-
- Καλα στο ειπαν..για καποιο λογο σε θεματα interior ΔΕΝ εχεις επιλογη...
- δεν ξερω -δεν απαντω...εγω βαζω απλη με προσθηκη ακετονης 2,7ml/lt(δεν εχω turbo)
- αν προβληματιζεσαι τοσο παρτο χωρις...εχει και ειδικη εκδοση..χωρις A/C!!!
4)οχι δεν μπορεις..!παιρνεις πιστολακι και το βγαζεις χωρις προβληματα! - εχω την εντυπωση οτι οπως και να εχει εδω αλλαζουν ασχετως χρονου παραδοσης και παραγγελιας!
- Η ιστορια θα δειξει...Δεν νομιζω να μπορει να σου πει η να σου εγγυηθει καποιος για ενα νεο μοντελο αυτοκινητου τι μπορει να παρουσιασει στα 2-3 η 10 χρονια!!!!
- δεν ξερω αν ισχυει ακομα τα 1000 ευρω εκπτωση που ισχυε το καλοκαιρι-που δεν νομιζω-!κανε μια ερωτηση μηπως εχουν κανενα νεο 'πακετο' εκπτωτικο!και για να πουμε και τα ΣΤΡΑΒΑ μας-γιατι εχουμε και παρα πολλα-να ξερεις οτι μπορει να αντιμετωπισεις παροχη του τυπου: 'σας κανουμε δωρο τα ΠΑΤΑΚΙΑ που δεν ειναι standard στον εξοπλισμο' ...εκει μπορεις να κραξεις ανηλεως και κατεξακολουθηση!!!το after sales ειναι το 'μανικι' της υποθεσης!!!και αυτο γιατι στο λεω..τουλαχιστον πριν κανα 6μηνο(απο τοτε εχω να αγορασω ανταλακτικο γνησιο απο Renault- να γνωριζεις οτι ειμαστε φαρμακειο στα ανταλακτικα!!!!επισης κατι που δεν ξερω αν το γνωριζεις ΔΕΝ υπαρχει stok ανταλακτικων στην Ελλαδα..μονο κατοπιν παραγγελιας απο Γαλλια!τα χαϊλικια που ειχαμε επι Μανιατοπουλου με αποθηκες stok ανταλακτικων μεχρι και για 5 αρια και Quadra 21 turbo και μεχρι και την τελευταια βιδα ετοιμοπαραδοτη εχουν γινει παρελθον!!!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το κιβώτιο που είχε το Twingo είχε αποδειχτεί ιδιαίτερα αναξιόπιστο γι'αυτό και σταμάτησε σύντομα σχετικά η παραγωγή του ενώ ήταν και ιδιαίτερα πολύπλοκο σαν κατασκευή..αναφερεσαι στο αυτοματο κιβωτιο;η στο JB1;
To Quickshift πετυχαίνει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα αλλά είναι ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο κιβώτιο.
γιατι οπως το εχεις γραψει ειναι σαν να μιλας-περι προβληματων - για το JB1...
-
Ο χρήστης giorgosc61 έγραψε:
Καλημέρα σας,Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Renault Clio TCE 1.2 πεντάθυρου.
Θέλω να ρωτήσω:
Να απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου...
- Ναι, και λογικά δε θα έχει το καλό πλαστικό στο ταμπλώ που έχουν τα rip curl και dynamic.
- Εγώ βάζω 95άρα. Για μια περίοδο έβαζα 100άρα(4-5 γεμίσματα). Ένιωσα μια καλύτερη απόκριση, αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στη βενζίνη, ή στην αλλαγή φίλτρου με JR που είχα βάλει την ίδια περίοδο ακριβώς. Μετά την 'επιστροφή' στην απλή πάντως δε μου φάνηκε κάποια πτώση στην απόδοση. Και για μένα προσωπικά δεν αξίζει η ακριβότερη βενζίνη...
- Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο που ο αυτόματος κλιματισμός να είναι οικονομικότερος από το a/c. Εκτός αν εννοεί κανείς πως όταν έχει κρυώσει αρκετά η καμπίνα θα απενεργοποιεί το a/c αυτόματα και για αυτό το διάστημα θα καίει λιγότερο. Για πόσο όμως να κρατήσει αυτό? Ειδικά το καλοκαίρι και με 40°C;
- Όπως σου είπαν βγαίνουν τα σηματάκια όλα εκτός από αυτό που έχει κάτω από το ραδιοCD στην κονσόλα.
- Δεν γνωρίζω, αλλά όπου και να στις βάλουν δε νομίζω να έχει ιδιαίτερη διαφορά. Να ξέρεις πάντως πως τώρα πια κανένα Clio δεν έρχεται με πίσω δίσκους, έστω και αν έχει 16' ζάντες από τη μάνα του. Πίσω δισκόφρενα μόνο με παραγγελία και έξτρα χρέωση του ESP. Το είχα ακούσει αυτό, αλλά το επιβεβαίωσα όταν είδα στην αντιπροσωπεία ολοκαίνουριο TCE dynamic για παράδωση,με τις 16άρες και είχε πίσω ταμπούρα. Δεν το ήξερε ούτε καν ο πωλητής, ο οποίος μέχρι τότε έλεγε πως αν έχει 16άρες έχει και δίσκους...
- Με σωστή χρήση δε θα σου βγάλει τίποτα. Λίγο προσοχή στο ζέσταμα και στο κρύωμα και είναι όλα οκ. Το κρύωμα ειδικά είναι εύκολο να γίνει αν κινείσαι και με χαμηλές ταχύτητες και μεγάλη σχέση κρατώντας τις στροφές χαμηλά για λίγα λεπτά πριν το σβήσεις, οπότε δεν χρειάζεται να περιμενεις ιδιαίτερα. Υπολόγισε επίσης πως η renault κατά τη μετατροπή του απλού 1.2 16v σε turbo έχει κάνει ένα σωρό προσθήκες(τουρμπίνα mitsubishi, ψυγείο λαδιού, intercooler, σφυρήλατα έμβολα, ψεκαστήρια λαδιού στα έμβολα και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει...) που μόλις τα ακούς νομίζεις πως είναι για κανένα τέρας ιπποδύναμης, και βγάζει μόλις 100 αλογάκια. Αυτά είναι όμως για να είναι αξιόπιστο το μοτέρ και να βγάλει απροβλημάτιστα τα 300.000χλμ που λένε από την εταιρία. Πιστεύω πως αν δεν το πειράξεις για να βγάλει παραπάνω άλογα και το προσέχεις λίγο, δε θα βγάλει το παραμικρό, και τη δεκαετία την έχεις σίγουρη.
7)Εγώ σαν νέος κάτοχος Ρενώ δεν γνωρίζω και πολλά από τις αντιπροσωπείες. Το αγόρασα από τη Ρενκα στη Θησέως, και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το γεγονός ότι όταν πήγα για πρώτη αλλαγή λαδιών μου τα αλλάξανε αμέσως ενώ το πήγα 14:30 και δε με χρέωσαν τίποτα πέρα από την αξία των λαδιών.
Η γνώμη μου είναι πως αν θες να κρατήσεις το κόστος χαμηλά πάρε Expression χωρίς κανένα έξτρα και βάλε όταν μπορείς ζάντες. Διαφορετικά πήγαινε σε dynamic. Απέφυγε Rip Curl με ζάντες γιατί σου έρχεται όσο το dynamic.
