-
Μιας και μου το θυμησες. Αλλο κακο και αυτο με τις αντιπροσωπειες. Εχουν τρέλλα να σου αλλαζουν μισοτελειωμενα τακακια, ισως και πανω απο τη μεση. Εγω προσωπικα τα παρακολουθω απο τη ζαντα.
-
Σήμερα ο κινητήρας του γατου, έκανε ακόμη ένα βήμα προς την καταστροφή, καθώς του αλλαξα λαδακια.. .......
Ελιν 10w/40 ......18ευρώ στα 125Κ χλμ -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σήμερα ο κινητήρας του γατου, έκανε ακόμη ένα βήμα προς την καταστροφή, καθώς του αλλαξα λαδακια.. .......
Ελιν 10w/40 ......18ευρώ στα 125Κ χλμΦιλτρο δεν αλλαξες ρε τσιγκουνη? 4 ευρω κανει το γνησιο.
-
Μόλις πήρα με e-mail προσφορά για το 1ο σέρβις στο yaris 1.4 D-4D , Mονδέλο του 2013 .
Ανταλλακτικό Περιγραφή Τιμή ..................................Ποσότητα
APZ44700PA105 Καθαριστικό φρένων 5,09 € ....................1
B088808272001 Λάδι 5W-30 PFE ACEA C2 45,20 € .............4
B0880880016 Υγρο καθαρ. Παρμπριζ 1,19 € ....................1
A0415231110 Φίλτρο λαδιού 9,21 €............................. 1
A9008043037 Φλάτζα τάπας κάρτερ 0,70 € ....................1Εργατοώρες: 0,80 31.20 € Σύν. Ανταλλακτικών 61,39 € Σύνολο ΦΠΑ 21,30 € Σύνολο Service 113.89 € +10€ για κάρτα
ελέγχου καυσαερίου εαν συμπληρώνει 1 χρονο
Με δικά σας λαδιά που να πληρούν τις προδιαγραφές
της ΤΟΥΟΤΑ -55,60 με ΦΠΑ
Οπότε θα του πάω τα δικά μου λαδάκια που ΚΑΙ φτηνότερα είναι ( 8e το λίτρο) και ποιοτικώς ανώτερα ( ACEA του 2010) .
http://www4.total.fr/nordic/auto_lubs/Q ... 30_ENG.pdfΤο βασικό είναι που με αφήνει να του πάω τα δικά μου και δεν γκρινιάζει, αυτά της toyota βγαίνουν 14e το λίτρο με ΦΠΑ !
-
Αλλαγή λαδιών στη 525i E60.7 lt λιπαντικών 5-30 της BMW ,φίλτρο λαδιού & διαγνωστικό για ρύθμιση μείγματος& έλεγχο.
110 ευρώ σε εξειδικευμενο συνεργείο. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αλλαγή λαδιών στη 525i E60.7 lt λιπαντικών 5-30 της BMW ,φίλτρο λαδιού & διαγνωστικό για ρύθμιση μείγματος& έλεγχο.
110 ευρώ σε εξειδικευμενο συνεργείο.Τι ειναι η 'ρυθμιση μειγματος'?
-
Για την BMW μου στον Σπανό πλήρωσα λιγότερα πάντως, με λάδια δικά μου, Total με 7.5€ το λίτρο...
Αν θυμάμαι καλά, εργατικά πήρε κάτω από 20€...
Δεν έχω το τιμολόγιο μπροστά μου τώρα, αλλά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Και φυσικά ούτε κουβέντα για τα δικά μου λάδια.
Με δικά του λάδια, το κόστος έβγαινε 80€ με ΦΠΑ. Ε, εμένα μου βγήκε 15€ πιο φθηνά.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποσα lt παιρνει το 120i?Εμενα παιρνει 7...13 το λιτρο μου τα χρεωσε.Το διαγνωστικο δε μου το χρεωσε καθολου ουτε εργατικα..Αν ειναι να εχει βρει λυση στο τρεμουλο χαλαλι του...
-
4.5 λίτρα. Αγόρασα 5 λίτρα με συνολικό κόστος 37.5 €
Συμφωνώ πάντως γι'αυτό που λες, αν κάνουν καλή δουλειά, χαλάλι.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ααααα, εσύ έχεις μείνει πίσω παιδί μου!!! Προόδευσαν τα γερμανά! Τώρα βάζουν υψηλής τεχνολογίας ....καρμπυρατέρ!!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ααααα, εσύ έχεις μείνει πίσω παιδί μου!!! Προόδευσαν τα γερμανά! Τώρα βάζουν υψηλής τεχνολογίας ....καρμπυρατέρ!!!
