-
Δεν σας προλαβαινουμε ρε π@@@ μου...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
1 μπουζι 7,62
φιλτρο λαδιου 8,85 Χ4 = 35,40Εβαλες ενα μονο μπουζι και τεσσερα φιλτρα λαδιου? Μηπως το αναποδο?
Οχι οχι το τιμολογιο αυτο λεει παντως.νταξ θα μου πεις η τιμη πανω κατω τα ιδια ειναι,αλλα απο ποτε το δικο μου περνει 4 φιλτρα λαδιου;
Βας μην παιζεις με τον πονο μου ωρε.
Μιλαμε για Fiat Bravo και ολα αυτα στην Σπικαρ,Τζιτζιφιες.
-
[quote='Nick_St']Τι θα πεις αν σου πω ότι αρχικά ζητούσαν με τα λάδια δικά τους & κάποιους τυποποιημένους ελέγχους 205
-
Ναι έχω να πω ή μάλλον να γράψω!
Οι κωμικοτραγικές ιστορίες κατά την γνώμη σου επικεντρώνονται μόνο στο Group VW-AUDI-SKODA-SEAT ?
Ο συγκεκριμένος εξουσιοδοτημένος έχει επίσης τη διάθεση & το svc & άλλων 5-6 ευρωπαϊκών εταιρειών.
Τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα service άλλων εταιρειών είναι άψογα ?
Από τα χέρια μου έχουν περάσει αρκετά αυτοκίνητα -Ιταλικά, Γιαπωνέζικα, Γαλλικά & Γερμανικά- & τα θέματα με τα svc πάντα υπήρχαν & πάντα θα υπάρχουν όσο υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν κάνουν σωστά τη δουλεία τους & δεν αγαπούν αυτό που κάνουν.
Στη Γερμανία δεν υπάρχει καπιταλισμός ?
Η επιλογή του “μουράτου” αυτοκινήτου έγινε πρωτίστως με τεχνοοικονομικά κριτήρια & κατόπιν ήρθε η εμφάνιση.
Στην επόμενη αγορά μου όμως θα σε συμβουλευτώ. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
1 μπουζι 7,62
φιλτρο λαδιου 8,85 Χ4 = 35,40Εβαλες ενα μονο μπουζι και τεσσερα φιλτρα λαδιου? Μηπως το αναποδο?
Οχι οχι το τιμολογιο αυτο λεει παντως.νταξ θα μου πεις η τιμη πανω κατω τα ιδια ειναι,αλλα απο ποτε το δικο μου περνει 4 φιλτρα λαδιου;
Βας μην παιζεις με τον πονο μου ωρε.
Μιλαμε για Fiat Bravo και ολα αυτα στην Σπικαρ,Τζιτζιφιες.
Μίλησε ο συνονόματος πιο πάνω αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα...
-
Pasxali tha to afiseis etsi auto?
-
Ζηλευει ρε... Τι να του κανω; Θανασακο μιας και θα γινεις κι εσυ ιταλος θα τον αντιμετωπιζουμε παρεα..
-
Ο θανάρας Ιταλός; Τι έγινε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο θανάρας Ιταλός; Τι έγινε;Κατέβασε το φερμουάρ στο άβαταρ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μπλα μπλα μπλα...Θανασακο μιας και θα γινεις κι εσυ ιταλος ..μπλα μπλα μπλαMirage αν ισχύσει το παραπάνω, πολύ απλά, δεν θα χρειαστεί να ξαναγράψεις στο forum
-
Μάλλον μιλάνε για τον Θανάρα με το υπερστροφικό πόλο, όχι για τον Θανάρα με την μπατσική ξαρά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον μιλάνε για τον Θανάρα με το υπερστροφικό πόλο, όχι για τον Θανάρα με την μπατσική ξαρά.καλά,εκείνος ονειρεύεται S2000 και miata. .. και μετά μου λες ότι θα γίνει ιταλός;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
.. και μετά μου λες ότι θα γίνει ιταλός;;Δεν είπαν ότι θέλει να γίνει Ταϊλανδός εκπαιδευτής μαϊμούδων που μαζεύουν καρύδες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
.. και μετά μου λες ότι θα γίνει ιταλός;;
Δεν είπαν ότι θέλει να γίνει Ταϊλανδός εκπαιδευτής μαϊμούδων που μαζεύουν καρύδες.
καλύτερο θα ήταν...
-
Τι ειστε σεις ρε;Τον γνωστο μιραζ εννοω βεβαια,δεν τα χασα ακομα. Ολοι ξερουμε οτι καποια στιγμη ολοι θα γινουμε ιταλοι και η στιγμη αυτη για τον μιραζ ισως εχει ερθει..
-
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι...
Από που μπορούμε να αγοράσουμε δικά μας λάδια; Ξέρετε κάπου (πράκτικερ?) που να είναι πιο οικονομικά από αντιπροσωπείες; Επίσης, αν πάρουμε μεγάλη ποσότητα...χαλάνε; Πού και για πόσο διατηρούνται; (σόρυ αλλά είμαι άσχετος...και προβλέπεται να τα στάζω στην VW για χρόνια ) -
Απο διαφορα μαγαζια που μπορει να εχεις και στη γειτονια σου πχ που λεει ο λογος..η αλλιως http://www.trade-wind.gr .
-
ΕΠ τι λετε για μενα παλι.................................???
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απο διαφορα μαγαζια που μπορει να εχεις και στη γειτονια σου πχ που λεει ο λογος..η αλλιως http://www.trade-wind.gr .Ευχαριστώ φίλε pasxos. Ρώτησα για να πάρω λίγο μυρωδιά. Τελικά δεν... γιατί και πάλι δεν καταλαβαίνω...τί σόι μαγαζιά δηλαδή ... υποθέτω βενζινάδικα θα τα χτυπάνε στο κεφάλι...λαδάδικα δεν έχω δει ποτέ μου κανένα φτηνό πουθενά?
(καλό αυτό με το e-shop...ευχαριστώ..) -
Αν μπορείς να κατέβεις Πειραιά ή Ν. Κόσμο, θα τα πάρεις χωρίς μεταφορικά και καθυστέρηση.
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=t ... cat_id=107
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?