-
Μοιάζει πολύ με το Mario Theissen της BMW ο τύπος!
Η Mercedes κάνει δοκιμές στο σημερινό Hockenheim??
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μοιάζει πολύ με το Mario Theissen της BMW ο τύπος!Η Mercedes κάνει δοκιμές στο σημερινό Hockenheim??
Και με τον Super Mario.....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Μοιάζει πολύ με το Mario Theissen της BMW ο τύπος!
Η Mercedes κάνει δοκιμές στο σημερινό Hockenheim??
Και με τον Super Mario.....
Super Mario ναι!
-
http://www.autoblog.com/photos/2008-mer ... -brochure/
-
Οι μπροσούρες της Mercedes που διαρρέουν πρόωρα έχουν καταντήσει αηδία πλέον. Αυτή τη φορά από ποια χώρα έγινε;
@νδρέας
-
-
-
Το τιμόνι λίγο άσχημο δεν είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το τιμόνι λίγο άσχημο δεν είναι;συμφωνώ, για το 4κτινο δε λές?
αν και το υπόλοιπο εσωτερικό μου αρέσει πολύ
εξωτερικά, κάτι με χαλάει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί...
-
Ναι, το 4κτινο...
Αλλά και η κεντρική κονσόλα, το ηχοσύστημα για την ακρίβεια, μου θυμίζει opel, και με χαλάει και αυτή...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το τιμόνι λίγο άσχημο δεν είναι;Πανάσχημο είναι. Λίγο καλύτερο από το 'σαν λαγάνα' τιμόνι της δικιάς μου, αλλά και πάλι έχει τα χάλια του
-
Η ταχυνοσαλάτα είναι έξτρα;
-
Παλαιομοδίτικο μέσα-έξω. Μυρίζει ναφθαλίνη. Στα σωστά χρώματα φαίνεται κομψό, απλά χωρις εξάρσεις, στα λάθος φαίνεται γεροντίστικο και αναχρονιστικό.
@νδρέας
-
Και εγώ για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι καλύτερο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά...
Νομίζω ότι λείπουν σημαντικές σπορ πινελιές...
Κέρδος για το upcoming A4.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Και εγώ για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι καλύτερο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά...Νομίζω ότι λείπουν σημαντικές σπορ πινελιές...
Κέρδος για το upcoming A4.
+1!
εγώ +1 στον sonath;
Σε λίγο θα με περάσει και ο πασχος με το μαρέα του!!!
-
εμένα μου αρέσει. εκτός απο το σχεδιασμό του ταμπλό στο πάνω μέρος που είναι λες και έχεις βάλει κάλυμα για τον ήλιο, το υπόλοιπο μου αρέσει
-
http://www.in.gr/auto/image.asp?lngEntityID=50076&lngPage=5
Μην το ψάχνετε άλλο!Επιτέλους Βρέθηκε!!!! Το πιο AΣΧΗΜΟ εσωτερικό τον τελευταίων χρόνον είναι γεγονός..
Κρίμα Merc, κρίμα..
PS: Για ακόμα περισσότερο γέλιο πρέπει να δείτε το τιμόνι της έκδοσης Avantgarde!
-
Για USA μια χαρά είναι
-
οπως ειχα γραψει και πιο πανω...
ενα κλικ κατω απο σειρα 3...ασχημο εσωτερικο.....
τελειωμα περιεργο τυπου Α4 του 2002...
απο το πλαι ηθελαν και αυτοι να βαλουν τη γραμμη που εχει στα πλαινα η Μπεμπα αλλα για να μην αντιγραψουν εντελως την εβαλαν κατω απο τα χερουλια και εννοειται οτι σε μικρο αμαξωμα δεν παει(ενω στην τρια που ειναι ενα με τις χειρολαβες...δενει...)μπροστα μερος καλο...αυτο καπως σωζεται...το εκαναν πιο καθετο...
εγω φιλοι βλεπω οτι η 3 καλα κρατει...αντε να βγει και το Α4 για να ολοκληρωσω το...
παντως βλεπω αλλο η 3 και το Α4 και αλλο πλεον το Μερσεντε...ειναι για
πιο λαιτ καταστασεις....α απ οτι βλεπω ειναι και πιο στενη απο τη Μπεμπα...5 εκ...φαινεται αυτο κι ολας...στο πως καθεται ο οδηγος στη φωτο...
αυτα βλεπω και τρεχω να φιλησω το μωρο μου...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
...ενα κλικ κατω απο σειρα 3...ασχημο εσωτερικο.....
...
Αυτα βλεπω και τρεχω να φιλησω το μωρο μου...Συμφωνώ 100%. Ό,τι και να έβλεπες όμως η αντίδραση η ίδια έπρεπε να
είναι. Οι δύο μάρκες δεν είχαν, δεν έχουν και δε θα έχουν ποτέ καμία
σχέση. Ακόμα κι αν ξαναγύριζε η Merc στους R6...
Mercedes C Class 2007