-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
κοινοτικος νομος 1400/2002 'block exemption' και ισχυει αυτο που λεει ο garbriel δοκιμασμενο προσωπικα το smartaki μου δεν εχει παει ποτε αντιπροσωπεις και ομως οταν χαλασε η μιζα η ΕΚΚΑ μου την αλλαξε εντος εγγυησης.-+1000 Τ'ακους κάβουρα ???
-
Θέλει ψάξιμο ρε αδερφέ.Καλή η οδηγία αλλά αν θέλει η εταιρεία σου κάνει μια μαμουνιά στην εγγύηση και μετά τρέχεις με τους δικηγόρους!Το μεγαλύτερο ποσό ήταν 400ευρό για το 1.4 punto MKII f/l αλλά ήταν ο ιμάντας χρονισμού και όλα τα σχετικά.Αν και το αυτοκινητί έχει βγει από την εγγύηση το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία, οι τιμές είναι λίγο ακριβότερες από τους έξω, αλλά με ξέρουν με εξυπηρετούν, δεν χρεώνουν τις διάφορες μ****λες και όταν το αυτοκινήτο κάνει το παραμικρό κιχ το βρίσκουν αμέσως αφού ασχολούνται με συγκεκριμένα αυτικίνητα!Εξειδίκευση παντού!
-
Έστω ότι θέλουμε να πάμε στην αντιπροσωπεία με ταδικά μας λάδια. Επιλέγουμε τα κατάλληλα (ιξώδες/προδιαγραφές) και τα πάμε. Που φαίνεται αυτό? Δλδ ότι τα λάδια που βάλαμε ήταν κατάλληλα? (ώστε να μην λένε μετά ότι είχες πάει ακατάλληλα λάδια και προκάλεσαν κλπ κλπ?)
-
Ο πατέρας μου έχει ένα Daewoo nubira 1.6 00' .Μετά από μια 2ετία περίπου το αυτοκίνητο παρουσίασε το φαινόμενο να σβήνει όταν ειναι κρύο στο ρελαντί.Απευθύνθικε , έτσι στην τότε Daewoo οι οποιοι τελικα δν καταφεραν να λυσουν το προβλιμα!Το προβλήμα τελικα καταφερε να εντοπίσει κ να λύσει οριστικά ένας γνωστος μας ο οποιος εχει ενα συνεργειο στο οποιο επισκευαζει σχεδον μονο VW transporter.Ανεφερα το συγκεκριμενο περιστατικο γιατι πιστευω πως το service κ η συντιριση του αυτοκινητου μπορουν να γινουν σωστα κ σε μη εξουσιοδοτιμένα συνεργεια.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έστω ότι θέλουμε να πάμε στην αντιπροσωπεία με ταδικά μας λάδια. Επιλέγουμε τα κατάλληλα (ιξώδες/προδιαγραφές) και τα πάμε. Που φαίνεται αυτό? Δλδ ότι τα λάδια που βάλαμε ήταν κατάλληλα? (ώστε να μην λένε μετά ότι είχες πάει ακατάλληλα λάδια και προκάλεσαν κλπ κλπ?)Υποθέτω ότι πρέπει από το συνεργείο να σημειώσουν στο δελτίο εισόδου του αυτοκινήτου τις όποιες αντιρρήσεις έχουν σχετικά με τα υλικά που τους προσκομίζεις, διαφορετικά είναι σα να τα αποδέχονται.
Όπως, όταν είχα πάει το αυτοκίνητό μου με ένδειξη βλάβης μηχανής και διέγνωσαν βλάβη στον λ, σημείωσαν στο δελτίο εισόδου ότι εγώ τους ζήτησα να μην τον αλλάξουν, ώστε να είναι καλυμμένοι. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έστω ότι θέλουμε να πάμε στην αντιπροσωπεία με ταδικά μας λάδια. Επιλέγουμε τα κατάλληλα (ιξώδες/προδιαγραφές) και τα πάμε. Που φαίνεται αυτό? Δλδ ότι τα λάδια που βάλαμε ήταν κατάλληλα? (ώστε να μην λένε μετά ότι είχες πάει ακατάλληλα λάδια και προκάλεσαν κλπ κλπ?)Όταν είχα πάει στην αντιπροσωπεία δικά μου λάδια, ο υπάλληλος που παρέλαβε το αμάξι σημείωσε στο δελτίο εισόδου 'Λάδια πελάτη' και όταν πήγα να το παραλάβω από δίπλα είχαν γράψει 'Εγκρίνονται'.
Άρα δέχονται ότι είναι των προδιαγραφών του αυτοκινήτου και όλα οκ. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έστω ότι θέλουμε να πάμε στην αντιπροσωπεία με ταδικά μας λάδια. Επιλέγουμε τα κατάλληλα (ιξώδες/προδιαγραφές) και τα πάμε. Που φαίνεται αυτό? Δλδ ότι τα λάδια που βάλαμε ήταν κατάλληλα? (ώστε να μην λένε μετά ότι είχες πάει ακατάλληλα λάδια και προκάλεσαν κλπ κλπ?)
Όταν είχα πάει στην αντιπροσωπεία δικά μου λάδια, ο υπάλληλος που παρέλαβε το αμάξι σημείωσε στο δελτίο εισόδου 'Λάδια πελάτη' και όταν πήγα να το παραλάβω από δίπλα είχαν γράψει 'Εγκρίνονται'.
