-
Ήταν για το καλοκαίρι (μέχρι 31/08). Δεν ισχύει πια.
-
Είχε παίξει πάντως και στην Tv Ιούνιο - Ιούλιο και στα περιοδικά! Ηταν -1000 για όλα τα Clio ανεξαρτήτου κινητήρα και εκδόσεως! Το Clio στην οικογένειά μας με αυτή τη προσφορά τo αγοράσαμε και την είδαμε στην TV ενώ ήμασταν έτοιμοι να παραγγείλουμε το Corsa 1.2! Ενδέχεται να συνεχίζεται ακόμη οπότε αν ενδιαφέρεσαι δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε μια έκθεση!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Είχε παίξει πάντως και στην Tv Ιούνιο - Ιούλιο και στα περιοδικά! Ηταν -1000 για όλα τα Clio ανεξαρτήτου κινητήρα και εκδόσεως! Το Clio στην οικογένειά μας με αυτή τη προσφορά τo αγοράσαμε και την είδαμε στην TV ενώ ήμασταν έτοιμοι να παραγγείλουμε το Corsa 1.2! Ενδέχεται να συνεχίζεται ακόμη οπότε αν ενδιαφέρεσαι δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε μια έκθεση!Ήρωες θα ήσασταν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχε παίξει πάντως και στην Tv Ιούνιο - Ιούλιο και στα περιοδικά! Ηταν -1000 για όλα τα Clio ανεξαρτήτου κινητήρα και εκδόσεως! Το Clio στην οικογένειά μας με αυτή τη προσφορά τo αγοράσαμε και την είδαμε στην TV ενώ ήμασταν έτοιμοι να παραγγείλουμε το Corsa 1.2! Ενδέχεται να συνεχίζεται ακόμη οπότε αν ενδιαφέρεσαι δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε μια έκθεση!
Ήρωες θα ήσασταν.
E όχι! Οι πραγματικοί ήρωες είναι αυτοί που παραγγέλνουν το 1.0 !
-
Αυτοί είναι ημίθεοι τσε βάλε ρε, τι να λέμε...
-
Είχε παίξει πάντως και στην Tv Ιούνιο - Ιούλιο και στα περιοδικά! Ηταν -1000 για όλα τα Clio ανεξαρτήτου κινητήρα και εκδόσεως! Το Clio στην οικογένειά μας με αυτή τη προσφορά τo αγοράσαμε και την είδαμε στην TV ενώ ήμασταν έτοιμοι να παραγγείλουμε το Corsa 1.2! Ενδέχεται να συνεχίζεται ακόμη οπότε αν ενδιαφέρεσαι δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε μια έκθεση!Εχμμ...
Τι σχέση μπορεί να έχει ο αναιμικός κινητήρας του Corsa 1.2 με τον άπαιχτο TCE 1.2;
Διότι ναι μεν το Corsa 1.2 κοστίζει αρκετά λιγότερα από το Clio III TCE αλλά κατά τα λοιπά καμμία σχέση. -
Καλά, βγαίνει αυτό το corsa σε 1.2 ΚΑΙ σε 1.0 κυβικά??!!
Ήρωες δε λες τίποτα! -
Βασικά το αυτοκίνητο προορίζεται για πολύ βασική χρήση! Οπότε λέγαμε να πάρουμε το Corsa 1.2 Essentia Full. Εβγαινε στα 13.300! To Clio TCE στην expression έβγαινε στα 14300 πριν την έκπτωση και δεν θέλαμε να ξεφύγουμε οικονομικά τόσο πάνω! Αλλα με τα -1000 μας έκατσε κουτί! Ηρθε στα 13.300 και φυσικά το προτιμήσαμε!
