δουλειά γιατί λέει θα πεθάνει από καρκίνο σε λίγα χρόνια (Σ.Σ.: Δεν μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα νεκρό καταναλωτή!)(Σχόλιο του κοινού: καλά να πάθει, αν έκανε ότι του έλεγαν θα είχε δουλειά και υγεία αιώνια...).-Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί οτι αν την προσοχή μας την παίρναμε από την τρομοκρατία δε θα υπήρχε πχ εμπόριο ναρκωτικών; Η μήπως πράγματι φοβάστε για τους τρομοκράτες;
-Το πρόγραμμα Echelon που αναφέρθηκε και παραπάνω ήταν ημιπαράνομο -εκκρεμούσε και δικαστήριο στις ΗΠΑ- αλλά νομιμοποιήθηκε εντελώς μετά το χτύπημα της 11/9.
-Οι κασσέτες των καναλιών δεν είναι διαθέσιμες στις αρχές όπως είπε κάποιος φίλος παραπάνω. Η γυναίκα μου εργάζεται σε μεγάλο κανάλι και έχει τύχει να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα με καμεραμάν που έχει φάει ξύλο σε διαδήλωση για αυτό το λόγο... Μπορούν βέβαια πάντα να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις εικόνες που προβάλουν τα κανάλια αλλά σύμφωνα με τον παραπάνω κύριο (και δεν έχω δει κάτι που να τον διαψεύδει) όταν γίνονται πχ φασαρίες δεν κάνουν ζουμ σε πρόσωπα.
-Το να καταστρέφεις τις κάμερες δεν είναι η λύση. Δε στέκεται καν ως πολιτική πρόταση. Μπορώ μόνο να το δω ως μήνυμα προς τους υπόλοιπους, όλους τους υπόλοιπους.
Οι κάμερες είναι εκεί τοποθετημένες από μια κυβέρνηση δημοκρατικά εκλεγμένη. Αν είσαι εναντίον του πολιτικού συστήματος ή/και του τρόπου λειτουργίας του τότε έχεις μόνη διέξοδο την ένοπλη δράση (!), αλλιώς πρέπει να 'πολεμήσεις το σύστημα από μέσα' δηλαδή με το να υποστηρίζεις κάποιο άλλο κόμμα κλπ. Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι είναι χαμένο αλλά μην απελπίζεστε, εδώ πήραμε το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο!!!-Σε αντίθεση με ό,τι αναφέρουν μερικοί παραπληροφορημένοι φίλοι παραπάνω η αναρχία δεν έχει καμία σχέση με το να σπας κάμερες ή οτιδήποτε άλλο. Μεγάλη κουβέντα το ξέρω γι αυτό σταματώ εδώ. Να προσθέσω μόνο οτι και απο αυτούς που λένε τα χειρότερα για τους αναρχικούς έχω διαβάσει στο παρελθόν εντελώς αναρχικές απόψεις...
-Μεγάλο μέρος όλης αυτή της υπέροχης κουβέντας θα αλλάξει εντελώς νόημα και πολλοί θα αλλάξουν γνώμη για τις κάμερες (πάντως όχι εγώ) όταν πχ παει φυλακή κάποιος μπάτσος που 'έδειξε υπερβάλλον ζήλο' κατα την εκτέλεση του έργου του... Λέμε τώρα...
-Οι λεγόμενοι 'αναρχικοί' που αφήνονται ελεύθεροι μετά από λίγο -όπως ακριβώς και οι συλληφθέντες στα γήπεδα- τρώνε τόσο ξύλο που μετά οι μπάτσοι δεν μπορούν να τους παρουσιάσουν σε ανακριτή/δικαστήριο και γι αυτό αφήνονται. Η μόνη περίπτωση που έγιναν συλλήψεις και δικαστήρια ήταν πριν μερικά χρόνια στο πολυτεχνείο οπου μάλιστα ο αριθμός ήταν πολύ μεγάλος, η μαζική σύλληψη (πολλοί ίσως θυμούνται τις εικόνες στα κανάλια) ήταν ηρεμότατη ('δεν ένοιξε μύτη' όπως έλεγε ο τότε πρύτανης) και ουσιαστικά ήταν παράδοση. Τελικά πολύ λίγοι καταδικάστικαν γιατί αν θυμάστε πολλά από αυτά τα παιδιά ήταν γόνοι πλουσίων και ισχυρών, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν στο δικαστήριο... (Ειρωνεία στην αντιστοιχία με τους χουλιγκάνους και την προστασία τους από τους προέδρους...)
