-
Ο χρήστης nickred έγραψε:
εμενα για τακακια,πισω, μου πηραν 100 ευρα
για αλλαγη δισκος,παλτω,ρουλεμαν 400 ευρα,στα 37500.μου ειπαν οτι θελαν αλλαγμα λογω σπασιματος μηχανης!!!!....μηπως ηταν πολλα?
για λαδια κλπ προς το παρον τα εχω τσαμπε για αλλα 20k χλμ ή 3 μηνες.μαλλον για 3 μηνες.Τι σχεση εχει το σπασιμο της μηχανης με δισκο-πλατω ;Εκτος αν δεν καταλαβα καλα τον ορο 'σπασιμο μηχανης'.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εμενα για τακακια,πισω, μου πηραν 100 ευρα
για αλλαγη δισκος,παλτω,ρουλεμαν 400 ευρα,στα 37500.μου ειπαν οτι θελαν αλλαγμα λογω σπασιματος μηχανης!!!!....μηπως ηταν πολλα?
για λαδια κλπ προς το παρον τα εχω τσαμπε για αλλα 20k χλμ ή 3 μηνες.μαλλον για 3 μηνες.Τι σχεση εχει το σπασιμο της μηχανης με δισκο-πλατω ;Εκτος αν δεν καταλαβα καλα τον ορο 'σπασιμο μηχανης'.
δε ξερω τι σχεση μπορει να εχει.
το σπασιμο εγινε πανω στην αλλαγη ταχυτητας κ λεω μπας κ ειχε συνεπεια σε αυτα. -
Νέα απο το μέτωπο
- Νεα τιμη για το Mazdaki (6)
Λαδια (5 λιτρα Shell Ultra) + φιλτρο + το ρημάδι το αντιψυκτικο που ολο ξεχναω να συμπληρώνω μονος μου = 60 Ευρώ. (Παλι με τρώει ο Σαλονικιός αλλά δεν πειράζει )
- Για το Punto 1.2
Λαδια + Φιλτρο = 35 Ευρώ (στον ΣΙΔΗΚΑ στον Ταύρο). Ενταξει θα μπορούσε να ηταν και καλύτερα, σιγά και τα λάδια που βάζουν (SELENIA GOLD)
[/list]
-
στου αδερφου μου,στο stilo, λαδια για 10k χλμ του πηρανε 30 ευρα στην αντιπροσωπια στον αλιμο
καλα ακουγονται...... -
avensis στην toyota Αγρινίου
λαδια 4lt ημισυνθετικά και φιλτρο, 43ε
εργασια, 15 ε
Σύνολο 58εΣαν εγκαταστασεις το Αγρινιο απαραδεκτες , συνεγειο του Κυρ Μητσου
αντιθετα στην Αρτα υπερσυχγρονες και πληρως εξοπλισμενες.
Το αναφερω διοτι μου εκανε εντυπωση τοσο μεγαλη διαφορά στις εγκαταστασεις.. -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Επειδή είναι και το πρώτο post που κάνω στο forum, καλώς σας βρήκα.
Μήπως μπορεί να πει κανείς τιμές για Alfa Romeo 147 1.6;
-
http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve ... b&carid=16
Τιμές για 5θυρη, για άλλες εκδόσεις επίλεξε από το μενού δεξιά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve.cfm?pageid=112&sub=3&page=112&cat=Models_sub&carid=16Τιμές για 5θυρη, για άλλες εκδόσεις επίλεξε από το μενού δεξιά.
Mάλλον ο φίλος μας (καλωσήρθες ) μιλάει για τιμές service... Πέρνα μιά βόλτα από εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=2212
-
Ναι, για service ενδιαφέρομαι. Έχω παραγγείλει ένα από τα τελευταία ΤΙ που παράγονται πριν το facelift του 2005. (Τώρα πρέπει να την ντύνουν κάπου στην αγορά του Μιλάνου )
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και το καλωσόρισμα.
-
Fiat Punto 1.2 16V, 2001, service 15000km στη Spicar.
Λάδι Selenia Gold (τιμή lt) 8,00
Φίλτρο λαδιού 8,91
Φίλτρο αέρος 12,30
Φίλτρο A/C 40,14
Μπουζί (τιμή μονάδας) 11,73
Υγρό παρμπρίζ 1,55
Εργασία σέρβις 82,51Συνολο τυπικού σέρβις 15000km 225,00
Και επίσης:
Τάσι τροχού 19,00
Τοποθέτηση 8,00Ξαφνικά η BMW δεν μου φαίνεται και τόσο ακριβή (Δείτε προηγούμενο post).
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7756&postdays=0&postorder=asc&start=75#184156 -
Τοποθέτηση για το τάσι τροχού 8 ευρώ; Δηλαδή ένα σπρώξιμο για να πιάσουν τα κλιπάκια χρεώνεται; Πως δεν χρεώνουν και το άνοιγμα του καπώ;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Fiat Punto 1.2 16V, 2001, service 15000km στη Spicar.Λάδι Selenia Gold (τιμή lt) 8,00
Φίλτρο λαδιού 8,91
Φίλτρο αέρος 12,30
Φίλτρο A/C 40,14
Μπουζί (τιμή μονάδας) 11,73
Υγρό παρμπρίζ 1,55
Εργασία σέρβις 82,51Συνολο τυπικού σέρβις 15000km 225,00
Και επίσης:
Τάσι τροχού 19,00
Τοποθέτηση 8,00Ξαφνικά η BMW δεν μου φαίνεται και τόσο ακριβή (Δείτε προηγούμενο post).
