-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To DSG (γενικά) δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη ροπή, η Veyron DSG έχει. Λογικά στα επόμενα χρόνια θα εξαπλωθεί πολύ.αφού μπορεί στη Veyron,'μπορεί' σε όλα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To DSG (γενικά) δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη ροπή, η Veyron DSG έχει. Λογικά στα επόμενα χρόνια θα εξαπλωθεί πολύ.Πράγματι δεν έχει πρόβλημα με τη ροπή όπως π.χ. έχουν οι μεταδόσεις τύπου CVT. Από τη δεκαετία του '80 μάλιστα, που η Audi χρησιμοποιούσε μια από τις πρώτες εκδόσεις του DSG στο ΠΠΡ. Κάτι ακούγεται ότι και το επόμενο EVO (Χ) DSG θα φοράει.
ετοιμαζεται και 7αρι DSG....
Μια και αναφέρθηκε, της Veyron είναι 7άρι (τελείως διαφορετικών προδιαγραφών βέβαια από τα γνωστά της Borg Warner / VAG).
Άντε να δούμε κανένα 7άρι και σε κανένα S3... H χαρά του παιδιού θα είναι!! -
Ενα χειροκινητο 7αρι θα ειναι η χαρα του μ@λακα που θα περασει το 10% της ζωης του αλλαζοντας ταχυτητες
-
To 7άρι DSG της Veyron είναι της Ricardo.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενα χειροκινητο 7αρι θα ειναι η χαρα του μ@λακα που θα περασει το 10% της ζωης του αλλαζοντας ταχυτητεςΓια DSG μιλάμε βρεεε!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To 7άρι DSG της Veyron είναι της Ricardo.και κοστίζει περισσότερο από το TT
-
4 μήνες παράδοση ανεξάρτητως χρώματος
-
-
κατάλαβες τίποτα?
-
-
δεν ξέρω Deutch
-
Νομίζω λέει πως η Brera είναι σε άλλη κατηγορία και κανονικά δνε πρέπει να συγκρίνεται με τα άλλα 2 ενώ επίσης ανέφερε πως η Brera έχει 87 φορές μεγαλύτερη ακα-μψία απο τη Ζ4 και 75 φορες μεγαλύτερη του ΤΤ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω λέει πως η Brera είναι σε άλλη κατηγορία και κανονικά δνε πρέπει να συγκρίνεται με τα άλλα 2 ενώ επίσης ανέφερε πως η Brera έχει 87 φορές μεγαλύτερη ακα-μψία απο τη Ζ4 και 75 φορες μεγαλύτερη του ΤΤ.πόσες φορές??
πάω για καφέ...
-
Συγκριτικό του Ελληνικού AMS που περιλαμβάνει το ΤΤ 3.2
και .. Ζ4 , SLK 350 , 350Z , RX8 , 130 , R32 , Megane RS , Focus ST -
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Fifth Gear - Audi TT vs BMW Z4
Youtube VideoΤο Audi καλύτερο σαν αυτοκίνητο, η BMW καλύτερη στην πίστα.
Διαλέγεις και παίρνεις... -
Στις Σέρρες όμως;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στις Σέρρες όμως;Δεν ξέρω τι θα γίνει στις Σέρρες, αλλά πριν από λίγο κάθισα στη θέση οδηγού του καινούριου ΤΤ. Για ακόμα μία φορά η θέση οδήγησης σε ένα Audi είναι απλά κορυφαία!!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στις Σέρρες όμως;
Δεν ξέρω τι θα γίνει στις Σέρρες, αλλά πριν από λίγο κάθισα στη θέση οδηγού του καινούριου ΤΤ. Για ακόμα μία φορά η θέση οδήγησης σε ένα Audi είναι απλά κορυφαία!!!!!
μάλλον δεν πρόσεξες τι ΕΓΙΝΕ στις Σέρρες στα links του ΒΑΣΙΛΗ
1:37 παρά κάτι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στις Σέρρες όμως;
Δεν ξέρω τι θα γίνει στις Σέρρες, αλλά πριν από λίγο κάθισα στη θέση οδηγού του καινούριου ΤΤ. Για ακόμα μία φορά η θέση οδήγησης σε ένα Audi είναι απλά κορυφαία!!!!!
μάλλον δεν πρόσεξες τι ΕΓΙΝΕ στις Σέρρες στα links του ΒΑΣΙΛΗ
1:37 παρά κάτι
Οι χρόνοι πάντως είναι λίγο περίεργοι. Μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικοί για την συγκεκριμένη ημέρα και να δείχνουν την ευκολία 'γραψίματος' γρήγορου γύρου αλλά απέχουν πολύ από άλλες μετρήσεις ... πχ. RX8 1:41 -- 1:37 . Επίσης απ'ότι κατάλαβα μέτρησαν μόνο ένα γύρο σε κάθε αυτοκίνητο (μάλλον έλλειψη ελαστικών για άλλες προσπάθειες)
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)