-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε παιδιά, ωραίους φίλους έχετε!Και εμένα οι δικοί μου φίλοι έχουν ένα Atos Cup και ένα Polo 1.4 60άρι...
Εμ να προσέχεις τις παρέες σου. Μη συναγελάζεσαι με ολιγόιππα άτομα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε παιδιά, ωραίους φίλους έχετε!Και εμένα οι δικοί μου φίλοι έχουν ένα Atos Cup και ένα Polo 1.4 60άρι...
τους πας εσύ με το Sunny
-
Φαντάσου...άλλοι πάνε βόλτες με 182αρια (και 1002 άλλα άξια αναφοράς αυτοκίνητα) και εγώ...Δεν μασάω όμως ρε, ξέρετε τι ιστορία έχει το Sunny; Τι ψυχή να έχουν αυτά τα καινούρια;
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Ρε παιδιά, ωραίους φίλους έχετε!
Και εμένα οι δικοί μου φίλοι έχουν ένα** Atos Cup** και ένα Polo 1.4 60άρι...
Εμ να προσέχεις τις παρέες σου. Μη συναγελάζεσαι με ** ολιγόιππα** άτομα.
-
Καλά, το 'συναγελάζεσαι με ολιγόιππα' με πέθανε!!!
-
Atoz Cup όπως λέμε Lotus 240R Cup;
-
Είναι το ελαφρωμένο (ξέρεις, χωρίς ABS, κλιματισμό κλπ.)!
Άκουσα ότι χτυπάει άνετα σε στροφιλίκι την 156 GTA, γιατί αυτή υποστρέφει!
-
Το ολο μυστικο κυριοι βρισκεται στην αεροδυναμικη του....
Για αυτο χτυπαει τα θηρια σε μια κλειστη διαδρομη.
Atos Cup Rulezzzzz.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρε παιδιά, ωραίους φίλους έχετε!
Και εμένα οι δικοί μου φίλοι έχουν ένα** Atos Cup** και ένα Polo 1.4 60άρι...
Εμ να προσέχεις τις παρέες σου. Μη συναγελάζεσαι με ** ολιγόιππα** άτομα.
Τι είπε ρε?!!!....Unpectable!!!
-
Δεν καταλαβαινω γιατι να το θαβετε ετσι το αυτοκινητο ρε παιδια???popolare το οδηγησες σε στροφιλικι(π.χ. Διονυσος,πεντελη)?????
Ειχαμε παρει κ εμεις ενα κλιο για test drive(1.4 το πιο φθηνο, 5πορτο,σιδερενιες ζαντες κτλ και με κατι λαστιχα dunlop).Απο στησιμο το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο(και ειναι το 5πορτο,το 3πορτο εχει πιο σφιχτη αναρτηση) και γενικοτερα εχει πολυ καλο κρατημα.Το τιμονι αελπιστικα ελαφρυ αν και μετα τα 50 αρχιζει να βαραινει.Αλλα το αυτοκινητο9το ξαναλεω, παταει πολυ καλα στον δρομο.
τεσπα, θα προτιμουσα να τα ελεγε ο αδερφος μου που το οδηγησε στροφιλικι(εγω καθομουν διπλα). -
μιλησα για το πως κραταει???? αναφερθηκα πουθενα???? δεν το θυμαμαι....
-
Σε βλεπω λιγο τσαντισμενο ή μου φαινεται?
Δεν ηθελα να σε θιξω αν ετσι σου φανηκε.Παντα με καλη διαθεση.
Απλα πιστευω πως ειναι ενα τεραστιο συν το κρατημα-στησιμο τπυ αυτοκινητου αυτο και μαλλον γι αυτο το εβγαλαν και αυτοκινητο της χρονιας.
Η τιμη ειναι τσιμπημενη και σεν διαφωνω σε αυτο.Αλλα αυτο που βγαινει σχεδον 17 χιλιαρικα ειναι παρα πολυ καλο και στο εσωτερικο του.Εχει τα παντα.
Το φθηνο ας πουμε που ειχαμε test drive εγω δεν το αγοραζα με τιποτα.
Τα φρενα του σε σχεση με megane II ειχαν σαφως πολυ καλυτερη αισθηση και το ηλεκτρονικο γκαζι δεν μου φανηκε και τοσο χαλια -
οχι δεν τσατιστηκα απλα δεν ανεφερα οτι ετρεξα σε στροφιλικι........
