-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το σιίγουρο είναι ότι και το TT-RS θα πίνει το τσαγάκι του από τη GTA σε ρεπρίζ εκτός και αν το ΤΤ έχει κρύβεθ επιδόσεις επιπέδου 8C γιατί το μικρό κρύβει.Βρε Busso, γιατί δεν αρκείσαι στα περι ιστορίας, αφού δεν το'χεις...
Είσαι και σίγουρος κι'ολας (πάλι)...!Tο roadster TTS 6,2' μετρημένο από το Evo
Το ρόουντστερ είναι πιο βαρύ απο το κουπε και οι μετρήσεις των περιοδικών γίνονται με 2 άτομα + εξοπλισμό.
Τα νούμερα που ανακοινώνει η Audi στα αυτοκίνητα της δεν απέχουν σχεδόν καθόλου απο την πραγματικότητα και μπορούν να επαληθευτούν εαν γίνει σωστά η μέτρηση. -
Βρε μια μανία με τα 0-100...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Βρε Busso, γιατί δεν αρκείσαι στα περι ιστορίας, αφού δεν το'χεις...
Είσαι και σίγουρος κι'ολας (πάλι)Eίσαι αρμόζων για καφενειακές συζητήσεις και μόνο. Δυστυχώς είχα την καλή διάθεση να κάνω μια παρουσίαση με βάση κάτι στοιχεία που έχω στην θερμική υγροδυναμική του 1750 αλλά τώρα άστο...τσάμπα πάνε τα όσα γράφω...από μένα έλαβες τέλος και δεν ξανασχολούμαι με σε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ΤΤS νομιζω οτι εχει μετρημενο ενα 5,3 περιπου..
κατω απο 5,5 παντως.αν εχει καποιος κατι προχειρο ας διαφωτισει5,7 από τους 4Τροχους για το TTS S-tronic. Πιστεύω ότι το TT-RS θα κάνει γύρω στο 5 και όχι 4.5.
-
ναι λογικο μου ακουγεται (αν και το 5αρι ειναι κλεισμενο αυτη τη περιοδο )
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το σιίγουρο είναι ότι και το TT-RS θα πίνει το τσαγάκι του από τη GTA σε ρεπρίζ εκτός και αν το ΤΤ έχει κρύβεθ επιδόσεις επιπέδου 8C γιατί το μικρό κρύβει.
ΥΓ: Κάτι που είδα τώρα είναι τα 120bar πίεσης της αντλίας του 2.5TFSI την ώρα που ο 1750 έχει 2nd gen της Marelli (καλύτερος ψεκασμός παγκοσμίως) με 7 ψεκαστήρια στα 150bar....
ετσι ακριβως!
η GTA βγηκε, μετρηθηκε, ζυγιστηκε, και θα ριχνει στα αυτια σε οτιδηποτε σχεδον κυκλοφορει.επισης πολυ σημαντικο, περα απο τα bar της αντλιας, το τελικο των εξατμισεων εχει μεγαλυτερη διαμετρο στη GTA, οχι παιζουμε.
deja vu
Τί δουλειά έχει η Alfa Mito εδώ μέσα; Αντίπαλος του ΤΤ RS;
οτι δουλεια ειχε και η cayman στο topic της Brera....
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Eίσαι αρμόζων για καφενειακές συζητήσεις και μόνο. Δυστυχώς είχα την καλή διάθεση να κάνω μια παρουσίαση με βάση κάτι στοιχεία που έχω στην θερμική υγροδυναμική του 1750 αλλά τώρα άστο...τσάμπα πάνε τα όσα γράφω...από μένα έλαβες τέλος και δεν ξανασχολούμαι με σε
Αν πραγματικάτα τα πιστεύεις αυτά που γράφεις και δεν τρολάρεις, ούτε για τα καφενεία αγαπητέ...
Περιορίσου λοιπόν σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα, δηλαδή να μεταφέρεις αυτά που διάβασες, και άσε τις 'σίγουρες' μαντεψιές... (αλήθεια, η θερμική υγροδυναμική του 1750 που κολλάει?)
Καλά-καλά δεν ξέρεις ούτε πόσα κιλά θα είναι η Mito και θα ρίχνει και τσάι στο RS (σίγουρα κι'ολας)...!
Η δική μου η μαντεψιά λέει οτι είναι ζήτημα αν θα ρίχνει οριακά στο S...Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν και θα μάθουμε σύντομα ποιός είναι αρμόζων για καφενειακές συζητήσεις.
ΥΓ: Κάποτε γινόταν χαμός στα τοπικ της Brera οταν αναφερόταν το ΤΤ γιατί ήταν λέει άλλη κατηγορία...
Βρήκαμε λοιπον την κατηγορία του ΤΤ... είναι η Mito, και η όποια σύγκριση δικαιολογημένη... -
ΥΓ: Κάποτε γινόταν χαμός στα τοπικ της Brera οταν αναφερόταν το ΤΤ γιατί ήταν λέει άλλη κατηγορία...
Βρήκαμε λοιπον την κατηγορία του ΤΤ... είναι η Mito, και η όποια σύγκριση δικαιολογημένη...σωστοοοοος!!!!
