-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παντως παιρνω μια αισθηση απογοητευσης τελευταια απο συμφορουμιτες που το εχουνε δει... αλλα δεν μπορω να εντοπισω επακριβως τα μειον του. Το Clio δεν φαινετε να εχει καποια χτυπητη αδυναμια για να δικαιολογει την κρυαδα.τρως την κρυαδα μολις ακουσεις τη τιμη!
-
κι αφού είναι μικρό Megane (που δεν είναι και το καλύτερο της κατηγορίας), γιατί να μην πάρω Megane που είναι και πιο φτηνό; μόνο αν θέλω να γλυτώσω τα 20 εκατοστά, αλλά θα τα πληρώσω περισσότερο
-
δυστυχως με το μεγαλωμα των αμαξωματων αυτο το προβλημα θα υπαρξει και σε αλλες εταιρειες...ετσι πιστευω...thvarveris περιμενουμε τα φωτα σου!
-
Με 3,99 μήκος τι σόϊ αμάξι πόλης είναι όταν το δικό μου C4 είναι μόλις 27εκ μεγαλύτερο; Είπαμε χώρους αλλά ....
-
Θελετε πολυτελες μικρο με αριστα υλικα κλπ κλπ? A-class is the answer... ποιος ομως θα πληρωνε 22+ για ενα αναλογα πολυτελες Clio?απλα ενημερωτικα , ουτε και στο a class ρυθμιζεται το τιμονι σε βαθος
και μπορει να εχει κορυφαια ποιοτητα αλλα εχει βγαλει πολλα προβληματα -
δε βρισκω πουθενα τωρα την ανακυρηξη του σε car of the year...
-
Οταν λες πολυ περισσοτερα? Μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος?Επισης επειδη ακουσα πολλους να αναφερουν πως ειναι σαν ενα μικρο megane... αυτο εμεις που δεν ξερουμε και πολλα απο Megane να το εκλαβουμε ως καλο η ως κακο?
Παντως σχετικα με τα υλικα, τι περιμενατε? Ουτως η αλλως δεν μπορει ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας να ξεφυγει ευκολα σε καποια πραγματα... γιατι αν ξεφυγει, θα παρει μαζι του και την τιμη. Θελετε πολυτελες μικρο με αριστα υλικα κλπ κλπ? A-class is the answer... ποιος ομως θα πληρωνε 22+ για ενα αναλογα πολυτελες Clio?
Παντως παιρνω μια αισθηση απογοητευσης τελευταια απο συμφορουμιτες που το εχουνε δει... αλλα δεν μπορω να εντοπισω επακριβως τα μειον του. Το Clio δεν φαινετε να εχει καποια χτυπητη αδυναμια για να δικαιολογει την κρυαδα.
Περισσότερα περίμενα από το εσωτερικό. Οι φτωχές εκδόσεις έχουν χειρότερη εικόνα (αν και καλύτερη συναρμογή) από το προηγούμενο Clio και αυτό είναι απαράδεκτο. Γενικά εκεί που το ΙΙ σου έδινε αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου όταν είχε παρουσιαστεί το f/l με το νέο ταμπλώ, το ΙΙΙ σε απογοητεύει. Στις πλούσιες εκδόσεις αρχικά λες WOW από το υπέροχο υλικό στο πάνω μέρος που πραγματικά με εντυπωσίασε αλλά ψάχνοντας (όχι πολύ) βρίσκεις τσιγκουνιές που δεν έκανε πχ η Skoda με το Fabia.
Οδηγικά δεν ξέρω πως είναι γιατί δεν το οδήγησα εγώ αλλά φίλος μου και κάτοχος 2 Clio II που έκανε test drive έμεινε πολύ ευχαριστημένος και δεν συμφωνεί πως το τιμόνι έχει χειρότερη αίσθηση από το παλιό, ίσα ίσα που του φάνηκε ότι είχε καλύτερη πληροφόρηση και καθόλου τεχνητή αίσθηση.
-
Αμαξι της χρονιας το clio με 4 ψηφους περισσοτερους απο το Passat
Λετε να εχει κρυφα χαρισματα????
