-
Μιλάει μόνο για 2λιτρο 200αρι μοτέρ. 3θυρο μάλλον δεν αναμένεται, από τα τελευταία νέα που είδα.
Το ερώτημά μου είναι το εξής:
Το πασάρουν ως στέισον Κλιό, με υπερδυνατό κινητήρα (έστω ότι θα κυκλοφορήσει και με τους δυνατούς ντήζελ κλπ.) και με 430 λίτρα αποσκευών. Μήπως έχουν χάσει τους ρόλους με το Μεγκάν το σημερινό μοντέλο; Με έχει προβληματίσει λίγο η πορεία του σχεδίου του αρχηγού!Κατά τ'άλλα, σχετικά αρμονικό φαίνεται. Άνετα θα το νόμιζα για μικρομεσαίο 5θυρο hatchback. Τα πίσω φώτα μου φέρνουν σε Golf V Variant, αλλά δεν το συνεχίζω, γιατί θα πέσουν να μας δείρουν μερικοί!
-
Nα ρωτησω κατι, εχει υποψην του κανεις τιποτα για after market μπροστινους προφυλακτηρες (κοματι απο body kit φανταζομαι) και φωτα με μαυρο φοντο (σαν τα μανισια xenon) για το Clio III?
-
[quote='elteo']οι τιμές του νέου Clio 1.2 turbo 100hp:
3d Expression 13700
-
1.2 turbo 100 άλογα. 8 φορολ. ίπποι άρα 93 ευρώ τέλη, χαμηλά ασφάλιστρα και κατανάλωση, σχετικά ακριβούτσικο γύρω στο 15 χιλιάρικα με τον καλό εξοπλισμό και δεδομένου οτι ακούγονται φήμες για διπλασιασμό των τελών κυκλοφορίας ασφαλίστρων και με τη βενζίνη 'οτι ανεβαίνει ΔΕΝ κατεβάινει' πως το βλέπετε? Αξίζει?
-
Πλακα εχει!
Ειδα ενα χθες που δεν φαινοταν με τιποτα οτι ειναι 1.2Τ
Μαλλον για απλο 1.2 θα το περναγες, αλλα το τσαφ τσουφ απο τη σκαστρα ηταν πρωτογνωρη εμπειρια για renault clio.
Κατα τα αλλα συμφωνω με τη λογικη σου,πχ αν ειναι να παρεις ενα 207 1.4, παρε καλυτερα το κλιω! -
submariner
To θέμα που άνοιξες μεταφέρθηκε εδώ όπου και ανήκει. -
Ποιες οι διαφορές εξοπλισμού στις 3 εκδόσεις?
-
Κυριως το εσωτερικο της Expression που εχει μεγαλη διαφορα απο τις αλλες δυο ποιοτικα. Οι αλλες δυο εχουν πολυ καλο μαλακο ματ πλαστικο, χρωμια, δερματα. Η dynamic εχει standard ζαντες (ισως και δισκους?), clima, ασημι φιλετο στο εσωτερικο στη θεση του κοκκινου του rip curl, πιο σοβαρη γενικα (rip curl εχει το λογοτυπο φατσα καρτα στην κεντρικη κονσολα και κοκκινα πλαινα στα καιθισματα)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιες οι διαφορές εξοπλισμού στις 3 εκδόσεις?[quote]
Το Clio 1.2 TCE Expression κοστίζει -
Είναι λίγο ακριβούτσικο, αλλά μας έχει συνηθίσει η Ρενώ σε τέτοια...
-
Ο χρήστης billgeo έγραψε:
(μου θυμιζουν παπακι!!!)
Τα παπακια εχουν δισκους πλεον πισω....
-
... και τα ποδηλατα ...
-
Μιλαμε ειναι πανακριβο!
-
θςωρητικα τωρα που πηραν τη ρενο απο το μανιατοπουλο δε θα πρεπει να κανουν καμια βουτια οι τιμες???
εδω το rs ειναι 6 χιλιαρικα ακριβωτερο απο εξω διλιτρο αμαξι!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μιλαμε ειναι πανακριβο!Πανακριβο?
Γιατι το λες αυτο??
(μου θυμιζουν παπακι!!!)
Τα παπακια εχουν δισκους πλεον πισω....
Σωστο κ αυτο! Φαντασου...
Renault C-50! -
Αυτό που έχει πέσει η τιμή του είναι το Clio 1,4 100 hp γύρω στα 1500 ευρο λόγω του 1,2Τ.
Μια χαρά νομίζω.Δεν είναι και το πιο οικονομικό βέβαια αλλα τι να κάνεις.... -
καταβαλεται σπουδαια προσπαθεια ωστε να μη πουλησει το αυτοκινητο στην ελλαδα...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
θςωρητικα τωρα που πηραν τη ρενο απο το μανιατοπουλο δε θα πρεπει να κανουν καμια βουτια οι τιμες???Έγινε τέτοιο πράγμα;
-
15.700 βγαινει το G.Punto TJET, και 15.200 το Fiesta S. Το δε Fiesta ειναι εμπορικο χαντακωμα, δεν εχει δισκους πισω, δεν εχει ΕSP, δεν εχει ΜP3, βγαζει 14.6 κιλα ροπη και 100 HP απο 1.6 και πινει πολυ βενζινη.
Το Clio απο οτι εχω δει, εκδοση Rip Curl και πανω, ειναι πολυ ποιοτικο (σε πραγματικα αλλη κλαση σε σχεση με το G.Punto, κλαση Golf-A3) , εχει καλο στησιμο, και το μονο που δεν εχει ειναι ESP. 15.500 περιπου με δισκους πισω + ζαντες, καταναλωση και εξοδα 1.2 , με την γνωστη ροπη και ιππους (1.4-1.6)
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
θςωρητικα τωρα που πηραν τη ρενο απο το μανιατοπουλο δε θα πρεπει να κανουν καμια βουτια οι τιμες???
Έγινε τέτοιο πράγμα;
Και ομως κατι τετοιο πηρε το αυτι μου κ εμενα.....
Renault Clio 2005