Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΚΑΡΤ
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. ΚΑΡΤ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    16
    44
    46
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tm last edited by

Ο χρήστης damdim έγραψε:
      Το έχω εγώ το βιβλίο
      Έχουμε και λέμε:
      5,5 hp --> 150cc 4t
      6,3 hp --> 200cc 4t
      9 hp --> 85cc 2t / 270cc 4t
      13 hp --> 390cc 4t

Αυτά για τα ενοικιαζόμενα, μετά είναι οι αγωνιστικές κατηγορίες.

σωστοοοοοος!

λαθος, μου, λοιπον, υπαρχουν και 390cc με 13 ιππους! (δεν το θυμομουν!)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • C
        citastak last edited by

Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
        ... και μου αρχισε στο κυρηγμα ενας ηλιθιος εκει(της πιστας ανθρωπος), (μεχρι που τον εβρισα, μου μιλαγε λες και ειμαι 3χρονο και ειναι ο μπαμπας μου που θα με κανει ντα.) και μου ελεγε θες να σκοτωθεις, και εδω ειναι για πλακα και οχι για αγωνες και τετοια

Τον ξερω το καραγκιοζη.,.. εχω παει με τον κολλητο μου καθημερινη μεσημερι να τα....στησουμε... ε σε μια στροφή μπηκα με τα οσα, αναποδο, αλλά..... γυρισε όλο , οπως και στη δικια σου περιπτωση και ειχαμε μια μικρη επαφη με τον κολλητο...! ηρθε μετα ο καραγκιοζης και αρχισε να λεει...

ρε παιδια στα 12 ευρω της ενοικιασης δε συμπεριλαμβανονται και τυχον φθορες?
        τι θελουν λοιπον να νοικιασω καρτ και να πηγαινω με τσιγαρο και καφε;;;;

1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • S
          spiros19 last edited by

Ο χρήστης citastak έγραψε:

... και μου αρχισε στο κυρηγμα ενας ηλιθιος εκει(της πιστας ανθρωπος), (μεχρι που τον εβρισα, μου μιλαγε λες και ειμαι 3χρονο και ειναι ο μπαμπας μου που θα με κανει ντα.) και μου ελεγε θες να σκοτωθεις, και εδω ειναι για πλακα και οχι για αγωνες και τετοια

Τον ξερω το καραγκιοζη.,.. εχω παει με τον κολλητο μου καθημερινη μεσημερι να τα....στησουμε... ε σε μια στροφή μπηκα με τα οσα, αναποδο, αλλά..... γυρισε όλο , οπως και στη δικια σου περιπτωση και ειχαμε μια μικρη επαφη με τον κολλητο...! ηρθε μετα ο καραγκιοζης και αρχισε να λεει...

ρε παιδια στα 12 ευρω της ενοικιασης δε συμπεριλαμβανονται και τυχον φθορες?
          τι θελουν λοιπον να νοικιασω καρτ και να πηγαινω με τσιγαρο και καφε;;;;

ναι αυτος θα ειναι!!
          Ακου πραγματα φιλε μου. να μας τα πρηζει και στα καρτ, που εχει και τιμες φαρμακειο...
          και να ελεγα οτι ειμαι κανενας ηληθιος που νομιζει οτι ειναι συγκρουομενα, να πω οκ,αλλα παντασεβομαι τα ξενα πραγματα. απλα τα καρτ ειναι για διασκεδαση, δεν ειναι για να πηγενεις με 3... αμα ηταν ετσι πηγαινα σε παρκο κηκλοφοριακης να πηγαινω με το ηλεκτρικο τουτου με 3χμ/ω...

YΓ. **Ξερει κανεις ποσο περιπου τελικη πιανουμε με αυτα των 9 ιππων??? **

1 Reply Last reply Reply Quote 4
          • G
            gvala last edited by

Τον ξερω το καραγκιοζη.,..

ναι αυτος θα ειναι!!

Βέβαια, ο ΚΑΡΓΚΙΟΖΗΣ αυτός, που μας οργάνωσε τις δύο 'αναμετρήσεις' σαν forum ....

