-
file skye sigoura den leo oti ta renault einai kalitera apo ferrari lamproghini maserati porsche klp. ennoousa oti einai enas safos ftinotero autokinito (megane rs) apo auta kai ena arketa grigoro pou tha mporouse se ikana xeria na akolouthisei os ena logiko simeio mia porsche...an thimamai kala to eixe dimosieusei kai to periodiko auto se ena sigkritiko megane rs me porsche....
-
oso gia sena file mou IKE as min eimaste kollimenoi me ta made of japan...as ksekolisoume apo tin dekaetia tou 90...eimaste ssxedon sto 2006 kai ama koitakseis ekso ston dromo tha deis posa gallika kai sigkekrimena renault kikloforoun...apo ta montela 03 kai istera den exo akousei gia mi aksiopista autokinita...gia paradeigma ama asxoleisai me mixanes kiolas koita tis enduro KTM. mexri kai prin tria xro nia akougane KTM kai strivane opou vriskane...simera ama koitakseis sta montela pou protimoun oi anavates (eppagelmaties kai mi) sxedon an oxi ta 3/4 ta 3/5 exoun KTM...thelo na po oti oi etairies proxorane mprosta...giati oxi kai i renault....loipon....fisika kai einai aksiopista...(sorry gia ta greeklish)
-
sailo το 1978 ο πατέρας μου αγόρασε ενα Citroen (καινούριο), έκτοτε ορκίστηκε πως δε θα ξανααγόραζε γαλλικό αυτοκίνητο, το 97 τον έπεισα εγω να αγοράσουμε ενα twingo, σε 20 χρόνια πάλι θα το ξανασκεφτώ
Πέρα απο κάθε πλάκα αν η εμπιστοσύνη του αγοραστή προς μια εταιρία γκρεμιστεί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξαναχτιστεί.
-
ο καθενας με τις εμπειριες του...
-
EXTHES EKLEISA TO NEO CLIO!!!APO TIS FWTO POY EXETE DEIKSEI SXEDON KAMIA DEN EINAI SWSTH!!!TO CLIO STA 1400 EINAI MAKRAN TO KALYTERO STHN KATHGORIA TOY KAI ANTEXEI STHN SYGKRISH ME AYTOKINHTA 1600 KYBIKWN SE EPIDWSEIS!!!OSO GIA TIS STROFES POY AKOYSA EINAI TELEIWS LATHOS PHGA GIA TEST DRIVE STO LAURIO STIS STROFES,EMPAINA ME 120 KAI EVGAINA ME 150 KAI TO AMAKSI SYMPERIFEROTAN SAN NA ETREXA ME 80!!!!
MHN KOLATE ME TIS MARKES!PLEON KATHE MODELO EXEI DIKA TOY XARAKTHRISTIKA!!
KAI I KIA SAN MARKA EINAI MAPA ALLA TO SPORTAGE KAI TO SORENTO EINAI GAMW TA JEEP
KAI I HYUNDAI EINAI MAPA ALLA TO TUCSON EINAI JEEPARA!!
KALYTERA NA KRINETE TO KATHE MONTELO KSEXWRISTA KAI NA APOFEYGETAI TIS GENIKEUSEIS -
Ο χρήστης rockas έγραψε:
EXTHES EKLEISA TO NEO CLIO!!!APO TIS FWTO POY EXETE DEIKSEI SXEDON KAMIA DEN EINAI SWSTH!!!TO CLIO STA 1400 EINAI MAKRAN TO KALYTERO STHN KATHGORIA TOY KAI ANTEXEI STHN SYGKRISH ME AYTOKINHTA 1600 KYBIKWN SE EPIDWSEIS!!!OSO GIA TIS STROFES POY AKOYSA EINAI TELEIWS LATHOS PHGA GIA TEST DRIVE STO LAURIO STIS STROFES,EMPAINA ME 120 KAI EVGAINA ME 150 KAI TO AMAKSI SYMPERIFEROTAN SAN NA ETREXA ME 80!!!!MHN KOLATE ME TIS MARKES!PLEON KATHE MODELO EXEI DIKA TOY XARAKTHRISTIKA!!
KAI I KIA SAN MARKA EINAI MAPA ALLA TO SPORTAGE KAI TO SORENTO EINAI GAMW TA JEEP
KAI I HYUNDAI EINAI MAPA ALLA TO TUCSON EINAI JEEPARA!!
