-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σινεμπλοκ δεν αλλαζονται στα ψαλιδια? 'Η για fiat punto δεν παιζει τιποτα?Απ'οσο εψαξα εγω αλλα και ο μηχανικος μου, οχι. Μπορει να παιζει καμμια πατεντα που να αγνοω, αλλα δεν ηθελα να ασχοληθω.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σερβις 140000χλμ (ετήσιο), Fiat Punto 1.2 8vΛάδια συνθετικά 5-40 (30€)
Φ. Λαδιού (8€)
Paraflu (13€)
Υγρά φρένων (8€)
Βαλβολίνες (25€)
Ψαλίδια (140€)
Τσιμούχα ημιαξονίου (7€)
Έλεγχοι, Σφιξίματα, γρασσαρίσματα κτλ + εργασία (75€)Σύνολο 306€
τι ψαλιδια εβαλες στο Punto?γνησια?
-
Κομπλε οι τιμες παντως εκτος των ψαλιδιων.
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
τι ψαλιδια εβαλες στο Punto?γνησια?
Ναι.
-
Δυο παρατηρησεις.
1.Δεν υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα
2.Το 5-40 νομιζω δεν το προτεινει ο κατασκευαστης.
Γιατι το εβαλες; -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δυο παρατηρησεις.
Γιατι το εβαλες;Προφανώς και υπάρχουν γνήσια , τα λεγόμενα και ΟΕΜ...
Δεν βγάζει π.χ. η φιατ ανταλλακτικά -
Δυο παρατηρησεις.
Γιατι το εβαλες;-
Ricambi originali. Δεν μιλαω για πρωτης τοποθετησης αλλα για γνησια, επωνυμα ανταλλακτικα ( πχ delfi, moog, lemforder κτλ)
-
Φυσικα και ειναι εντος προδιαγραφων. H Fiat προτεινει 5w-30, 5w40, 10w-40 και προδιαγραφες ανωτερες απο ACEA A3/A1, API SJ. Επειδη θελω συνθετικο λαδι, επελεξα το 5w-40 έναντι του 10w40.
-
-
Παιδιά παρήγγειλα τα ανταλλακτικά για το κασκαι μου , επώνυμα και σχεδόν μισή τιμή από τα ανώνυμα της αντιπροσωπείας! Ετσι παραγγέλοντας και τα ιδια για το 107 της συζύγου μου ήρθαν τελικά δωρεάν!! Συνολικά και για τα 2 αμάξια στις διπλανές Ελληνικές αντιπροσωπείες 250 ευρώ ενώ στη Γαλλία από όπου έρχονται 145 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής!!
Πότε θα συνέλθουνε οι αντιπροσωπείες και θα βγάζουμε από την πώληση ανταλλακτικών το κερδος που βγάζει κάθε Ευρωπαικη επιχείρηση και όχι το κέρδος τους επί 6;;;;; -
Απο που τα πηρες?
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά παρήγγειλα τα ανταλλακτικά για το κασκαι μου , επώνυμα και σχεδόν μισή τιμή από τα ανώνυμα της αντιπροσωπείας! Ετσι παραγγέλοντας και τα ιδια για το 107 της συζύγου μου ήρθαν τελικά δωρεάν!! Συνολικά και για τα 2 αμάξια στις διπλανές Ελληνικές αντιπροσωπείες 250 ευρώ ενώ στη Γαλλία από όπου έρχονται 145 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής!!
Πότε θα συνέλθουνε οι αντιπροσωπείες και θα βγάζουμε από την πώληση ανταλλακτικών το κερδος που βγάζει κάθε Ευρωπαικη επιχείρηση και όχι το κέρδος τους επί 6;;;;;Aν ειναι το site που νομιζω και επειδη εχω συγκρινει τιμες δικων του ανταλλακτικων με αλλα μαγαζια (οχι e-shop) δεν το λες και φθηνο!
Θα προτιμουσα να τα εδινα στα ελληνικα μαγαζια που ψυχομαχουν! -
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
............Θα προτιμουσα να τα εδινα στα ελληνικα μαγαζια που ψυχομαχουν!Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;;;; Ασε μας ρε φίλε , δεν εχω δάκρυα για κανέναν!!!!!
-
..........στις διπλανές Ελληνικές αντιπροσωπείες 250 ευρώ ενώ στη Γαλλία από όπου έρχονται 145 ευρώ
Aν ειναι το site που νομιζω και επειδη εχω συγκρινει τιμες δικων του ανταλλακτικων με αλλα μαγαζια (οχι e-shop) δεν το λες και φθηνο!
Δεν είναι φθηνό αλλά είναι 105 ευρώ φθηνότερα από το να τα πάρω από εδώ..............
-
.....απο το να τα παρεις απο τις αντιπροσωπειες.
