-
οκ.. δίκιο έχεις σόρρυ
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για την ενδιαμεση των 2 service αλλαγη λαδιων στην xantia εδωσα 30 ευρω.Δεν ξερω τι λαδια εβαλα αλλα ξερω οτι σε 5000κμ θα ξαναπαω για κανονικο service τοτε.Δεν περιμενα πανω απο 10' παντως!
service σε ξαντια μόνο λάδια?? Ποτε δεν το εχω κάνει αυτό, όλο και κάτι βρίσκω να αλλάξω. ακόμα και αν όλα είναι καλά, θα ψάξω στα ανταλλακτικά να βρώ κάτι που να είναι σε καλύτερη κατάσταση από το δικ΄΄ο μοθ και θα το αγοράσω...
Κ εγω το παθαινα αλλα αλλαξα σχεδον τα παντα πριν 2 μηνες οποτε δεν εμεινε κ τπτ να αλλαχτει.Ηταν τα πρωτα λαδια της νεας μηχανης μου.
-
Ο χρήστης giannis s έγραψε:
Για την ενδιαμεση των 2 service αλλαγη λαδιων στην xantia εδωσα 30 ευρω.Δεν ξερω τι λαδια εβαλα αλλα ξερω οτι σε 5000κμ θα ξαναπαω για κανονικο service τοτε.Δεν περιμενα πανω απο 10' παντως!
service σε ξαντια μόνο λάδια?? Ποτε δεν το εχω κάνει αυτό, όλο και κάτι βρίσκω να αλλάξω. ακόμα και αν όλα είναι καλά, θα ψάξω στα ανταλλακτικά να βρώ κάτι που να είναι σε καλύτερη κατάσταση από το δικ΄΄ο μοθ και θα το αγοράσω...
Κ εγω το παθαινα αλλα αλλαξα σχεδον τα παντα πριν 2 μηνες οποτε δεν εμεινε κ τπτ να αλλαχτει.Ηταν τα πρωτα λαδια της νεας μηχανης μου.
κατι μικροπροβληματα που ειχες λυθηκαν;; γραψε μας πως παει!! 1800, 8βαλβιδη είναι;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
κατι μικροπροβληματα που ειχες λυθηκαν;; γραψε μας πως παει!! 1800, 8βαλβιδη είναι;
Oλα καλα πλεον.Δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Το μονο που με ξενιζει καπως ειναι η δηναμη του αυτοκινητου που μου φαινεται μεγαλυτερη του αναμενωμενου.εχω πιασει τα 200 ενω η εργοστασιακη τελικη ειναι 190 νομιζω σε εντελως ισιο δρομο κ οχι σε κατιφορα κ εχει λιγο ακομη για να πιασω κοφτη.1800 8v εχω πλεον.
-
Δεν έφτασα στο 'πρώτο γενικο σέρβις ακόμη΄(35.000 χλμ) αλλά στα 10.000 χλμ άλλαξα λάδια,φίλτρο λαδιού - βενζίνης - καμπίνας όλα στα 75
-
service σημερα σε peugeot 206 και συγκεκριμενα στα φρενα. Αλλαγη υγρου.
,σιαγονων στα ταμπουρα, αλλαγη ενος ρουλεμαν, συνολο 2 ωρες στο συνεργειο και 130 ευρω για ανταλλακτικα και εργασια. ειναι καλα η παρα πολλα?? -
35 οι σιαγώνες, κανά 10ρικο το υγρό, πόση ώρα κάναν για να αλλάξουν ένα ρουλεμάν; Μάλλον πολλά πήραν
-
60e βγηκε η εργασια που κρατησε 2 ωρες και τα υπολοιπα 70 ανταλλακτικα.
-
Πηγα την παρασκευη σε εξουσιοδοτημενο της HYUNDAI στα 30000 χλμ και αλλαξα φ.αερος,λαδιου,βενζινης -μπουζι -αλλαγη υγρου ψυγειου-υγρα φρενων,συμπλεκτη-ελεγχος φρενων και λαδια δικα μου. Συνολο 65 ευρω τα ανταλλακτικα και 120 ευρω η εργασια. συνολο 185 ευρω.
-
Μια χαρά για το άξεντ, είπαμε φτηνά αυτοκίνητα τουλάχιστον κάποτε με φτηνά σέρβις. Αλλά για τον συμπλέκτη που γράφεις τι ακριβώς έκανες; Μια και που τα χιουντάι έχουν γενικώς έναν πανάλαφρο και επιρεπή σε φαγώματα συμπλέκτη(από πρώτο χέρι το ξέρω 44000 χλμ και δύο αλλαγές δισκο-πλατώ κλπ).