-Δε θέλω να συμμετάσχω στην αντιαμερικανική υστερία, συνηθίζω μάλιστα να ρωτάω όσους πιστεύουν τα χειρότερα για τον παγκόσμιο ρόλο των ΗΠΑ τί νομίζουν οτι θα έκανε η Ελλάδα αν ήταν παγκόσμια υπερδύναμη κι ο Καραν(Α)λής πλανητάρχης. Μήπως θα προστάτευε τις φτωχότερες χώρες και θα βοηθούσε την Παγκόσμια Ειρήνη ή μήπως θα έκανε ότι μπορούσε για να διατηρήσει και να επεκτείνει τη δύναμή και την εξουσία της;
Παρόλαυτά δεν μπορώ κρατηθώ και να ρωτήσω τον (ειλικρινά συμπαθή) φίλο dimitrios2004 αν πραγματικά αισθάνεται υπερήφανος για την εγκληματικότητα μιας χώρας την οποία ο ίδιος συγκρίνει με τη Ρουμανία και την Αλβανία!-O George Orwell δεν ήταν συγγραφέας φαντασίας, ήταν αμιγώς πολιτικός συγγραφέας. Είχε πολεμήσει στον εμφύλιο της Ισπανίας (προφανώς δεν ήταν με τους φασίστες...) και η ζωή και το έργο του συνολικά δείχνουν μια στάση ζωής συνειδητοποιημένη και σε πλήρη ισορροπία με όσα έγραφε. Το να χαρακτηρίζει κανείς το '1984' ως βιβλίο φαντασίας σημαίνει οτι για παράδειγμα το επίσης πολύ γνωστό του βιβλίο 'Η φάρμα των ζώων' είναι παιδικό !!! Το γεγονός οτι έγραψε το '1984' εν έτει 1948 (απλός αναγραμματισμός!) είναι απλώς σημάδι της ευφυΐας του.
-Η αποικιοκρατία ήταν πράγματι παγκόσμιο φαινόμενο. Το έκαναν οι Ευρωπαίοι σε όλον τον κόσμο! Εκτός και αν μπορεί να μου πει κανείς για κάποια αμερικανική αποικία ή κατάκτηση. Η Αμερική ξεκίνησε ουσιαστικά να παίζει το διεθνή της ρόλο μετα την είσοδό της στο δεύτερο Π.Π.. Δεν έχει κάνει κάποιον ξεκάθαρα κατακτητικό πόλεμο (με την έννοια της κατάκτησης εδαφών). Ποτέ δεν αντιμετώπισε τον κίνδυνο της εσωτερικής ανεξαρτητοποίησης κάποιας περιοχής (εκτός από τα πρώτα χρόνια μετά την ένωση οπου τα πάντα ήταν ρευστά). Οι ΗΠΑ έχουν μεγαλώσει εδαφικά μόνο με δυο τρόπους: την οικοιοθελή είσοδο στην ένωση νέων Πολιτειών (νομίζω στην αρχή ήταν 20-30 πολιτείες) και την αγορά εδαφών από άλλη χώρα (πχ Αλάσκα).
-Τα όσα αναφέρθηκαν για Εβραίους κλπ είναι αποδεδειγμένα αστικοί μύθοι (urban legend, δείτε και το αγαπημένο μου σάιτ: http://www.snopes.com/)
-Για όσους έχουν αμφιβολίες για τη νομιμότητα του συστήματος πάρτε και διαβάστε και το Σύνταγμα: http://www.ydt.gr/index17.htm
-Τέλος για να κλείσουμε και λίγο ανάλαφρα πάρτε ένα σάιτ για να δείτε πόσο παράνομοι πραγματικά είστε: http://www.thesite.org/magazine/dodgy.htm
-
Για το αν οι ΗΠΑ έχουν κάνει κατακτητικούς πολέμους... Χμμμ, από την πρώτη κιόλας στιγμή, άρχισαν τις πολεμικές επιχειρήσεις εκτός των εδαφών τους. Μακριά τα είχαν πάντα τα χεράκια τους!
-
Δείτε όμως κι αυτό... Σύμφωνα με έναν τηλεκήρυκα (χριcτιανό βέβαια), για την 11η Σεπτεμβρίου φταίνε εν μέρει... Οι ομάδες υπέρ των πολιτικών ελευθεριών, οι ομοφυλόφιλοι (!), οι εθνικοί (παγανιστές σύμφωνα με τους χριcτιανούς), οι υποστηρικτές των εκτρώσεων, οι φεμινίστριες, γιατί, λέει, προκάλεσαν την οργή του... θεού!
Το ανησυχητικό είναι ότι ο εν λόγω τύπος είναι αρκετά λαοφιλής και περνάει ο άλογος λόγος του. Αλλά, από την άλλη, μην ξεχνάμε τι λένε οι πατέρες των εκκληcιών: Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα του ΔΙΑΒΟΛΟΥ!
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;;