-
θα ρθω ελλαδα για διακοπες,βαρεθηκα τη κυπρο και λεω να σας ερθω!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα ρθω ελλαδα για διακοπες,βαρεθηκα τη κυπρο και λεω να σας ερθω!Καλώς να ορίσεις!!
-
Αλλαζω προορισμο...παω Σαμοθρακη για 1 βδομαδα με την συνοδηγο
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οταν αγόρασα Saab στην Νορβηγία μου έδωσαν δώρο σπληνάντερο!
Οταν αγόρασα Saab στην Αγγλία μου έδωσαν δώρο αμελέτητα.Πάντως δώρο παίρνεις οπωσδήποτε οταν αγοράσεις Saab!! Και η κάθε χώρα δίνει οτι εχει καλύτερο!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν αγόρασα Saab στην Νορβηγία μου έδωσαν δώρο σπληνάντερο!
Οταν αγόρασα Saab στην Αγγλία μου έδωσαν δώρο αμελέτητα.Πάντως δώρο παίρνεις οπωσδήποτε οταν αγοράσεις Saab!! Και η κάθε χώρα δίνει οτι εχει καλύτερο!!!!
Στη Σουηδία δηλαδή σου δίνει τουρίστριες?
-
Χαλκιδική στο εξοχικό και στην κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι. Μπορεί και πουθενά αλλού αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.
Πήγες ποσείδι?
Ήμουν το σαβ/κο που μας πέρασε, όπως και πολλοί, πολλοί άλλοι!Έμαθα ότι οι εγγραφές έφτασαν τις 13.000 περίπου, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ !
Ήμουν και εγώ εκεί το πρώτο ΣΚ απίστευτος πανικός...
Αλλά για αυτόν τον πανικό αξίζει το Ποσείδι. Πήγα και μετά για 4 μέρες ίσως να ξαναπάω αργότερα είδωμεν. -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Εγώ παρόλο που έχω σπίτι στην Κεφαλλονιά (από όπου κατάγομαι κιόλας) και ξενοδοχείο στην Κέρκυρα...Αγαπητέ frogy μήπως γνωρίζεις κάποιο καλό, ήσυχο και παραλιακό κάμπινγκ να μου προτείνεις;
Σάββατο πρωί ξεκινάω για Κέρκυρα όπου ελπίζω να καταφέρω να μείνω για 2 εβδομάδες...
ΠΟΥ θα πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι.....;