-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Ρε παιδιά πολύ την πάω την subaru σαν εταιρεία, αλλα για να πώ
ότι μου αρέσουν αυτά που βλέπω για το νέο impreza θα πρέπει
να με ψήσω πρώτα ότι το daewoo lanos (χάτσμπακ), και το
νέο accent είναι super όμορφα.
Δεν σχολιάζουμε τεχνολογία.
Αλλα να μην χρειάζεται να φτιάξουμε και replica για να κυκλοφορούμε...+1
το λες εσύ;
Α ρε Νάσο σταθερό σε βλέπω στις απόψεις σου.
-
η φωτο που ποσταρε ο vengas,βαζω στοιχημα οτι θα ειναι το facelift,το οποιο δεν θα αργησει ΚΑΘΟΛΟΥ .
τουλαχιστον αυτο ...βλεπεται! ...τα φαναρια φερνουν κ λιγο απο ...bmw...?
Β. -
δεν προσλαμβανουν όλους αυτούς τους photoshop-αδες...καλύτεροι είναι από τους επίσημους 'σχεδιαστές' της Subaru...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν προσλαμβανουν όλους αυτούς τους photoshop-αδες...καλύτεροι είναι από τους επίσημους 'σχεδιαστές' της Subaru...Ειχα στείλει παλιά ενα e-mail στη Σουμπαρου για να τους ρωτησω ποιες σχολές σχεδιασμού θεωρούν τις καλύτερες και αυτοί ουτε καν το διάβασαν το e-mail μου μάλλον και μου απάντησαν πως έχουν καλούς σχεδιαστές και αν χρειάζονται κάποιον θα βαλουν αγγελία (εντελώς εκτός θεματος η απάντηση τους)
φαίνεται τους βομβαρδίζουν καθημερινα με e-mail πελάτες της και παραπονιούνται για το σχεδιασμό ή σχεδιαστές που βλέπουν τα σχεδιαστικά χάλια της θελουν να πιάσουν δουλειά εκεί
-
Αυτη ειναι η πιο προσφατη 'εγκυρη' εικονα του που ταιριαζει και με το καλλυμενο πραγματικο αυτοκινητο που γυριζε στο Nurburgring:
http://img186.imagevenue.com/img.php?im ... _376lo.jpg
Τωρα αν θα ναι ετσι ακομη κανεις δεν ξερει αλλα δεν εμειναν και πανω απο 40 μερες μεχρι την παρουσιαση του! -
Παιδιά εγώ που ψάχνω ένα αμαξάκι που να μην σπάει-χαλάει, να χωράει 4 καλά, να τραβάει άνετα το μοτεράκι του, να πατάει καλά στην γλυστερή ελληνική άσφαλτο (μάλλον 4κίνηση), να είναι ευχάριστο σε θόρυβο και οδήγηση (έχω golf και το δίνω διότι το σκυλοβαριέμαι), ασφαλές, να το πάρω το 2.0R στα 26.000 ευρώ; Το sedan λέω...
Το μόνο που δεν βλέπω καλό, στα χαρτιά, είναι ότι δεν έχει asp. Την υπεκαλύπτει αυτή την έλλειψη η 4κίνηση; Θα μου πείτε 'άσχετο' αλλά αν το αμάξι μαζεύεται πιό εύκολα λόγω 4κίνησης την παραβλέπω την έλλειψη asp...
-
φιλε fonzarelli ποιος σου ειπε οτι θα κυκλοφορησει ευρωπη/ελλαδα το sedan...? τα μεχρι στιγμης γραφομενα και στο forum,αλλα και παντου,λενε οτι μονο αυτο το
'υψιστης αισθητικης' 5πορτο,θα διατιθεται προς αγορα...!.εγω αν ηθελα τωρα να παρω impreza,θα εψαχνα για καλομεταχειρισμενο μοντ 07 και ΠΙΣΩ,
παντως... -για να μη πω απο '00 κ πισω,ο παλιος στην περιπτωση μας ,ειναι αλλιως-.
(και σημειωσε οτι το impreza δεν εχει αναγκη απο σαχλαμαρες τυπου esp κ.λ.π...).Β.
-
μα δεν μιλάω για το καινούριο...
Για το sedan που είχε τώρα λέω με το πακετάκι με τα μπακετ, ξενον κλπ -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν εχει να ζηλεψει σε τπτ απ τα μεγαλυτερα αδελφια του αν εξαιρεσουμε την δυναμη η οποια δυσκολα εκμεταλλευεται στο ελλ.οδικο δικτυο,οπως κ στην οδικη συμπεριφορα.E, άμα έχει να ζηλέψει τη δύναμη και την οδική συμπεριφορά, δεν έμεινε και τίποτα
-
μα νομίζω εννοεί ότι δεν έχει να ζηλέψει τπτ στην οδική συμπεριφορά...
-
σωστά κατάλαβα Νάσο;
-
Φίλε fonzareli, είσαι Αν θέλεις άνοιξε καινούργιο θέμα στο 'Κατασκευαστές και Μοντέλα'.
(Moderator nass)
-
OK!
Απλά, ενημερωτικά, το σημερινό impreza δεν υπάρχει πουθενά! Εχουν πουληθεί όλα.Πάμε για το νέο από Σεπτέμβρη...
-
-
-
σε λευκό δεν είναι άσχημο.
-
Δεν κάνουν μεγάλη αντίθεση τα χαζο-α λα Λέξους φώτα
-
Η ζαντα κατι μου θυμίζει
-
όλα θα διορθωθούν στο πρώτο facelift
-
Σε λευκο και απο πισω τρωγεται μια χαρα... στα αλλα ομως... Αντε να το δουμε απο κοντα.
Νεο Impreza