-
αυτο με την τραπεζα και τους τοκους τι το ηθελες;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αυτο με την τραπεζα και τους τοκους τι το ηθελες;;;;Μα γιατι, θα τα στέλνω στις νήσους Cayman! Χαχαχα!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ο Θωμάς έχει ήδη βοηθήσει αρκετά
Πάντως σε μη εξειδικευμένο που ρώτησα (πήγα συστημένος), μου είπαν την ίδια τιμή με της αντιπροσωπείας για γνήσια και την ίδια τιμή με το εξειδικευμένο για ιμιτασιόν . Οπότε προτίμησα το εξειδικευμένο με γνήσια ανταλλακτικά .
Τέλος πάντων, θα το ψάξω καλύτεραΤι δαγκανες φοραει;
Δεν έχω ιδέα... μια φωτογραφία θα βοηθούσε;
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πάντως σε μη εξειδικευμένο που ρώτησα (πήγα συστημένος), μου είπαν την ίδια τιμή με της αντιπροσωπείας για γνήσια και την ίδια τιμή με το εξειδικευμένο για ιμιτασιόν . Οπότε προτίμησα το εξειδικευμένο με γνήσια ανταλλακτικά .
Ανφας μονο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ανφας μονο!!!
Σχετικά με το αν φας σου εχω στείλει ένα πμ :.D
-
ψαχνω αισθητηρες λ για το παλιο Vitara V6 mod'99
Περασα ΚΤΕΟ με 'δανεικους', αλλα πρεπει να τους αλλαξω γιατι εκτος απο τα καυσαερια εχω και αυξημενη καταναλωση
Βρηκα BOSH με 50€ -->112€ οι 2 αισθητηρες με τα μεταφορικα
http://www.mister-auto.gr/el/aisthet-ra ... 5!729.htmlκαι DENSO με 75€ ----> 150€ με τα μεταφορικα
http://www.best-spares.gr/times_aisthit ... prices.phpοι DENSO ειναι 'universal' δηλαδη πρεπει να κοψει ο ηλεκτρολογος το παλιο μπριζακι και να το χρησιμιποιησει.
Απο τη Σουζουκι μου ειπαν να προτιμησω DENSO (δεν τους ειπα ακομα για το μπριζακι )
οι Bosh ερχονται απο εξωτερικο
εχει παραγγειλει κανεις απο τη mister-auto;τι λετε;
-
-
εχει παραγγειλει κανεις απο τη mister-auto;
Εχω παραγγειλει 2 φορες καποια πραγματα (μαζικα ανταλακτικα για τα αμαξια μου ) και αν ξαναχριαστω παλι κατι θα ξανα παραγγειλω αν ειναι πολυ ποιο φτυνο σε συγκριση διαφορα τιμης απο την ελληνικη αγορα (παντα για το ιδιο προϊον)
σε 5-6 ημερες τα εχεις
εγω προτημισα την αντηκαταβολη
κανε μια ερευνα αγορας στην περιοχη σου αν δεν εχουν μεγαλη διαφορα δεν αξιζει τον κοπο εχει και μεταφορικα (οχι πολυ )
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νέα τακάκια μπρος-πίσω στη Β. Ανταλλακτικά (γνήσια) και εργασία 150 €.
Προς τι η ζαλάδα; Πολλά;
Αν το εκανες σε αντιπροσωπεια και οπως λες τα ανταλλακτικα ειναι 'mercedes' νομιζω βγαινει νοημα.. Απο εκει και περα δεν εδινα με τιποτα 150e για τακακια + εργασια. Αποψη μου ψαξτο για αγορα ανταλλακτικων μονος σου και ενα συνεργειο που εχει προσγειωθει στις εποχες που ζουμε.
Να 'μαστε πάλι
Κάνω έρευνα για τακάκια μπρος-πίσω για το audi. Η καλύτερη προσφορά που έχω είναι 100 ευρώ (τελική) για γνήσια ανταλλακτικά και 30 ευρώ (+ΦΠΑ ) για την εργασία. Να ενδώσω ή υπάρχει κάποια αξιόπιστη (και πιθανώς καλύτερη) πρόταση για τα ανταλλακτικά;
Ftr, στην αντιπροσωπεία θέλουν (με τις 'εκπτώσεις' τους) 244 ευρώ (κι ένα link από το site της audi) -
@ Scotch : Δεν είναι ακριβά. Προχώρα και με την ευκαιρία, άλλαξε και υγρά φρένων. Δεν νομίζω να σου ζητήσουν επιπλέον πάνω απο 15-20€ mαx.
Στα δικά μου:
Εδώ και 15 ημέρες, το SEAT έκανε 'μικροδιακοπές' όταν του ζητούσες δύναμη, ειδικά στις χαμηλές πρός μεσαίες.
