-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αμα δεν τιθεται θεμα χρηματων δεν χρειαζεται να το συζηταμε αλλο το θεμα.
Οι αντιπροσωπειες βαρανε μυγες, βοηθηστε τους οσοι μπορειτε.Γιάννη τι έγινε με τον θόρυβο στον τροχό ?
Αλλαξαμε τους εμπρος τροχους δεξια-αριστερα και σταματησε εντελως. Δεν βρηκαμε την αιτια. Τα μπουλωνια ηταν καλα σφιγμενα παντως.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οι αντιπροσωπειες βαρανε μυγες, βοηθηστε τους οσοι μπορειτε.Γιάννη τι έγινε με τον θόρυβο στον τροχό ?
Αλλαξαμε τους εμπρος τροχους δεξια-αριστερα και σταματησε εντελως. Δεν βρηκαμε την αιτια. Τα μπουλωνια ηταν καλα σφιγμενα παντως.
Tέλος καλό όλα καλά λοιπόν.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Tέλος καλό όλα καλά λοιπόν.
Τωρα ομως οι τροχοι εχουν αναποδη φορα περιστροφης και δεν ξερω αν ειναι σωστο απο θεμα ασφαλειας
-
Αν τα λαστιχα εχουν φορα κυλισης και δεν μπηκαν σωστα, ειναι δολοφονικο!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δεν εχουν συγκεκριμενη φορά.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δεν εχουν συγκεκριμενη φορά.Δηλ εχουν συμμετρικο πελμα;;;
Και παλι δεν το βρισκω σωστο να μεινουν ετσι.... -
Skoda Rapid 1.6 TDI, πρώτο service για αλλαγή λαδιών στα 1.500 χιλιόμετρα €68 με τα λάδια δικά τους, στην απόδειξη δεν είχε χρεώσει εργασία. Δεύτερο service πριν λίγες μέρες στα 16.000 χιλιόμετρα με λάδια δικά μου (κατέβασαν μια μουτσούνα νααααα μόλις του το είπα) φίλτρο λαδιού €12, φίλτρο πετρελαίου €38 (που είμαι σίγουρος πως δεν ήθελε αλλαγή σε τόσο λίγα χιλιόμετρα αλλά το άλλαξαν επειδή πήγα λάδια δικά μου) και εργατικά €20, σύνολο €70 και τα λάδια δικά μου όπως προείπα που πήγαν €60 τα 5 λίτρα... Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πως πρέπει να πάω να βγάλω κάρτα καυσαερίων επειδή σε μια εβδομάδα συμπληρώνεται έτος και όταν τους είπα ότι θα πάω σε συνεργείο κοντά στο σπίτι μου ξαναστράβωσαν!!!
Εννοείται πως μόλις λήξει η εγγύηση service σε εξειδικευμένο συνεργείο VAG σε μάστορα που γνωρίζω προσωπικά. Οι αντιπροσωπείες αν και βαράνε μύγες δεν ξέρω κατά πόσο μπορούνε να πάνε κόντρα στις προσταγές των κεντρικών και τους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους των κεντρικών... Έτυχε την ημέρα που πήγα για service να πετύχω εκεί χαρτογιακά από τα κεντρικά ο οποίος είχε έρθει για έλεγχο. Σε κάποια φάση των ακούω να δίνει εύσημα επειδή (όπως είπε επί λέξει) 'δαγκώνετε τους πελάτες για τα καλά, με τα λάδια έχετε ένα θεματάκι που σας φέρνουν δικά τους, να το βελτιώσετε'!!! Καταλάβατε τώρα γιατί το φίλτρο πετρελαίου ήθελε άλλαγμα; Τα ίδια εννοείται γίνονται σε κάθε αντιπροσωπεία, μίλαγα με μάστορα που είχε επίσημο service για μοτοσυκλέτες BMW και μου έλεγε πως κάθε μήνα είχαν και διαφορετικό στόχο, ερχόταν στις αρχές ο χαρτογιακάς και έδινε γραμμή 'αυτό το μήνα θα πουλήσετε 200 τακάκια', πήγαινε ο άλλος για service, έβγαινε το πόρισμα 'ξέρεις τα τακάκια σου είναι φαγωμένα και θέλουν άλλαγμα'...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δηλ εχουν συμμετρικο πελμα;;;
Και παλι δεν το βρισκω σωστο να μεινουν ετσι....Τα michelin lattitute tour ειναι. Ειναι φαγωμενα απολυτα αμοιομορφα, και μεσα σε 1 μηνα θα αλλαχτουνε.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δηλ εχουν συμμετρικο πελμα;;;
Και παλι δεν το βρισκω σωστο να μεινουν ετσι....Τα michelin lattitute tour ειναι. Ειναι φαγωμενα απολυτα αμοιομορφα, και μεσα σε 1 μηνα θα αλλαχτουνε.
Ο.Κ
-
Σημερα εκανα στο γατο το σερβις των 130Κ χλμ......
