-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Για του λόγου το αληθές το αγαπητό μας Drive τα λέει όλα αυτά!Καλά κρασά τον Αύγουστο!!
Ακόμα δεν έχουν κλείσει αυτοί?? -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Για του λόγου το αληθές το αγαπητό μας Drive τα λέει όλα αυτά!το drive εβγαλε το δικο μου 248 που ηταν κοντα στους 4Τ (245) , μετα βγαζει το TTS 225 και ελεγε οτι δεν ειχε στρωθει το μοτερ (εκανε ομως θεικους χρονους σταση κτλ), αυτοι νομιζω ειχαν βγαλει 120 αλογα κατω και το rs4 με τα 420 και τωρα ηρθαν να τα αποτελειωσουν ολα
δεν παιζει να εχει τετοιες απωλειες και να δινει μονο τοσο λιγα τροχο..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για του λόγου το αληθές το αγαπητό μας Drive τα λέει όλα αυτά!
Καλά κρασά τον Αύγουστο!!
Ακόμα δεν έχουν κλείσει αυτοί??Όόόχι...ακόμα παλεύουν!!!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
πες μου τουλαχιστον οτι αυτοι δεν ειχαν προβλημα να κανουν καλη εκκινηση με haldex οπως οι 4Τ που λενε οτι δεν ξεκιναει καλα
-
Θα είχε ενδιαφέρον να το έλεγαν ομολογουμένως!
-
Ακόμα δεν έχουν κλείσει αυτοί??Περίμενε... 390 άλογα είναι αυτά...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πες μου τουλαχιστον οτι αυτοι δεν ειχαν προβλημα να κανουν καλη εκκινηση με haldex οπως οι 4Τ που λενε οτι δεν ξεκιναει καλα
Τι εκκίνηση να κάνουν?? Αυτοί έχουν μείνει 5 άτομα και οι 2 είναι λογιστές και γραμματεία. Αντιγραφή είναι όλα τα άρθρα τους...για να μη σου πω γράφουν νούμερα στην τύχη...αλλά δεν πειράζει τους άξιζε! Τον είχαν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ!!
-
Τώρα δεν θέλω να πω κάτι γιατί θα γίνω κακός με το Drive...θα σου στείλω pm και θα σου εξηγήσω!
-
βαγ-κιουση εγω ο κακομοιρος(εφοσον ασχολουμαι..) ηξερα οτι το βαρος ειναι παντα αρνητικος παραγοντας αλλα οχι τοσο εν κινησει οσο απο σταση..τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ειναι το ιδιο,δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω διανυσματα κτλ για να στο αναλυσω..
κ δεν νομιζω οτι στην προηγουμενη απαντηση μου ειπα κατι διαφορετικο περι βαρους ..οσο για το κλιο,σιγουρα κ παλι ξερεις καλυτερα απο τους σχεδιαστες..οπως ξερεις κ για τις μ3..
αα,σε ευχαριστω που μου θυμισες κ την αλλη μοναδικη(με copyright να φανταστω) θεωρια σου οτι τα ατμοσφαιρικα εχουν λιγοτερες απωλειες απο τα υπερτροφοδοτουμενα,μιας κ η δυναμη χανεται απο τον τροπο που παραγεται ( wtf????)κ οχι απο τον τροπο με τον οποιο περναει-φτανει στους τροχους ..
τεσπα,δεν θα διαφωνησω αλλο,οπως κ να εχει,εχεις δικαιο φιλε μου μηδενιστη!!yo!!!vag rulez!!word..υ.γ.
ελπιζω να μην παρεξηγεισαι με την πλακα που κανω..εσυ την ξεκινησες!! -
Το βάρος σαφώς και παίζει μεγάλο ρόλο... όχι μόνο απο στάση αλλά και εν κινήσει εντός των νόμιμων ορίων ταχύτητας...
Στα πολλά όμως (>150) είναι τέτοια η αντίσταση του αέρα που το βάρος περνάει σιγά σιγά σε δεύτερη μοίρα... εκεί πρωταγωνιστές γίνονται η δύναμη και η αεροδυναμική... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αν είναι έτσι, λυπάμαι τα ράουλα που θα μετρήσουν τη Veyron...χίλια εκατόν δεκά κάτι άλογα... μιλάμε για στρόφαλο. Τα 1001 άλογα που ισχυρίζεται τα έχει στα σίγουρα στον δρόμο για αυτό τον λόγο και πιάνει τα 100 σε 2,5sec με τέτοιο τρελό βάρος που έχει (φυσικά βοηθάει λίγο και η τετρακίνηση)
πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ δύναμη
-
Ακόμα δεν έχουν κλείσει αυτοί??TTRS με 390 άλογα > αρ ες μα ρες κου κου να ρες
πες τα ρε Stefan, ήηημαρτον θεούλη μου!!!!! άκου 112άλογα απώλειες... Το αυτοκίνητο φαντάζομαι έχει πάρει έγκριση τύπου παραγωγής από το Γερμανικό κράτος οπότε όσα λέει βγάζει. ΤΕΛΟΣ. Τι ανούσια κουβέντα κάνετε? Σίγουρα για να πιάσει στον πάγκο στην διαδικασία της έγκρισης όσα ισχυρίζεται θα πρέπει να βγάζει λίγο παραπάνω για να υπερκαλύψει τυχόν αυξομειώσεις στην γραμμή παραγωγής αλλά με την σημερινή τεχνολογία διαχείρησης κινητήρων μπορούν άμα θέλουν και να περνάει το test με 1 άλογο παραπάνω! Δηλαδή 341άλογα αν μιλάμε για το τε τε αρ ες.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Αν είναι έτσι, λυπάμαι τα ράουλα που θα μετρήσουν τη Veyron...
