-
Α οκ, deal τότε.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
10-14 ευρώ τα 4λ λάδι χρεώνουν αυτοί;
7€ αγορασα 4l, GM 10-40 χονδρικη με ΦΠΑ
και πάλι...η εργασία για 'κύριο' σερβις ξεκίναει ως ταρίφα από τα 60-70€ και φτάνει (ανάλογα την εταιρία) στα 100κάτι, οπότε και πάλι τα 29€ μου φαίνεται απίστευτη τιμή (και μεταφορικά και κυριολεκτικά).
ΥΓ:Πουντολόρδε, προφανώς δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.Απλά ξέρεις...με κούφανες με αυτή την τιμή και δη από εξουσιοδοτημένο service opel.
-
Στην επίσημη πεζό, εργατικά για αλλαγή+φίλτρο+ροδέλα ( )+έλεγχος, σφίξιμο κλπ, €15. Oπότε μια χαρά νορμάλ τιμή είναι θεωρώ.
-
Απαντάω σε όλους μαζί:
Για το συγκεκριμένο μικρό σέρβις, πήρα τιμές από όλες τις αντιπροσωπείες Opel Αν.Μακεδονίας και Θράκης όπως και Θεσνίκης & Κιλκίς.
Όλοι (πλήν Κιλκίς) είχαν με διαφορά +-5€ την ίδια τιμή, 52€......ΟΛΟΙ!
Στην MotorStar Κιλκίς, η τιμή ήταν 29€ και συμπεριλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά που ανέφερα παραπάνω (όχι δικά μου λέμε!!).....
Ως γνωστόν, είμαι Scroutz και δεν σκορπάω λεφτά στον καθένα, κοινώς δεν αγοράζω από τον 1ο τυχόντα στην όποια τιμή μου πει.....έψαξα, ρώτησα, αποφάσισα και συνδύασα και 3-4 άλλες δουλειές πέριξ του Κιλκίς όπου και έκανα το εν λόγω σέρβις....
ΥΓ: Δεν είχα ειδική έκπτωση, ούτε κάτι το ιδιαίτερο με τον ιδιοκτήτη. Απλά είναι τίμιοι και φθηνοί....όποιος θέλεις ας πάρει τηλ να ρωτήσει κόστος για το Opel του....
-
Φοινικέλαιο για τα Goodys είναι ;
νταξ είπαμε οικονομία αλλά όχι κ έτσι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλό ημισυνθετικό είναι βρε, πόσο να κοστίσει??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
GM OPEL οριτζιναλ λεμε.
-
Πάντως ακόμα και αυτό εδώ, ειναι πιο ακριβό : http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c. ... dimixcanis
Και ειναι Part synthetic, αλλά συσκευασία 5 lts. -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Απαντάω σε όλους μαζί:
(...)
Στην MotorStar Κιλκίς, η τιμή ήταν 29€ και συμπεριλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά που ανέφερα παραπάνω (όχι δικά μου λέμε!!).....
(...)ΥΓ: Δεν είχα ειδική έκπτωση, ούτε κάτι το ιδιαίτερο με τον ιδιοκτήτη. Απλά είναι τίμιοι και φθηνοί....όποιος θέλεις ας πάρει τηλ να ρωτήσει κόστος για το Opel του....
μπράβο τους λοιπόν!!!
-
μετα τον δισκο το Vitara θελησε και καταλύτη.
350€.
ειχε βουλωσει και 'άνοιξαν' οι πολλαπλές και απο τις δυο μεριες (V κινητηρας).
λογω φασαριας πηγαμε στον εξατμισα και βγηκε το κουστουμάκιεχει 380000 χιλ περιπου και τωρα μετα την αλλαγη δισκου και καταλύτη ειναι παλι 'σαν καινουριο'
δεν ακουγεται τίποτα και πλεον 'φευγει' ευκολα το αυτοκινητο.
Ο εξατμισας υποστηρίζει οτι ηταν τοσο 'βουλωμενη' η εξατμιση που τωρα θα εχει τουλαχιστον 10 χιλιομετρα + και σιγουρα μειωμενη κατανάλωση.παντως απο μια μικρη βολτα που εκανα αμεσως μετα, οντως το αυτοκινητο φαινεται σαν να 'ελευθερώθηκε'
Υ.Γ. Αυτο το αυτοκινητο μετα απο τοσα χιλιομετρα και τοση ταλαιπωρια εξακολουθει να με εκπλησει ευχάριστα
-
Κωλάμαξα... Όλο λ7 ζητάνε!
Suzukάρες λέμε!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Απλό ημισυνθετικό είναι βρε, πόσο να κοστίσει??
τοσο φθηνα λαδια εγω ουτε στην αλυσιδα του ποδηλατου μου δε θα εβαζα.
το λαδι ειναι το πιο σημαντικο στη συντηρηση του αυτοκινητου, δε γινεται να κανεις οικονομια εκει. Αγοραζεις το λαδι που (εχεις ψαξει) θες και τους το πας να το βαλουν. Τα τηγανελαια των 7€/4λιτρα ας τα βαλουν σε αλλους. -
Τι διάολο με 7 ευρώ, σκέτα ορυκτέλαια βάζουν ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τοσο φθηνα λαδια εγω ουτε στην αλυσιδα του ποδηλατου μου δε θα εβαζα.
