-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την συλλογή των αποβλήτων.
http://www.minenv.gr/anakyklosi/system/system.htmlθα παρω τελεφουνκεν αυριο να μαθω ,μαλλον με το βαρελι θα πηγαινει.
ευχαριστω -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Υπάρχουν καλά και λογικά σε τιμές συνεργεία, όπου μπορείς και παρακολουθείς και τι σου κάνουν...και είναι και ευγενικοί...και το κατέχουν το άθλημα...
Δεν χρειάζονται τέτοιες λύσεις χωράφια κλπ...
Δηλαδή ή θα πληρώνεις τα αντερα σου ή θα πηγαίνεις στις αλάνες?αφου ρε λαδια,φιλτρα,μπουζι ,λαμπες ,τακακια τα αλλαζω μονος μου γιατι να παω στο συνεργειο;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχω οικολογικη συνηδειση
Αυτό είναι προφανές φίλε μου, μην κουράζεσαι να το διαλαλείς!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στα Νότια.
Σου έστειλα πμ, αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχεις
-
Υπάρχουν καλά και λογικά σε τιμές συνεργεία, όπου μπορείς και παρακολουθείς και τι σου κάνουν...και είναι και ευγενικοί...και το κατέχουν το άθλημα...
Δεν χρειάζονται τέτοιες λύσεις χωράφια κλπ...
Δηλαδή ή θα πληρώνεις τα αντερα σου ή θα πηγαίνεις στις αλάνες?αφου ρε λαδια,φιλτρα,μπουζι ,λαμπες ,τακακια τα αλλαζω μονος μου γιατι να παω στο συνεργειο;
Μήπως για να είσαι εντός εγγύησης?
-
γιατι αμα αλλαξω τα λαδια και τα φιλτρα μονος μου θα το καταλαβουν;
-
Αν το πάρεις καινούργιο, θα πρέπει να έχεις τιμολόγιο αγοράς λαδιού και να έχει μπει σε συνεργείο που να έχει μηχανικό που να έχει σπουδάσει...
Αν δεν έχεις τιμολόγιο για τα ανταλλακτικά που βάζεις. απλά σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν ασυντήρητο.
Και οι αντιπροσωπείες δεν εμπιστεύονται εσένα για μάστορα, άλλα κάποιον που έχει άδεια λειτουργίας... -
μα δεν θα τους πω οτι αλλαξα λαδια,τι ειμαι ορνιο ειμαι να τους το πω.
-
Μα καταλαβαίνεις τι συζητάμε?
Δηλαδή αν το αυτοκίνητο δεν φαίνεται πουθενά ότι άλλαξε λάδια...και - χτύπα ξύλο - βγάζει μία ζημιά στις 25000 χλμ...δεν θα σου πουν ότι οφείλεται στο ότι είναι ασυντήριτο?
Αν τους πεις ότι τα άλλαξες εσύ...πάλι δεν καλύπτεσαι... -
μα δεν θα τους πω οτι αλλαξα λαδια,τι ειμαι ορνιο ειμαι να τους το πω.Όταν φτάσεις στα χλμ που βάσει κατασκευαστή πρέπει να αλλάξεις λάδια και στο βιβλιαράκι θα φαίνεται πως δεν έγινε ποτέ αυτό το service δεν χρειάζεται ούτε να σε ρωτήσουν ούτε να τους πεις τίποτα.
-
δλδ αμα λεει ο κατασκευαστης στα 30000 χλμ σερβις κι εγω παθω ζημια στα 32000 δεν θα ισχυσει η εγγυηση;
να εισαι κοντα μου αν συμβει ποτε αυτο να δεις τι εχει να γινει
η αλητεια και το νταβαντζιλικι δεν περνανε στον ιταλακια.
-
Για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να ακολουθείς τα διαστήματα συντήρησης του κατασκευαστή, σε διπλωματούχο μηχανικό με τα σωστά αναλώσιμα.
-
Ιταλάκια...ο άλλος έχει εγγύηση! Τι θα κάνει? Θα το πάει σε άλλον και θα ρισκάρει να πληρώσει αντί για 200 παραπάνω...600? Για να μη μπούμε στη κουβέντα πόσες βλάβες του έχει βγάλει! Τον έχει σώσει η εγγύηση.
Δε ρισκάρεις να μην το πας σε αντιπροσωπεία τουλάχιστον στην αρχή που είναι εντός εγγύησης. Τα περισσότερα τότε βγάζουν ζημιές. Το πας και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ το service του FIAT να είναι πιο ακριβό από BMW & Audi
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Στα Νότια.
Σου έστειλα πμ, αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχεις
Γράφω από το υπερπέραν
Πάτα το ΡΜ εδώ, δεξιά στο προφίλ: --------------->
δλδ αμα λεει ο κατασκευαστης στα 30000 χλμ σερβις κι εγω παθω ζημια στα 32000 δεν θα ισχυσει η εγγυηση;
να εισαι κοντα μου αν συμβει ποτε αυτο να δεις τι εχει να γινει
η αλητεια και το νταβαντζιλικι δεν περνανε στον ιταλακια.