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
7) δεν ξερω αν ισχυει ακομα τα 1000 ευρω εκπτωση που ισχυε το καλοκαιρι-που δεν νομιζω-!κανε μια ερωτηση μηπως εχουν κανενα νεο 'πακετο' εκπτωτικο!και για να πουμε και τα ΣΤΡΑΒΑ μας-γιατι εχουμε και παρα πολλα-να ξερεις οτι μπορει να αντιμετωπισεις παροχη του τυπου: 'σας κανουμε δωρο τα ΠΑΤΑΚΙΑ που δεν ειναι standard στον εξοπλισμο' ...εκει μπορεις να κραξεις ανηλεως και κατεξακολουθηση!!!το after sales ειναι το 'μανικι' της υποθεσης!!!και αυτο γιατι στο λεω..τουλαχιστον πριν κανα 6μηνο(απο τοτε εχω να αγορασω ανταλακτικο γνησιο απο Renault- να γνωριζεις οτι ειμαστε φαρμακειο στα ανταλακτικα!!!!επισης κατι που δεν ξερω αν το γνωριζεις ΔΕΝ υπαρχει stok ανταλακτικων στην Ελλαδα..μονο κατοπιν παραγγελιας απο Γαλλια!τα χαϊλικια που ειχαμε επι Μανιατοπουλου με αποθηκες stok ανταλακτικων μεχρι και για 5 αρια και Quadra 21 turbo και μεχρι και την τελευταια βιδα ετοιμοπαραδοτη εχουν γινει παρελθον!!!Εχουν αλλάξει τα πράγματα ως προς το ανταλλακτικά! Πριν 6 μήνες ακριβώς ήταν πάνω στην αλλαγή αντιπροσώπευσης και αυτά που γράφεις ισχύουν πλήρως! Πλέον η PGA έστησε αποθήκη! Για όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά υπάρχει κανονικότατη ροή και μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχει και πάλι διαθεσιμότητα σε όλα τα ανταλλακτικά! Αυτά ξέρω εγώ...
-
@ mop26: εννοώ ένα κιβώτιο που είχε λανσαριστεί με την εμπορική ονομασία Easy! Αυτό εννοώ ότι ήταν αναξιόπιστο! To Quickshift είναι μια χαρά κιβώτιο!
@mark: προς το παρόν η ΡΕΝΚΑ δεν είναι στις εξουσιοδοτημένες εκθέσεις. μόνο το συνεργείο της αναφέρεται εντός επισήμου δικτύου.
-
Πριν 4 μήνες όταν ζήτησα κάποιο ανταλλακτικό για το Megane μου είπαν 2 αντιπρόσωποι για 15 μέρες αναμονή λόγω παραγγελίας απο την Γαλλία και θα το παρείγγελναν είτε το έπαιρνα εγώ είτε όχι για να το κρατήσουν διότι χρειαζόταν να το έχουν στην αποθήκη τους. Ο ένας μέσα σε μια εβδομάδα το είχε ... ο άλλος ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσει ... Τι παιζόταν? ... ο ένας που μου το έφερε ήξερε ότι θα συνεχίσει να πουλάει Renault ενώ ο άλλος όχι και δεν τρελαινόταν να εξυπηρετήσει μέχρι που έκλεισε πλέον.
Με συνάδελφο μου κάτοχος Laguna II, μόλις χτες μου είπε ότι γενικά συνέρχονται στα ανταλλακτικά αλλά 'κάποιοι' χρησιμοποιούν ακόμα 'παλιούς τιμοκαταλόγους' ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με συνάδελφο μου κάτοχος Laguna II, μόλις χτες μου είπε ότι γενικά συνέρχονται στα ανταλλακτικά αλλά 'κάποιοι' χρησιμοποιούν ακόμα 'παλιούς τιμοκαταλόγους' ...Ετσί είναι... Αλλά η Pga δείχνει ότι δεν ανέχεται και πολύ από τέτοια -τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή. Σε εξουσιοδοτήμενα έβαλε χέρι ακόμη και για την εργατοώρα που είχαν τσιμπημένη.
