-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή δίσκου-πλατώ-ρουλεμάν σε Fiat Tipo 1.4;
...Οσο θελει χρεωνει ο καθενας, γι'αυτο κανε μερικα τηλ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή δίσκου-πλατώ-ρουλεμάν σε Fiat Tipo 1.4;
πας αγοραζεις ενα aftermarket kit της Valeo το πολυ 180 ευρω που ειναι και πιο ανθεκτηκος απο της Φιατ και μετα πας σε ενα μαστορα και πληρωνεις τα εργατικα.και εισαι αψογος
-
μια μικρη διορθωση οχι 180 αλλα 80
δες και εδω ενδεικτηκα : http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... duct=19409
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
πας αγοραζεις ενα aftermarket kit της Valeo το πολυ 180 ευρω που ειναι και πιο ανθεκτηκος απο της Φιατ και μετα πας σε ενα μαστορα και πληρωνεις τα εργατικα.και εισαι αψογος
μια μικρη διορθωση οχι 180 αλλα 80
δες και εδω ενδεικτηκα : http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... duct=19409
Thanks για την απάντηση
Το ανταλλακτικό το είχα δει και γω ότι κοστίζει ~80
-
Saxo service 112500 km
Σύνολο 400 ευρώ( λάδια, φίλτρα λαδιού / βενζίνης / αιρκοντίσιον, βαλβίδα, υαλοκαθαριστήρας, κομπρεσέρ αιρκοντίσιον)
-
βαρανε γερα στα συνεργεια.......
-
παιδιά έχω ένα honda jazz και έφτασα στα 15000 km , και όπως καλός οδηγός, είπα να τo παω για service στην αντιπροσωπεία του κουλούρι εδώ στην θεσσαλονίκη που είμαι...
εσάς ποσα σας πήρανε για τω service? 270
-
270 ευρώ μονο για λαδια φιλτρα και παρελκόμενα; Η περιλαμβανει το σερβις και τακακια (αλλα θα μου πεις σιγα μην θελεις τακακια στα 15.000)
-
Τι περιλάμβανε η επίσκεψη;
-
[quote='jose']παιδιά έχω ένα honda jazz και έφτασα στα 15000 km , και όπως καλός οδηγός, είπα να τo παω για service στην αντιπροσωπεία του κουλούρι εδώ στην θεσσαλονίκη που είμαι...
-
Λοιπόν, μεγάλο σέρβις σε κλιό ΙΙ phase 1, 1.4 16V.
Λάδια, φίλτρα(αέρος, καμπίνα, βενζίνης), μπουζί, ιμάντας χρονισμού, ιμάνατς δυναμό, αντλία νερού, παραφλού κλπ + όλο το σετ του συμπλέκτη + η μπροστά αριστερή βάση μηχανής. Όλα μαζί 750 ευρώ. -
παιδιά έχω ένα honda jazz και έφτασα στα 15000 km , και όπως καλός οδηγός, είπα να τo παω για service στην αντιπροσωπεία του κουλούρι εδώ στην θεσσαλονίκη που είμαι...
-
Τί σου άλλαξαν;
-
Μήπως πρέπει να ψάξεις τι σου άλλαξαν και με πόσα, και να σκεφτείς αν θα αλλάξεις συνεργείο;
-
Κάτοχος ενος JAZZ και εγώ και στα 15000 έδωσα 208 ευρουλάκια για φίλτρα λαδιού και αέρα τα λάδια και διάφορους ελεγχους σε air condition φρένα κτλπ...
Το φαινόμενο είναι οτι μου ζήτησαν να το πάω πάλι για αλλαγή λαδιών σε 6 μήνες... -
Σε bmw E36 αλλαγή λάδια(fuchs ημισυνθετικα 10/40).φίλτρο λαδιού και καμπίνας, έλεγχος air-condition,έλεγχος φρένα-αναρτήσεις-ψαλίδια κλπ 55 ευρώ
-
Νάσο αυτό το κάνουν πάρα πολλές αντιπροσωπείες. Απίστευτα εύκολο κέρδος για αυτούς από το τίποτα. Και ελάχιστοι, πίστεψε με, ασχολούνται με το 'μικροποσό'. Γίναμε και large, τι να πω.
Εγώ πάντως κάνω απίστευτη ιστορία όταν μου το χρεώνουν ενώ το έχω γεμίσει μέχρι πάνω εγώ. Μήπως να βάλουμε και καμιά κλειδαριά στην τάπα;
-
Όλοι οι τσίπηδες εδώ μαζευτήκαμε!
Και γω γεμίζω το καθαριστικό πριν πάω στο εξουσιοδοτημενο. -
το εχω δει και εγω σε αυτοκινητο συγγενη μου......αλλαξε ιμαντα εκκεντροφορου + τεντοτιρα+εργατικα=35+20+50=105 άλλαξε και ιμαντα δυναμο γυρω στα 8 ευρω συνολο 113 ευρω. βαζει λιγο νερο στο δοχειο καθαριστικου παμπριζ + 3 λαστιχακια στις βιδες γυρω απο το καλυμα του ιμαντα του εκκεντροφορου, εναν γρηγορο ελεγχο τα ψαλιδια και τους τροχους (τους εδωσε μια να δει εαν γυριζουν) + 7 ευρω συνολο 120 ευρω
-
Φίλος έκανε το μεγάλο σέρβις σε Opel Astra GTC 1.4 και πλήρωσε 285
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?