-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί σε εξουσιοδοτημένο; Για να μη χάσει την εγγύηση;Την επιλογή του συνεργείου την έκανε κολλητός του που ουδεμία σχέση με VW έχει (ο ίδιος έλειπε σε honeymoon). Η 'λυπητερή' ήταν το δωράκι της επιστροφής! Τι να κάνουμε, αν βαριέσαι να ψάχνεις.......
-
ΟΜG...1000E???
-
E ναι, αλλά γλιτώνεις την αλλαγή λαδιού για 30.000 χλμ!!!
-
-
Σε Toledo 1.8 20VT την Τρίτη που πέρασε έκανα το service των 30.000 Km στην αντιπροσωπεία.
Κόστος:
Λάδι MOTUL 8100 ESTER E-tech 0W-40 Τους τα πήγα εγώ. Τα είχα αγοράσει από τη Φραντζή 57 € τα 5 lt
Φίλτρο λαδιού 8,94
Φίλτρο αέρος 18,03
Φίλτρο βενζίνης 10,84
Μπουζί NGK PFR6Q 70,47
Ροδέλα Κάρτερ 0,19
Καθαριστικό παρμπρίζ 1,18
Σπρέι Καθαρισμού πεταλούδας 5,90
Υγρά φρένων DOT 4 14,83
Εργασία 68,55
Εργασία Καθαρισμός Σώμα πεταλούδας 21,42
Εργασία υγρά φρένων 21,42Σύνολο 241,76 €
Είναι τελικές τιμές με ΦΠΑ και με 10% έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά. -
γνωστη μου με volvo 1800 του 91-92 το κλασικο τετραγωνο σενταν
πληρωσε για αλλαγη σπασμενου πισω παμπριζ το 96' ποσο λετε της το χρεωσαν ο σαρακακης?οχι στη λεωφορο καβαλας αλλα καπου αλλου που ειχε βολβο δεν θυμαμαι τωρα πειραιως η κατι τετοιο.750.000 δρχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!! πριν 10 χρονια!!! αλητες κλεφτες!και τις ειπαν αν θελει να πληρωσει σε 3 δοσεις!!
καθρεφτη απλο ουτε καν ηλεκτρικο 130.000 δρχ το 95!!
οσο για το φαμπιακι μου περνω απο την θηβων στο περιστερι τα γνησια ανταλακτικα και τα αλλαζω σε γνωστο μου μαστορα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Από φίλο:**990 Ευρώ **για 'μεγάλο' σέρβις Golf 1.4 (μοντ. 2001, 60.000 χλμ) σε εξουσιοδοτημένο.
Ζουμιά, τακάκια, **ιμάντες **και διορθώθηκε κι ένα προβληματάκι που είχε και καμιά φορά δεν κρατούσε ρελαντί...Ο χριστος και η παναγια!!!
1000 ευρω για 1 σερβις σε ενα 1400αρι??!!
Απο χρυσαφι ηταν τα αναλωσιμα?? -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Από φίλο:
**990 Ευρώ **για 'μεγάλο' σέρβις Golf 1.4 (μοντ. 2001, 60.000 χλμ) σε εξουσιοδοτημένο.
Ζουμιά, τακάκια, **ιμάντες **και διορθώθηκε κι ένα προβληματάκι που είχε και καμιά φορά δεν κρατούσε ρελαντί...Ο χριστος και η παναγια!!!
1000 ευρω για 1 σερβις σε ενα 1400αρι??!!