KALYTERA NA KRINETE TO KATHE MONTELO KSEXWRISTA KAI NA APOFEYGETAI TIS GENIKEUSEISκατσε κατσε θα σε στρωσω εσενα με τα μεγαλα λογια..........που θα μου πεις οτι ειναι και το καλυτερο στην κατηγορια.......
παιδες το οδηγησα (που να μην το οδηγουσα και γραφω review) (σε λιγο κοντα σας)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παιδες το οδηγησα (που να μην το οδηγουσα και γραφω review) (σε λιγο κοντα σας)Μπρρρρρρ! Το κακόμοιρο το Κλιάκι!
Καλά, το -άκι είναι ο ευφημισμός της χρονιάς!
-
αντε παμε να δουμε τι θα δουμε......
τιτλος :
**ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ**
τριτη σημερα , ειπα να παω να καθαρισω το αμαξι , μια και δυο βαζω μπρος στριβουμε απο τα στενα και πιανω τον δρομο για αεροδρομιο...... πως ημουν σταματημενος στο φαναρι του carefour λεω απο μεσα μου : ρε λιγο παρακατω ειναι η ρενω..... δεν παω να ριξω μια ματια στο καινουργιο κλιο (αυτο το πολυδιαφημιζομενο και ως αυτοκινητο της χρονιας {τρομαρα μας}). δεξι φλας στο επομενο στενο, παρκαρισμα, ανοιγω την πορτα και τσουπ σκαει μυτη ενας τσακαλακος πωλητης......ε , μου αρχιζει τις απειρες μπουρδες (ξερετε τα λογια που ακους και λες απλα ναι ναι ναι) , το παιζα και εγω ασχετος και αλλο που δεν ηθελε και αυτος να πουλαει προλογο.... θεατρο του παραλογου με αλλα λογια......
ε παμε μετα στα ενδοτερα και ερχεται η λυπητερη : 15,400 λεει το 1,400 με τον πλουσιο εξοπλισμο +400 μεταλλικο + 490 υχοσυστημα , συνολικα δηλαδη κοντα 17,000.......... ναι ναι καλα ακουσατε..... παει το πρωτο σοκ.
για να μπουμε και στο αμαξι.....
ακουσατε ακουσατε , καθε εκδοση εχει διαφορετικο πλαστικο λεει στο ταμπλο (ξερω οτι το ξερατε απλα δινω εμφαση) , εμενα παλι γιατι μου φανηκε καλυτερο το πλαστικο του προηγουμενου κλιο???
παμε να φτιαξουμε θεση οδηγησης....... το καθισμα υποτιθεται ρυθμιζεται και κατα τον καθετο αξονα (εδω γελανε) , η ρυθμιση του εχει πολυ μικρο ευρος και τελικα ΠΑΛΙ ψηλα καθεσαι (εχω βαρεθει να το λεω για καθε αμαξι πλην ελαχιστων περιπτωσεων). το τιμονι ρυθμιζεται μονο πανω κατω και οχι μεσα εξω (τοσο μεγαλο κοστος εχει δηλαδη, δεν καταλαβα...... ενα καρο χρηματα κανει το ντολμαδακι, εκει κολησαμε???) ευτυχως που δεν εχει την κλασικη υπτια θεση του προγονου (ΠΑΛΙ καλα).
ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ......καλα ρε (αλανια της ρενω) τσιγκουνευτηκατε το πλαστικο και δεν μπορουσατε να μεγαλωσετε λιγο τα χειριστιρια για τα φωτα και τους υαλοκαθαριστιρες???? δηλαδη πρεπει να παρω τα γυαλια πρεσβιωπειας του πατερα μου για να βλεπω τι γραφει και να απλωνω τα δαχτυλα μου για να καταφερω να αναψω το φλας???? εκει που ειπαμε οτι ειναι ενα αμαξι πολης και πρεπει να ειναι ολα απλα και ομορφα εσεις τι καταφερατε να κανετε???? να προσδωσετε φουτουρισμο??? το πλαστικο που εχει μπροστα και ειναι ας πουμε το backround του κλιματισμου (παρεπιπτοντως ειναι τα ιδια καμενα κουμπακια του μεγκαν) ειναι απο ενα παναθλιο πλαστικο.....
να συμπληρωσω οτι στη θεση οδηγησης οτι τα οργανα δεν κρυβονται απο το τιμονι και ειναι ευαναγνωστα..... κλεινει η παρενθεση.
