-
Κακως δεν εβαλες για 14 ευρω τον Aisin στην Corolla
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Κάποιος π@π@ρ@ς κάπως ακούμπησε τον δεξιό καθρέφτη του Tigra (twintop) . . . και έσπασε η βάση . . .Μια πλαστική βάση . . . πόσο μπορεί να έχει αναρωτήθηκα . . .(όλα τα άλλα ήταν οκ, καθρέφτης, εξωτερικό πλαστικό, ηλεκτρικα κλπ κλπ) . . .
Αμ δε που αλλάζεις μόνο την βάση ! ! ! . . Αλλάζεις όλο τον καθρέφτη (πλήν ενός μικρού εξωτερικού πλαστικού) . . .
Το σύνολο . . . .275 ευρωπουλάκια . ..Με τίποτε δεν έχει τόσο. Ψάξε καλύτερα. Στο Astra G που έχω ένας καλός τύπος, επειδή είχα ανοιχτό τον καθρέπτη προς τη μεριά του πεζοδρομίου, φρόντισε να βάλει το χέρι του επάνω, να κάτσει με όλη του τη δύναμη και να τον σπάσει. Η αντιπροσωπεία ζητούσε 135
-
Πάντως, ιμιτασιόν καθρέπτη (ολόκληρο) που είχα βάλει σε Peugeot 405 ήταν μαύρα χάλια. Απίστευτη παραμόρφωση των ειδώλων με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που είναι ο άλλος...
Τον ξήλωσα και έβαλα τον original... -
Δε μιλάω για το τζάμι, μιλάω για το μηχανισμό. Στα Opel τουλάχιστον που τα ξέρω καλά, ο καθρέπτης είναι 3 κομμάτια.
-
Η βάση, ο μηχανισμός ρύθμισης, τα ηλεκτρικά
-
Το τζάμι του καθρέπτη που μπαίνει και βγαίνει από το μηχανισμό
-
Το χρωματισμένο κάλυμμα που ουσιαστικά καλύπτει το μπροστά τμήμα του μηχανισμού
Προσωπικά, ούτε εγώ θα αγόραζα ιμιτασιόν τζάμι καθρέπτη, ούτε θα αγόραζα ολόκληρο τον καθρέπτη ιμιτασιόν. Αναγκάστηκα να αγοράσω, λόγω οικονομικού προβλήματος τότε, τον ιμιτασιόν μηχανισμό και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος, εκτός από έναν αποχρωματισμό στο μαύρο χρώμα της βάσης, λόγω επαφής με διαλυτικό χρώματος στην προσπάθειά μου να αφαιρέσω τις κόλλες που κρατούσαν στον σπασμένο καθρέπτη ένα Σ/Κ μέχρι να τον αλλάξω τη Δευτέρα που άνοιξαν τα μαγαζιά.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Κάποιος π@π@ρ@ς κάπως ακούμπησε τον δεξιό καθρέφτη του Tigra (twintop) . . . και έσπασε η βάση . . .Μια πλαστική βάση . . . πόσο μπορεί να έχει αναρωτήθηκα . . .(όλα τα άλλα ήταν οκ, καθρέφτης, εξωτερικό πλαστικό, ηλεκτρικα κλπ κλπ) . . .
Αμ δε που αλλάζεις μόνο την βάση ! ! ! . . Αλλάζεις όλο τον καθρέφτη (πλήν ενός μικρού εξωτερικού πλαστικού) . . .
Το σύνολο . . . .275 ευρωπουλάκια . ..PROFILAKTHRAS EMPROS 880 +BAPSIMO =1000
FANARI EMP AR H DEKS.550
FANARI PISO 330
PERASTIKA MAS -
[quote='laantonios']ρε μη με τρελλαίνεται! τα φώτα ξένον μπαίνουν σε οποιοδήποτε αμάξι και δεν έχουν καμια σχέση με τον εγκέφαλο και για αυτό ξέρω. (έβαλα και εγώ : κόστος 150
-
οτι θέλουν λένε.Ειδικά στις αντιπροσωπείες και ειδικά κάτι που το παίζουν αρχιμηχανικοί.
