-
Aλλος ενας που θα μείνει στην - δυσκολη φέτος - Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και .. κορούλας 2 μηνών εξ ου και η αποχή απο το φόρουμ τον τελευταίο καιρό
Ελπιζω οσοι μεινουμε στην Αθήνα να περάσουμε οσο λιγότερο χάλια γινεται...
-
Prometheas κατ' αρχήν να χαίρεσαι την κορούλα, να σου ζήσει και να την καμαρώσεις και νυφούλα!
Κι εγώ δυστυχώς Αθήνα λόγω δουλειάς... Τα ΣΚ την κάνω για εξοχικό (Άστρος) αν αυτό μετράει. Είναι μια ανάσα αλλά... -
Κρητη για φέτος για μια βδομάδα και μετα πίσω στο πείξημο, το μάθατε για την αργεια στης 13 Αυγούστου.
Είμαι σε αναζήτηση road book για διαδρομές στην Κρητη με αφετηρια τις Κάτω Γούβες. -
Στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού κόλπου με κέντρο εξορμήσεων την Αμφιλοχία, μιας και υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι ανέσεις. Σπίτι, θάλασσα , καλή παρέα φίλων και το κυριότερο **ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ** να κρατούν το παιδί , επιτέλους όλο το χρόνο περιμένω το καλοκαίρι να ηρεμήσουμε. ..και να κάνουμε καθημερινές εξορμήσεις Λευκάδα ,Καστροσυκια ,Ζαγοροχώρια ,και αλλά και αλλά.......
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Prometheas κατ' αρχήν να χαίρεσαι την κορούλα, να σου ζήσει και να την καμαρώσεις και νυφούλα!
Κι εγώ δυστυχώς Αθήνα λόγω δουλειάς... Τα ΣΚ την κάνω για εξοχικό (Άστρος) αν αυτό μετράει. Είναι μια ανάσα αλλά...Eυχαριστώ για τις ευχές και αντεύχομαι για οτι καλύτερο
Το Άστρος σιγουρα μετράει και παραμετράει έστω και μονο για καποια Σαββατοκύριακα -
Αφού έχω αρκετή δουλειά για τον Ιούλιο, φέτος προβλέπεται μόνο Κρήτη (Ιεράπετρα) για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο, ίσως και λίγο παραπάνω, για χαλάρωση και μπανάκια
-
Σαββατο φευγω για Παρο. Να τη βγαλουμε λιγο κοσμικα στην αρχη και μετα για χαλαρωμα στην Τηνο!!
Για οσους θα μεινουν Αθηνα εχω να πω το εξης:
Μην ανησυχειται καθολου γιατι θα ειναι σαν να ζειτε σε διαφορετικη πολη, σε διαφορετικη χωρα!Θα βρισκεστε στο πολυπολιτισμικο κεντρο του κοσμου!Δεν προκειται να βαρεθειτε και να νιωσετε μονοι.Θα ειστε στην καρδια των γεγονοτων! (αρκει να αντεξετε τα Ολυμπιακα προβληματα) -
Χαλκιδική στο εξοχικό και στην κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι. Μπορεί και πουθενά αλλού αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.
-
Σήμερα έδωσα το τελευταίο μου μάθημα για πτυχίο και πιστεύω ότι το πέρασα με τη βοήθεια του Θεού!
Οπότε διακοπές στην Αθήνα μέχρι 5-6 του Αυγούστου (ορκωμοσία ) και μετά συνέχεια των διακοπών στην Κύπρο, υποθέτω μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου.Υ.Γ. Τα γράφω επειδή είμαι χαρούμενος, όχι για να σας τη σπάσω
-
είδατε την διαφήμιση με τον τύπο με το ηλίθιο χαμόγελο που χτυπάει το χταπόδι από το μηχανάκι του?
Κάπως έτσι θα είμαστε φέτος!!!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χαλκιδική στο εξοχικό και στην κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι. Μπορεί και πουθενά αλλού αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.Πήγες ποσείδι?
