-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Eντάξει, δεν είναι η LUK ο θεός των ανταλλακτικών, μια μέση ποιότητα έχει.Δεν ε'ιπα οτι είναι 'θέος ' αλλά απο οτι ξέρω εχει πολυ καλή ποιοτητα .Δουλευε ο κολλήτος μου 3 χρονια στο powertrain
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
.......να αγορασω τον aisin με 150 ευρωMe τα περαστικά;;;;;;;;;; βάλτο φυσικά .
-
σε ιαπωνικα πάντως εχω ακουσει οτι προτιμουν να βαζουν AISIN, αν δε βαλουν VALEO.
-
Άν βρεθεί Aisin..ναί!!Γιατί,ανοίγεις τη συσκευασία και μέσα βρίσκεις Luk......
-
Seat leon mk2 1.6 8v service 180000km σε αντιπροσωπεια. Αλλαχτηκαν λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, φιλτρο βενζινης, μπουζι, σετ ιμαντα χρονισμου+ ιμαντας δυναμο. Κοστος 320€. Ο ιμαντας δυναμο μετα απο 90000κμ ηταν σε αθλια κατασταση. Ελειπαν σχεδον τα μισα δοντακια απο μεσα. Ο προηγουμενος με τα ιδια χιλιομετρα ειχε βγει αθικτος. Με την αλλαγη σταματησε και ο θορυβος στο ρελαντι, οπου το αμαξι ακουγοταν σαν ξεχαρβαλωμενο. Μαλλον επεσα στην περιπτωση.
-
Καλησπέρα.Τελικά αποφασίστηκε να φτιαχτεί το honda accord 2002 1.6 (δείτε θέμα υγραέριο). Το αμάξι θέλει τα εξής :
α)Σέτ συμπλέκτη
β) μπαλάκια πάνω-κάτω για τα ψαλίδια
γ)Φούσκα δεξιά κρεμαριέρας
δ)φλάτζα βαλβίδων
ε)φιλτρο βενζίνης
ζ)Φίλτρο λαδιού-Λάδια
η)Βαλβολίνες Honda MTF-3
Που ρώτησα σε μη εξιδικευμένο συνεργείο με δικά μου ανταλλακτικά μόνο για σετ συμπλέκτη ζήτησε 150 ευρώ. Ήθελα να ρωτήσω όταν μου λέει οτι είναι στο αμάξι αυτό είναι πρεσαριστά και έχει δουλεία για να αλλάχτούν :
β) μπαλάκια πάνω-κάτω για τα ψαλίδια
γ)Φούσκα δεξιά κρεμαριέρας
τι εννοεί? Επίσης για σέτ συμπλέκτη να προτιμήσω DAIKIN-EXEDY 207 EURO,ή VALEO 160 EURO? -
Ενταξει σε καλο δρομο εισαι. Δεν ακουγεται κατι παραλογο απο οσα σου χει πει μεχρι τωρα. Πρεσαριστα εννοει δεν εχουν βιδες/παξιμαδια να τα ξεβιδωσει/βιδωσει σε 5 λεπτα. Ισχυει αυτο σε πολλα αμαξια. Φουσκα κρεμαγιερας ειναι ενα ελαστικο κομματι που προστατευει τις αρθρωσεις της κρεμαγιερας απο σκονες, νερα , λασπες.
Οσο για το σετ συμπλεκτη να προτιμησεις exedy, ειναι κατα πολυ ανωτερος. -
cson: Εκτός απο την Ιαπωνική ΑΕ έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο μαγαζί για την προμήθεια των ανταλλακτικών για ιαπωνικά αυτοκίνητα?Ευχαριστώ
-
Ανταλλακτικα βρισκεις τα παντα και στον Κετσελιδη οχι μονο απο ιαπωνικα. http://www.parts.gr
Κανε μια ερευνα αγορας αν και πιστευω δεν θα βρεις τραγικες διαφορες τιμων. Με την Ιαπωνικη ειμαι ευχαριστημενος γενικοτερα.
-
cson:Εχω ρωτήσει ήδη αλλά δεν μπορεί να βρεί σετ συμπλέκτη για το αμάξι.