Ενα test drive θα μας λυσει τις αποριες παντως....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δυστυχως με το μεγαλωμα των αμαξωματων αυτο το προβλημα θα υπαρξει και σε αλλες εταιρειες...ετσι πιστευω...thvarveris περιμενουμε τα φωτα σου!Λοιπόν adis4gr σου κλείνουν τα μάτια και σε βάζουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, τα ανοίγεις και είσαι σίγουρος ότι σε έχουν βάλει μέσα σε ένα MEGANE με μόνη ένσταση ότι τώρα είναι πιο στενό.Αυτή είναι η πρώτη αίσθηση.
Και μετά η πρώτη κρυάδα.Το τιμόνι ρυθμίζεται μόνο σε ύψος.Τελικά και σε βάθος θα ρυθμίζονται τα τιμόνια των αυτοκινήτων που η εκκίνηση θα γίνεται με κάρτα 'ελευθερα χέρια' δηλαδή η κάρτα που δεν χρειάζεται καν να πατήσεις τα πλήκτρα για να μπεις μέσα και να βάλεις εμπρός.
Ακόμα στον τιμοκατάλογο δεν υπάρχει τέτοια εκδοχή σίγουρα θα έρθουν στο μέλλον αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.Υπολογίζω ότι θα στοιχίζει αρκετά.
Το τιμόνι είναι πια σε κάθετη θέση.Και τουλάχιστον εγώ που είμαι 1,85 βολεύτηκα μια χαρά.
Ξεκινάς και βλέπεις ότι το παραπάνω βάρος δεν το έχει επηρεάσει.Στα 1400 κυβικά που ήταν το αυτοκίνητο.Είναι σβέλτο και ειδικά στις ρεπρίζ δεν είδα πουθενά να διστάζει.
Φρένα φτάνουν και περισεύουν και μόνο για ψυχολογικούς λόγος κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν δισκόφρενα πίσω σε όλα τα μοντέλα.
Και πάμε στο επίμαχο σημείο.Κρατάει; Και κυρίως παίζεις όπως στο παλιό;
Κρατάει και με το παραπάνω και μοιάζει πολύ με το MEGANE στον δρόμο και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό γιατί το MEGANE είναι υποδειγματικό στο δρόμο.
Το μέγεθος τώρα που είναι πιο μικρό από το MEGANE του δίνει τη δυνατότητα να είναι και παιχνιδιάρικο.Αν κάποιος θέλει να παίξει όπως με το II παίζει, στο χέρι του είναι.
Ευθύβολο είναι, γιατί είναι μακρύ και από ποιότητα κύλισης απλά RENAULT.
Το τιμόνι του είναι ηλεκτρικό με ότι καλό ή κακό αυτό σημαίνει, αλλά εμένα μου φάνηκε πιο άμμεσο από του MEGAME,για να μην πω καλύτερο και από το CLIO II και ο συμπλέκτης είναι υδραυλικός.
Μπήκα και λίγο πίσω για να δω πως είναι.Σίγουρα μεγαλύτερο από το σημερινό αλλά όχι τόσο για να φτάνει να χωράει άνετα τρία άτομα του δικού μου σωματότυπου.
Απο καλούδια παθητικής ασφάλειας υπάρχουν τα πάντα και αχρείαστα να είναι.
Ποιότητα κατασκευής και συναρμογής κορυφαία.Σίγουρα το πιο ποιοτικό RENAULT αυτή τη στιγμή.
Αυτά σε γενικές γραμμές.Κάθε μέρα που θα το οδηγάμε θα βρίσκουμε και κάτι.
Τώρα αν το έπαιρνα;
Εγώ ήμουν πάντα φανατικός των CLIO αλλά μου φαίνεται ότι κάθε πράγμα στον καιρό του.Θα έδινα μία μικρή προπορεία στο MEGANE πια γιατί είναι πιο άνετο και μάλλον μου ταιριάζει περισσότερο πια, εκτός και αν αγόραζα το CLIO SPORT που θα έρθει.
Πάντως το CLIO παρέμεινε CLIO όσο αφορά τον 'μανιτζίβελο'-παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του, για αυτό να είστε σίγουροι!
Περιμένω και την δική σου άποψη -
Ο χρήστης jimded έγραψε:
Θελετε πολυτελες μικρο με αριστα υλικα κλπ κλπ? A-class is the answer... ποιος ομως θα πληρωνε 22+ για ενα αναλογα πολυτελες Clio?