-
στην οικογενεια βρισκεται ενα renault twingo του 98 το οποιο ειναι με το συστημα easy( κανονικο 5αρι κιβωτιο ,ωστοσο δεν υπαρχει συμπλεκτης ,αυτα τα κανει μονο του το κιβωτιο), υπαρχει αυτο το συστημα ακομα και αν ειναι υπαρχει μπαινει στο clio; γενικα αυτοματο κιβωτιο υπαρχει για το κλιο;
-
Υπάρχει αυτόματο κιβώτιο στο Clio! Λεγεται Quickshift και είναι περίπου παρόμοιο σε λειτουργία με αυτό που αναφέρεις στο twingo και πολύ πιο αξιόπιστο από το συγκεκριμένο που αναφέρεις!Διατίθεται όμως με το κινητήρα 1.2 76hp! Επίσης αλλου τύπου αυτόματο κιβώτιο υπάρχει στην έκδοση 1.6! To 1.2 TCE δεν διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο! Εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο στο Clio -προς το παρόν- δεν εισάγονται, ίσως αλλάξει το επόμενο διάστημα αυτό! Αλλά υποθέτω ότι με παραγγελία μπορούν να σου φέρουν αυτοκίνητο με Quickshift!
Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για Renault και αυτόματο quickshift είσαγονται εκδόσεις του νέου renault Twingo!
1.2 16v 76 hp Expression Auto 11.800
1.2 16v 76 hp Dynamic Auto 12.800 -
ευχαριστω ιδιαιτερως για την πληροφορηση, ελυσες μεχρι και την τελευταια απορια που θα μπορουσα να εχω
Κριμα που στον TCE δεν εχουν αυτοματοείναι περίπου παρόμοιο σε λειτουργία με αυτό που αναφέρεις στο twingo και πολύ πιο αξιόπιστο από το συγκεκριμένο που αναφέρεις!
η αληθεια ειναι οτι εχει βγαλει ζημιες και συνολικα πρεπει να εχουν δωθει περι τα 1300€ αποκλειστικα για τις επισκευες του κιβωτιου την τελευταια 5ετια..... Παντως ειναι ιδιαιτερως ευχρηστο και ξεκουραστο μεσα στην πολη
-
Το κιβώτιο που είχε το Twingo είχε αποδειχτεί ιδιαίτερα αναξιόπιστο γι'αυτό και σταμάτησε σύντομα σχετικά η παραγωγή του ενώ ήταν και ιδιαίτερα πολύπλοκο σαν κατασκευή. To Quickshift πετυχαίνει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα αλλά είναι ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο κιβώτιο.
-
Μπήκα προχθές στο νέο Twingo στην έκδοση με τον TCE.
Φοβερό αμαξάκι, πολύ όμορφο εσωτερικό, ιδιαίτερως πρακτικό κ αίσθηση 'μεγάλου' οχήματος.
Εκείνο που δεν μου άρεσε είναι ότι βγαίνει μόνο 3θυρο.
Μετά έμαθα για το νέο Jazz & άρχισα να ψήνομαι... -
Γιατί? Θέλεις να αλλάξεις τόσο γρήγορα το Clιουδάκι?
-
Γιατί? Θέλεις να αλλάξεις τόσο γρήγορα το Clιουδάκι?Για την αδερφή μου το σκέφτομαι.
Το Clio προορίζεται να αλλάξει σε 3-4 χρόνια.
Αν έχει βγει κάποιο καλύτερο Megane τότε (μάλλον) θα το επιλέξω.
Αλλιώς με βλέπω για Honda Civic
Το κακό με τα Renault είναι ότι δίνουν εγγύηση μόνο 2 έτη ενώ τα Honda 7!!! -
Τα μοντέλα που κυκλοφορούν από το 2008 και μετά (Laguna III και Koleos) έχουν πλέον 3 χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα. Το ίδιο θα ισχύει για κάθε μοντέλο της Renault από εδώ και πέρα. Από τα παλιότερα μοντέλα προς το παρόν τρία χρόνια έχουν μόνο το Espace και το Vel Satis που δεν αφορούν ιδιαίτερα την Ελλάδα.
Για την αδερφή σου? Μάλλον ως γυναίκα θα κλίνει προς το Twingo...
-
Ο χρήστης myst_gr έγραψε:
Το κακό με τα Renault είναι ότι δίνουν εγγύηση μόνο 2 έτη ενώ τα **Honda 7!!! **:o
Λάθος. Η εγγύηση της Honda είναι 10ετή πλέον με τα 3 πρώτα εργοστασιακά ... και τα υπόλοιπα 7 χρόνια για τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το διαφορικό και τον κεντρικό άξονα μετάδοσης της κίνησης.