Ήμουν το σαβ/κο που μας πέρασε, όπως και πολλοί, πολλοί άλλοι!Έμαθα ότι οι εγγραφές έφτασαν τις 13.000 περίπου, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ !
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
............ και στην κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι.Τι μου θύμισες τώρα, έκανα διακοπές εκεί το 1991....
-
Καλή ξεκούραση σε όλους (και του φόρουμ από το πληκτρολογιο μου... ).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλή ξεκούραση σε όλους (και του φόρουμ από το πληκτρολογιο μου... ).Yποθέτω πως θας ξεκουραστούν αρκετά πληκτρολόγια αυτές τις μέρες και έτσι πρέπει.
Να γεμίσουν λίγο και οι μπαταρίες μας..... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Yποθέτω πως θας ξεκουραστούν αρκετά πληκτρολόγια αυτές τις μέρες και έτσι πρέπει.
Να γεμίσουν λίγο και οι μπαταρίες μας.....Μην το λες μην το λες. Έχουμε πολλά παραδείγματα από άλλες χρονιές που το σύνδρομο στέρησης οδήγησε πολλούς στις διακοπές τους; Να επισκεφτούν internet cafe.
Η πώρωση μας δεν κρύβεται. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Yποθέτω πως θας ξεκουραστούν αρκετά πληκτρολόγια αυτές τις μέρες και έτσι πρέπει.
Να γεμίσουν λίγο και οι μπαταρίες μας.....Μην το λες μην το λες. Έχουμε πολλά παραδείγματα από άλλες χρονιές που το σύνδρομο στέρησης **οδήγησε πολλούς στις διακοπές τους; Να επισκεφτούν internet café. **
Η πώρωση μας δεν κρύβεται.Aυτό κι αν είναι κάψιμο !
Να παρατήσεις την παρέα, μόνο για μια ωρίτσα ! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Έχουμε πολλά παραδείγματα από άλλες χρονιές που το σύνδρομο στέρησης οδήγησε πολλούς στις διακοπές τους; Να επισκεφτούν internet cafe.
Η πώρωση μας δεν κρύβεται.Μπήκα το πρωί και απάντησα σε κάποια θέματα. Τώρα ξαναμπήκα και το φόρουμ είχε 62 νέες εγγραφές (62 θέματα με νέες απαντήσεις). Αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι πρέπει να τα διαβάσω ΟΛΑ!
Φαντάζεσαι πόσες σελίδες θα μου βγάλει αν το αφήσω για μία εβδομάδα? -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Να γεμίσουν λίγο και οι μπαταρίες μας.....Μην το λες μην το λες. Έχουμε πολλά παραδείγματα από άλλες χρονιές που το σύνδρομο στέρησης **οδήγησε πολλούς στις διακοπές τους; Να επισκεφτούν internet café. **
Η πώρωση μας δεν κρύβεται.Aυτό κι αν είναι κάψιμο !
Να παρατήσεις την παρέα, μόνο για μια ωρίτσα !Υπάρχει και η λύση του laptop με κάρτα Αυτό κι αν είναι κόλλημα
(θα το αφήσω σπίτι!)
-
Πρόταση , για όσους μετακινηθούν :
Πρίν την αναχώρηση , pm στους τοπικούς .... ανταποκριτές !!!
Εκείνοι ξέρουν καλύτερα !!!!!!!!!!!!!!!
και σας περιμένουν !!!!!!!!Αποστόλης ,
και να οδηγούμε με ασφάλεια !
-
αρχες αυγουστου για κεφαλλονια-ιθακη-ζακυνθο.που θα βρουμε τουσ κατα τοπουσ ανταποκριτες.η λυση που αναφερε ο παραπανω φιλοσ για laptop με καρτα,τι εννοει?υπομονη και κουραγιο σ¨αυτουσ που δεν θα πανε καπου.εγω εχω 2 χρονια να κανω κανονικες διακοπες.επιτελους φετος
ΠΟΥ θα πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι.....;