-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
κατοχος evo ix μου ειπε οτι τα stock τακακια κοστιζουν 350 ευρω.
Στον Σ@ρ@κ@κη ναι .
Τιμη αντιπροσωπειας για Ford Focus τακακια (μπρος πισω) 200€
Σοβαρά το λες αυτό τώρα;
Με την επιφυλαξη να ειναι και η εργασια μεσα, αλλα το νουμερο ειναι σωστο!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πηρα φιλτρα για το αμαξι φιρμας FIBA εναντι GM. Ειναι καλα διαβαζω, να τα βασιστω?
Ε.... αφού τα πήρες βασίσου τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο έχουν ;;Λαδιου , αερος , καμπίνας ; καλά μου φαίνονται!!!!!!!!!!!
Δεν θυμαμαι ακριβος, τα λαδιου γυρωστο 5ευρο πετρελαιου 10αρικο και καπου κει και τα αερος.
Α, κι λαδακι 5-30 dexosΙΙ περιπου 30€ το 5 λιτρο. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τιμη αντιπροσωπειας για Ford Focus τακακια (μπρος πισω) 200€
Κοιτάω στο Mr auto: Τακάκια φρενων Μποσσ μπροστά 41,66 τα πίσω 34,32 έχει και πιο φθηνα....
http://www.mister-auto.gr/el/set-apo-4- ... 00005.html
http://www.mister-auto.gr/el/set-apo-4- ... 00006.html -
Τα Bolk είναι για τον πούτσο καβάλα brand του Mister auto. Φτηνά μεν καθόλου καλά δε.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Bolk είναι για τον πούτσο καβάλα brand του Mister auto. Φτηνά μεν καθόλου καλά δε.Eγω παίρνω φιλτρα ΜΑΝ και τακάκια φρενων Μποσσ από Mr auto πολύ καλα και κάτω από την μισή τιμη των εδώ (ελλαδα) αντιπροσωπειων!!!!! Για τα Πεζό 107 και Ντατσουν Κασκάι που έχω !!!!!!!!!!
-
Accent LC
μπιλιοφόρος και φούσκα ιμιαξονίου (δεν την προλάβα γμτ ) δεν θυμάμαι μάρκα αλλά το κουτί έγραφέ ότι είναι made in Germany και κάνει για Mitsubishi
Ιμάντας χρονισμού Dayco και ρουλεμάν SKF
Λάδια 4L Eneos 10w/40 και φίλτρο λαδιού Hyundai
μαζί με εργασία και ΦΠΑ 220€
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Accent LCμπιλιοφόρος και φούσκα ιμιαξονίου (δεν την προλάβα γμτ ) δεν θυμάμαι μάρκα αλλά το κουτί έγραφέ ότι είναι made in Germany και κάνει για Mitsubishi
Ιμάντας χρονισμού Dayco και ρουλεμάν SKF
Λάδια 4L Eneos 10w/40 και φίλτρο λαδιού Hyundai
μαζί με εργασία και ΦΠΑ 220€
Πολλα πραγματα θα δεις οτι κανουν και αλλου, τα παιρνουν 'ετοιμα' ειναι πιο φτηνη η εξελιξη ετσι.
-
το ξέρω αλλά δεν είναι αστείο για Κορεάτικο αυτοκ'ινητο γερμανικό ανταλλακτικό που προορίζεται για Ιαπωνικ'η μάρκα; Παγκοσμοιοποίηση
-
Πέντε λίτρα Castrol Edge FST 0-40 και φίλτρο λαδιού, 104 ευρώ.
(320si).
-
Τσάμπα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τσάμπα.Είναι ε?
Sent from a mobile device
-
Ου ναι!
-
Κανένα 80άρι φαντάζομαι θα ήταν ικανοποιητικό (με την αλλαγή).
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Είναι ακριβουτσικα λάδια αυτα πάντως, 19 ευρω το λίτρο μου τα χρέωσε.
Τα απλα edge 0-40 είχαν 11 ευρω, αλλα είπα να βάλω τα fst.
-
Τα 5-30 fst έχουν διαφορά στην τιμή; Ρωτάω γιατί σε γνωστό κατάστημα τα 5 λίτρα έχουν 55 ευρώ.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τα 5-30 fst έχουν διαφορά στην τιμή; Ρωτάω γιατί σε γνωστό κατάστημα τα 5 λίτρα έχουν 55 ευρώ.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Δεν εχω ιδέα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είναι ακριβουτσικα λάδια αυτα πάντως, 19 ευρω το λίτρο μου τα χρέωσε.Τα απλα edge 0-40 είχαν 11 ευρω, αλλα είπα να βάλω τα fst.
ακριβουτσικα;;;
-
στο σουμπαρου βαζω 5-30
παλαιοτερα οι επιλογες αν ηθελες να ξεφυγεις απο το λαδι της αντιπροσωπιας ηταν πολυ λιγες (5-30 υπηρχαν αρκετα, αλλα δεν ειχαν ολες τις προδιαγραφες)
Στην αρχη τα χρεωναν 20€ το λιτρο και μαλιστα καποιες μαρκες μαρκες λιγο περισσοτερο (αντιπροσωπια)Θυμαμαι επαιρνα τα Shell kai ta mobil1 στα 13,5 € (καλυτερη τιμη απο ιντερνετομαγαζα)
Το edge εβγαινε τοτε καπου στα 17€
την τελευταια φορα που αλλαξα λαδια πριν κανα 2μηνο, βρηκα το edge 3-30 σε γνωστο μου (φτηνο) 'λαδά' στα 15€, και πανω που ημουν ετοιμος να τα παρω, ειδα τυχαία μια προσφορα απο τον λαμπριανιδη στα 11€ το λιτρο!
Δεν εχω κοντα το μπουκαλι να δω ολες τις λεπτομερειες, απλα θυμαμαι οτι ηταν εισαγωγής (δεν ειχε ελληνικα γραμματα οπως στο προηγουμενο μπουκαλι)Το Σουμπαρου θελει 7 λιτρα, οποτε και το € εχει αξια...
fst ηταν τελικα...
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... l&vmcchk=10-40 fst
http://www.crazymarket.gr/castrol-ladi- ... -2515.html -
Σέρβις 60K σε VW polo tsi (το 'μεγαλύτερο' από τα προβλεπόμενα)
Λάδια Castrol Edge 4l : 58E
Φίλτρο Αέρος: 26,88
Φίλτρο Κλιματιστικού: 29,85
Φίλτρο Βενζίνης: 36,9
Μπουζί: 64,7
Φίλτρο Λαδιού: 13,53σύνολο: 229,86
Και επιπλέον εργασία και υγρά φρένων: 100E
Τελικό σύνολο 330Ε
Σε αντιπροσωπεία. άουτςςςςςς
-
Στην Καρεντα ζητάνε 360 ευρώ χωρίς τα μπουζί και τα υγρά φρένων!!! Δεν ήξερα ότι οδηγούσα Cayman Εννοείται ούτε απ'εξω.....Εκτός από την εργασία που ο καθένας ζητάει όσα του λείπουν,βάλε τους κωδικούς των ανταλλακτικών στο γουγλη να δεις πόσο κάνουν....Καμία σχέση με αυτά που σε χρέωσαν
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?