-
Μπορει απλα η V-Power να ειναι η πιο καθαρη απο ολες αυτες, χωρις να σημαινει οτι ειναι καθαρη 100%.
-
Δε πειραζει... Αρα εφοσον δεν εμπιστευομαι κανενα αλλο πρατηριο, ας αλλαζω φιλτρο καθε χρονο τι να κανουμε... 30 ευρω κανει... νταξ...
-
Ορεστη δεν εχει σημασια η βενζινη (ολες οι βενζινες ετσι και αλλιως καθαρες ερχονται και απο την ιδια πηγη, απλα προστιθεται ενα σημα) ειτε ειναι 95-97-100 οκτανια. Σημασια εχει να ειναι καθαρες οι δεξαμενες του πρατηριου που πας .
-
Και του βυτιου που την μεταφερει
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Σωστα...
-
οτι σου βούλωσε το φίλτρο είναι μια ένδειξη οτι το κακός συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι αυτό το βενζινάδικο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και του βυτιου που την μεταφερειSent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Τα βυτια καθαριζονται συνηθως, απο οτι γνωριζω
οτι σου βούλωσε το φίλτρο είναι μια ένδειξη οτι το κακός συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι αυτό το βενζινάδικο...
μα ειναι V-Power 97 δεν σε πιστευω
(πλακα κανω μην υπαρξει παρεξηγηση απο κανεναν )
Ορεστη κοινως μουφα το πρατηριο που πας
Τις ιδιες πιππες πιστευε και ο αδερφος μου και του βαζε 97αρα απο πρατηριο Μυρτεα το καλοκαιρι και εγραψα οτι εγραψα στο Φορντοτοπικο , αλλαξε πρατηριο (πηγε σε αλλη μαρκα του ομιλου Βαρδινογιαννη, μην ξεχναμε πως απο Αγ.Θεοδωρους βγαινουν ) και ηταν ιδιωτη και ειδε σαφως βελτιωση στο τραβηγμα με την απλη 95αρα. Και εγω το ιδιο, επεσε και η καταναλωση μου -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιατι να καθαριστουν;Απο τι να βρωμισουν;Δεν χαλανε τα καυσιμα ουτε και 'κοβουν' .
Απλα γινεται καλο στραγγισμα των διαμερισματων ,ειτε απο τον πρατηριουχο ειτε απο τον οδηγο .
-
Καλα αν μεταφερει diesel και μετα βενζινη κανονικα θελει καθαρισμα αν οχι δεν υπαρχει θεμα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
μα ειναι V-Power 97 δεν σε πιστευω
(πλακα κανω μην υπαρξει παρεξηγηση απο κανεναν )
Ορεστη κοινως μουφα το πρατηριο που πας
Τις ιδιες πιππες πιστευε και ο αδερφος μου και του βαζε 97αρα απο πρατηριο Μυρτεα το καλοκαιρι και εγραψα οτι εγραψα στο Φορντοτοπικο , αλλαξε πρατηριο (πηγε σε αλλη μαρκα του ομιλου Βαρδινογιαννη, μην ξεχναμε πως απο Αγ.Θεοδωρους βγαινουν ) και ηταν ιδιωτη και ειδε σαφως βελτιωση στο τραβηγμα με την απλη 95αρα. Και εγω το ιδιο, επεσε και η καταναλωση μουΠροτιμαω να μην το σκεφτομαι και να αλλαζω απλα φιλτρο καθε χρονο... Αν μπω σ αυτη την διαδικασια θα τρελαθω...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλα αν μεταφερει diesel και μετα βενζινη κανονικα θελει καθαρισμα αν οχι δεν υπαρχει θεμα.Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Τα βυτια εχουν διαμερισματα διαφορων χωρητικοτήτων ,συνηθως εχουν 10 διαμερισματα που ξεκινανε απο τα 2 κυβικα και φτανουν στα 5 με 5,3 κυβικα.Αν στραγγιξουν σωστα τοτε δεν μενει ικανη ποσοτητα απο το προηγουμενο καυσιμο για να 'νοθευσει' το επομενο.Ακολουθουν ομως ενα κυκλικο προγραμμα γεμισματος ,μου το ειχε πει οδηγος αλλα δεν θυμαμαι λεπτομεριες,ειδικα στο πετρελαιο.Θα ρωτησω και θα επανελθω.
Δεν μιλαμε φυσικα για μαζουτ που εχουν ειδικα βυτια,ουτε και για εκεινα που εχουν δυο διαμερισματα και χρησιμοποιουνται σε αεροδρομια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλα αν μεταφερει diesel και μετα βενζινη κανονικα θελει καθαρισμα αν οχι δεν υπαρχει θεμα.