λεβιες ταχυτητων ,ή αλλιως βγηκαν τα γιδια απο το μαντρι.......σορρυ ρε παιδια (ναι παλι στα τσακαλια της ρενω αναφερομαι) εγω θελω να αγορασω κλιο ή μεγκαν??? για να καταλαβω δηλαδη........ το κλιο δηλαδη τι το καναμε??? plug and play ολα τα εξαρτηματα του μεγκαν??? απο μονο του δεν μπορει να εχει χαρακτηρα??? και αυτο δυσκολο ειναι????
οπως καταλαβατε ο λεβιες ειναι ο τυπικος λεβιες του μεγκαν με την κοκαλινη την αισθηση (μπλιαχ) , την αθλια αφη και το σχετικα σαφες κουμπωμα......... (παρενθεση , μου αρεσει που μερικοι κακοχαρακτηριζαν τον λεβιε του προηγουμενου κλιο).
αντε ξεκιναμε για το μεγαλο ταξιδι με τον leader της κατηγοριας (μονο που το λεω κατουργιεμαι στο γελιο). βαζουμε πρωτη , παταω γκαζι , τιποτε ........ ακινησια (ουπς προβλημα)...... ξαναπαω ξεκιναμε.....τι εγινε???
το κλιο ειναι το πρωτο αυτοκινητο με αρχικη νεκρικη διαδρομη στο γκαζι...απιστευτο???? σκεφτειτε την διαδρομη του γκαζιου απο το 0-100 ..... αν πατησεις απο το 0 μεχρι το 40 το αμαξι απλα δεν κανει τιποτε.... δεν νιωθει με αλλα λογια.... αν πατησεις λιγο παραπανω , περιμενεις να δωσει εντολη ο εγκεφαλος (ΝΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ LAG) και μετα ξεκιναμε...... τρομερο??? τεντωνουμε το δαχτυλο (να μην ξεχνιωμαστε) βγαζουμε φλας , ακουγετε ενα πλατς πλατς (ηχος .... αξιωσεων) στριβουμε....... απευθειας ερωτηση στον εγκεφαλο μου: τωρα εστριψα??? απαντηση του εγκεφαλου στον εαυτο μου : ναι ρε μαλακα , δεν βλεπεις οτι κοιτας αλλου τωρα???? κουναω καταφατικα το κεφαλι , ναι δικιο εχεις.....
επομενη ερωτηση στον εγκεφαλο : οδηγαω με joystic η με τιμονι???? απαντηση (εγκεφαλου) : α δεν ξερω , εσυ τι λες???
το τιμονι του κλιο ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....... (το τιμονι του αβενσις μπροστα του ειναι απλα θεικο.....) θυμαμαι που ειχα ρωτησει / ρωτησαμε εκεινη την αποφραδα νυχτα τον SX για το τιμονι του κλιο και απλα εγνεψε....... προσωπικα δεν θα εγνεφα καν, θα αλλαζα κουβεντα........... δεν θα το δωσω περισσοτερη βαση , θα το αφησω απλα εδω........
το αλλο ΣΟΚ ερχεται απο τα φρενα......... θυμαστε πιο πανω που ανεφερα κατι για διαδρομη του πενταλ του γκαζιου??? για να παμε τωρα στου φρενου..... ειπαμε η διαδρομη ειναι απο 0-100...... το αμαξι απο τα 0 μεχρι τα 50 απλα δεν κανει τιποτε (πως ειναι ενας ανθρωπος που του μιλας και δεν σου δινει σημασια???? καπως ετσι). απο τα 50 και μετα το πενταλ σκληραινει και απευθειας το 50-100 μικραινει και γινεται 50-80.... δεν μπορω να καταλαβω ποιος σοφιστικε ανθρωπος το εξελιξε αυτο το συστημα φρενων και το εδωσε στην κυκλοφορια???? (ειλικρινα θελω να τον γνωρισω). Α , η αποδοση απλα μετρια........(μπορουσε και καλυτερα).
αποδοση κινηρα : κλασικη κλιο , μια χαρα...... σταθερη αξια....
απο εκει και μετα η ποιοτητα κυλισης ειναι εξαιρετικη , αρκετα καλη ακαμψια , αναρτηση που δουλευει στις ανωμαλιες , καθως επισης και περιορισμενος θορυβος οχι μονο απο την αναρτηση αλλα και απο τον κινητηρα..... με αλλα λογια κανεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΟ ταξιδι.......
