-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Service (σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο) σε Ford Focus 1.8 MK1 2004 με 77.000 km :
Εργασία
SERVICE ΓΕΝΙΚΟ: €40.08
ΑΦ. ΤΟΠ. ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ: €18.49
ΑΦ. ΤΟΠ. ΤΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΩ: €18.49
ΚΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΟ: €30.82Σύνολο: €107.88
Ανταλλακτικά
ΛΑΔΙ 5W30: €36.00
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ: €7.56
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ: €13.21
ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ: €21.31
ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΟΝ: €24.51
ΜΠΟΥΖΙ: €15.95
ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ: €1.25
ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΣΑΣΜΑΝ FORD: €18.80
ΣΕΤ ΤΑΚΑΚΙΑ: €59.01
ΤΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΩ: €35.94Σύνολο: €233.54
Κόστος service: €341.42
Λες να παει τα ιδια και στο δικο μου?Γιατι κανουν τοσα πολλα τα τακακια... Ιμαντα χρονισμου εχεις αλλαξει?Εμεις μαλλον θα χρειαστουμε και αντλια νερου γιατι ακουγεται σαν να ζοριζεται να τραβηξει νερο ακουγεται δηλαδη.
Του πινεις το αιμα?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Service (σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο) σε Ford Focus 1.8 MK1 2004 με 77.000 km :
Εργασία
Ανταλλακτικά
Λες να παει τα ιδια και στο δικο μου?Γιατι κανουν τοσα πολλα τα τακακια... Ιμαντα χρονισμου εχεις αλλαξει?Εμεις μαλλον θα χρειαστουμε και αντλια νερου γιατι ακουγεται σαν να ζοριζεται να τραβηξει νερο ακουγεται δηλαδη.
Το αυτοκίνητο είναι ενός φίλου που δεν πολυασχολείται με αυτοκίνητα. Το πήγε στο συνεργείο και τους είπε απλώς να κάνουν service και να κοιτάξουν το air condition γιατί δεν πάγωνε καλά το καλοκαίρι. Ιμάντες δεν έχει αλλάξει ενώ περίμενε ότι θα τους άλλαζαν. Προφανώς δεν θα ήθελαν αλλαγή.
-
Ο χρήστης dd_surfer έγραψε:
Εργασία
Ανταλλακτικά
Το αυτοκίνητο είναι ενός φίλου που δεν πολυασχολείται με αυτοκίνητα. Το πήγε στο συνεργείο και τους είπε απλώς να κάνουν service και να κοιτάξουν το air condition γιατί δεν πάγωνε καλά το καλοκαίρι. Ιμάντες δεν έχει αλλάξει ενώ περίμενε ότι θα τους άλλαζαν. Προφανώς δεν θα ήθελαν αλλαγή.
Μαλλον δεν θα χρειαστουν αλλαγη.Παντος καθε 3 χρονια αλλαζουν τακακια στη ford.Με τους σιαγωνες δε ξερω τι παιζει.Πρεπει να ανοιχτουν ετσι και αλλιος.
-
Ο χρήστης dd_surfer έγραψε:
Κόστος service: €341.42Δηλαδή έδωσες 342€ και σου δώσανε ρέστα 58 λεπτά;;
-
Νομιζω 350€ εδωσε, τουλαχιστον εγω μονο 50αρικα ειδα να κραταει.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Νομιζω 350€ εδωσε, τουλαχιστον εγω μονο 50αρικα ειδα να κραταει.Ρέστα της έδωσεedit mod
-
Μεγάλο service στην Chrysler στα 50.000 km σε Jeep Cherokee 3.7L + τακάκια, δισκόπλακες και ένας διακόπτης
Ανταλλακτικά
Εργασία
Τελική τιμή για όλα: 1400 euro
Έβαλα και 100 euro βενζίνη και πήρα δώρο και 2 ποτήρια
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Μεγάλο service στην Chrysler στα 50.000 km σε Jeep Cherokee 3.7L + τακάκια, δισκόπλακες και ένας διακόπτης**Τελική τιμή για όλα: 1400 euro **
Ποσο δηλαδη θα πληρωνες, αν ηθελε και σοβαροτερες εργασιες συντηρησης, πχ ιμαντες κλπ, ή καποια σοβαροτερη βλαβη?
Περαστικα!
ΥΓ: Επιβεβαιωνεται οτι 'τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@@ους'!!! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μεγάλο service στην Chrysler στα 50.000 km σε Jeep Cherokee 3.7L + τακάκια, δισκόπλακες και ένας διακόπτης
**Τελική τιμή για όλα: 1400 euro **
Ποσο δηλαδη θα πληρωνες, αν ηθελε και σοβαροτερες εργασιες συντηρησης, πχ ιμαντες κλπ, ή καποια σοβαροτερη βλαβη?
Περαστικα!
ΥΓ: Επιβεβαιωνεται οτι 'τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@@ους'!!!χα.. αυτο δεν ειναι τίποτα... κάτσε να δεις τον άλλο μήνα που θα πάω την Porsche για το μεγάλο service...
-
H κρίση δεν σε αγγίζει ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H κρίση δεν σε αγγίζει ;και τι να κανει, να μη παει για σερβις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
H κρίση δεν σε αγγίζει ;
και τι να κανει, να μη παει για σερβις?
πλάκα με κάνεις Σπύρε;
-
Mα να έχεις και τσερόκεε και να δίνεις κ τόσα για σερβις?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H κρίση δεν σε αγγίζει ;
και τι να κανει, να μη παει για σερβις?
πλάκα με κάνεις Σπύρε;
δε σε καταλαβαινω
-
Με 1400 ευρώ γράφω την εγγύηση (αν έχει ακόμα) στα φρύδια μου κ πάω έξω με τα μισά. (αυτό λέω)
-
Εγώ πάντως αύριο θα πάω το 7 ετών Cordoba-κι μου στην αντιπροσωπεία για αλλαγή σετ ιμάντα εκκεντροφόρων, κτλ και αν χρειαστεί και τρόμπα νερού (που μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό) πάω για 500+ € με δύο ανταλλακτικά όλα κι όλα
-
κι εγω την Παρασκευη παω το Βιταρα για αλλαγη δισκο πλατο στην αντιπροσωπία.
λογικα θα βγει κατω απο 500αρικο...
+1200 αν θελησω να κανω επισκευη σασμαν, αλλα δεν νομιζω να το δεχτει ο πεθερος
ετσι κι αλλιως οι διαδρομες που κανει τωρα ειναι 15+15 χιλ τη μερα.Ποια η χρησιμοτητα της επισκευης σαμαν;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ποια η χρησιμοτητα της επισκευης σαμαν;
Έχει κάποιο πρόβλημα? Αν όχι τότε γιατί να κάνεις επισκευή?
-
μαλλον επειδη εχει 377000 χιλ και εχει παρει καποια 'μποσικα' στα γραναζια
μαλλον δεν θα το κανουμε, δεν αξιζει ο κοπος (το κοστος βασικα)...
ο δισκος συτος εβγαλε 255000 χιλ, καλα ειναι ;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
μαλλον επειδη εχει 377000 χιλΑν βγάλει τόσα το χρέπι μου (sx4) θα είμαι τρισευτυχισμένος και κονομημένος
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?