-
Service 2 ετών και ετήσια επιθεώρηση σε Fabia:
Φίλτρα λαδιού, αέρα, βενζίνης, a/c, λάδια, αντιψυκτικά - καθαριστικά παρμπρίζ + τάπα καρτερ (?) + κάρτα καυσαερίων211
-
Μόλις ήρθα από ΤΟΥΟΤΑ. Για corolla vvt-i Service 120.000 χιλιομέτρων + τακάκια φρένων + συντήρηση a/c (φρεον) 350 ευρω
-
Πόσο κοστίζει η αλλαγή ιμάντα σε αντιπροσωπεία;Το αμάξι είναι Fiat Bravo 1.6 16v.Ρωτάω γιατί αυτή τη στιγμή είναι στο συνεργείο γνωστού μου μηχανικού και θα θελα να δω τη διαφορά στην τιμή.Αν γνωρίζει κανείς...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πόσο κοστίζει η αλλαγή ιμάντα σε αντιπροσωπεία;Το αμάξι είναι Fiat Bravo 1.6 16v.Ρωτάω γιατί αυτή τη στιγμή είναι στο συνεργείο γνωστού μου μηχανικού και θα θελα να δω τη διαφορά στην τιμή.Αν γνωρίζει κανείς...δεν υπάρχει στάνταρ τιμή. Εξαρτάται από το πόσες ώρες χρειάζεται το κάθε αυτοκίνητο, την εργατώρα και τα ανταλλακτικά της κάθε εταιρείας/εξουσιοδοτημένου
-
Mercedes Sportcoupe @ 60000 χλμ (το μεγαλο σερβις)
ΕΡΓΑΣΙΑ_______________________ΚΟΣΤΟΣ___
-
ASSYST ΣΕΡΒΙΣ Β - ΕΚΤΑΣΗ................133.65
-
Πρωτευον φιλτρο καυσιμων.................. 14.85
-
Φιλτρο σκονης κλιματισμου.................... 9.90
-
Αλλαγη λαδιου.......................................9.90
(διαφορες λιπαντικες εργασιες) -
Αλλαγη λαδιου πισω αξονα .....................9.90
-
Λαμπτηρες πινακιδας..............................14.85
(βαρεθηκα να πληρωνω λαμπακια)
------------------------- ΥΛΙΚΑ -----------------------------
- Λαμπα....................................................1.25
Λαδι διαφορικου 2 λιτρα..........................33.07
-
Λαδι μηχανης 6 λιτρα.............................87.48
-
φιλτρο λαδιου......................................11.86
-
φιλτρο (μαλλον κλιματ.).........................30.83
-
φιλτρο βενζινης.....................................62.70
-
φιλτρο (αγνωστο τι...)............................24.05
-
Υγρο υαλοκαθαριστηρων 1 λιτρο............. 4.94
-
Υγρα συσσωρευτου!!!................................ 1.3
-
Λαδι σασμαν 2 λιτρα...............................32.7
-
Χερουλι καπο...........................................2.28
(αυτο που πεταγετε για να το ανοιξουμε... εσπασε)
Με το ΦΠΑ μεσα.... 577 Euro....
*** ξεχασα να πω πως το σερβις εγινε απο εκει οπου και αγοραστηκε.... δηλαδη εξουσιοδοτημενος. Γι αυτο και τσιμπαει λιγο.... Αν το πηγαινα εξω υπολογιζω να γλυτωνα κανα 100αρικο...
-
-
Και ύστερα σου λένε έχει ακριβό σέρβις η Μερτσέντες...τόσα πληρώνεις για Renault Megane και VW...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και ύστερα σου λένε έχει ακριβό σέρβις η Μερτσέντες...τόσα πληρώνεις για Renault Megane και VW...Δηλαδη να μην νοιωθω τοσο ασχημα εεε?
Μωρε, εγω βλεπω συγκριτικα τις χρεωσεις με το Punto μου και θελω να μαθω ποσα καρατια ειναι τα λαδια της Merc και τα χρεωνουν χρυσαφι... Τεσπα, εχουν ξεφυγει μερικες εταιριες... λιγες ειναι αυτες που διατηρουν ενα λογικο κοστος. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και ύστερα σου λένε έχει ακριβό σέρβις η Μερτσέντες...τόσα πληρώνεις για Renault Megane και VW...
Δηλαδη να μην νοιωθω τοσο ασχημα εεε?
Μωρε, εγω βλεπω συγκριτικα τις χρεωσεις με το Punto μου και θελω να μαθω ποσα καρατια ειναι τα λαδια της Merc και τα χρεωνουν χρυσαφι... Τεσπα, εχουν ξεφυγει μερικες εταιριες... λιγες ειναι αυτες που διατηρουν ενα λογικο κοστος.φτηνά είναι, αλλά δεν γράφεται τι λάδια είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δηλαδη να μην νοιωθω τοσο ασχημα εεε?
Μην νοιωθεις καθολου ασχημα ...εχω δει και πολυ χειροτερα.
Για merc μια χαρα μου φαινεται..σε ΡΕΝΟ π.χ. το αντιστοιχο servise θα ηθελε και ιμαντες και αντλια νερου καθοτι το δευτερο ειναι αναλωσιμο γι΄αυτους... -
Καλημέρα σε όλους!