πολλα ειπαμε , παμε στο διαταυτα......πρωτη ερωτηση : γιατι ρε παιδια του δωσατε τον τιτλο του αυτοκινητου της χρονιας????? πειτε μου ΕΝΑΝ μονο λογο και θα πω ΟΚ. (η παθητικη ασφαλεια δεν ειναι απαντηση)
δευτερη ερωτηση : απευθυνεται προς τους κυριους της ρενω , πιστευετε οτι αυτο το αμαξι θα πουλησει??? δηλαδη που θα βασιστειτε για να το προωθησετε???? μονο στα 5 κωλοαστερια του euroncap ??? ή μηπως στη χαμηλη τιμη του??? (λεμε τωρα και γελαμε μαζι) ή μηπως οτι η ρενω ειναι πρωταθλητρια στην φορμουλα???? (ας ειμαστε λιγο σοβαροι)
τριτη ερωτηση : θα ηθελα κυριε SX να μου στειλετε πμ (ξερω οτι δεν θα το διαβασετε αλλα απλα το αναφερω γιατι θελω να το αναφερω) ή εστω την αλλη φορα που θα τυχει να συναντηθουμε και να μου αναφερεται γιατι του δωσατε τοσους βαθμους........
τεταρτη ερωτηση : το αμαξι κοστιζει κοντα στα 17,000 ευρω οπως ειπα παραπανω ...... αληθεια που κρυβονται αυτα τα χρηματα???? που να τα ψαξω να τα βρω στο αυτοκινητο?????? θα παρω απαντηση ή να μεινω με την απορια????
πεμπτη ερωτηση : ρε , τα πηγατε φετος και περισυ και προπερσι μια χαρα στη φορμουλα 1..... δεν αποκομισατε ΤΙΠΟΤΕ απο την εμπειρια που αποκτησατε???παρατηρηση : προς τα παιδια που σκεφτονται να αγορασουν το καινουργιο κλιο , αδερφια , προλαβαινεται να αγορασετε το παλιο , πρεπει να εχουν μεινει κοματια και λογικα θα τα δινουν και τζαμπα......ή αλλιως δειτε κατι αλλο......
Υ.Γ
ξερω οτι μερικοι θα πουν : κατσε ρε ποπολαρε , δηλαδη τι σε εχουμε εδω για να κραζεις τα αυτοκινητα????? και να το ενα σου μυριζει και το αλλο σου βρωμαει????
απαντηση : μπορω καλιστα να αναφερω τα συν του αυτοκινητου αλλα τελικα οσα ειναι και αυτα υπερκαλιπτονται απο τα τρανταχτα μειον του.....ειλικρινα στενοχωρηθηκα πολυ σημερα....... περιμενα κατι καλυτερο.......
μετα απο ενα καλουτσικο λαγκουνα , πηγαμε σε ενα μετριο και ξενερωτο μεγκαν και καταληξαμε στο μικρο καρπουζακι....... -
βαγγελακη (bagus) : καλοταξιδο μεγαλε.........
-
τολμησες και εκραξες τον 'leader' της κατηγοριας?
κατσε να δεις τι θα ακουσεις τωρα!βεβαια θα τα ακουσεις απο καποιους που ουτε καν δεν το εχουν δει, ποσο μαλλον να το οδηγησουν, αλλα ετσι δεν γινεται παντα?
-
μιας και έχει αρχίσει η διάθεσή του, δεν μεταφέρεται και αυτό στην αυτοκίνηση; (και κανένα άλλο αν έχει μείνει, Μ6 κλπ)
-
φιλε ποπολαρε,
χωρις να εχω οδηγησει το νεο κλιο, απλως το ειδα στη ρεναλ..
στο γκαζι ελλειψη αποκρισης
στο φρενο το ιδιο
εχει το χειροτερο τιμονι στη κατηγοριακαι ομως.........
περιεγραψες μια 'νεκροφορα'?
ο αδελφος μου που το εξετασε πιο ενδελεχως απο μενα στη ρεναλ περιμενω να γραψει για να πει την αποψη του για τα ενδοτερα...
με 2 λογια θυμαμαι οτι μου ειπε οτι σου δινεται η αισθηση οτι αντικατασταθηκε μεγαλυτερο αυτοκινητο απο το κλιο ΙΙ, οτι οι χωροι πλεον καλυπτουν ανετα αναγκες μεγαλων ταξιδιων...
υγ. ακομα περιμενουμε να μας πουν μερικοι με εκεινους τους 2 ποντους διαφορα στο μηκος απο τα vag τι συμβαινει...το νεο κλιο βγηκε καρπουζι και φορτηγο, ενω τα αλλα ειναι δημιουργηματα γερμανων ζωγραφων του 19ου αιωνα?
και αν δεν ειναι leader ( που θα το δουμε), ειναι σιγουρα pain in the ass για μερικους αντιπαλους!