Και ναι, τα καρτ είναι για διασκέδαση, αλλά με σωστή χρήση .... αλλά φαίνεται η φράση 'σωστή χρήση' έχει πολλές έννοιες ... Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι σωστή χρήση είναι και να πηγαίνεις .... ανάποδα ....
            Και ναι, στα δώδεκα € περιλαμβάνονται οι φθορές, οι ζημιές όμως;
            και να μην ξεχνάμε ότι σε ένα ενοικιαζόμενο καρτ, την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος την φέρνει και ο ιδιοκτήτης, έτσι;
            Και ένα ατύχημα μπορεί ΠΑΝΤΑ εν δυνάμει να είναι επικίνδυνο ... Γι αυτό, όποιος θέλει να κάνει ταρζανιές (δικαίωμά του) ΑΓΟΡΑΖΕΙ ένα δικό του kart και κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
            Δεν καταλαβαίνω την απαίτησή σου να οδηγείς όπως γουστάρεις, σε μια πίστα που την μοιράζεσαι με άλλους. Ακόμα και η οδήγηση σε πίστες ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • S
              spiros19 last edited by

Ο καραγκιοζης αυτος, ειναι ακριβως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣγιατι ακριβως, μου μιλησε οπως μου μιλας εσυ τωρα... Μπαμπα, εχω, και ζει δοξα τω θεω!
              ΑΜΑ χρειαζομουνα εναν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΝα μου λεει 'τι κανεις ρε Ηληθιε τα καρτ ειναι για διασκεδαση και οχι να χτυπησετε'
              και οταν του απαντησα εγω διασκεδαζω με αναποδα με ειπε 'τι να σου πω ρε @@@@@@@'
              Ε ΟΧΙ
              ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.
              αει σιχτιρι με τους καλους 'επαγγελματιες'!

Αμα γουσταρε, να με επειθε οτι ηταν λαθος μου. να βριζω ξερω και εγω. και μην ανησυχεις, απο @@@@@@@@ εχω χορτασει αυτες τις 2 δεκαετιες και κατι της ζωης μου. Δε χρειαζομαι αλλους

ΥΓ. Επειδη τα πηρε χοντρα απο εσας, και δε σας ειπε τιποτα επειδη εισαστε πολλα ατομα, δε σημαινει οτι ειναι καλος στη δουλεια του.
              Δηλαδη αν του μαζευα και 10.000ατομα, μπρορει να εστηνε και κωλο.
              οποτε ασε τα επιχειρηματα της αναμετρησης του φορουμ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ, δεν μπορει να μιλαει ετσι. ο ΓΕΛΟΙΟΣ
              ενοειται οτι δεν εχω ξαναπατησει, και αποτρεπω οσους μπορω απο το να πανε εκει.

Ηρεμα!! [moderator]

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • G
                gvala last edited by

Ο καραγκιοζης αυτος, ειναι ακριβως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣγιατι ακριβως, μου μιλησε οπως μου μιλας εσυ τωρα... .

To ύφος σου χαρακτηρίζει και το ήθος σου;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • K
                  kouk last edited by

Spiros19,πρώτα-πρώτα ασε τα χ@@@@@@α των διοργανώσεων που μας έκανε και οτιδήποτε άλλο μας αφορά!!

Το τι κάνεις σε μια πίστα καρτ είναι γενικά γνωστό!

Αλλά απο ανθρώπους που πάνε και σκίζουν τα καρτάκια όπως περιγραφεις καταντήσαμε να έχουμε σε όλες τις πίστες καρτ με κλεισμένο γκάζι που δεν πάνε καθόλου!!
                  Για να αποφύγουν οι επαγγελματίες τις ζημιές χωρίς λόγο και τους μάγκες με ξένα κόλυβα!!

Οσον αφορά τον άνθρωπο,δεν νομίζω οτι μπορείς να κρίνεις το τι έκανε για το Φόρουμ σε σχέση με το τι έκανες εσυ!Αλλο το ένα,άλλο το άλλο!Και δεν εχει και σημασία εδω που τα λέμε!!!

Ψυχραιμία λοιπόν πριν αρχίσουμε να κατεβάζουμε καντήλια για κάτι και κυριως να εκφραζόμαστε γενικότερα για καταστάσεις που αφορούν μόνο εμάς τους ίδιους!!