Τεσπα, ο καθενας κανει τις επιλογες του. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δυο παρατηρησεις.
Δεν βγάζει π.χ. η φιατ ανταλλακτικάΣας κοροιδευουν οι κατασκευαστες για να αγοραζετε ανταλλακτικα που αναγραφουν την μαρκα του οχηματος.
Ενταξει καταλαβαινω,εχουν κανει καποιες συμφωνιες τα εργοστασια με τους κατασκευαστες-προμηθευτες ανταλλακτικων.Σιγουρα τα ανταλλακτικα που τοποθετουμε θα πρεπει να καλυπτουν τις προδιαγραφες του οχηματος.
Σιγουρα ομως υπαρχουν ανταλλακτικα στο εμποριο ,που τις υπερκαλυπτουν.Ποιο γνησια και απτα γνησια θα ελεγα.
-
Δυο παρατηρησεις.
Δεν βγάζει π.χ. η φιατ ανταλλακτικάΣας κοροιδευουν οι κατασκευαστες για να αγοραζετε ανταλλακτικα που αναγραφουν την μαρκα του οχηματος.
Ενταξει καταλαβαινω,εχουν κανει καποιες συμφωνιες τα εργοστασια με τους κατασκευαστες-προμηθευτες ανταλλακτικων.Σιγουρα τα ανταλλακτικα που τοποθετουμε θα πρεπει να καλυπτουν τις προδιαγραφες του οχηματος.
Σιγουρα ομως υπαρχουν ανταλλακτικα στο εμποριο ,που τις υπερκαλυπτουν.Ποιο γνησια και απτα γνησια θα ελεγα.
ποιος μίλησε για ρενό π.χ. ????
μίλησα για γνήσια ΟΕΜ , σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. -
.....απο το να τα παρεις απο τις αντιπροσωπειες.
Τεσπα, ο καθενας κανει τις επιλογες του.Για πεσ μου τι βλέπεις λάθος; τι δε σου αρέσει;;;
-
Τη Δευτέρα (145000km) είχαμε:
- Λάδια 10w-40 GM ------------------- €18 (πεντόλιτρο, τα 3¾ μπήκαν, το υπόλοιπο για συμπλήρωμα)
- Φίλτρο λαδιού γνήσιο Fiat --------- €12
- Ένα λάστιχο/στήριγμα εξάτμισης - €2
- Εργασία ------------------------------ χωρίς χρέωση
Σύνολο: €32
Σήμερα (145118km, μην τύχει και δε μας δει το συνεργείο καναδυο φορές την εβδομάδα...) είχαμε:
- Κρεμαγιέρα ------------------- €200 (κομπλέ, καινούρια, αντιστοιχία Fiat 7665182, αρχική τιμή €250)
- Φούσκα μπιλιοφόρου δεξιά - €12
- Εργασία ----------------------- €100
Σύνολο: €312
Φίλε Antonis-team, αν το διαβάζεις θα ήθελα ένα σχόλιο για το κόστος της αντικατάστασης της κρεμαγίερας. Το αυτοκίνητο είναι Τέμπρα.
-
Fiat 500 1.2 35.000χλμ 10ος/2008
- ιμάντας εκκεντροφόρου = 49.99€
- τεντωτήρας ιμάντα εκκ = 47.94€
- φίλτρο λαδιού = 12.14€
- λάδια (selenia 10w-40) = 55.17€ τα 4λτ
- βαλβολίνες (tutela zc 75 synth) = 26.29€ τα 3 λτ
- φίλτρο αέρος = 15.30€
- τρόμπα νερού (προληπτικά μαζί με τους ιμάντες) = 76.33€
- αντιψυκτικό (αλλαγή λόγω αλλαγής τρόμπας) = 23.94€
- φίλτρο καμπίνας = 16.19€
- ιμάντας δυναμό = 16.90€
Εργατικά για τα ανωτέρω: 135€ (40€ το service και 70€ η αλλαγή ιμάντων)
Σύνολο: 507€ (μαζί με τα παρακάτω)Επίσης τοποθετήθηκε νέο σήμα πίσω (26.46€) και τάπα στον προφυλακτήρα στην τρύπα που είναι για τη ρυμούλκηση και είχε φύγει (11.61€). Συμπληρώθηκαν ακόμα ότι άλλα υγρά χρειάζονταν και καλά χωρίς χρέωση, έριξε αντιμυκητιακό στους αεραγωγούς του a/c και έκανε και συντήρηση την ηλιοροφή.
Με τις υγείες μας!
-
Eτσουξε ....
-
άουτς
Το κλέψιμο πέφτει στην τάπα στον προφυλακτήρα 11,61 για ένα πλαστικάκι και στο σήμα για να τα κλέβουν τα κωλόπαιδα
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?