-
160€ για αλλαγή τρόμπας νερού σε Corsa C 1.4twinport είναι ΟΚ? Τα 90€ είναι εργατικά! Είναι πάρα πολλά ή am i missing something?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η peugeot δίνει τα ανταλακτικά που αναφέρεις στα 180-190 ευρώ ΜΕ φπα. Από κει τα πήρε;Τα ανταλλακτικά σκέτα από έξω βγαίνουν 50-60 ευρώ παρακάτω, με φπα πάντα.
Ανταλλακτικά/εργασία γνωρίζεις;
Ο μάστορας είπε οτι οι δισκόπλακες και τα τακάκια είναι Peugeot. Δεν ξέρω εάν τα πήρε απο την Peugeot.
Με τις τιμές που μου έδωσες, συμπεραίνω οτι το συγκεκριμένο συνεργείο είναι ακριβό!!!! Πρέπει να έβγαλε τουλάχιστον 120 ευρώ εργασία!!
Πόσο όμως θα με χρέωνε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;Ευχαριστώ!!
-
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Η peugeot δίνει τα ανταλακτικά που αναφέρεις στα 180-190 ευρώ ΜΕ φπα. Από κει τα πήρε;
Τα ανταλλακτικά σκέτα από έξω βγαίνουν 50-60 ευρώ παρακάτω, με φπα πάντα.
Ανταλλακτικά/εργασία γνωρίζεις;
Ο μάστορας είπε οτι οι δισκόπλακες και τα τακάκια είναι Peugeot. Δεν ξέρω εάν τα πήρε απο την Peugeot.
Με τις τιμές που μου έδωσες, συμπεραίνω οτι το συγκεκριμένο συνεργείο είναι ακριβό!!!! Πρέπει να έβγαλε τουλάχιστον 120 ευρώ εργασία!!
Πόσο όμως θα με χρέωνε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;Ευχαριστώ!!
Aν εβγαλε 120€ εργασια ειναι πολλα..μια καλη τιμη (οχι χαμηλη) θα ηταν γυρω στα 70-80€
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
160€ για αλλαγή τρόμπας νερού σε Corsa C 1.4twinport είναι ΟΚ? Τα 90€ είναι εργατικά! Είναι πάρα πολλά ή am i missing something?Δε τα λες και λιγα!
-
160€ για αλλαγή τρόμπας νερού σε Corsa C 1.4twinport είναι ΟΚ? Τα 90€ είναι εργατικά! Είναι πάρα πολλά ή am i missing something?Απ ότι βλέπω η γνήσια κοστίζει αρκετά http://www.e-antallaktika.com.gr/gm-opel.html
Τα εργατικά παίζουν συνήθως στα 60-80ε. Την γνήσια έβαλε ή οχι;
Γιατί υπάρχει και αυτή πχ http://www.e-antallaktika.com.gr/opel-corsa-c-swag.html αρκετά φθηνότερη.Πάντως γνωστός σε corsa c 1.4 άλλαξε προληπτικά και είχε βάλει μιας άγνωστης μάρκας και τέλικα σε πολύ μικρό διάστημα βγήκε Off η τρόμπα και δε το πρόλαβε. Μετά για επισκευή στην αντιπροσωπεία έσκασε 1300ε.
-
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Στο Peugeot 107 του αδερφού μου (75000χλμ) σε εξειδικευμένο συνεργείο:- Αλλαγή δισκόπλακες (εργασία + ανταλλακτικά ΟΕΜ)
- Αλλαγή εμπρός τακάκια (εργασία + ανταλλακτικά ΟΕΜ)
- Αλλαγή λαδιών (δεν ξέρω τι έβαλε, ο μάστορας είπε να αλλαχτούν σε 10.000χλμ)
- Φίλτρο λαδιών
- Φίλτρο αέρα
- Φίλτρο καμπίνας
Εραγσία και ανταλλακτικά: 280ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Πώς σας φαίνεται η τιμή;Προσωπικα δεν γνωριζω τις τιμες των ΟΕΜ ανταλλακτικων ,αν υποθεσουμε οτι ειναι πιο ακριβα απτου εμποριου,τοτε η τιμη ειναι φυσιολογικη.Αν ειναι πιο φθηνα ή στην ιδια τιμη ,τοτε ειναι τσιμπημενη.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Απ ότι βλέπω η γνήσια κοστίζει αρκετά http://www.e-antallaktika.com.gr/gm-opel.html
Γιατί υπάρχει και αυτή πχ http://www.e-antallaktika.com.gr/opel-corsa-c-swag.html αρκετά φθηνότερη.Ακόμα δεν έχει βάλει τίποτα. Η προσφορά εδόθη από μάστορα σε πολύ καλή φίλη και περιμένει να της δώσω εγώ το ΟΚ προκειμένου να το προχωρήσει. Από μια μικρή έρευνα αγοράς βρίσκω 65€ το ανταλλακτικό (μάλλον OEM) και απλά μου φαίνονται υπερβολικά πολλά τα 95€ εργατικά εκτός κι αν είναι τόσο μπελαλίδικη δουλειά η αντικατάσταση και δεν το γνωρίζω...