-
αν η PGA εχει στησει αποθηκη δεν το γνωριζω και καλα που με πληροφορησες, αλλα δεν νομιζω να δουλευει ακομα-και εννοω να εχει ηδη stock ανταλλακτικα και να δινει στην αγορα!μεχρι και προχτες που πηγα για λογαριασμο φιλου για megane II σε αντιπροσωπια των βορειων προαστειων-δεν ανεφερω, δεν νομιζω οτι χρειαζεται κιολας-ισχυε η εδω και 6μηνου μεθοδος της παραγγελιας απο Γαλλια με 20 μερες παραδοση...οι τιμοκαταλογοι ειναι μπαχαλο και αυτο γιατι οτι εχει μεινει σε ρελεξ(πετρου ραλλη-η Φιλαδελφεια εκλεισε απο 01/08) και τις λοιπες πρωην αντιπροσωπειες Μανιατοπουλου δινουν οτι ανταλακτικα εχουν μισοτιμης στις ενεργες κατα PGA αντιπροσωπειες για να τους φυγουν οτι εχουν stock ακομα και σημερα!αποτελεσμα ενα ανταλακτικο να βγει φτηνοτερο τωρα στην ταδε αντιπροσωπεια που το πηρε απο πρωην Μανιατοπουλο για να εξυπηρετησει πελατες ΑΜΕΣΑ και το ιδιο ανταλακτικο αν ερθει απ΄εξω να κοστιζει παραπανω...οπως επισης να γνωριζετε οτι ολοι οι κωδικοι απο 7700... εχουν μετονομαστει σε 8200...για παλια και για καινουργια μοντελα!
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
- Με σωστή χρήση δε θα σου βγάλει τίποτα. Λίγο προσοχή στο ζέσταμα και στο κρύωμα και είναι όλα οκ. Το κρύωμα ειδικά είναι εύκολο να γίνει αν κινείσαι και με χαμηλές ταχύτητες και μεγάλη σχέση κρατώντας τις στροφές χαμηλά για λίγα λεπτά πριν το σβήσεις, οπότε δεν χρειάζεται να περιμενεις ιδιαίτερα. Υπολόγισε επίσης πως η renault κατά τη μετατροπή του απλού 1.2 16v σε turbo έχει κάνει ένα σωρό προσθήκες(τουρμπίνα mitsubishi, ψυγείο λαδιού, intercooler, σφυρήλατα έμβολα, ψεκαστήρια λαδιού στα έμβολα και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει...) που μόλις τα ακούς νομίζεις πως είναι για κανένα τέρας ιπποδύναμης, και βγάζει μόλις 100 αλογάκια. Αυτά είναι όμως για να είναι αξιόπιστο το μοτέρ και να βγάλει απροβλημάτιστα τα 300.000χλμ που λένε από την εταιρία. Πιστεύω πως αν δεν το πειράξεις για να βγάλει παραπάνω άλογα και το προσέχεις λίγο, δε θα βγάλει το παραμικρό, και τη δεκαετία την έχεις σίγουρη.
μιλαμε για ενα καινουργιο μοτερ που εχει δεν εχει 'Δουλεψει' ενα χρονο!επειδη απο την εταιρεια ειπαν οτι... εσυ παιρνεις το λογο τους για εγγυηση;;;εγω παντως οχι!δεν λεω μακαρι το συγκεκριμενο μοτερ να μας βγαλει ασπροπροσωπους οπως εχει κανει και με τα παλαιοτερα ατμοσφαιρικα D7F, K4M,F7Pκτλπ που μιλαμε για σκυλια μοτερ!αλλα απο την αλλη μην βγαζεις ετσι συμπερασματα επειδη 'Δωριστηκε' μια τουρμπινα απο την Mitsubishi και εχει σφηρηλατα ...τα μοτερ εχουν και αλλα κομματια εκτος απο αυτα!και οτι ειναι να δεις θα το δεις πολυ αργοτερα και οχι στα πρωτα 50.000 χλμ! και σε ενα καινουργιο αμαξι που δεν ειναι ουτε ενα χρονο στην αγορα κρατα μια επιφυλαξη...