-
Μετά από έναν απροβληματιστο χρόνο με το KIA Picanto
**ήρθε και η λυπητερή για το 1o service ****1o service στο KIA picanto ΣΥΝΟΛΟ: 148€ **
Φίλτρο Αέρος 10,30€
Καθαριστικό Παρπρίζ 1,22€
Λάδι ημισυνθετικό 23,52€
Φίλτρο Γύρης 17,65€
Φίλτρο Λαδιού 4,50€
Ροδέλα Τάπας 0,54€
Εργασία !!! 78,80€Σύνολο (με ΦΠΑ) 148€
Για τους άπιστους, το τιμολόγιο είναι εδώ:
http://www.carbonpeople.com/forum/kiapica.gifΗ τιμή πλήρώθηκε από τον υπογράφοντα στο γνωστό συνεργείο στην
Θεσσαλονίκη. Φυσικά, μέχρι την εγγύηση (άλλες δύο φορές ελπίζω
μόνο) θα τους επισκευτώ και ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΟΥΝ. -
[quote='zardoz']Μετά από έναν απροβληματιστο χρόνο με το KIA Picanto
**ήρθε και η λυπητερή για το 1o service **[b]1o service στο KIA picanto ΣΥΝΟΛΟ: 148
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Φυσικά, μέχρι την εγγύηση (άλλες δύο φορές ελπίζω
μόνο) θα τους επισκευτώ και ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΟΥΝ.[/b]Λάθος. Μία (1) φορά μόνο, αφού στην τριετία συμπίπτει η λήξη της εγγύησης με το τρίτο service, επομένως δεν έχεις τίποτα να χάσεις πηγαίνοντας σε κάποιο καλό αλλά μη εξουσιοδοτημένο (άρα φθηνότερο) συνεργείο.
-
Δηλαδή στο Focus θα πληρώσεις λιγότερα απ' το Picanto;(Αν κρίνω απ' τα 113 που πλήρωσα εγώ για το Mondeo)
-
Ο χρήστης Andreas_7 έγραψε:
Πρόσφατα πήγα για σέρβις τα 2 αυτοκίνητα που οδηγώ. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η χαώδης διαφορά στο κόστος.
Για το VW Golf 1,6 IV μοντέλο 2002 το εξουσιοδοτημένο κατάστημα μου χρέωσε 500 ευρώ. Τιμή εξωφρενική αν και συμπεριελάμβανε το κόστος για τα τακάκια και το κόστος για ένα καθαρισμό (στο κινητήρα νομίζω στο injection) το οποίο όμως κόστισε μόλις 30 ευρώ.
Για το Renault Clio 1,2 16V μοντέλο 2001 πάλι σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα μου χρέωσαν 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του κόστους για τα τακάκια, υαλοκαθαριστήρες και μια μικροφαναρτζίδηκη δουλειά.
Και τα 2 ήταν για τα 30.000χλμ, πρώτο σέρβις (λάδια στα 15.000χλμ. και για τα 2). Παλιότερα είχα ένα Saxo το οποίο έκανε σέρβις κάθε 7.500χλμ με κόστος ποτέ πάνω απο 200 ευρώ.
Πάντα προτιμώ εξουσιοδοτημένο σέρβις και τέτοιες διαφορές πίστευω είναι αδιανόητες. Εσείς πόσο πληρώνεται για το σέρβις του αυτοκινήτου σας? Σας φαίνονται δικαιολογημένες τέτοιες διαφορές?Υ.Γ. Γνωρίζω πως τα μη εξουσιοδοτημένα είναι φθηνότερα αλλά νομίζω οτι δεν προσφέρουν τα ίδια επίπεδα υπηρεσιών και αξιοπιστίας.
pes mas analytika ti ekanes kai sta dyo aytokinhta ???
mipos ebales imanta xronismoy ???
filika spisi -
Honda Jazz
1ο Service στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ 181 ευρώ για:
- Λάδια
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο air condition
- Εργασία (75 ευρώ)
Συνολικός χρόνος εργασίας 22 λεπτά...!!!
Χωρίς σχόλια...
-
Το Santa Fe μπήκε στο συνεργείο και θα βγεί Δευτέρα ή Τρίτη.
- Αλλαγή πολλαπλής εξαγωγής (έχει ραγίσει)
- Αλλαγή μπουζί
- Μπαλάκια ψαλιδιών
- Βάσεις ζαμφόρ
Η λυπητερή θα βγεί κοντά στα 800 με 900 ευρώ.
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Honda Jazz1ο Service στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ 181 ευρώ για:
- Λάδια
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο air condition
- Εργασία (75 ευρώ)
Χωρίς σχόλια...
πόσα χλμ/διάστημα;
-
τα 'καλά' αυτοκίνητα έχουν και καλό (ακριβό) σερβις
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Honda Jazz1ο Service στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ 181 ευρώ για:
- Λάδια
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο air condition
- Εργασία (75 ευρώ)
Χωρίς σχόλια...
wtf;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?