-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα τακάκια πώς σφίγγουν;
Με το καλεμι
Με τεχνη και με πολυ φαντασια
-
ελα ενα λαθος εκανα μην με περνετε στο ψιλο
-
Πολλα τα 190e..
-
παντως στην toyota που ειχα παρει να ρωτησω ποσο κανει το σερβις του μονο λαδια φιλτρα μπουζι και εργασια μου ειχαν πει 280 ευρωπουλα και κατι ψιλα .
-
ford focus mk1 7ο ετησιο σερβις.
λάδια
φιλ. λαδιού
φιλ.αέρα
φιλ. καμπίνας
και αλλες βλακιουλες120€ και 60€ οι εργατοωρες.
Την παρασκευη ξαναμπαινει μεσα για...
Αλλαγη δοχειου παραφλου(εχει ραγισει)
μια τσιμουχα που δε καταλαβα που και ρουλεμαν ιμιαξονιων.Αλλο ενα 180αρι.
Ειναι φυσιολογικο να ραγισει το δοχειο του παραφλου?
-
Αφου το σπας τι θα κανει το αμαξι θα ρημαξει Βαλε και το δισκοπλατω . Αν ημουν πατερας σου θα ειχα εξαφανισει τα κλειδια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αφου το σπας τι θα κανει το αμαξι θα ρημαξει Βαλε και το δισκοπλατω . Αν ημουν πατερας σου θα ειχα εξαφανισει τα κλειδιαΑν ησουν εσυ ο πατερας μου θα μου εκλανες τα!
Αν βαλω το δισκοπλατο και τους ιμαντες χρονισμου που αλλαξαμε ξεπερασαμε το χιλιαρικο φετος.Αλλα 7 χρονια κιχ δεν ειχε κανει τωρα ολο και κατι θα ζητησει.
-
Στο οτι περασαν τα χρονια το αποδιδω και εγω
-
οχι δεν ειναι φυσιολογικο να ραγισει
τα ρουλεμαν βουιζουν
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
οχι δεν ειναι φυσιολογικο να ραγισειτα ρουλεμαν βουιζουν
Ο μαστορας μας ειπε τα εξης λογια.Λεει οτι το νερο του δοχειου ειναι κρυο και οταν ριχνει ο θερμοστατης το ζεστο νερο αυτο συστελεται και διαστελεται οποτε απο τη πολυ συστολη και διαστολη γινεται αυτο το ραγισμα με τα χρονια.
Οταν λες βουϊζουν?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
τα ρουλεμαν βουιζουν
Ο μαστορας μας ειπε τα εξης λογια.Λεει οτι το νερο του δοχειου ειναι κρυο και οταν ριχνει ο θερμοστατης το ζεστο νερο αυτο συστελεται και διαστελεται οποτε απο τη πολυ συστολη και διαστολη γινεται αυτο το ραγισμα με τα χρονια.
Οταν λες βουϊζουν?
Θεος ο μηχανικος σας
Σιγα μην εχει και παγακια το δοχειο!
Αστοχια υλικου ,οπως συμβαινει σε πολλες μαρκες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τα ρουλεμαν βουιζουν
Οταν λες βουϊζουν?
Θεος ο μηχανικος σας
Μετα απο 7 χρονια αστοχια υλικου??? Πλακα με κανεις
-
Δεν θες να μαθεις τι μπορω να σε κανω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν θες να μαθεις τι μπορω να σε κανωΠροστυχε
-
Και εγω εμεινα συξηλος!Θα το βγαλω μια φωτο να δειτε το ραγισμα που εχει κανει.Τωρα τα ρουλεμαν δε μπορω να καταλαβω απο τι εγιναν...Απο αποτομες εκκινησεις?
-
οταν τσουλαει το αυτοκινητο ακουγεται βουιτο απ της ροδες? πως καταλαβε οτι θελουν αλλαγμα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
οταν τσουλαει το αυτοκινητο ακουγεται βουιτο απ της ροδες? πως καταλαβε οτι θελουν αλλαγμαΕίναι μένταλιστ όπως όλοι οι μηχανικοί.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
οταν τσουλαει το αυτοκινητο ακουγεται βουιτο απ της ροδες? πως καταλαβε οτι θελουν αλλαγμαΟχι δε κανουν.Λεει για τα μεσα(?) ρουλεμαν μαλλον.Παντος τα εξω ειναι κομπλε.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θεος ο μηχανικος σας
Μετα απο 7 χρονια αστοχια υλικου??? Banιο με κανεις
-
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?