-
Κι εγώ το σερβις των δύο χρόνων (βέβαια εγώ τότε είχα 12.000 χλμ ) σε Golf V TSI το έκανα με 240 ευρώ σε (εξαιρετικό) εξειδικευμένο συνεργείο ενώ η αντιπροσωπεία μου ζητούσε 380. Βρε ουστ.
-
Κάποιος με KIA Picanto να μου πει τί γινεται με τα service ; (κάθε πότε, κόστος κλπ)
-
Χθες εκανα το δευτερο (μεγαλο) σερβις στο i10 1.2 στην αντιπροσωπεια, λογω εγγυησης, δυο εργατοωρες
4 λιτρα λαδι 10/40 συνθετικο για 15000 χιλ με σημα της φιρμας πανω και αλλαγη φιλτρου και ροδελας ταπας
αλλαγη μπουζι, φιλτρα αερα, καυσιμου, καμπινας
αλλαγη σε υγρα φρενων, καθαρισμος, εξαερωση
ζυγοσταθμιση
καθαριστικο injection και υγρο παρμπριζ απο ενα μπουκαλακι
λιπανσεις, συσφιξεις, ελεγχος φωτων κτλ
καρτα καυσαεριων
συνολο 270 ευρω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Χθες εκανα το δευτερο (μεγαλο) σερβις στο i10 1.2 στην αντιπροσωπεια, λογω εγγυησης, δυο εργατοωρες4 λιτρα λαδι 10/40 συνθετικο για 15000 χιλ με σημα της φιρμας πανω και αλλαγη φιλτρου και ροδελας ταπας
ζυγοσταθμιση
καρτα καυσαεριων
συνολο 270 ευρω
για επισημη αντιπροσωπεια σχετικα καλα
γενικοτερα......σχετικα ακριβα -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Χθες εκανα το δευτερο (μεγαλο) σερβις στο i10 1.2 στην αντιπροσωπεια, λογω εγγυησης,εχουμε πει 1.000.000 φορες οτι δεν χρειαζεται να πας σε αντιπροσωπια για να ισχυει η εργοστασιακη εγγυηση.
-
Δεν εχουμε εξουσιοδοτημενο Χιουνται εδω
-
ουτε αυτο ειναι απαραιτητο.
-
λαδια 3lt 24 ευρω
μπουζι 4Χ3 ευρω
φιλτρο λαδιου 10 ευρω
φιλτρο βενζινης 6 ευρω
εργατικα 10 ευρω
συνολο= λιγοτερα απο 70 ευρωmicra 1.3 2000
-
Απο την αλλη στον ξαδερφο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε αυτο ειναι απαραιτητο.ενταξει....ουτε εγω θα το εδινα στον μπαρμπα-κατι να κανει τους πειραματισμους του και το βασικοτερο να βαλει ανταλλακτικα τα οποια απλως ''ταιριαζουν''......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ενταξει....ουτε εγω θα το εδινα στον μπαρμπα-κατι να κανει τους πειραματισμους του και το βασικοτερο να βαλει ανταλλακτικα τα οποια απλως ''ταιριαζουν''......
οι εργασιες που εκανες ειναι εξευτελιστικα απλες ακομη και για το μπαρμπα-κατι. Τα ανταλλακτικα αν θες μπορεις να τα παρεις μονος σου πιο φθηνα και να εισαι σιγουρος τι βαζεις.
εκτος αν τα πιτσιρικια απο τον ΟΑΕΔ που εχουν στις αντι/πιες ειναι πιο καταλληλα για τις εργασιες που λες.
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
λαδια 3lt 24 ευρω
μπουζι 4Χ3 ευρω
φιλτρο λαδιου 10 ευρω
φιλτρο βενζινης 6 ευρω
εργατικα 10 ευρω
Αυτές είναι απλά λογικές τιμές!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενταξει....ουτε εγω θα το εδινα στον μπαρμπα-κατι να κανει τους πειραματισμους του και το βασικοτερο να βαλει ανταλλακτικα τα οποια απλως ''ταιριαζουν''......
οι εργασιες που εκανες ειναι εξευτελιστικα απλες ακομη και για το μπαρμπα-κατι. Τα ανταλλακτικα αν θες μπορεις να τα παρεις μονος σου πιο φθηνα και να εισαι σιγουρος τι βαζεις.
εκτος αν τα πιτσιρικια απο τον ΟΑΕΔ που εχουν στις αντι/πιες ειναι πιο καταλληλα για τις εργασιες που λες.
συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα μην ξεχνας οτι καποιος εκει εχει την πληρη ευθηνη,σε αντιθεση με τον οποιοδηποτε που σε περιπτωση στραβης θα σε στειλει να βρεις εξουσιοδοτημενο γιατι αυτος δεν διαθετει διαγνωστικο και διαφορα αλλα......