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • T
                    tm last edited by

πιστεψτε με, τα νοικιαρικα καρτ, ειναι φτιαγμενα ετσι, ωστε να αντεχουν και στην πιο κακη μεταχειριση! Εξ' αλλου τα ανταλλακτικα (αν στραβωσει - σπασει κατι) δεν ειναι και τοσο ακριβα... Χωρια που στην περιπτωση του ενοικιαζομενου, μπορει να ... φτιαχτει κι ολας, αναλογα τι ειναι αυτο... Το θεμα ειναι οτι με τα καρτ (ακομα και ενοικιαζομενα) μπορει να χτυπησει καποιος! Αυτο, πιστευω, ειναι και η εννοια του εκαστοτε ιδιοκτητη και να σπασεις εσυ το κεφαλι σου, καλα να παθεις, αλλα τι γινεται αν χτυπησεις κανεναν αλλο??
                    Στη συγκεκριμενη πιστα, εχω δει καρτ να σηκωνεται ορθιο, απο μια κοπελα, η οποια το μονο που εκανε ηταν να ... φοβηθει, επειδη την προσπερασαμε! Απο τυχη δεν χτυπησε και στον επομενο γυρο μας σταματησε!

Δεν παιζουμε και συγκρουομενα, ετσι ??

Σταματω εδω, γιατι ακουγομαι σαν υπερασπιση του πισταρχη! Ευτυχως εχω το δικο μου καρτακι και παω σε πιστες και γουσταρω!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • C
                      citastak last edited by

Λοιπον κακως βρηκαν ευκαιρια μερικοι να ξεκινησουν πολεμο...

1. τη φορα που πηγα με τον κολλητο μου, ηταν μεσημερι καθημερινης (το αναφερα αλλωστε) και πηγαμε εκεινη την ωρα για να μην ενοχλουμε κανενα!!!
                      2. Αυτος που κατα τη γνωμη μου ειναι καραγκιοζης, (δεν ξερω τι εγινε με τη διοργανωση του φορουμ) πρεπει να αξιολογει ποιοι οδηγοι μπορουν να τρεξουν ταυτοχρονα στην πιστα. το να βαλει καποιον ο οποιος ειναι 'αρχαριος' με καποιον που εχει ξαναοδηγησει καρτ την ίδια στιγμη είναι σφαλμα..
                      3. Δεν καταλαβαινω. Τα καρτ τα σεβομαι. Ουτε θα παω να τα στουκαρω λες και ειναι συγκρουομενα ουτε τιποτε παρομοιο. Αλλα ΝΑΙ θα μπω με αναποδα στη στροφη, θα δοκιμασω να κυνηγησω ενα αλλο γρηγορο οδηγο καρτ, οχι για να αποδειξω κατι στον εαυτο μου, οπως πολλοι θα βιαστουν να πουν, αλλα μονο και μονο γιατι αυτο το πραγμα θα με γεμισει αδρεναλινη.. α! και για εναν αλλο πολυ πιο βασικο σκοπό: Γιατι αυτα δεν θα τα κανω στο δημοσιο δρομο!!
                      4. Καποιος εγραψε οτι τα καρτ ειναι διαλυμενα λόγω αυτης της χρήσης. Το ποσο που ζητουν απο εμας για ενα κουτσουρεμενο τεταρτο οδηγησης είναι μεγαλο. Οποτε ο επαγγελματιας που σεβεται τον εαυτο του, θα συντηρησει τα οχηματα του σωστα...

Αυτο σε όσους -αλλη μια φορα- βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα

• S
                        spiros19 last edited by

Ωραιες οι ηθικολατρικες σας παρατηρησεις, αλλα ευχαριστω δενθα παρω.
                        Για τον απλο λογο, οτι μερικοι πρεπει να σταματησετε να στηνετε δικαστηρια, να δικαζετε οποιον εχει αντιθετη αποψη απο εσας, και να λετε αηδιουλες...
                        στην περιπτωση μας, εχω ακουσει απο πολλους και μεσα στο φορουμ, να μπεις σε πιστα με καρτ για να μαθεις
                        Προσωπικα πιστευω οτι αυτο το να μαθεις, περιλαμβανει και αναποδα, και απολα.
                        αλλα εσεις προφανως τα κανατε στο δρομο... (αλλιως που τα κανατε?)
                        και προφανως εκει κινδυνευετε και εσεις και οι γυρω λιγοτερο...