-
Καλά, σίγουρα ο χρόνος θα δείξει. Σε γενικές γραμμές έτσι είναι.Όμως όλα αυτά που έχουν βάλει στο μοτέρ, ίσως να μην ήταν απαραίτητα μόνο και μόνο για να αυξήσουν την ιπποδύναμη κατα 24 άλογα, αλλά τα βάλανε για να κρατήσει. Και γενικά πιστεύω πως οι εταιρείες ποτέ δεν βγάζουν έτσι κάτι, αν δεν είναι σίγουροι για αυτό. Εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά οι μεγάλες εταιρείες έτσι κάνουν. Και γενικά είμαι της άποψης πως το τούρμπο αν το προσέχεις δεν έχει λόγο να μην βγει αξιόπιστο. Ειδικά στα σύγχρονα αμάξια με την ηλεκτρονική διαχείριση.
-
Λοιπόν το κάναμε το test drive.
Αυτοκίνητο που οδηγώ τώρα Ford Fiest 1.2 75 άλογα
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο στο δρόμο. Καλό στήσιμο. Απορροφά όλες τις ανωμαλίες του δρόμου....σου δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης.
Ανοίγοντας τον κλιματισμό κόβει ελάχιστα.
Είναι ένα κουκλί. Μου αρέσει πάρα πολύ το γκρί-μπλε το dynamic.
Είναι η 'χρυσή τομή' γι αυτό που ζητάω:- Δυνατός κινητήρας (είμασταν τρία άτομα μέσα και πήγαινε άνετα)
- Μεγάλος χώρος αποσκευών
- Όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά
- Χώροι για να κάθονται άνετα 4 άτομα
- Μεγάλο ντουλαπάκι
- Ελαφρύ τιμόνι
- Μικρές διαστάσεις για να βρίσκεις να παρκάρεις
Ξέρει κάποιος αν αναμένεται πτώση τιμών μέχρι τα Χριστούγεννα;
Εκεί υπολογίζω να κάνω την αγορά. -
Το γκρι μπλε (J47) πραγματικά γράφει πολύ ωραία πάνω σε αυτό το αμάξωμα. Και το δικό μας σε αυτό το χρώμα το πήραμε.
Ακούγεται ότι το επόμενο διαστημα θα αναθεωρηθεί ο κατάλογος της Renault γιατι προς το παρόν -για διάφορους τεχνικούς λόγους- η PGA συνέχιζε με τον παλιό κατάλογο. Λέγεται ότι θα εισαχθούν νέες εκδόσεις και θα διαφοροποιηθούν λιγάκι οι τιμές - λογικά προς τα κάτω. Μέχρι 31/8 ίσχυε και προσφορά -1000 euro. Ξέρει κανείς αν τελικά ισχύει ακόμη?
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
**μιλαμε για ενα καινουργιο μοτερ που εχει δεν εχει 'Δουλεψει' ενα χρονο!**επειδη απο την εταιρεια ειπαν οτι... εσυ παιρνεις το λογο τους για εγγυηση;;;εγω παντως οχι!δεν λεω μακαρι το συγκεκριμενο μοτερ να μας βγαλει ασπροπροσωπους οπως εχει κανει και με τα παλαιοτερα ατμοσφαιρικα D7F, K4M,F7Pκτλπ που μιλαμε για σκυλια μοτερ!αλλα απο την αλλη μην βγαζεις ετσι συμπερασματα επειδη 'Δωριστηκε' μια τουρμπινα απο την Mitsubishi και εχει σφηρηλατα ...τα μοτερ εχουν και αλλα κομματια εκτος απο αυτα!και οτι ειναι να δεις θα το δεις πολυ αργοτερα και οχι στα πρωτα 50.000 χλμ! και σε ενα καινουργιο αμαξι που δεν ειναι ουτε ενα χρονο στην αγορα κρατα μια επιφυλαξη...