Τα βυτια εχουν διαμερισματα διαφορων χωρητικοτήτων ,συνηθως εχουν 10 διαμερισματα που ξεκινανε απο τα 2 κυβικα και φτανουν στα 5 με 5,3 κυβικα.Αν στραγγιξουν σωστα τοτε δεν μενει ικανη ποσοτητα απο το προηγουμενο καυσιμο για να 'νοθευσει' το επομενο.Ακολουθουν ομως ενα κυκλικο προγραμμα γεμισματος ,μου το ειχε πει οδηγος αλλα δεν θυμαμαι λεπτομεριες,ειδικα στο πετρελαιο.Θα ρωτησω και θα επανελθω.
Δεν μιλαμε φυσικα για μαζουτ που εχουν ειδικα βυτια,ουτε και για εκεινα που εχουν δυο διαμερισματα και χρησιμοποιουνται σε αεροδρομια .
Μη ρωτήσεις Bill, θα πω και γω τα δικά μου..
Τα βυτία έχουνε ΣΥΝΉΘΩΣ 10 διαμερίσματα (υπάρχουν επικαθήμενα από 6 διαμ έως και 10, ενώ συρόμενα από 5+3 έως και 7+5), χωρητικότητες πάιζουν από 2 κυβικά το ελάχιστο έως και 7,1 κυβικά, που έχω δει εγώ.Τα περί στραγγίσματος είναι σωστά, τα στραγγίζει ο οδηγός είτε για ιδία χρήση ( με κουβά) είτε κατόπιν πρηξίματος του πρατηριούχου. Κυκλικό πρόγραμμα γεμίσματος ΔΕΝ παίζει πια, όλα και παντού (όλα = βενζίνες και πετρέλαιο θέρμανσης/κίνησης. Κάποτε της θέρμανσης έμπαινε μόνο σε θέρμανσης). Το ναυτιλιακό κάυσιμο (το επονομαζόμενο μάυρο) και το αεροπορικό (aka JET), ΠΡΕΠΕΙ να μπάινει σε ΚΑΘΑΡΑ διαμερίσματα. Πρόσφατα, είχε ακουστεί ότι μπήκε ο ΣΔΟΕ σε κάποια αεροδρόμια που είχαν πρόβλημα με το καύσιμο τους. Εκεί έγινε ένας χαμός, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ούτε των διυλιστηρίων, ούτε των βυτιοφόρων, από αλλού έγινε το μπέρδεμα
-
-
Καλησπέρα κ από μένα. Έχω ένα Hyundai Accent του 2000 και εδώ και κάνα μήνα μετά τα 30-40χλμ/ω ακούγεται ένα έντονο βουητό μέσα στην καμπίνα. Υποπτεύθηκα ρουλεμάν και πήγα σε συνεργείο να ρωτήσω. Όντως με το που δοκίμασε με το χέρι ο πίσω δεξής τροχός δε γυρνούσε καλά. Μου είπε 60 με 80 το ανταλλακτικό γιατί είναι μουαγιέ + 20 η εργασία.
Μια γνώμη θα ήθελα για τις τιμές και τι σημαίνει το μουαγιέ.
-
Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης 20 euro είναι καλά. Για το ανταλακτικό κάνε μια ερωτησούλα τιμή και εδώ:
http://www.bearingstc.gr/?catid=34&sub_cat=34 -
Το χα αλλαξει και γω παλαιοτερα στο accent σε εξειδικευμενο. Αλλα μου φαινεται πως ηταν το μπροστα και πληρωσα κανα 60αρι.
-
Ο χρήστης akis_drive έγραψε:
Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης 20 euro είναι καλά. Για το ανταλακτικό κάνε μια ερωτησούλα τιμή και εδώ:
http://www.bearingstc.gr/?catid=34&sub_cat=34Πήγα ρώτησα κι αλλού και μου είπανε 54€ το ανταλλακτικό + 25€ εργασία. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ίσως ψάξω να το αγοράσω εγώ και να πάω μόνο για τοποθέτηση.
-
ας κανω μια γενικη ερωτηση, περιμενω απαντηση ιδιαιτερα απο τους επαγγελματιες φιλους μας...
πως καθοριζεται σε μεσες γραμμες το κοστος του σερβις;;;
οταν πχ αλλαγη δισκου απο 250 ευρω κτλ, αμορτισερ 300 κτλ...
τι αναλογια ειναι τα παγια-ανταλλακτικα και τι η εργασια;;
και πως καθοριζεται το υψος αυτης;;απο περιεργια μετα απο συζητηση με μαθηματικο φιλο που πλεον χρεωνει 12 ευρω την ωρα και πληρωσε για μια ωρα εργασια με δικο του ανταλλακτικο 150...και δεν πεφτω στην λομπα πνευματικη-χειρονακτικη εργασια και ποια πρεπει να πληρωνεται παραπανω..
-
Πες μας και τι εργασια ειναι αυτη που πηρε για μια ωρα 150 ευρω.
-
αλλαξε δικοπλακες και τακακια...
με υλικα αγορασμενα απο το mister-auto...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?