Και για τελευταια φορα, λεω οτι
                        Δεν θα με πειραζε να μου πει οτι ξερεις, μην κανεις αηδιες, γιατι θα χτυπησετε! Θα το δεχομουνα!

Αυτος με ειπε 'Μ@Λ@Κ@, Ηλιθιο και αλλα τετοια'
                        ε οχι, προφανως αυτοι αξιζουνε σε μερικους, επειδη τους οργανωσανε ενα τουρνουα...

• G
                          gvala last edited by

Ωραιες οι ηθικολατρικες σας παρατηρησεις, αλλα ευχαριστω δενθα παρω.

Το αν εγώ έχω διαφορετική άποψη από εσένα και την εκφράζω, για σένα σημαίνει ηθικολατρικές παρατηρήσεις, είναι δικό σου πρόβλημα.
                          Εγώ διαφωνώ με την προσέγγιση του 'πλερώνω μεγάλε, και άρα κάνω ότι θέλω' και αυτό έγραψα! Πληρώνεις για να κάνεις αυτά που σου επιτρέπεται να κάνεις ...
                          Από κει και πέρα σαφώς και θα διαφωνίσω σχετικά με τον επαγγελματισμό του εν λόγω κυρίου, γιατί έχω από προσωπική άποψη άλλη γνώμη. Από την πλευρά σου μπορείς να λες το ακριβώς αντίθετο και να το υποστηρίζεις και με επιχειρήματα και καλά κάνεις και δεν πρόκειται να σε αντικρούσω, δεδομένου ότι ούτε κολλητός μου είναι ούτε έχω κανένα συμφέρον από αυτόν. Και στη συγκεκριμένη φάση, αφού σε έβρισε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω ....
                          Αλλά το να βρίζεις έμεσα ΕΜΕΝΑ, λέγοντας με Καραγκιόζη (αφού όπως λες έχω κοινή συμπεριφορά με έναν καραγκιόζη), δειχνει και τον τρόπο προσέγγισης που έχεις, και αυτός δεν σε τιμά καθόλου μα καθόλου
                          Και σκέψου ότι η δική σου προσέγγιση δεν είναι κατ' ανάγκη η σωστή, ώστε να γίνεσαι τιμητής των άλλων και μάλιστα με τόσο μεγάλη ευκολία.

Αυτά ...

• S
                            spiros19 last edited by

1.Στα καρτ δεν απαγορευονται τα αναποδα, ουτε μου ειπε απο πριν οτι πρεπει να πηγαινεις με γραμμες αλλιως μην μπεις στην πιστα...
                            ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Δεν τα εκανα συγκρουομενα, Μπηκα σε 5-10 στροφες με αναποδα, και σε ενα μου γυρισε... (δεν εχω καθολου και ποτε την αντιληψη πληρωνω αρα κανω οτι θελω, και φαινεται και απο τα ποστ μου σε αλλα τοπικ)
                            2.Δεν σε ειπα καραγκιοζη, ουτε αμεσα ουτε εμεσα. Αυτο που ειπα ειναι οτι αφου τους ανεχεστε, τετοιοι σας αξιζουν. αυτο δεν σημαινει οτι εσυ εισαι γκιοζης. αν το παιρνεις ετσι προβλημα σου.

• K
                              kouk last edited by

Λοιπόν για να λήγει σιγά-σιγά η παρεξήγηση!!

Spiros19,τα ανάποδα και την (όσο γίνεται και μπορεί ο καθένας) γρήγορη οδήγηση την έχουμε εξασκήσει δεόντως ΚΑΙ στην συγκεκριμένη πίστα!

Και εμείς είχαμε άσχημες στιγμές....και εμείς το ευχαριστηθήκαμε!!