Το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό και είναι ότι καλύτερο για αξεσουάρ. Εγώ δλδ πως έβαλα; Επαναλαμβάνω 120-150 China και 400 με 450 -
Προφανώς του παιδιού του είπαν για εργοστασιακά φώτα, εσύ αναφέρεσαι σε after-market.
-
δεν αντιλέγω...
-
Τακάκια εμπρός Ferodo Premier για Bmw e-46 Compact 35 Ευρώ με τοποθέτηση και απόδειξη.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Τακάκια εμπρός Ferodo Premier για Bmw e-46 Compact 35 Ευρώ με τοποθέτηση και απόδειξη.Ουάου...
Εγώ για τα ίδια σε Fiat Tipo (τα ίδια μόνο σαν τύπος, φαντάζομαι πως της BMW θα είναι αρκετά μεγαλύτερα) δίνω 50 ευρώ με τοποθέτηση και απόδειξη. -
Έχω βρει φίλε μου ένα παλικάρι στην Νίκαια που πουλάει λάδια, μπουζί, τακάκια και γενικά αναλώσιμα, όλα με δωρεάν τοποθέτηση στην τιμή που τα δίνει. Στο μαγαζί γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ από τα αυτοκίνητα. Ειδικά ταρίφες (που ξέρεις ότι κοιτάνε πάντα την ποιότητα και ταυτόχρονα την δεκαρίτσα). Πολύ εντάξει παιδιά...
Πιστεύω ότι τους καλούς επαγγελματίες πρέπει να τους διαφημίζουμε σε αυτή τη ζωή και να τους επιβραβεύουμε.
Υ.Γ: Και το καλύτερο...Αυτός και ο υπάλληλος του(που είναι φίλος μου) είναι πορωμένοι κάτοχοι Bmw κτλπ οπότε γνωρίζουν τα πάντα για τη Μάρκα σε αυτά τα θέματα.
-
εννοεις 450 τα αυθεντικα και με ποσο εξτρα περιπου σε εργασια;;
δεν πρεπει να βαλω και πιτσιλιστιρες;
πως λειτουργουν τα φωτα xenon τελος παντων;;
δεν εχουν ειδικη ρυθμιση δεσμης με βαση ταχυτητα και κλιση εδαφους;
αυτο δεν θελει ηλεκτρονικη παρεμβολη; -
όλοι σχεδόν οι ηλεκτρολόγοι σου τα βάζουν με 450
-
[quote='laantonios']όλοι σχεδόν οι ηλεκτρολόγοι σου τα βάζουν με 450
-
διάβασε εδώ...
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=62380
το θέμα το είχαμε συζητήσει 2 χρόνια πριν...και εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης
-
Τα aftermarket xenon δεν έρχονται πακέτο με πιτσιλιστίρια και αυτόματη ρύθμιση ύψους. Μόνο τα εργοστασιακά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα aftermarket xenon δεν έρχονται πακέτο με πιτσιλιστίρια και αυτόματη ρύθμιση ύψους. Μόνο τα εργοστασιακά.αρχίζω να ανησυχώ... μιλάμε όντως για το ίδιο αντικείμενο;
-
Ο χρήστης laantonios έγραψε:
αρχίζω να ανησυχώ... μιλάμε όντως για το ίδιο αντικείμενο;Στα περισσότερα (αν όχι όλα) αυτοκίνητα, τα εργοστασιακά xenon έρχονται με αυτόματη ρύθμιση του ύψους (όχι με κουμπάκι από τον οδηγό) και πλύσιμο επειδή είναι πολύ φωτεινά για να προστατεύεται ο απέναντι από τύφλωμα.
-
ok παίδες δεν το ήξερα για τα εργοστασιακά...δεν κυκλοφορώ τέτοιο τουτου...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?