-
Καλημέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Renault Clio TCE 1.2 πεντάθυρου.
Θέλω να ρωτήσω:
- Η έκδοση Expression βγαίνει μόνο με την ανοικτή ταπετσαρία(;) γιατί έτσι μου είπαν σε αντιπρόσωπο και δεν το πίστευα.....
- Ο κινητήρας απαιτεί βενζίνη 100 οκτανίων ή μπρορείς να βάζεις και απλή αμόλυβδη χωρίς προβλήματα;
- Ο αυτόματος κλιματισμός του Dynamic είναι πιο οικονομικός από απλό κλιματισμό; Είναι δυνατόν να απενεργοποιήσω τον αυτόματο κλιματισμό π.χ. το χειμώνα στο Dynamic;
- Μπορείς να παραγγείλεις Rip Curl χωρίς τα σηματάκια του Rip Curl;
- Αν παραγγείλω το Expression με ζάντες 16' θα μου τις βάλουν στο εργοστάσιο ή εδω;
- Το αμάξι θα αγοραστεί για οικογενειακό με προοπτική 10ετίας. Αναμένονται προβλήματα λόγω turbo;
- Ποιος είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος (Αθήνα);
Ευχαριστώ πολύ
Καλώς σας βρήκα.......
-
2)Εγω βαζω μονο 100αρα,αλλα οι πιο πολλοι βαζουν 95αρα....
4)Τα σηματακια βγαινουνε πανευκολα και χωρις ζημιες....
6)Δε νομιζω να υπαρξουν προβληματα,αν γινεται σωστη συντηρηση,και ενα service στο turbo στα 100000χλμ.... -
- Μόνο με την ανοιχτή ταπετσαρία βγαίνει η Expression και έχει και σαμπανιζέ κομμάτι στο ταμπλό γύρω από τα χειριστήρια κλιματισμού και ηχοσυστήματος. Αν θέλεις ανεβάζω photo απο το εσωτερικό του δικού μου expression να έχεις μια ιδέα.
- Απλή χωρίς κανένα πρόβλημα
- Δεν το γνωρίζω αλλά υποθέτω πως ναι είναι λογικά πιο οικονομικό.
- Ουτε αυτό το γνωρίζω αν γίνεται αλλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω βγαίνουν πανεύκολα και χωρίς ζημιά στο χρώμα.
- Αν έχεις το καιρό να περιμένεις για παραγγελία αυτοκινήτου να έρθει από έξω μπαίνουν από το εργοστάσιο. Αν θέλεις γρήγορα ένα κομμάτι ετοιμοπαράδοτο η αλλαγή γίνεται εδώ.
- Πριν το αγοράσουμε έχω ψάξει και ελληνικά και ξένα φόρουμ. Δεν έχω βρει πουθενά αναφορές για προβλήματα σε κινητήρα όπως επίσης το Clio III μάλλον είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα που έχει παράγει η Renault.
- Για την αγορά του αυτοκινήτου σου δεν σε καίει τίποτα παραπάνω από το να πετύχεις την καλύτερη τιμή αν είναι μετρητοίς ή κάποια δώρα και παροχές, αν είναι με διακανονισμό το καλύτερο χρηματοδοτικό. Αρα δεν χάνεις τίποτα να περάσεις μια βόλτα από όλες. Ουτως ή αλλως αυτή τη στιγμή δεν είναι πολλές. Στην οικογένεια μας το πήραμε απο ΠΛΑΜΑΡ και ήταν κύριοι σε όλα: ημερομηνίες, διαδικασίες... Από εκεί και πέρα η ΛΑΜΔΑ νομίζω έχει αρχίσει αυτόνομα να παρέχει 3 χρόνια δωρεαν sevice νομίζω...Οπότε κάνε μία γύρα...Αν και όταν πάρεις το Clio με το καλό για τη συντήρηση του το συζητάμε...
Renault Clio 2005