Αυτό που λέω και λέει και ο gvala,είναι ότι για να φτάσετε στο σημείο προσωπικής άντιπαράθεσης θα έγινε κάτι που αφορά εσάς τους δύο!

Απάντησα λοιπόν επειδή έμπλεξες τις εκδηλώσεις μας (σαν Φόρουμ) με την συμπεριφορά ενός τρίτου προς το πρόσωπό σου!!

Το αν διοργανώσαμε κάτι σε ενα μέρος,ελπίζω να μην θεωρείς οτι μας καθιστά και συνηγόρους υπεράσπισης αυτόματα!!

• G
                                gvala last edited by

... ειναι ακριβως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣγιατι ακριβως, μου μιλησε οπως μου μιλας εσυ τωρα...

... Χωρις σχόλιο ....

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! (απο μένα τουλάχιστον)

• S
                                  spiros19 last edited by

Δε σας ειπε προφανως τιποτα, επειδη εισασταν πολλοι και δεν ηθελε να χασει πολλους πελατες, η γιατι εμενα ετυχε να ειναι σε καλη μερα

Δεν καταλαβαίνω την απαίτησή σου να οδηγείς όπως γουστάρεις, σε μια πίστα που την μοιράζεσαι με άλλους

Δεν ειχα ποτε τετοια απαιτηση, και ποτε δεν εχω κανει ΟΤΙ γουσταρω και επικυνδυνα πραγματα στα καρτ
                                  απο κει και περα ναι, αμα μου το παιζετε μπαμπαδες και με μαλωνεται ΝΑΙ οποιος το κανει, γινεται αυτοματως καραγκιοζης, και γραφικος για μενα.

To forum Εχει γεμισει απο ατομα που ψαχνουνε και αναλυουνε μεχρι και την τελευται λεξη, για να μας βγαλουνε οτι και καλα δε σεβομαστε, οτι ειμαστε επικυνδυνοι οτι δε ξερουμε να φερομαστε στα καρτ-στο δρομο και ολα τα αλλα
                                  ΕΛΕΟΣ
                                  Ξερω πολυ καλα τι κανω, και στο δρομο (που δεν κανω ουτε καν χειροφρενο ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ) αλλα και στην πιστα που δεν εχω κανει ποτε μλκια... ΟΛΟΙ μπενουν με αναποδα.
                                  απλως αυτος ειχε νευρακια, και τα εβγαλε σε εμενα.

• N
                                    nass last edited by

Παιδιά, ΤΕΛΟΣ τα προσωπικά παρακαλώ. Αν έχετε να πείτε κάτι για κάρτ, ευχαρίστως...
                                    (Moderator)

• S
                                      spiros19 last edited by

Για τα καρτ...
                                      αν εχει καποιος να μου απαντησει σε αυτο...
                                      με ποσα ΚΜ/Η περιπου κινουμαστε στο γερακα?
                                      στα γρηγορα κομματια μιλαμε παντα...

• T
                                        techadmin admin last edited by

Για τα καρτ...
                                        αν εχει καποιος να μου απαντησει σε αυτο...
                                        με ποσα ΚΜ/Η περιπου κινουμαστε στο γερακα?
                                        στα γρηγορα κομματια μιλαμε παντα...

Μάλλον χρειάζεται ραντάρ για να απαντηθεί αυτή η ερώτηση, αφού η αίσθηση της ταχύτητας στο καρτ δεν έχει καμμία σχέση με το αυτοκίνητο, οπότε δεν μπορείς να εκτιμήσεις την ταχύτητά σου. Μπορεί να νομίζεις ότι πας με 140 και στην πραγματικότητα να πηγαίνεις με 70.

• K
                                          kouk last edited by

Δεν νομίζω οτι πάς με πάνω απο 40-45 χλμ/ώρα στην καλύτερη περίπτωση!

• L
                                            lefos last edited by

Οταν λετε Γερακα μηπως εννοειτε την Kartland στην Παλληνη που εχει και δυνατοτητα χρονομετρησης?
                                            Αν ναι, τοτε τα Καρτ της πιστας αυτης ειναι απο τα πλεον καλοσυντηρημενα και η πιστα πολυ τεχνικη.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