υγ2. ποσο κανει το γιαρις ειπαμε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ2. ποσο κανει το γιαρις ειπαμε?So fucking what...δεν θα μας δέσουν κότσο επειδή την είδαν premium όλοι τώρα τελευταία. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
-
Popolare... τι να πω τωρα... Να πω πως το φυτεψες με συνοπτικες διαδικασιες? Αν και δεν το εχω δει ακομα, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαλια οσο το εκανες να ακουγεται?
Θελω να πω, μηπως καποιες αδυναμιες/ατελειες τις υπερτονιζεις παραπανω απο οσο πρεπει? (δεν λεω να τις κανεις γαργαρες οπως ο ειδικος τυπος) Νταξ, ας πουμε... το τιμονι του χαλασε σε αισθηση... τι σημαινει? Εγινε ανασφαλες? Θελω να πω, πως εχω ακουσει και εγω τα μυρια οσα για το δικο μου υπερελαφρυ τιμονι απο ειδικο τυπο και μη... και ομως 6 χρονια πλεον εμπαινα και εβγαινα στις στροφες μια χαρα... με καμια αισθηση ανασφαλειας. Με ποια προοπτικη το κρινουμε αυτο που βλεπουμε? Το κοιταμε καθαρα ως σπορ επιδοση, η ως ενα all around car?Παντως αυτο για το τιμονι το ειπαν πλαγιως και οι 4Τ, οταν το συγκριναν με το Puntoκουβαδο. Μηπως ρωτησες εαν υπαρχει εστω στα options ρυθμιση βαθους για το τιμονι?
-
Πριν μιλήσω, θα περιμένω να το βάλω χέρι και όχι μόνο όπως το είδα στο εσωτερικό. However, δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά που διαβάζω στο ποπολάρειο review, γιατί εκεί περιγράφεται ένα δράμα (και ναι, ξέρω το ύφος του popol@rοu και τον τρόπο γραφής του)...Δεν νομίζω πόσοι δημοσιογράφοι να έδωσαν πόντους σε ένα αυτοκίνητο που είναι μια μικρή εξέλιξη του Micra του '89.
Όσο για διαστάσεις και τιμές κλπ, μερικά πράγματα επιδέχονται πολλή συζήτηση. Τα έχω γράψει και όταν ολοκληρώσω την έρευνα αγοράς, θα μιλήσω...
-
So fucking what...δεν θα μας δέσουν κότσο επειδή την είδαν premium όλοι τώρα τελευταία. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
το θεμα ειναι οτι συντομα οι τιμες θα ανεβουν σε ολη την κατηγορια...
-
An ta periodika eixan dimosiografous san ton Popolaro, tha exanan OLES tis diafimiseis alla tha eixan POLY megales poliseis.
GO Johnny GO
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
An ta periodika eixan dimosiografous san ton Popolaro, tha exanan OLES tis diafimiseis alla tha eixan POLY megales poliseis.GO Johnny GO
John Taramas δεν το λένε εκείνον τον τυπά που δεν μπορεί να μπεί στα 'καζίνα' επειδή τους γδύνει και βγαίνει στα κανάλια και κλαίγεται?
Αμα τον πάρουν χαμπάρι οι τοπικές αντιπροσωπείες τον John aka paidi toy laou aka popol@ro βλέπω να απαγορεύουν να τις πλησιάζει στα 50 μέτρα. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο John Taramas.
John γερά πάρτους τα μυαλά
Και αν σε εμοδίζουν στο μέλλον εγώ θα διαδηλώσω μαζί σου έξω από τα γραφεία του ΣΕΑΑ -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
sailo το 1978 ο πατέρας μου αγόρασε ενα Citroen (καινούριο), έκτοτε ορκίστηκε πως δε θα ξανααγόραζε γαλλικό αυτοκίνητο, το 97 τον έπεισα εγω να αγοράσουμε ενα twingo, σε 20 χρόνια πάλι θα το ξανασκεφτώΠέρα απο κάθε πλάκα αν η εμπιστοσύνη του αγοραστή προς μια εταιρία γκρεμιστεί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξαναχτιστεί.
Ο Γιάννης (ΙΚΕ) έχει περάσει μερικές πολύ όμορφες στιγμές με το Twingo. Τον καταλαβαίνω και τον δικαιολογώ απόλυτα .
-
Κάποιες απο τις στιγμές αυτές τις έχουμε μοιραστεί με τον dimsaba
Renault Clio 2005