Είπα να ξεκινήσω απ΄τα μπουζί, και αφού θα έλυνα τον 'παπά' να αλλάξω και φίλτρο αέρα, ( είχαν κάνει 12.000χλμ-1μιση+ χρόνο). Βγάζοντας τα μπουζοκαλώδια όμως, στα 2 απ΄τα 4 είχε 'σκάσει' το λαστιχένιο τους περίβλημα στις πίπες, οπότε το πρόβλημα υπέθεσα ότι θα ήταν απ αυτά και αποφάσισα να τα αλλάξω (είχαν ξανα-αλλαχθεί το 2004 που παρουσίασε τα ίδια προβλήματα, και είχαν πάνω τους έκτοτε 70.000 χλμ).
Αγόρασα μπουζί Champion 3άκιδα (10€), αερόφιλτρο (4€) και σετ μπουζοκαλώδια ΒERU (28€).
Τα αντικατέστησα προχθές, καθάρισα με την ευκαιρία και τις επαφές σε διανομέα-ράουλο (ασχολήθηκα συνολικά 1μιση ωρίτσα), έκανα χθές και σήμερα τις δοκιμο-βολτίτσες μου και ..... -
@ Scotch: Έλαβες πμ
Επίσης άσε τον ΦΠΑ απ'έξω -
Ευχαριστώ αλλά σας πρόλαβα και τους δύο
Πήγα σήμερα. Τελικά τα μπροστινά αντέχουν ακόμη και άλλαξα μόνο τα πίσω (αν και αυτά όπως αποδείχτηκε είχαν ψωμί για κανένα 5άρι χιλιάδες km ακόμη). Με το ρυθμό αυτό, μου είπε, τα μπροστινά φτάνουν άνετα τα 100.000km
Κόστος 55 ευρώ. Τα τακάκια που μου έβαλε είναι αυτά. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ευχαριστώ αλλά σας πρόλαβα και τους δύο
Πήγα σήμερα. Τελικά τα μπροστινά αντέχουν ακόμη και άλλαξα μόνο τα πίσω (αν και αυτά όπως αποδείχτηκε είχαν ψωμί για κανένα 5άρι χιλιάδες km ακόμη). Με το ρυθμό αυτό, μου είπε, τα μπροστινά φτάνουν άνετα τα 100.000km
Κόστος 55 ευρώ. Τα τακάκια που μου έβαλε είναι αυτά.Σε ποιο συνεργειο πηγες??
-
Συνοικιακό που ασχολείται κατά κύριο λόγο με s3 και tt.
-
Γινετε να μου στειλεις pm με παραπανω πληροφοριες?
-
Φυσικά
-
καλησπερα
εχει κανεις ακουσει για τα φιλτρα ''VIKA quality auto parts''
μου τα εχουν προτινει για αρκετα καλα φιλτρα σχεδων εφαμιλα της MANN με σχεδων την μιση τιμη των ΜΑΝΝκανα δυο που επιασα στο χερι μου οντως δειχνουν ποιοτικα , αλλα;;;;
-
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
καλησπερα
εχει κανεις ακουσει για τα φιλτρα ''VIKA quality auto parts''
μου τα εχουν προτινει για αρκετα καλα φιλτρα σχεδων εφαμιλα της MANN με σχεδων την μιση τιμη των ΜΑΝΝκανα δυο που επιασα στο χερι μου οντως δειχνουν ποιοτικα , αλλα;;;;
Κινέζικα είναι. http://www.findownersearch.com/vika-par ... brand.html
Πόση διαφορά έχουν στην τιμή απο τα ΜΑΝΝ πχ ? -
και εγω εκει πιστευω οτι κατασκεβαζονται κινα ή ινδια.
Αλλα ειναι καλα οσω τα πενευουν ;;;(συγκεκριμενα μου ειπανε οτι ειναι πολυ καλητερα απο καποια αλλα της αγορας πχ FIBA)
τιμη 40-45% κατω απο τα ΜΑΝΝ
επισης μου εκανε εντιπωση που ειναι σφραγισμενα με τενια ασφαλιας και φερουν επανω τους τον γνισιο κωδικο ΟΕΜ πχ 06Α115561Β στο φιλτρο λαδιου μουτα εχει δουλεψει κανεις ;;;
-
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
και εγω εκει πιστευω οτι κατασκεβαζονται κινα ή ινδια.
Αλλα ειναι καλα οσω τα πενευουν ;;;(συγκεκριμενα μου ειπανε οτι ειναι πολυ καλητερα απο καποια αλλα της αγορας πχ FIBA)
τιμη 40-45% κατω απο τα ΜΑΝΝ
επισης μου εκανε εντιπωση που ειναι σφραγισμενα με τενια ασφαλιας και φερουν επανω τους τον γνισιο κωδικο ΟΕΜ πχ 06Α115561Β στο φιλτρο λαδιου μουτα εχει δουλεψει κανεις ;;;
Τα FIBA ειναι ελληνικά http://www.fouliras.gr/?q=node/41 .
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?