3λ λαδι 10/40
Φιλτρο λαδιου,αερα,καυσιμου
Μπουζι
Αλλαχτηκε το αριστερο κυλινδρακι του ταμπουρου λογο διαρροης
Ρυθμιση/ελεγχος βαλβιδων
Καθαρισμος πεταλουδας
120€......με κερασαν και καφε -
...καλα ειναι...
Ιμαντα ποτε αλλαξες τελευταια φορα? -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
3λ λαδι 10/40
Μπουζι
Ρυθμιση/ελεγχος βαλβιδων
Καθαρισμος πεταλουδας
120€......με κερασαν και καφεΟι βαλβιδες τελικα ηθελαν ρυθμιση?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
...καλα ειναι...
Ιμαντα ποτε αλλαξες τελευταια φορα?στις 100Κ χλμ,ανα 50 τους αλλαζω.....και ας μπορούν να βγάλουν παραπάνω χλμ
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
3λ λαδι 10/40
Μπουζι
Ρυθμιση/ελεγχος βαλβιδων
Καθαρισμος πεταλουδας
120€......με κερασαν και καφεΟι βαλβιδες τελικα ηθελαν ρυθμιση?
οχι,ήταν μια χαρά
ο μηχανικός μου είπε οτι αν δεν το πλακώνεις,δύσκολα χάνουν την ρύθμιση τους -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
...καλα ειναι...
Ιμαντα ποτε αλλαξες τελευταια φορα?στις 100Κ χλμ,ανα 50 τους αλλαζω.....και ας μπορούν να βγάλουν παραπάνω χλμ
Ειδικα στα atos καλο ειναι να αλλαζουν στα 45.000.... αλλα οπως και να εχει αυτο το μικρο 'κουβαδακι' ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και τα πιο καλα αυτοκινητα που εχω δει!!!
-
Ο χρήστης Jester76 έγραψε:
Skoda Rapid 1.6 TDI, πρώτο service για αλλαγή λαδιών στα 1.500 χιλιόμετρα €68 με τα λάδια δικά τους, στην απόδειξη δεν είχε χρεώσει εργασία. Δεύτερο service πριν λίγες μέρες στα 16.000 χιλιόμετρα με λάδια δικά μου (κατέβασαν μια μουτσούνα νααααα μόλις του το είπα) φίλτρο λαδιού €12, φίλτρο πετρελαίου €38 (που είμαι σίγουρος πως δεν ήθελε αλλαγή σε τόσο λίγα χιλιόμετρα αλλά το άλλαξαν επειδή πήγα λάδια δικά μου) και εργατικά €20, σύνολο €70 και τα λάδια δικά μου όπως προείπα που πήγαν €60 τα 5 λίτρα... Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πως πρέπει να πάω να βγάλω κάρτα καυσαερίων επειδή σε μια εβδομάδα συμπληρώνεται έτος και όταν τους είπα ότι θα πάω σε συνεργείο κοντά στο σπίτι μου ξαναστράβωσαν!!!Εννοείται πως μόλις λήξει η εγγύηση service σε εξειδικευμένο συνεργείο VAG σε μάστορα που γνωρίζω προσωπικά. Οι αντιπροσωπείες αν και βαράνε μύγες δεν ξέρω κατά πόσο μπορούνε να πάνε κόντρα στις προσταγές των κεντρικών και τους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους των κεντρικών... Έτυχε την ημέρα που πήγα για service να πετύχω εκεί χαρτογιακά από τα κεντρικά ο οποίος είχε έρθει για έλεγχο. Σε κάποια φάση των ακούω να δίνει εύσημα επειδή (όπως είπε επί λέξει) 'δαγκώνετε τους πελάτες για τα καλά, με τα λάδια έχετε ένα θεματάκι που σας φέρνουν δικά τους, να το βελτιώσετε'!!! Καταλάβατε τώρα γιατί το φίλτρο πετρελαίου ήθελε άλλαγμα; Τα ίδια εννοείται γίνονται σε κάθε αντιπροσωπεία, μίλαγα με μάστορα που είχε επίσημο service για μοτοσυκλέτες BMW και μου έλεγε πως κάθε μήνα είχαν και διαφορετικό στόχο, ερχόταν στις αρχές ο χαρτογιακάς και έδινε γραμμή 'αυτό το μήνα θα πουλήσετε 200 τακάκια', πήγαινε ο άλλος για service, έβγαινε το πόρισμα 'ξέρεις τα τακάκια σου είναι φαγωμένα και θέλουν άλλαγμα'...
Αυτά κάνουν οι αντιπροσωπείες και διώχνουν τον κόσμο. Προ κανένα 2μηνο μου ήρθε επιστολή από τη κεντρική αντιπροσωπία της Honda να πάω λέει το αμάξι να του κάνουν κανένα service και θα μου κάνουν και γαμώ τις εκπτώσεις και κάτι διάφορα. Έγραψα λοιπόν και εγώ μια επιστολή με το πώς μου έχει φερθεί μέχρι τώρα η παραπάνω αντιπροσωπεία, που ξεκινά απο την παραγγελία του αυτοκινήτου μέχρι και μία φορά που πήγα εκεί -που ήταν και η τελευταία- και την έδωσα στον αρχιμηχανικό ιδιοχείρως για να έχει γνώση ο άνθρωπος μια που σαν υπάλληλος και αυτός να ξέρει πάνω-κάτω τι γίνεται για να καταλάβει το λόγο που δεν πρόκειται να πάω.