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7756&p=184156Παντως 225 Ευρώ για 15000χλμ Service δεν ειναι και λίγα. Oσο για τα 8 Ευρώ της τοποθέτησης για τα τάσια, ουδέν σχόλιον
-
Κι εμένα μου φαίνονται πολλά. Τα περισσότερα ανταλλακτικά έχουν παραπλήσια τιμή με της BMW και τα εργατικά είναι ακριβότερα. Γι' αυτό δες το νέο μου ποστ στο 'προτεινόμενα συνεργεία Φίατ'.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=8178Πάντως, και όταν μου έφυγε ο καθρέφτης στο Σιτροέν από τη βάση του, μου χρέωσαν στο συνεργείο 15 λεπτά εργασία. Ο καθρέπτης στηρίζεται με δύο κλιπ και δύο κολλητικές ταινίες διπλής όψης...
-
Τυπικό Service 30000 km για Xsara ΜκΙ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο
Περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών ( Total συνθετικά ) αλλαγή φίλτρου αέρα, φίλτρου A/C, έλεγχο φρένων ( τακάκια, δίσκοι, ταμπουρα )αλλαγή υγρών φρένων, αλλαγή αντιψυκτικού, υγρό πλυστικής, μπουζί,φίλτρο λαδιού και γενικούς ελέγχους, γρασαρίσματα κλπ
Σύνολο περίπου 200 ευρώ.
Και αλλαγή σιλανσιέ 100 ευρώ
Σύνολο περίπου 300 ευρώ. -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Υγρό παρμπρίζ 1,55
Hμαρτον! 1 ευρώ έχει σε βενζινάδικο. Και με το 1 μπουκάλι βγάζεις τουλάχιστον 3 λίτρα αναμιγμένου. Κι επειδή ένα από τα αμάξια μου είναι Punto, το δοχείο για το παρμπρίζ άντε να χωράει 2 λίτρα. Ο αντιπρόσωπος στη Πάτρα τουλάχιστον αυτά τα ψιλικά δε τα χρεώνει.
Tώρα, 8 Ε για το κούμπωμα του τασιού είναι κλοπή. Νομίζω ότι η εργασία χρεώνεται με την ώρα. Τσέκαρέ το. Δε νομίζω να του πήρε παραπάνω από 30' για να κουμπώσει το τάσι. Εκτός κι αν είχε βάλει το replay. Και μιας και διάβασα και τα άλλα post σου, νομίζω ότι πρέπει ταχέως να αλλάξεις service point.
-
Fiat punto sporting (95), 2003, 6500km αλλάγή λαδιών+φίλτρο λαδιού
Forza Motori -Βύρωνας4 λίτρα από τα γνωστά Selenia 4χ8=32€
Φίλτο λαδιού=7€
Εργασία = 8€Συνολικό κόστος = 47€
Συνολικά συμπαθητικοί και ευγενικοί. απαντούσαν πρόθυμα στις ερωτήσεις μου, δεν περίμενα καθόλου...Έκαναν και ένα έλεγχο στο συναγερμό που είχε χαλάσει αλλά μου είπαν να πάω στη ΜΕΤΑ καθώς δεν τα κατάφεραν ... Τίποτα παραπάνω...
BTW ξέρει κανείς τίποτα για το εν λόγω συνεργείο της Forza Motori? Θα με ενδιέφερε για να ξέρω αν είναι να το πηγαίνω ή όχι εκεί...
-
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Αλλαγή λαδιών και φίλτρου σε Astra 25 ευρίνες.
Service χρόνου ή 30.000 (ότι προηγηθεί) γύρω στα 250 ευρώ.
Η αλλάγή λαδιών είναι φτηνή. Το service όμως.....τσιμπάει.Service Astra στα 30.000 χλμ (λιγοτερο από χρόνος ) 185 Ευρώ σε εξουσιοδοτημένο φυσικα με το απαραίτητο ψαξιμο τηλεφωνικά απο πριν αφου δεν είχε κανένα πρόβλημα συγκεκριμένο...
-
Τσιμπημένο μου ακούγεται το service του astra. Είχα την εντύπωση ότι ήταν αρκετά φθηνότερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τσιμπημένο μου ακούγεται το service του astra. Είχα την εντύπωση ότι ήταν αρκετά φθηνότερο.Πιο συγκεκριμένα τι τιμές έχεις ακούσει; Γιατί από τηλεφωνική αναζήτηση εγώ δεν μπορεσα να βρω κάτι καλύτερα στα εξουσιοδοτημένα και σημειώνω ότι τακάκια δεν άλλαξα, τα οποία κοστιζουν αν θυμάμαι καλά γύρω στα 100 Ευρώ με την τοποθέτηση.
-
Corolla 2004, 15.000Km αλλαγή λαδιών κ φίλτρων, έλεγχος - πρόσθεση υγρών γενικά, έλεγχος όλων των σημείων του αυτοκινήτου. Διάρκεια 1 ώρα πλήρους απασχόλησης ενός τεχνικού (παρακολουθούσα διακριτικά τη δουλειά του). Κόστος 97 ευρώ.
Να σημειώσω ότι δεύτερος τεχνικός ασχολήθηκε παράλληλα για μισή ώρα για να ελέγξει - επανατοποθετήσει τα πλαστικά του ηχοσυστήματος για τα οποία είχα επισημάνει ότι μετά από έκθεση στον ήλιο άκουγα ψιλοτριγμούς σε τυχόν μεγάλες ή συνεχόμενες λακούβες. Η εργασία αυτή δεν χρεώθηκε παρόλο που το ηχοσύστημα (κομμάτι της κονσόλας και όχι αυτόνομο) βγήκε, ελέγχθηκε, μονώθηκε και επανατοποθετήθηκε. Το προβληματάκι (αλήθεια, μόνο εγώ το άκουγα) παρεπιπτόντως λύθηκε.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?