-
Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις περαιτερω. Νορμαλ τιμες σου εδωσε η Ιαπωνικη.
Ρωτα αν θες στην Ελτρεκκα απο περιεργεια. -
Ο χρήστης meletis_m έγραψε:
cson:Εχω ρωτήσει ήδη αλλά δεν μπορεί να βρεί σετ συμπλέκτη για το αμάξι.http://www.nt.gr/?Section=AUTO&carmodel=14899&caryear=2002&carcategory=100050&cargroup=479
αυτο ειναι?
μη με ρωτησεις γιατι εχει 2 κωδικους με τεραστια διαφορα στην τιμη, δεν εχω ιδεα -
Ο nt.gr χρυσαφικα πουλαει? Τι τιμες ειναι αυτες?
-
ΡΙΧΑΡΔΟΣ
ΣΕ μερικα που εχω δει οι τιμες ειναι χαμηλοτερες απο mister auto, σε αλλα ακριβοτερες. Τωρα γιατι το ενα σετ κανει 160 και ο αλλο 400+
-
Μεγάλο σέρβις στο πεζό μου των 70.000 χιλιομετρων.
Αλλαγή λαδιών :15 ευρω ( TOTAL QUARTZ 7000 10W40 τιμη λίτρου : 5 ευρώ , έβαλα 3 λίτρα και λίγο ακόμα είχα απο την άλλη φορά)
Xρησιμοποιησα φίλτρα: http://www.comline.uk.com/
Λαδιού 2,5 ευρω, Αερος 6 ευρω και καμπίνας 6 ευρω.
Εκανα εναλλαγη ελαστικών τα μπρος πίσω , λάδωμα μεντεσεδες, παραφλού και άλλους ελέγχους και τσεκαρίσματα.
Ολα μόνος φυσικά. Σύνολο Σέρβις 29,5 ευρώ. -
Ακριβός είσαι, δεν έρχομαι!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ακριβός είσαι, δεν έρχομαι!To ξέρω .... μια λογική καλή τιμή θάτανε 140 ευρώ.
-
Σοβαρό σέρβις-μάζεμα της alfa γιατί είχε παραγίνει το κακό...
Παίρνω ανάσα και ξεκινάω!
Αλλαγή λάδια, φ. λαδιού, φ. αέρα, φ. βενζίνης, μπουζί, ιμάντες εκκεντροφόρων (boxer), ιμάντες δυναμό, ιμάντες υδραυλικού, τσιμούχες εκκεντροφόρων δεξιά και αριστερά, λάστιχα στα τριγωνάκια (τι διάολο είναι αυτό, ντράπηκα να ρωτήσω ), αλλαγή φούσκα ημιαξονίου δεξιά,
αλλαγή αρ. ψαλίδι + ακρόμπαρο,
αλλαγή φλάτζα εξάτμισης+ επισκευή πολλαπλής απο χτύπημα,
αλλαγή κολλάρου αναθυμιάσεων,
αλλαγή κολλάρου φ αέρα,
αλλαγή Τ καλοριφέρ + παραφλού,
καθάρισμα κύκλωμα νερού ,
καθάρισμα πεταλούδας ,
επισκευή κλειδαριάς οδηγού,
ευθυγράμμιση.
Αυτά μόνο. Κόστος 400 ευρώ. -
απο πότε είχες να το σουλουπώσεις;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
απο πότε είχες να το σουλουπώσεις;;Ιστορία μου αμαρτία μου. Απο το 2009 είχε να γίνει σοβαρή συντήρηση.Αλλά απο το 2011 δε το χρησιμοποιούσα εγώ. Κατά κάποιο τρόπο το είχα δανείσει σε συγγενικό πρόσωπο γιατί έμεινε χωρίς αυτοκίνητο λόγω ατυχήματος. Και επειδή όπως λέει ο σοφός λαός ουδέν μονιμότερον του προσωρινού η κατάσταση κράτησε 3 χρόνια. Αυτά τα 3 χρόνια είχα εγώ άλλο αυτοκίνητο αλλά όπως καταλαβαίνεις η χρήση που του έγινε ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Δε βαριέσαι..καλή καρδιά
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?