-
γιατι αμα αλλαξω τα λαδια και τα φιλτρα μονος μου θα το καταλαβουν;που τα αλλάζεις? Στο οικοπεδο της Φιλαδέλφιας!!!! (κακία ειναι μην το ψάχνεις!!!!)
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
τα λαδια αμα εχει κανα βαρελι τα πεταω μεσα αλλιως στο οικοπεδο οπου να ναι δλδ.
Κρίμα είμαι να μολύνουμε το περιβάλλον με καρκινογόνες ουσίες. Αν δεν κάνω λάθος μεγάλο ποσοστό αυτών πάει στον υδροφόρο ορίζοντα. Τα μαζεύουμε και τα πάμε σε συνεργείο που τα συλλέγουν.
Τον έχεις κόψει να είναι πολλά άλλα (χμμμ ) για να είναι και οικολόγος?
Για άλλη μια φορά άκυρος! -
τουλαχιστον εγω κατι ειμαι,εσυ δεν εισαι τιποτα
-
Ρε συ italakia έχεις βαλθεί να κάνεις πουτ@να και αυτό το thread με τις εξυπνάδες σου ; Για σοβαρέψου λίγο και απάντησε αν έχεις να πεις κάτι, αλλιώς γιατί από εξυπνάκηδες έχουμε πήξει
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Service 60.000 χλμ σε Seat Leon 20vt με τα παρακάτω...
Σετ ιμάντα χρονισμού, αντλία νερού, λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο βενζίνης, φίλτρο αέρα, αντιψυκτικό, υγρά γρένων, μπουζί.
Σύνολο 520€ από τα οποία τα 140€ ήταν για το συνεργείο και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά τα οποία αγόρασα μόνος μου.
Άντε στα επόμενα 60.000 χλμ τώρα...Μπορώ να ρωτήσω πόσο θα στοίχιζαν όλα αυτά στο συνεργείο. (είχες πάρει δηλαδή προσφορές???).
Αυτή τη φορά δε πήρα προσφορά για τα ανταλλακτικά από συνεργείο γιατί μεχρι τώρα όλοι ήταν πάντα πιο ακριβοί και είναι λογικό νομίζω μιας και πρέπει και φορολογικά να έχουν ένα κάποιο κέρδος από τα ανταλλακτικά. Αν θυμάμαι καλά μιας και μόνο τα 'μεγάλα' service κάνω σε συνεργείο τα λάδια είχαν περίπου 50% επιπλέον.Τα μπουζί σε όλα τα μαγαζιά πουλιούνται από 41 μέχρι 45€ και σε 2 εξουσιοδοτημένα έπαιζαν από 60 μέχρι 75€. Τέλος δεν είχα και το γνωστό να σου κάνω κάτι καλύτερο και να μην κόψω τιμολόγιο?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μήπως τα παρακάτω είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ή μου φαίνεται?Φίλος με Punto T-Jet πλήρωσε τα ακόλουθα για ετήσιο service (24.000κμ):
-Λάδια fuchs 4lt 5-40, 76,73 (19,18 euro/lt )
-Φίλτρο γύρης, 39,48 €
-Φίλτρο λαδιού, 20,93 €
-Φίλτρο αέρος, 26,04 €
-Μπουζί, 4Χ 20,74 = 82,96 €
-Καθαρισμός φρένων, 40,73
-Λάδωμα τσιμούχων, 12,73 € ( )
-Εργασία, 94,22 (1,85 ώρες)
Σύνολο:** 393,82 € **Δεν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και πανάκριβα? Αντιπαραβάλλοντάς το στο δικό μου service νομίζω ότι κλέβω εκκλησία
Άκου 400 ευρώ για λάδια, φίλτρα, μπουζί σε ΦΙΑΤ
41 αεριτζίδικα ευρώ για καθαρισμό φρένων; δηλ λίγο ψέκασμα με σπρέι και αν το έκαναν κ αυτό.
λαδώνονται οι τσιμούχες ;
φτηνά σέρβις βλέπω η ΦΙΑΤ...
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Ρε συ italakia έχεις βαλθεί να κάνεις πουτ@να και αυτό το thread με τις εξυπνάδες σου ; Για σοβαρέψου λίγο και απάντησε αν έχεις να πεις κάτι, αλλιώς γιατί από εξυπνάκηδες έχουμε πήξειπουτ@να σας κανουν οι αντιπροσωποιες που πατε για μαλλι και βγαινετε κουρεμενοι.
ειπα οτι στο συνεργειο παω μονο για πραγματα που δεν μπορω να φτιαξω μονος,αμα σαρεσει .
κανονικα τα σερβις μεστην εγγυηση θα επρεπε να ειναι ΔΩΡΕΑΝ και οχι να τα πληρωνετε βαπορισια επειδη σας πουλανε νταβαντζιλικι.
οσο για τις εγγυησεις να ξερεις οτι οταν ειναι καμια φθηνη ζημια στην φτιαχνουν αμα ειναι χοντρη αρχιζουν τις παπαριες κτλ.στο κατω κατω προβλημα μου ειναι αν θα παω για σερβις η οχι ,εσενα δεν σου πεφτει λογος και να προσεχεις πως μιλας.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?