Την τελευταία φορά πλήρωσα €450 για 'μεγάλο' service Audi A6, πάντα σε εξουσιοδοτημένο.
Καθόλη τη διάρκεια του service, που κράτησε μια εργάσιμη (αυθημερόν δηλαδή), μου προσφέρθηκε εντελώς δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης, το οποίο φυσικά και δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά!
Τώρα, αν κάποιος 'πονηρός' πει ότι το δωρεάν δεν είναι και τόσο δωρεάν γιατί το 'χρέωσε' η αντιπροσωπεία στο service του αυτοκινήτου, εγώ θα πω ότι κι έτσι να είναι, το γεγονός ότι μου προσφέρθηκε άμεσα όχημα αντικατάστασης και βγήκα αυτομάτως από τον κόπο να ψάχνω και να πληρώνω ταξί, κ.ο.κ., είναι ούτως ή άλλως πολύ σημαντικό από μόνο του!
-
Χμμμ, δες το κι αλλιώς... Το service σου κόστισε 420Ε. Τα 30Ε ήταν για ενοικίαση οχήματος. Πονηρό θα με πεις τώρα;
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Χμμμ, δες το κι αλλιώς... Το service σου κόστισε 420Ε. Τα 30Ε ήταν για ενοικίαση οχήματος. Πονηρό θα με πεις τώρα;Κοίτα να δεις! (απίστευτη έκφραση )
Μερικοί εξουσιοδοτημένοι, σε 'αναγκάζουν' να 'βγάλεις' την πιστωτική τους για να σου κάνουν 'έκπτωση' σε εργασία και αναταλλακτικά (αφού εννοείται σου έχουν 'φουσκώσει' τις τιμές πρώτα, για να φανεί καλή η έκπτωση αργότερα)!
Προτιμώ λοιπόν - αν είναι να διαλέξω μεταξύ των δύο - να επιλέξω το 'δωρεάν/μη δωρεάν' αυτοκίνητο αντικατάστασης (με το οποίο θα κάνω και την δουλειά μου) παρά το 'κομπαρσιλίκι' στο έργο του εξουσιοδοτημένου (λέγε με 'τσεπώνω προμήθεια τράπεζας από έκδοση πιστωτικής' ) που πρακτικά μάλλον δεν κερδίζω τίποτα!
Ε, να είμαστε και λίγο πρακτικοί!
Όχι ότι διαφωνώ 100% με την σκέψη σου, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, οπότε ακόμα ελπίζω!
-
Κοίτα να δείς... (όντως)
Πάσο!
-
λαδια συνθετικα 5w30,φίλτρο λαδιού,ροδέλα τάπας κάρτερ και αντιψυκτικό στο παγούρι των υαλοκαθαριστήρων σε Κορσάκι 1.4 43,00 Ε στην MOTORSTAR STH Θεσσαλονίκη.Μέτρια εξυπηρέτηση.Η τιμή ψιλοκαλή όμως νομίζω
-
Αγόρασα για το Accent (μικρό service 4ετίας) από την 'Κορεατική' τα ακόλουθα γνήσια αναλώσιμα:
4 lt ημισυνθετικό λάδι
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο βενζίνηςΣύνολο: ~50 ευρώ. Να πάρει και κανένα 10ρικο ο μη εξουσιοδοτημένος γνωστός μου μάστορας, ορίστε ετήσιο service 60 ευρώ.
-
G.V. 2L 15.000km:
φίλτρο/λάδι μηχανής 6l.
διαφορικών- σασμάν 4l
μετάδοσης 2.5l
συμπληρώματα/έλεγχοι
=143 euro -
Από φίλο:
**990 Ευρώ **για 'μεγάλο' σέρβις Golf 1.4 (μοντ. 2001, 60.000 χλμ) σε εξουσιοδοτημένο.
Ζουμιά, τακάκια, **ιμάντες **και διορθώθηκε κι ένα προβληματάκι που είχε και καμιά φορά δεν κρατούσε ρελαντί... -
Γιατί σε εξουσιοδοτημένο; Για να μη χάσει την εγγύηση;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Από φίλο:**990 Ευρώ **για 'μεγάλο' σέρβις Golf 1.4 (μοντ. 2001, 60.000 χλμ) σε εξουσιοδοτημένο.
Ζουμιά, τακάκια, **ιμάντες **και διορθώθηκε κι ένα προβληματάκι που είχε και καμιά φορά δεν κρατούσε ρελαντί...με 990ε βαζεις κομπλε τον 1600αρη πανω πουλωντας τον 1400αρη, για να μην πω τιποτε αλλο...
το εικονιδιο παει στην VW οχι στο φιλο σου.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Από φίλο:**990 Ευρώ **για 'μεγάλο' σέρβις Golf 1.4 (μοντ. 2001, 60.000 χλμ) σε εξουσιοδοτημένο.
Ζουμιά, τακάκια, **ιμάντες **και διορθώθηκε κι ένα προβληματάκι που είχε και καμιά φορά δεν κρατούσε ρελαντί...αυτο ειναι σιγουρα αστειο ε?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?