ναι μπορει να στριβει καλα , ναι μπορει να ειναι ωραιο και να εμπνεει εμπιστοσυνη αλλα στην τελικη δεν εχει νοημα απο την στιγμη που δεν υπαρχει feeling......
ελπιζω να με καταλαβαινεις........οσο αναφορα για τα φρενα και το γκαζι , συ ξερεις....
-
popol@ro eisai kompleksikos file! paw stoixima oti stin zwi sou den exeis trexei me parapanw apo 120 xlm!!!!standard!!!!! Oso gia to timoni opoios exei anevei estw kai mia fora tin ritsona kserei oti to skliro timoni dinei aisthisi asfaleias kai sigourias!!alla prepei na exeis kai tin ikanotita na to antiliftheis kai to koumantareis,otan exeis synithisei sto atos kai alles tetoies paparies to skliro timoni sou thimizei ntalika tou 60!!!
Goustarw pou maineste etsi gia panta ton prwto ton xleuazoun oloi oi katwteroi!Me to menos auto akoma kai diio na exete to xanete!!!
Opoios thelei na akousei kai na dei kati parapanw gia to Clio as erthei kathe trith kai paraskeui sto sef katw apo tin gefira!!Na dei kai kati diaforetiko apo to need for speed pou paizei kai nomizei pws ta kserei ola
-
paw stoixima oti stin zwi sou den exeis trexei me parapanw apo 120 xlm!
αν μου δειξεις τον ανθρωπο που το χει καταφερει αυτο, θα με χεις κερδισει!
το θεμα ειναι το κλιο ΙΙΙ ρε συ!
μη μπλεκεις το ΙΙ εδω...το ξερουμε οι περισσοτεροι οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο για τα λεφτα του....καινουρια γουστα πια!υγ. και συ χανεις το δικιο σου με το να λες τον αλλο κομπλεξικο! ουτε και μενα μου αρεσαν αυτα που εγραψε και το στυλ του αλλα δε θα κατσω να σκασω κιολας! ειναι αποψη του ποπολαρου!
-
Ηρεμια παιδες.....
Ο Popol@ros εγραψε την γνωμη του για το αμαξι υστερα απο ενα test drive, η οποια ειναι απολυτως σεβαστη...Χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι πρεπει να την αποδεχτουνε ολοι...
Οσο για το Clio φιλε Rocka,στο Σεφ τι μπορεις να του δειξεις αραγε ??
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οσο για το Clio φιλε Rocka,στο Σεφ τι μπορεις να του δειξεις αραγε ??Χε χε χε εννοείς εκτός από σλάλομ, υπερστροφές και επιταχύνσεις?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οσο για το Clio φιλε Rocka,στο Σεφ τι μπορεις να του δειξεις αραγε ??
Μονομαχία!!! Όλο το χωριό να μαζευτεί για τη μονομαχία στην κεντρική πλατεία!
-
Πολύ μου αρέσει που κάποιος χτεσινός αρχίζει να σχολιάζει κάποιους χωρίς να τους γνωρίζει καθόλου. Πολύ ροκ καταστάσεις ...
-
Ο χρήστης rockas έγραψε:
popol@ro eisai kompleksikos file! paw stoixima oti stin zwi sou den exeis trexei me parapanw apo 120 xlm!!!!standard!!!!! Oso gia to timoni opoios exei anevei estw kai mia fora tin ritsona kserei oti to skliro timoni dinei aisthisi asfaleias kai sigourias!!alla prepei na exeis kai tin ikanotita na to antiliftheis kai to koumantareis,otan exeis synithisei sto atos kai alles tetoies paparies to skliro timoni sou thimizei ntalika tou 60!!!Goustarw pou maineste etsi gia panta ton prwto ton xleuazoun oloi oi katwteroi!Me to menos auto akoma kai diio na exete to xanete!!!
Opoios thelei na akousei kai na dei kati parapanw gia to Clio as erthei kathe trith kai paraskeui sto sef katw apo tin gefira!!Na dei kai kati diaforetiko apo to need for speed pou paizei kai nomizei pws ta kserei ola
ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.........
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
Renault Clio 2005