Λάθος. Το μοτέρ κλείνει ήδη περίπου 1 χρόνο. Τα πρώτα Clio με τον κινητήρα 1.2 TCE αν θυμάμαι σωστά ήρθαν Οκτώβριο-Νοέμβριο 2007. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει για κάποια βλάβη ή κάτι αρνητικό για τον συγκεκριμένο κινητήρα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Λάθος. Το μοτέρ κλείνει ήδη περίπου 1 χρόνο. Τα πρώτα Clio με τον κινητήρα 1.2 TCE αν θυμάμαι σωστά ήρθαν Οκτώβριο-Νοέμβριο 2007. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχει ακούσει για κάποια βλάβη ή κάτι αρνητικό για τον συγκεκριμένο κινητήρα.
αφού δεν πρόλαβε κανείς να κάνει 300,000χλμ
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
**μιλαμε για ενα καινουργιο μοτερ που εχει δεν εχει 'Δουλεψει' ενα χρονο!**επειδη απο την εταιρεια ειπαν οτι... εσυ παιρνεις το λογο τους για εγγυηση;;;εγω παντως οχι!δεν λεω μακαρι το συγκεκριμενο μοτερ να μας βγαλει ασπροπροσωπους οπως εχει κανει και με τα παλαιοτερα ατμοσφαιρικα D7F, K4M,F7Pκτλπ που μιλαμε για σκυλια μοτερ!αλλα απο την αλλη μην βγαζεις ετσι συμπερασματα επειδη 'Δωριστηκε' μια τουρμπινα απο την Mitsubishi και εχει σφηρηλατα ...τα μοτερ εχουν και αλλα κομματια εκτος απο αυτα!και οτι ειναι να δεις θα το δεις πολυ αργοτερα και οχι στα πρωτα 50.000 χλμ! και σε ενα καινουργιο αμαξι που δεν ειναι ουτε ενα χρονο στην αγορα κρατα μια επιφυλαξη...
Λάθος. Το μοτέρ κλείνει ήδη περίπου 1 χρόνο. Τα πρώτα Clio με τον κινητήρα 1.2 TCE αν θυμάμαι σωστά ήρθαν Οκτώβριο-Νοέμβριο 2007. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει για κάποια βλάβη ή κάτι αρνητικό για τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Τωρα τι να πω..οτι παιζεις με τις λεξεις η οτι δεν διαβασες τι λεω;;;; γραφω 'ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ'! και μου λες οτι ειμαι λαθος γιατι απλα εχει 'δουλεψει' 10 μηνες και τονιζω παρακατω πως ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 50.000 ΧΛΜ...επισης το αμαξι κυκλοφορησε και σε αλλες χωρες της EU 2 μηνες πριν ερθει εδω!οποτε κλεισμενους 12 μηνες του εχει σιγουρα!μπορεις να μπεις να διαβασεις στην http://www.cliosport.net' target='_blank' target='_blank τους πρωτους κατοχους στην Aγγλια!