απλα ενημερωτικα , ουτε και στο a class ρυθμιζεται το τιμονι σε βαθος
και μπορει να εχει κορυφαια ποιοτητα αλλα εχει βγαλει πολλα προβληματαΠοιά κορυφαία ποιότητα, η πρώτη γενιά σαν Hyundai ήταν μέσα...
-
Aν και στο τηλεοπτικό σποτ, γυρισμένο στην Ουγγαρία.
Μου άρεσε πάρα πολύ, από κοντά απογοητευτηκά παντελώς.
Εσωτερικά & εξωτερικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ αισθητικής. -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Εσωτερικά & εξωτερικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ αισθητικής.Ενώ το Civic είναι όμορφο αισθητικά ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εσωτερικά & εξωτερικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ αισθητικής.Ενώ το Civic είναι όμορφο αισθητικά ;
Όχι δεν θα το έλεγα αυτό, αν και μου άρεσε περισσότερο από το clio σε γενικές γραμμές.
-
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
Θελετε πολυτελες μικρο με αριστα υλικα κλπ κλπ? A-class is the answer... ποιος ομως θα πληρωνε 22+ για ενα αναλογα πολυτελες Clio?
απλα ενημερωτικα , ουτε και στο a class ρυθμιζεται το τιμονι σε βαθος
και μπορει να εχει κορυφαια ποιοτητα αλλα εχει βγαλει πολλα προβληματαΠοιά κορυφαία ποιότητα, η πρώτη γενιά σαν Hyundai ήταν μέσα...
για τη δευτερη λεω , η οποια δεν εχει καμια σχεση με τη πρωτη
-
Συγκρίσεις τιμών και εξοπλισμών, έκανε κανείς; Γιατί, εγώ που έκανα, δεν βρήκα και πολύ-πολύ μεγάλες διαφορές, που να δικαιολογούν όλη τη φασαρία περί τιμής...
Σίγουρα πάντως, η ελληνική αντιπροσωπεία ΔΕΝ πρόκειται να χτυπήσει την αγορά των βασικών supermini (ξέρετε, 1 αερόσακος, no A/C, ραδιοκασετόφωνο, όσο λιγότερα βαμμένα μέρη γίνεται κλπ.) που προορίζονται για leasing. Αντιθέτως, προσφέρει στα 15.000 (Expression 5d και Dynamic 3d) αρκετά καλά εξοπλισμένα πακέτα, που δεν έχουν και 4-5 χρόνια στην αγορά, όπως πολλοί ανταγωνιστές του. Μην ξεχνάμε ότι μεγαλώνουν και οι χώροι...
Λάθος της αντιπροσωπείας που δεν φέρνει καμιά 20αρια εκδόσεις, καθεμιά για τα γούστα του καθενός. Βασικότατη έκδοση σαν αυτή που περιγράφω πιο πάνω, βασική +ζάντες, βασική +ζάντες+clima, βασική +ζάντες χωρίς clima αλλά με αισθητήρες βροχής κ.ο.κ. Έτσι, οι 'τιμές-φαρμακείο' ξαφνικά θα χάνονταν από τη συζήτηση...
Όπως το Jazz που ερχόταν με μια μόνο έκδοση στα 13.770 και δεν έδινε πολλή ευελιξία στις πωλήσεις.
-
νωρις ειναι ακομα,δε θυμαμαι στο ανοιγμα του κλιο ΙΙ τι ειχε γινει με τα επιπεδα εξοπλισμου...
thvarveris ελπιζω να κωλοφαρδιστω καπο και να το οδηγησω,προς το παρον ΙΙ...ετσουξε η εκλογη του η μου φανηκε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ετσουξε η εκλογη του η μου φανηκε?
-
Αν δεν έτσουξε τουλάχιστον ξάφνιασε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αν δεν έτσουξε τουλάχιστον ξάφνιασε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Είναι πολύ απλό οι Γάλλοι τα πήραν όλα εφέτος!!
ΠΠ Formula1 ...... 1) RENAULT R25 2)......
ΠΠ RALLY.............. 1) CITROEN XARA 2) PEUGEOT 307 CC
ΕΛΑΣΤΙΚΑ............. 1) MICHELIN σε ΠΠ RALLY , ΠΠ F1 , MOTO GP κτλ.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 1) RENAULT CLIΟ III 2) ..........
-
- κατι απο τα υπολοιπα!
Renault Clio 2005