χίλια εκατόν δεκά κάτι άλογα... μιλάμε για στρόφαλο. Τα 1001 άλογα που ισχυρίζεται τα έχει στα σίγουρα στον δρόμο για αυτό τον λόγο και πιάνει τα 100 σε 2,5sec με τέτοιο τρελό βάρος που έχει (φυσικά βοηθάει λίγο και η τετρακίνηση)
Στα 2.8 μετρήθηκε από το R&T. Δεν είναι και κανένα τρελό επίτευγμα για 8λιτρο 4τούρμπινο αν σκεφτείς ότι η Enzo μετρήθηκε στα 3.1 από το ίδιο περιοδικό. Η Veyron πάντα ήταν μια αποτυχία...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είναι έτσι, λυπάμαι τα ράουλα που θα μετρήσουν τη Veyron...
χίλια εκατόν δεκά κάτι άλογα... μιλάμε για στρόφαλο. Τα 1001 άλογα που ισχυρίζεται τα έχει στα σίγουρα στον δρόμο για αυτό τον λόγο και πιάνει τα 100 σε 2,5sec με τέτοιο τρελό βάρος που έχει (φυσικά βοηθάει λίγο και η τετρακίνηση)
Στα 2.8 μετρήθηκε από το R&T. Δεν είναι και κανένα τρελό επίτευγμα για 8λιτρο 4τούρμπινο αν σκεφτείς ότι η Enzo μετρήθηκε στα 3.1 από το ίδιο περιοδικό. Η Veyron πάντα ήταν μια αποτυχία...
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τον λογο υπαρξης της veyron
-
Η γερμανική βλακεια του Πιχ είναι ο λόγο υπάρξης του τερατουργήματος.
-
Αν και οφ τόπικ ,θα έλεγα πολύ δύναμη για το τίποτα! Πρεστιζ και πάλι πρεστιζ!
ΕΝΖΟ με 1100 άλογα!
Ωχ ! Ξέχασα ότι μιλάμε για ττρς , -
απο ποτε η enzo εχει τοσα αλογα?
η veyron ειναι ενα αυτοκινητο που κανει ο,τι κανει και το κανει σαν να μην τρεχει τιποτα..
πιανει τα 400 χλμ σαν να μην τρεχει τιποτα και γενικα γ@μαει
δε σπαει δε χαλαει, δεν τρεμει/τριζει καν..ο στοχος της δεν ειναι να σπασει τα χρονομετρα στη πιστα , ομως μια χαρα τα παει κι εκει
μη μου συγκρινετε ανομοια πραγματα,η ferrari ειναι αυτοκινητο πιστας και τιποτα παραπανω
οσο για το TTRS μια χαρα σπαει τα χρονομετρα και διασυρει τον ανταγωνισμο του , οποτε κριμα..
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αν και οφ τόπικ ,θα έλεγα πολύ δύναμη για το τίποτα! Πρεστιζ και πάλι πρεστιζ!
ΕΝΖΟ με 1100 άλογα!
Ωχ ! Ξέχασα ότι μιλάμε για ττρς ,Υπάρχει η Enzo FXX με τα 900 άλογα και τα 1100 κιλά και bye bye Veyron... Βέβαία είναι ένα αγωνιστικό που με το ζόρι (και μετά απο τροποποιήσεις) βγάζει άδεια κυκλοφορίας και δεν έχει καμία σχέση με την εύχρηστη Bugatti αλλά αν θέλεις το απόλυτο σε επιδόσεις και αίσθηση, τότε αυτό είναι!
Τέρμα το από μένα.
-
realzeus ελπιζω μολις παρεις το τριροτο σου να παψεις να υποστηριζεις τους ιταλους...
αντε μονο τη ferrari..
-
Και τώρα γερμανικό έχω αλλά η λατρεία στην Ferrari είναι θρηεκσυτικών διαστάσεων! Βέβαια όχι άδικα καθώς είναι τα καλύτερα supercars και όταν βγαίνει το top model (F40, F50, Enzo) με διαφορά το ταχύτερο!
Όσο για το Τσιρότο( ), ίσως κερδίσει το πισωκίνητο Toyobaru όταν βγει με το καλό. Και όπως είδες δεν είμαι πορωμένο ιταλόφιλος γενικώς και αορίστως. Ξέρω πως σε μερικές κόντρες (TTS vs Brera πχ, αν και δεν αρέσει στον φίλο μου τον Busso η σύγκριση αλλά ποσός ενδιαφέρει αυτό τους αγοραστές) τα ιταλικά υστερούν. Στα supercars όμως είναι κορυφή και δεν τίθεται θέμα καν!
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)