-
Για πες μεσιέ αδής, τι είχε το σεατόνι;
-
Έχουμε το καλύτερα συντηρημένο Seat που κυκλοφορεί.-
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ρωτησα για το σερβις των 150.000 που θα κανω την αλλη εβδομαδα
προβλεπομενα: λαδια φιλτρα μπουζι
επιπλεον τακακια μπρος πισω
Τιμη περιπου 450 ευρωΛάδια, φίλτρα, μπουζί άντε να κάνουν 100-150 ευρώ (υπό κανονικές συνθήκες και σε νορμάλ αυτοκίνητα).
Τα υπόλοιπα 300 για τακάκια; -
Πήγε ο πατέρας μου το αμάξι στην αντιπροσωπεία για σέρβις και μαζί του έκανε σέρβις και μία SLR ( ).
Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζουν 4 δίσκοι (κεραμικοί) και τα αντίστοιχα τακάκια (μπρος-πίσω)?
Εγώ το έμαθα και πραγματικά...ΥΓ:Το αμάξι είχε γερμανικές πινακίδες.Και ήρθε ως το ελλαδιστάν με οδικώς?Δε θέλω να μάθω πόσα πλήρωσε για βενζίνες...
-
Δίσκους γιατί να αλλάξει; Αυτοί συνήθως (λένε) ότι κρατάνε κάπου στα 300k χλμ.
-
Σφυρίζαν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δίσκους γιατί να αλλάξει; Αυτοί συνήθως (λένε) ότι κρατάνε κάπου στα 300k χλμ.Να σε διορθώσω...200.000km...μάλλον ο τύπος ή τα έλιωσε τα φρένα (πίστες κτλ) ή απλά έκανε 200.000km.
Ο αρχιμηχανικός είπε ότι είχαν φάει τα ψωμιά τους πάντως. -
Στο top gear πάντως είχαν καταφέρει να τα ανάψουν...κυριολεκτικά!!!
Το τακάκι σιγόκαιε!!!
-
Εγώ κάτι είχα διαβάσει για τα σέρβις της SLR ότι πακετάρουν το αμάξι και το στέλνουν στο Woking ( )...μπορεί όμως για τόσο απλά πραματάκια να τα αναλαμβάνουν και εδώ!
Τιμή γύρω στα 5χλ ?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Τιμή γύρω στα 5χλ ?Καλό...
5*πολύ, αλλά ας αφήσω τον Κάβουρας να το αποκαλύψει
-
60.000€
Και ναι...καλά διαβάσατε...
10.000€ ο κάθε δίσκος και τα 'ψιλά'( ) πάνε στα τακάκια...
Ο αρχιμηχανικός το τσέκαρε 3 φορές και πήρε τηλέφωνο και στη γερμανία για check γιατί δεν πίστευε στο ποσό που του έβγαλε το πρόγραμμα για το κοστολόγιο για τα ανταλλακτικά.Ξέχασα να πω...η τοποθέτηση έγινε εδώ...Επίσης άλλαξε και λάδια και κάτι φίλτρα στη μηχανή...Που σημαίνει ότι ο τύπος άφησε στο ταμείο πάνω από 60.000€...(δε θέλω να φανταστώ πόσο έκαναν τα υπόλοιπα )
-
Τι??
Φαντάζομαι σε μετρητά ε?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Φαντάζομαι σε μετρητά ε?Αν κουβαλάει ~65.000€ πάνω του, τον παντρεύομαι κι ας είναι και άντρας... (και δε θέλω κακεντρέχειες )
Ασύμφορη πλάκα-πλάκα η SLR...ακόμα κι αν σκεφτόμουν κάποια στιγμή να πουλήσω τα πάντα κάνω στην 'πατρίδα' και να πάρω μία ( στάνταρ σου λέω), πρέπει να βρω να πουλήσω και κανένα νεφρό-χέρι-πόδι-μάτι-αυτί για να μπορώ απλά να την πάω μέχρι το βενζινάδικο 1 φορά το μήνα.
-
σιγα τα λεφτα, για καποιον που εχει SLR
-
Γι'αυτό υπάρχουν και οι επιταγές...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σιγα τα λεφτα, για καποιον που εχει SLRΠόσο κάνει η SLR, 500.000?
Το να δίνεις το 12% της αξίας του αυτοκινήτου σου για δίσκους/τακάκια είναι πολύ για οποιοδήποτε αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
60.000€
Και ναι...καλά διαβάσατε...
10.000€ ο κάθε δίσκος και τα 'ψιλά'( ) πάνε στα τακάκια...
Ο αρχιμηχανικός το τσέκαρε 3 φορές και πήρε τηλέφωνο και στη γερμανία για check γιατί δεν πίστευε στο ποσό που του έβγαλε το πρόγραμμα για το κοστολόγιο για τα ανταλλακτικά.Ξέχασα να πω...η τοποθέτηση έγινε εδώ...Επίσης άλλαξε και λάδια και κάτι φίλτρα στη μηχανή...Που σημαίνει ότι ο τύπος άφησε στο ταμείο πάνω από 60.000€...(δε θέλω να φανταστώ πόσο έκαναν τα υπόλοιπα )
Σκέφτομαι ... ... μην το μάθει η άμεση ανταγωνίστρια ... Renault και έχει τέτοιο κοστολόγιο και για το νέο Twingo ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Γι'αυτό υπάρχουν και οι επιταγές...οι ακαλυπτες...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
σιγα τα λεφτα, για καποιον που εχει SLR
Πόσο κάνει η SLR, 500.000?
Το να δίνεις το 12% της αξίας του αυτοκινήτου σου για δίσκους/τακάκια είναι πολύ για οποιοδήποτε αυτοκίνητο...
600.000€ χωρίς φόρους...(Γερμανία πχ)
Στην Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος κοστολογείται (μαζί με φόρους) στο 1,1-1,2 εκατομύρια €
(Γαμώ τους φόρους μου )
(Όχι ότι και αν μου χαρίζανε τους φόρους θα έδινα τόσα λεφτά για αμάξι, αλλά λέμε τώρα. )Πάντως αν δεν βάλεις κεραμικούς δίσκους, το κόστος των φρένων πέφτει δραματικά.
Αλλά είπαμε...τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους...Επίσης, αν το πάρεις έτσι, η SLR καίει τόση βενζίνη που ανά ελαφρυά γκαζιά, σου φεύγουν και 100στάρικα...
Και για να έρθει στην Ελλάδα οδικώς ο τύπος στην Ελλάδα, νομίζω ότι το κόστος συντήρησης δεν τον απασχολεί.Άτιμη κενωνία...γιατί να μην γεννηθώ γιός πετρελαιά
-
[quote='Κάβουρας']60.000
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?