-
Καλημερα στην παρεα! Καλη χρονια να εχουμε,και παντα με υγεια!!
Εκανα μια βολτα στην αντιπροσωπεια της TOYOTA για να παρω τιμες,και εμεινα μ....κας μ'αυτα που ακουσα.
Εχω ενα starlet GT turbo και ηθελα να κανω ενα γενικο μαζεμα και σερβις. Τα παιδια που αναφερουν διαφορα για τις αντιπροσωπειες,εχουν δικιο! Στην εποχη που ζουμε,και τους μισθους που περνουμε,ειναι αδυνατον να δωσουμε αυτα τα χρηματα που ζητανε,για ανταλλακτικα και εργασια.
Μιλαμε για τα 2πλασια και βαλε,σε σχεση με το συνεργειο,και με τα ιδια ανταλλακτικα.
Το λοιπον! Εχουμε και λεμε!!Σετ ιμαντα χρονισμου και τεντωτηρα 70,00
Ιμαντας δυναμο 10,00
Μπρατσα γιαλ/στηρες 16,00
Μπουζι ιριδιου 56,00
Αντλια βενζινης 100,00
Λαδια 32,00
Φιλτρο λαδιου 10,00
Φιλτρο βενζινης 12,00
Φουσκες κρεμαγιερας 34,00
Μπαταρια 60,00
Τρομπα νερου 30,00
Σωληνακια υψηλης 20,00
Επισκευη μιζας 40,00
Καθαρισμο Μπεκ 40,00
Σερβις τουρμπινας 120,00
Γενικος ελεγχος 0 ( ειναι μεσα στα εργατικα )Συνολο= 650 + 180 για εργασια = 830,00 Εδωσα 800 και το πηρα. Η αντιπροσωπεια ηθελε σχεδον τα 2πλα. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι στην αντιπροσωπεια,εχεις την εγγυηση για οτι σου κανουν,αλλα ρε παιδια και τα 2πλασια χρηματα ειναι αδυνατον να τα δωσεις.
Τωρα μου εμειναν,δισκοπλακες και αναρτησεις και ειμαι κομπλε!!
Ολ'αυτα εγιναν διοτι το αμαξι ηταν σε ακινησια 2 χρονια. Τελος για'μενα η αντιπρ/εια....Μια ερωτηση θελω να κανω αν γνωριζετε.. Ψαχνω να βρω,καλλυματα φορετα για bucket, ξερετε που μπορω να βρω; Εγω μενω στο Νεο φαληρο,δεν με νοιαζει που θα τα βρω,αρκει να βρω!
Καλη χρονια και παλι.και οτι καλυτερο στην ζωη σας!
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Πήγα τις προάλλες το 207 1.4 της συζύγου για το ετήσιο service (49000) στο εξουσιοδοτημένο της Peugeot στην Ν.Χαλκηδονα..
Αλλαγή λαδιών total 5-30,μπουζί,φίλτρο λαδιού/αέρα/φίλτρο γύρης,αλλαγή υγρών φρένων,καθαρισμό πίσω ταμπούρων,αλλαγή 2 λαμπων πίσω stop,αλλαγή πίσω καθαριστηρα,εργασία και ανταλλακτικά με 15% έκπτωση ,289 ευρώ!
Έχει 5ετη εγγύηση και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...
Και είναι και ... -
Ο χρήστης Giannik έγραψε:
Πήγα τις προάλλες το 207 1.4 της συζύγου για το ετήσιο service (49000) στο εξουσιοδοτημένο της Peugeot στην Ν.Χαλκηδονα..
Αλλαγή λαδιών total 5-30,μπουζί,φίλτρο λαδιού/αέρα/φίλτρο γύρης,αλλαγή υγρών φρένων,καθαρισμό πίσω ταμπούρων,αλλαγή 2 λαμπων πίσω stop,αλλαγή πίσω καθαριστηρα,εργασία και ανταλλακτικά με 15% έκπτωση ,289 ευρώ!
Και είναι και ...μπορεις να πας σε οποιοδηποτε συνεργειο και να ισχυει κανονικα η εγγυηση σου.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Και είναι και ...μπορεις να πας σε οποιοδηποτε συνεργειο και να ισχυει κανονικα η εγγυηση σου.
Εννοείς σε εξειδικευμένο?Πώς γίνεται να είσαι καλυμμένος ενώ έχεις εγγύηση?Εγώ για παράδειγμα έχω αλλαγή φίλτρου dpf λόγο αστοχίας, είναι 13 μηνών το αυτοκίνητο με 30000 χλμ ,αν το πάω σε δικό μου συνεργείο για τα σέρβις θα μπορώ να αλλάξω και οτιδήποτε καλύπτεται απο την εγγύηση που είναι 6ετής?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?