Απο χρυσαφι ηταν τα αναλωσιμα??Δεν ξερουμε το 'προβληματάκι που είχε και καμιά φορά δεν κρατούσε ρελαντί' πως ακριβως διορθωθηκε.Αν αλλαχτηκε το MAF (πρεπει να ειναι ακριβο) ,αν απλα καθαριστηκε η πεταλουδα(ουτε 5
-
Παρακαλάω να πάει κάνας Ρώσος μαφιόζος για service .....και να τα κάνει όλα
Στις ανατολικές χώρες τα (κατα 90% μεταχειρισμένα) αυτοκίνητα δε χαλάνε; Με τι λεφτά τα φτιάχνουνε; Δε νομίζω τα ευρώ να τρέχουν από τα μπατζάκια τους. -
Πως συντηρούνται τέτοιες χλιδάτες αντιπροσωπείες και με τόσο πολύ προσωπικό;Απ' τις πωλήσεις;Με τόσο μικρά περιθώρια κέρδους και τόσες εκπτώσεις;Όχι βέβαια.Αρα θα μας τα πάρουν απ΄τα service.Aπλά
-
Τα λάδια (Fuchs 20W-50 ή 15W-50) που αλλάζω κάθε 5000km κοστίζουν
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Παρακαλάω να πάει κάνας Ρώσος μαφιόζος για service .....και να τα κάνει όλα
Στις ανατολικές χώρες τα (κατα 90% μεταχειρισμένα) αυτοκίνητα δε χαλάνε; Με τι λεφτά τα φτιάχνουνε; Δε νομίζω τα ευρώ να τρέχουν από τα μπατζάκια τους.Τα φτιαχνουν μονοι τους, δεν πανε σε αντιπροσωπειες,ουτε αλλαζουν προληπτικα τον κινητήρα οταν δεν δουλευει ο υαλοκαθαριστήρας.
Στην Αλβανια στις ακρες του δρομου υπαρχουν, σε πολλά σημεία ,stands με λάδια και τάσια -
Σερβις στα 46500, μαζι με αλλαγη υγρων φρενων και ψυγειου:
τακτικη συντηρηση..............57,6
καθαρισμα πεταλουδας........18
υγρα φρενων.......................18
αλλαγη ψυκτικου.................7,24 λιτρα λαδι........................29,52
φ λαδιου.............................6,03
φ βενζινης..........................10,8
υγρο παρμπριζ....................0,99
ροδελλα..............................0,16
σπρευ καθαρισμου..............4,96
υγρα φρενων.......................12,46
αλλαγη ψυκτικου.................2,2συνολο 199,83ε
-
Το σέρβις των 20.000 χλμ του punto μου κόστισε 120 ευρώ στην τοπική αντιπροσωπία.
4 λίτρα selenia, φίλτρο λαδιού, μπουζί, έλεγχος και μου άλλαξαν και έναν σφιγκτήρα σε ένα κολλάρο που είχε μια ελάχιστη διαρροή.
Πως σας φαίνεται η τιμη για επίσημη αντιπροσωπία;
-
Την Μ.Τριτη εκανα το μεγαλο servise των 30,000χλμ στο Toyota Avesnsis II -1800 cc σε επισημη αντιπροσωπεια της toyota.
Αλλαγες φιλτρων αερος -λαδιου-καμπινας.
Αλλαγη λαδιων μηχανης με 100% συνθετικα, καθως και αλλαγη βαλβολινων σασμαν, και ολοι οι σχετικοι ελεγχοι σε φρενα και λοιπα.Κοστος 180 ευρώ
Δεν ειναι και ασχημα....
-
[quote='kotetsi'][b]Τα λάδια (Fuchs 20W-50 ή 15W-50) που αλλάζω κάθε 5000km κοστίζουν
-
Γειά σας. Πέρσι το καλοκαίρι αγόρασα το TOYOTA COROLLA και τώρα συμπλήρωσα τα 15.000 χλμ και η ώρα για 1η αλλαγή λαδιών και έλεγχο. Έκλεισα το ραντεβού και ρώτησα το κόστος. Μου είπανε 120 ευρώ (40.000δρχ)! Μου φάνηκε υπερβολικό ποσό για αλλαγή λαδιών και έλεγχο φίλτρων & φρένων και ρώτησα και σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου μου είπαν το ίδιο ποσό.
Ξέρετε αν αυτό είναι ποσό που ορίζετε από την αντιπροσωπεία;
Αύριο που θα πάρω και τα τιμολόγια, είμαι περίεργος να δω την ανάλυση του κόστους...
-
Από την αντιπροσωπεία δεν ορίζεται τίποτα. Ελεύθερη αγορά είναι, αν πάρεις τηλ σε 3-4 συνεργεία μπορεί να σου πουν 5 τιμές
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 754#576754
-
ΣΥνεχίζουμε εδώ.
[moderator]
-
btcb
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?