Κατσε να μαθουμε περισσοτερες λεπτομερειες.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
4.5 λίτρα. Αγόρασα 5 λίτρα με συνολικό κόστος 37.5 €
Συμφωνώ πάντως γι'αυτό που λες, αν κάνουν καλή δουλειά, χαλάλι.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω όμως έβαλα αυθεντικά λάδια BMW Original
Δε βάζω εγω γαλλικά λάδια στη μπεμπα... -
αλήθεια, τι λαδια βαζει 'η ΒΜW' ;
η Ελληνικη αντιπροσωπια πχ βαζει τα ιδια με την γερμανικη και την Ιταλικη;
Για παραδειγμα, η SUBARU Ελλας (οταν υπηρχε) ειχε τα 'σουμπαρολαδα' τα οποια κατασκευαζοταν απο την Cyclon.
Στη Σουζουκι που παρακολουθω απο το 2001, στη αρχη τα λαδια 'Suzuki' τα παρασκευαζε (ενας κατασκευαστης που δεν θυμαμαι), μετα ο Σφακιανακης ειχε συμβαση με Shell και τα τελευταια 2-3 χρονια τα συσκευαζει η motul
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αλήθεια, τι λαδια βαζει 'η ΒΜW' ;η Ελληνικη αντιπροσωπια πχ βαζει τα ιδια με την γερμανικη και την Ιταλικη;
Για παραδειγμα, η SUBARU Ελλας (οταν υπηρχε) ειχε τα 'σουμπαρολαδα' τα οποια κατασκευαζοταν απο την Cyclon.
Στη Σουζουκι που παρακολουθω απο το 2001, στη αρχη τα λαδια 'Suzuki' τα παρασκευαζε (ενας κατασκευαστης που δεν θυμαμαι), μετα ο Σφακιανακης ειχε συμβαση με Shell και τα τελευταια 2-3 χρονια τα συσκευαζει η motul
castrol?
-
χτες εγινε αγορα 4λιτρα aral longlife3 5w30 + mann φιλτρο λαδιου
συνολο 40ε 30 τα λαδια και 10 το φιλτρο δεδομενου οτι δεν το εβρισκα πουθενα κατω απο 12-13 ευρω.
μετα τις 15 θα κανω αλλαγη μονος με κοστος μονο τα αναλωσιμα
δεν υπαρχει ξανα περιπτωση να παω σε συνεργειο χωρις δικα μου αναλωσιμα για σερβις αφου τα μισα λεφτα μου μενουν στην τσεπη.
+βασικα στο πασσατ δεν αξιζει να τα σκαω για σερβις εκτος αφου τα φιλτρα+λαδια ξερω να τα αλλαζω μονος.
αυτο που προβληματιζει ειναι η ανακυκλωση των λαδιων (εχουμε και οικολογικη συνηδηση καπος) ξερει κανεις λυση για αυτο!?υ.γ για τον φιλο που εβαλε λαδια αν εβαλε castrol τα οποια ειναι παν-ακριβα λογο ειδικου ιξωδες που θελει η bmw τα εβαλε σε καλη τιμη.
-
Μάζεψέ τα σε ένα δοχείο και πήγαινέ τα σε κάποιο βενζινάδικο.
-
Castrol νομίζω οτι είναι τα λάδια της BMW.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μάζεψέ τα σε ένα δοχείο και πήγαινέ τα σε κάποιο βενζινάδικο.μαζεμενα τα εχω σε δοχειο το θεμα ειναι οτι δεν ξερω μην αρχισει της μαιμουδιες και δεν τα περνει.....
τα λαδια της bmw castrol ειναι ή μαλλον προτεινει για της σειρες M με ιξωδες 10-60
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κατσε να μαθουμε περισσοτερες λεπτομερειες.
Κάθομαι ... (για να μην πέσω)!!!
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
χτες εγινε αγορα 4λιτρα aral longlife3 5w30 + mann φιλτρο λαδιου
συνολο 40ε 30 τα λαδια και 10 το φιλτρο δεδομενου οτι δεν το εβρισκα πουθενα κατω απο 12-13 ευρω.
μετα τις 15 θα κανω αλλαγη μονος με κοστος μονο τα αναλωσιμα
δεν υπαρχει ξανα περιπτωση να παω σε συνεργειο χωρις δικα μου αναλωσιμα για σερβις αφου τα μισα λεφτα μου μενουν στην τσεπη.
+βασικα στο πασσατ δεν αξιζει να τα σκαω για σερβις εκτος αφου τα φιλτρα+λαδια ξερω να τα αλλαζω μονος.
αυτο που προβληματιζει ειναι η ανακυκλωση των λαδιων (εχουμε και οικολογικη συνηδηση καπος) ξερει κανεις λυση για αυτο!?υ.γ για τον φιλο που εβαλε λαδια αν εβαλε castrol τα οποια ειναι παν-ακριβα λογο ειδικου ιξωδες που θελει η bmw τα εβαλε σε καλη τιμη.
5 -30 LL 04 βάζω εγώ.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?