οταν το τσαι ηταν καθημερινο φαινομενο ηταν αλλη η κατηγορια,το κοινο,ο προσανατολισμος
τωρα που υποτιθεται οτι αλλαξαν τα πραγματα, θα αρχισουν να βλεπουν στα ματια και τις Μ3
(με τις ρεπριζ της 8c ) -
σωστοοοοος!!!!
οταν το τσαι ηταν καθημερινο φαινομενο ηταν αλλη η κατηγορια,το κοινο,ο προσανατολισμος
τωρα που υποτιθεται οτι αλλαξαν τα πραγματα, θα αρχισουν να βλεπουν στα ματια και τις Μ3
(με τις ρεπριζ της 8c )Το... 'έκανε και η Mi.Ga. κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο' το ξέρεις...?
-
Eίσαι αρμόζων για καφενειακές συζητήσεις και μόνο. Δυστυχώς είχα την καλή διάθεση να κάνω μια παρουσίαση με βάση κάτι στοιχεία που έχω στην θερμική υγροδυναμική του 1750 αλλά τώρα άστο...τσάμπα πάνε τα όσα γράφω...από μένα έλαβες τέλος και δεν ξανασχολούμαι με σε
Αν πραγματικάτα τα πιστεύεις αυτά που γράφεις και δεν τρολάρεις, ούτε για τα καφενεία αγαπητέ...
Περιορίσου λοιπόν σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα, δηλαδή να μεταφέρεις αυτά που διάβασες, και άσε τις 'σίγουρες' μαντεψιές... (αλήθεια, η θερμική υγροδυναμική του 1750 που κολλάει?)
Καλά-καλά δεν ξέρεις ούτε πόσα κιλά θα είναι η Mito και θα ρίχνει και τσάι στο RS (σίγουρα κι'ολας)...!
Η δική μου η μαντεψιά λέει οτι είναι ζήτημα αν θα ρίχνει οριακά στο S...Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν και θα μάθουμε σύντομα ποιός είναι αρμόζων για καφενειακές συζητήσεις.
Βρήκαμε λοιπον την κατηγορία του ΤΤ... είναι η Mito, και η όποια σύγκριση δικαιολογημένη...+1
-
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μια χαρά το ΤΤRS,αλλά τα 4.6 δεν είναι λίγο αισιόδοξη τιμή? Πόσο κάνει το TT-S?62.000 € το συγκεκριμένο στη φωτό, το πήρε φίλος.
-
ποσο πληρωσε τις ζαντες??
-
Tα φανάρια του tts μπορούν να μπουν στο απλο το tt? Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν?
-
δεν εχει τα led του απλου ΤΤ ή μιλας για χωρις καν led??
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μια χαρά το ΤΤRS,αλλά τα 4.6 δεν είναι λίγο αισιόδοξη τιμή? Πόσο κάνει το TT-S?
62.000 € το συγκεκριμένο στη φωτό, το πήρε φίλος.
Καλοτάξιδο,πολύ όμορφο.
Υγ Όπως θα είδες παρακάτω βέβαια,εννοούσα το 0-100
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Καλοτάξιδο,πολύ όμορφο.
Υγ Όπως θα είδες παρακάτω βέβαια,εννοούσα το 0-100
Εγώ νόμισα ευρώ!
Ωραίο το άτιμο το TTS. Νομίζω γύρο στο 5.4 sec κάνει το 0-100 επειδή τον ρώτησα κιόλας. Όλα τα λεφτά και το ημιαυτόματου κιβώτιο S-tronic με τα pedals πίσω από το τιμόνι. Και φυσικά 35 κιλά ροπής!
-
δεν εχει τα led του απλου ΤΤ ή μιλας για χωρις καν led??Εχω το απλο το tt με φωτα bi xenon. Απλα θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω σαν εξτρα τα led απο το tts χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω όλο το φανάρι. Ολα αυτα σε αντιπροσωπεία της audi βέβαια.
-
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
Εχω το απλο το tt με φωτα bi xenon. Απλα θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω σαν εξτρα τα led απο το tts χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω όλο το φανάρι. Ολα αυτα σε αντιπροσωπεία της audi βέβαια.
μου φαινεται αρκετα διαφορετικο το φαναρι,ασε που τα led αν θυμαμαι καλα παιζουν το ρολο των φωτων θεσης οποτε δεν ξερω αν ειναι τοσο απλο και στην αντιπροσωπεια σιγουρα δε θα ναι φθηνο
ευτυχως που δε μου αρεσουν τα led του Α3 και δε μπαινω σε σκεψεις
-
Εχω το απλο το tt με φωτα bi xenon. Απλα θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω σαν εξτρα τα led απο το tts χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω όλο το φανάρι. Ολα αυτα σε αντιπροσωπεία της audi βέβαια.
μου φαινεται αρκετα διαφορετικο το φαναρι,ασε που τα led αν θυμαμαι καλα παιζουν το ρολο των φωτων θεσης οποτε δεν ξερω αν ειναι τοσο απλο και στην αντιπροσωπεια σιγουρα δε θα ναι φθηνο
ευτυχως που δε μου αρεσουν τα led του Α3 και δε μπαινω σε σκεψεις
Έπρεπε ο γείτονας μου να έμενε δίπλα σου. Να βλέπεις κάθε μέρα το Q5
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)