Άρα δέχονται ότι είναι των προδιαγραφών του αυτοκινήτου και όλα οκ.Πολύ λογικό!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
-
στην αντιπροσωπία. Volvo V50 1,8lt
5lt 0w30 full synthetic API A5
φίλτρο λαδιού
εργασία αλλαγής σπασμένου φλας πάνω στον καθρέπτη
λήψη δείγματος παλιού λαδιού για ανάλυση.Σύνολο: 80€, πιστεύω λογική τιμή.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
στην αντιπροσωπία. Volvo V50 1,8lt5lt 0w30 full synthetic API A5
φίλτρο λαδιού
-
έκανα το μεγάλο σε ένα 30.000χλμ S3 δεύτερης γενιάς και μαζί με δύο εργασίες πλεόν των προγραμματισμένων δηλαδή αλλαγή τακάκια εμπρός και αλλαγή βαλβολίνες κιβωτίου, το μαλλί πήγε στα 669 και 10 λεπτά ακριβώς!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
στην αντιπροσωπία. Volvo V50 1,8lt
5lt 0w30 full synthetic API A5
φίλτρο λαδιού
μην μου το θυμίζεις .....
-
service 2ετίας στην αντιπροσωπεία....
Λάδια 5-30
Φίλτρο λαδιού
Προτέκ βενζίνης
Καθαριστικό παρπρίζ
Διάφοροι έλεγχοι (ξύστ' αρχίδι@ σου δηλαδη )73€ + το φιλοδώρημα
Όσο κρατάνε αυτές τις τιμές θα με έχουν και για πελάτη...
ΑΑΑ! mazda mx-5 2.0lt sport
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
service 2ετίας στην αντιπροσωπεία....Λάδια 5-30
Φίλτρο λαδιού
Προτέκ βενζίνης
Καθαριστικό παρπρίζ
Διάφοροι έλεγχοι (ξύστ' αρχίδι@ σου δηλαδη )73€ + το φιλοδώρημα
Όσο κρατάνε αυτές τις τιμές θα με έχουν και για πελάτη...
ΑΑΑ! mazda mx-5 2.0lt sport
που το πήγες? (εδώ ή με πμ )
-
mazda Κρίκος στα Ν.Μουδανιά.
-
Σήμερα στα 5κ χλμ το αμάξι πήγε σε εξουσιοδοτημένο για λάδια.
Έγιναν:-αλλαγή λαδιών (4.5 λτ)
-αλλαγή φ. λαδιού
-ροδέλα τάπας
-υγρο καθαριστήρων
-έλεγχος στάθμης στο διαφορικό
-έλεγχος/σφίξιμο στην ανάρτηση/έλεγχος για σφάλματα/updates στο διαγνωστικό/έλεγχος πιέσεων ελαστικών/τοποθέτηση αεροτομήςΕπειδή ήταν το 1ο και δεν ήταν και ακριβώς σέρβις δεν μου χρέωσαν καθόλου εργατικά
Σύνολο: 57ε
Συγχαρητήρια, αυτό είναι μάρκετινγκ κ σεβασμός στον πελάτη! -
Τον Ιουλιο που πηρα το αμαξι MB C200 K του 2001 το σερβις που εκανα περιλαμβανε:
Αλλαγη λαδιων 6,5 lt
Φιλτρα (αερα-λαδιου)
μπροστινα τακακια
165 €.
Παραμονες 15 Αυγουστου αλλαξα μονο λαδια 6,5 lt και εδωσα 60 €!
Ρωτησα για αμορτισερ μιας και το αμαξι εχει 82.000χλμ περιπου και αρχισαν να βαρκιζουν και μου ειπαν οτι κοστιζουν 500€ μαζι με τα εργατικα.(Κιτρινα Bilstein)
Υ.Γ. δεν πηγαινω σε εξουσιοδοτημενο της Μερκ. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
-αλλαγή φ. λαδιού
-ροδέλα τάπας
-υγρο καθαριστήρων
-έλεγχος/σφίξιμο στην ανάρτηση/έλεγχος για σφάλματα/updates στο διαγνωστικό/έλεγχος πιέσεων ελαστικών/τοποθέτηση αεροτομήςΕπειδή ήταν το 1ο και δεν ήταν και ακριβώς σέρβις δεν μου χρέωσαν καθόλου εργατικά
Συγχαρητήρια, αυτό είναι μάρκετινγκ κ σεβασμός στον πελάτη!Θα κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση με την δική σου. Που το πήγες αν επιτρέπετε;
-
τι λαδι σου βαλανε? καλη κινηση να μη χρεωσουν εργατικα, ελπιζω να το συνεχισουν και για αλλες αλλαγες λαδιων...
-
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ......ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΔΑ 6 ΜΟΝΤ 08' ΣΤΑ 10000ΧΛΜ 47ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 20000ΧΛΜ 224ΕΥΡΩ=271ΕΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΜΑΖDΑ ''ΒΑΡΑΕΙ'' ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
-αλλαγή φ. λαδιού
-ροδέλα τάπας
-υγρο καθαριστήρων
Συγχαρητήρια, αυτό είναι μάρκετινγκ κ σεβασμός στον πελάτη!Θα κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση με την δική σου. Που το πήγες αν επιτρέπετε;
mazda Καλογρίτσας.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?