το λαδι ειναι το πιο σημαντικο στη συντηρηση του αυτοκινητου, δε γινεται να κανεις οικονομια εκει. Αγοραζεις το λαδι που (εχεις ψαξει) θες και τους το πας να το βαλουν. Τα τηγανελαια των 7€/4λιτρα ας τα βαλουν σε αλλους.http://www.opel.gr/idioktites/syntirisi ... irisi.html
Ημισυνθετικό Λάδι Κινητήρα GM 10W-40 Semi Synthetic
Υψηλής τεχνολογίας, πολύτυπο λάδι νέας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένο για την λίπανση όλων των 4-χρονων, πολύ-βάλβιδων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων με ή χωρίς τούρμπο.
Πληρή τις προδιαγραφές SAE 10W-40, ACEA A3, B4, API SL/CF.VW 500.00/505.00, MB 229.1.7ε 4 λίτρα. Καλό είναι να λαδώνω πόρτες και πεντάλ. που θα το βρω?. Στο φινάλε οι μεντεσέδες δεν είναι ακριβοί!!.
Antonis-team.*Γιατι, ο Χ μαστορας ποσο αγοραζει χονδρικη τα πιο 'επωνυμα' λαδια 10w-40? Πανω απο 6€+ΦΠΑ?
To οτι τα πουλαει με 200% κερδος, τα καθιστα καλυτερα και καταλληλοτερα? *Εσυ για να λαδωνεις πορτες κτλ εχεις πει οτι κρατας λαδι απο αυτα που περισσευουν.
Τι διάολο με 7 ευρώ, σκέτα ορυκτέλαια βάζουν ;
Ημισυνθετικο OPEL-GM 10w-40 με τις προδιαγραφες που γραφω παραπανω.
Θα το βγαλω και φωτο να δειτε.edit
Προς αποφυγην παρεξηγησεως. -
ΛΑΘΟΣ!
Το 2λιτρο κοστιζε 7€.
Το 5λιτρο 16€.
(Αναλογικα σχεδον ιδια τιμη ομως )Εψαξα και βρηκα τη δημοσιευση που ειχα κανει τοτε:
Σερβις στο Citroen ZX:Λαδια GM ημισυνθετικα 10w-40 (5l) : 16€
Φιλτρο λαδιου: 6€
Μπουζί: (4χ2€) 8€
Φιλτρο βενζινης: 8€
Παραφλου: 10€
Διακοπτης ηλ. παραθυρου 6€
Πιτσιλιθρα: 2€
Δεικτης λαδιου: 4€
Τσιμουχα ψυγειου: 0,10€
(+ δωρεαν καθαρισμα ψυγειου, εξαερωσεις, σφιξιματα κτλ)Εργασια: ο κοπος του αδερφου μου, περιπου 90 λεπτα.
Συνολο: 60,10€
-
Η τιμή χονδρικής είναι νορμάλ.
Τα Total 7000 τα βρίσκω στο σούπερ μάρκετ εδω πέρα στα 4,5 ευρώ το λίτρο σε 5λιτρο. Τα λάδια με την ετικέτα του σούπερ μάρκετ είναι στα 3 με 3,5 ευρώ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Total 7000 τα βρίσκω στο σούπερ μάρκετ εδω πέρα στα 4,5 ευρώ το λίτρο σε 5λιτρο. Τα λάδια με την ετικέτα του σούπερ μάρκετ είναι στα 3 με 3,5 ευρώEψαχνες να λαδωσεις κανα μεντεσε, αλυσιδα κτλ ή για το αμαξι?
-
δεν αμφιβαλλω για την τιμη, για την ποιοτητα μιλαω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Total 7000 τα βρίσκω στο σούπερ μάρκετ εδω πέρα στα 4,5 ευρώ το λίτρο σε 5λιτρο. Τα λάδια με την ετικέτα του σούπερ μάρκετ είναι στα 3 με 3,5 ευρώτα 10-40 μιραγκε?
μάλλον την επόμενη φορά θα κάνω προμήθεια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν αμφιβαλλω για την τιμη, για την ποιοτητα μιλαωΗμισυνθετικό Λάδι Κινητήρα GM 10W-40 Semi Synthetic
Υψηλής τεχνολογίας, πολύτυπο λάδι νέας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένο για την λίπανση όλων των 4-χρονων, πολύ-βάλβιδων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων με ή χωρίς τούρμπο.
Πληρεί τις προδιαγραφές SAE 10W-40, ACEA A3, B4, API SL/CF.VW 500.00/505.00, MB 229.1Τι παραπανω θες?
Σιγουρα, απο τεχνικης σκοπιας (ΤΒΝ, flash point κτλ), δεν ειναι το καλυτερο αλλα ουτε και χειροτερο απο αυτο που απαιτει ενας 'συμβατικος' κινητηρας για να λειτουργησει σωστα.
Για το Astra του Puntolord (απο του οποιου το σχολιο ξεκινησε αυτη η συζητηση) μια χαρα ειναι.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?