-
Εμένα πάντως το συγκεκριμένο μοτέρ μου καλλιεργεί εμπιστοσύνη:
βασίζεται ούτως ή αλλως σε ένα πολύ αξιόπιστο σύνολο σε πολύ μεγάλο βαθμό, τον 1.2 16v 76 hp με όποιες αλλαγές έχει δεχτεί ελέω turbo. Η Renault χρόνια φτιάχνει αξιόπιστους κινητήρες turbo και μη. Και τέλος γενικότερα όλοι οι σύγχρονοι τουρμπο κινητήρες είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι. Η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί...Δυστυχώς κάποιοι έχουν μείνει στους παλιούς τουρμπο κινητήρες με τους οποίους ουσιαστικά μικρή σχέση έχουν. Από τα σύγχρονα τουρμπο σύνολα το μόνο προσωπικά δεν εμπιστευομαι και πρακτικά το πρώτο ειδικά καιρό έχει αποδειχτεί αναξιόπιστο είναι το 1.4 tsi στην έκδοση με τα 170 άλογα που είναι πολύ πουσαρισμένη και φέρει ιδιαίτερη τεχνολογία πάνω του αφού συνδυάζει και τουρμπο και κομπρεσορα. Η τελευταία μου φράση ας μην χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει ένας πόλεμος για το πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το σύνολο. Είναι προσωπική μου άποψη και εκτίμηση... -
Δηλαδή τώρα εγώ να αισθάνομαι 'ριγμένος' που έχω πάρει το Clio με τον κινητήρα 1.4, 100 hp?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Από τα σύγχρονα τουρμπο σύνολα το μόνο προσωπικά δεν εμπιστευομαι και πρακτικά το πρώτο ειδικά καιρό έχει αποδειχτεί αναξιόπιστο είναι το 1.4 tsi στην έκδοση με τα 170 άλογα που είναι πολύ πουσαρισμένη και φέρει ιδιαίτερη τεχνολογία πάνω του αφού συνδυάζει και τουρμπο και κομπρεσορα. Η τελευταία μου φράση ας μην χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει ένας πόλεμος για το πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το σύνολο. Είναι προσωπική μου άποψη και εκτίμηση...To ότι είχε αποδειχθεί αναξιόπιστο, είναι κι αυτό προσωπική άποψη και εκτίμηση, ή υπάρχουν κάποια στοιχεία;
-
Ο χρήστης myst_gr έγραψε:
Δηλαδή τώρα εγώ να αισθάνομαι 'ριγμένος' που έχω πάρει το Clio με τον κινητήρα 1.4, 100 hp?AΝ αποφασισεις να 'πουσαρεις' τον 1.4 θα δεις οτι ριγμενος δεν θα εισαι εσυ στο τελος!αλλα μαμα εισαι λιγο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Από τα σύγχρονα τουρμπο σύνολα το μόνο προσωπικά δεν εμπιστευομαι και πρακτικά το πρώτο ειδικά καιρό έχει αποδειχτεί αναξιόπιστο είναι το 1.4 tsi στην έκδοση με τα 170 άλογα που είναι πολύ πουσαρισμένη και φέρει ιδιαίτερη τεχνολογία πάνω του αφού συνδυάζει και τουρμπο και κομπρεσορα. Η τελευταία μου φράση ας μην χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει ένας πόλεμος για το πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το σύνολο. Είναι προσωπική μου άποψη και εκτίμηση...
To ότι είχε αποδειχθεί αναξιόπιστο, είναι κι αυτό προσωπική άποψη και εκτίμηση, ή υπάρχουν κάποια στοιχεία;
Οπως έγραψα ειδικά τον πρώτο καιρό είχαν πολλά gt προβληματάκια...Σε service που είχα πάει σε επίσημη αντιπροσωπεία το audi μου, σε σχετική κουβέντα μου ειχαν πει αριθμό των πόσων gt είχαν εμφανίσει προβλήματα με βάση τα όσα είχαν πουλήσει...Βέβαια απ'οτι ξέρω σε επόμενα gt η vw διόρθωσε ότι προβλήματα είχαν εμφανιστεί στα πρώτα. Αυτά είναι τα στοιχεία. Aπό εκεί και πέρα είναι το μοναδικό σύνολο που εμένα προσωπικά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη -ειδικά με το πέρασμα του χρόνου. Δεν έχω καμιά ένσταση για απλό τούρμπο των 125 αλλά τα tsi με τις μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις που συνδυάζουν τουρμπο κομπρέσορα δεν με έχουν πείσει...Αλλά όπως είπα και στο προηγούμενο post ας μην αναλωθούμε σε αυτό. Εξάλλου υπάρχει και τοπικ για τα tsi golf οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί...Ας μην βγαίνουμε off topic.
Renault Clio 2005