αλλωστε και εγω ειμαι υπερ του ''καντο μονος σου''αν πιανουν λιγο τα χερια σου -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα μην ξεχνας οτι καποιος εκει εχει την πληρη ευθηνη,σε αντιθεση με τον οποιοδηποτε που σε περιπτωση στραβης θα σε στειλει να βρεις εξουσιοδοτημενο γιατι αυτος δεν διαθετει διαγνωστικο και διαφορα αλλα......
αλλωστε και εγω ειμαι υπερ του ''καντο μονος σου''αν πιανουν λιγο τα χερια σουολα τα σοβαρα συνεργεια εχουν διαγνωστικο και τα αναλογα εργαλεια.
δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε να πας στον μπαρμπα-κατι. -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Χθες εκανα το δευτερο (μεγαλο) σερβις στο i10 1.2 στην αντιπροσωπεια, λογω εγγυησης, δυο εργατοωρες4 λιτρα λαδι 10/40 συνθετικο για 15000 χιλ με σημα της φιρμας πανω και αλλαγη φιλτρου και ροδελας ταπας
ζυγοσταθμιση
καρτα καυσαεριων
συνολο 270 ευρω
Premium κατάσταση μου μοιάζει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ολα τα σοβαρα συνεργεια εχουν διαγνωστικο και τα αναλογα εργαλεια.
Σίγουρα , αλλά 1 στα 100 , τα υπόλοιπα 99 που έχουν δεν είναι διαγνωστικό αλλά απλώς συνδέουν το αμάξι με ένα λαπ τοπ για να μας ρίξουν στάχτυ στα μάτια ότι κάτι κάνουν! Οταν χρειάστηκα διαγνωστικό για το τέριος πήγα σε 3 σοβαρά συνεργεία στο νησί και δε μπόρεσαν να βρουν κάτι με τα κομπιούτερ αλλά χειιροκίνητα στο ψάξιμο, αλλά και στην Αθήνα που το πήγα μετά το ψάξανε χειροκίνητα και βρήκαν την ζημιά , τα κομπιούτερ έδειχναν όλα ΟΚ!!!!
Τα έχω παίξει με τις απατεωνιές και δεν εμπιστεύομαι κανέναν. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σίγουρα , αλλά 1 στα 100 , τα υπόλοιπα 99 που έχουν δεν είναι διαγνωστικό αλλά απλώς συνδέουν το αμάξι με ένα λαπ τοπ για να μας ρίξουν στάχτυ στα μάτια ότι κάτι κάνουν! Οταν χρειάστηκα διαγνωστικό για το τέριος πήγα σε 3 σοβαρά συνεργεία στο νησί και δε μπόρεσαν να βρουν κάτι με τα κομπιούτερ αλλά χειιροκίνητα στο ψάξιμο, αλλά και στην Αθήνα που το πήγα μετά το ψάξανε χειροκίνητα και βρήκαν την ζημιά , τα κομπιούτερ έδειχναν όλα ΟΚ!!!!
Τα έχω παίξει με τις απατεωνιές και δεν εμπιστεύομαι κανέναν.H συνδεση σε διαγνωστικο δεν σημαινει οτι η βλαβη θα εντοπιστει αμεσως.Εξαρταται απο την μορφη της βλαβης.Εσενα πχ τι προβλημα ειχε;
-
λαδια 3lt 24 ευρω
μπουζι 4Χ3 ευρω
φιλτρο λαδιου 10 ευρω
φιλτρο βενζινης 6 ευρω
εργατικα 10 ευρω
Αυτές είναι απλά λογικές τιμές!!!!
πιο φτηνα δε παει νομιζω!
αν ειχα ραμπα να σηκωνω το αμαξι θα τα κανα ολα μονος μου!
τωρα στο επομενο σερβις την αλλη βδομαδα που θα το κανω θα κανω το μεγαλο βημα να βαλω μπουζι ιριδιου -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα έχω παίξει με τις απατεωνιές και δεν εμπιστεύομαι κανέναν.H συνδεση σε διαγνωστικο δεν σημαινει οτι η βλαβη θα εντοπιστει αμεσως.Εξαρταται απο την μορφη της βλαβης.Εσενα πχ τι προβλημα ειχε;
Δούλευαν οι 3 από τους 4 κυλίνδρους!!! Τελικά ήταν το μπεκ ψεκασμού της βενζίνης!!!!
Πιστεύω ότι οταν το έβαλαν στο διαγνωστικό έπρεπε να το δείξει αμέσως!!!! -
Δούλευαν οι 3 από τους 4 κυλίνδρους!!! Τελικά ήταν το μπεκ ψεκασμού της βενζίνης!!!!
Πιστεύω ότι οταν το έβαλαν στο διαγνωστικό έπρεπε να το δείξει αμέσως!!!!Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις κι ότι τα διαγνωστικά κάνουν και για δονητές.
Πάρε ένα διαγνωστικό νοίκιασε μια τρύπα και κάνε μόνο διαγνώσεις να χεστείς στο τάληρο.......τι κάθεστε?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?