-
Αν δεν χωραει το χερι και πρεπει να κρεμασουν το μοτερ ,τοτε μιλαμε για ωρες εργασιας.
Νομιζω οτι ο Αντωνης Τιμ ειναι καταλληλος να απαντησει. -
Απ ότι βλέπω η γνήσια κοστίζει αρκετά http://www.e-antallaktika.com.gr/gm-opel.html
Γιατί υπάρχει και αυτή πχ http://www.e-antallaktika.com.gr/opel-corsa-c-swag.html αρκετά φθηνότερη.Ακόμα δεν έχει βάλει τίποτα. Η προσφορά εδόθη από μάστορα σε πολύ καλή φίλη και περιμένει να της δώσω εγώ το ΟΚ προκειμένου να το προχωρήσει. Από μια μικρή έρευνα αγοράς βρίσκω 65€ το ανταλλακτικό (μάλλον OEM) και απλά μου φαίνονται υπερβολικά πολλά τα 95€ εργατικά εκτός κι αν είναι τόσο μπελαλίδικη δουλειά η αντικατάσταση και δεν το γνωρίζω...
Για ακριβώς ίδιο αυτοκινητάκι φίλος είχε δώσει 200 ευρώ για αντλία νερού, θερμοστάτη, ιμάντα παρελκομένων και παραφλού...
-
Peugeot 107, 20000χλμ
Λαδια 5-40
Φιλτρο λαδιου
Υγρα φρενων
Παραφλου
Ρυθμιση αυτοματου κιβωτιου
Ελεγχοι, σφιξιματα, λαδωματα60€ + ΦΠΑ
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Peugeot 107, 20000χλμ
Λαδια 5-40
Φιλτρο λαδιου
Υγρα φρενων
Παραφλου
Σε εξουσιοδοτημενο; Φιλτρο αερος δε χρειαστηκε;
Το συνεργειο δεν ειναι εξουσιοδοτημενο αλλα ειδικευεται σε PSA Group.
(Βεβαια 'πιανει' και το Fiat μου... )Φιλτρο αερος προβλεπεται στα 40000χλμ. Ασε που ηταν πεντακαθαρο.
-
Στα 40Κ κι οχι στα 30Κ;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στα 40Κ κι οχι στα 30Κ;Στα 60000χλμ σε κανονικες συνθηκες
Στα 40000χλμ σε δυσμενεις. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Peugeot 107, 20000χλμΛαδια 5-40
Φιλτρο λαδιου
Υγρα φρενων
Παραφλου
Υγρά φρένων στα 20.000χλμ; Πώς και έτσι;
-
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Ίσως μόνο να συμπλήρωσε. Αλλά αν πέρασε και η 2ετία, η αλλαγή τους επιβάλλεται .
-
Δεν πρέπει να συμπληρώνεις υγρά αν είναι πάνω από το ΜΙΝ.
Αν συμπληρώνεις, όταν αλλάξεις τακάκια θα ξεχειλίσει το υγρό φρένων και το αμάξι παθαίνει ζημιά (σκουριάζει).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πρέπει να συμπληρώνεις υγρά αν είναι πάνω από το ΜΙΝ.Αν συμπληρώνεις, όταν αλλάξεις τακάκια θα ξεχειλίσει το υγρό φρένων και το αμάξι παθαίνει ζημιά (σκουριάζει).
+1
τα χαμηλά υγρά φρένων εννοούν φθαρμένα τακάκια
-
Κανονικά όταν πιέζεις τα έμβολα για να χωρέσει το καινούριο τακάκι πρέπει να έχεις ανοικτή τη βαλβίδα της εξαέρωσης ώστε το βρώμικο υγρό της δαγκάνας να φύγει έξω και να μη γυρίσει πίσω στην αντλία.
Δεν έχω δει όμως κανένα να το κάνει αυτό.
-
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Peugeot 107, 20000χλμ
Λαδια 5-40
Φιλτρο λαδιου
Υγρα φρενων
Παραφλου
Λογω 2ετιας.
-
Τουοτα Corolla 1600 του 2003, σερβις στα 118000χλμ.
Μπουζι
Λαδια elf 5-30
Ιμαντας δυναμο
τακακια μπρος -πισω
Αλλαγη αντιψυκτικου
Φιλτρα λαδιου, αερα, καμπινας
Kαθαρισμος αεραγωγων με σπρευΚοστος ανταλλακτικων 190€
Εργασια 43€
Συνολο 233€. Οχι και ασχημα, ετσι ?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?